Markus Gisdol

Markus Gisdol

Son dakika Markus Gisdol haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Markus Gisdol gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Markus Gisdol haber sayfamızda...

Markus Gisdol

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 124 markus gisdol haberi bulunmuştur.
Abdullah Avcı: Uğurcan bu ülkenin en değerli kalecilerinden!
Abdullah Avcı: Uğurcan bu ülkenin en değerli kalecilerinden! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Kayserispor maçından sonra konuştu.
20.04.2024 Trabzonspor
Markus Gisdol: Şans yanımızda olsa galibiyetle ayrılacaktık!
Markus Gisdol: Şans yanımızda olsa galibiyetle ayrılacaktık! Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Adana Demirspor maçının ardından konuştu.
20.04.2024 Samsunspor
Samsunspor'da Adana Demirspor mesaisi tamamlandı!
Samsunspor'da Adana Demirspor mesaisi tamamlandı! Süper Lig'in 33'üncü haftasında Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek Samsunspor'da hazırlıklar sona erdi.
19.04.2024 Samsunspor
Juventus'un yıldızı Beşiktaş yolunda! Transfer görüşmeleri başladı
Juventus'un yıldızı Beşiktaş yolunda! Transfer görüşmeleri başladı Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların, Juventus'un 31 yaşındaki yıldızıyla pazarlıklara başladığı öğrenildi.
18.04.2024 Beşiktaş
Anthony Martial'in transferdeki hedefi belli oldu!
Anthony Martial'in transferdeki hedefi belli oldu! Manchester United'ın yıldızı Anthony Martial'in sezon sonunda ülkesine dönmek istediği öğrenildi.
Premier Lig devlerinde Benjamin Sesko için kıyasıya yarış!
Premier Lig devlerinde Benjamin Sesko için kıyasıya yarış! Chelsea, Arsenal ve Manchester United'ın Benjamin Sesko ile ilgilendiği iddia edildi.
Markus Gisdol: Ligin sonuna kadar savaşmaya devam edeceğiz
Markus Gisdol: Ligin sonuna kadar savaşmaya devam edeceğiz Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, ligin sonuna kadar savaşmaya devam edeceklerini açıkladı.
18.04.2024 Samsunspor
Samsunspor'da Beşiktaş maçı öncesi tek eksik Lubo Satka
Samsunspor'da Beşiktaş maçı öncesi tek eksik Lubo Satka Karadeniz ekibi, Beşiktaş'la deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.
11.04.2024 Samsunspor
Samsunspor'da Beşiktaş maçı mesaisi başladı!
Samsunspor'da Beşiktaş maçı mesaisi başladı! Süper Lig'in 32'nci haftasında Beşiktaş'a konuk olacak Samsunspor hazırlıklarına start verdi.
10.04.2024 Samsunspor
Fenerbahçe Beko, EuroLeague'de play-offu garantiledi
Fenerbahçe Beko, EuroLeague'de play-offu garantiledi Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague'de play-off biletini aldı.
Markus Gisdol: Süper Lig’de her maçın çok zor olduğunu gördüm!
Markus Gisdol: Süper Lig’de her maçın çok zor olduğunu gördüm! Süper Lig'in 31'inci haftasında Pendikspor ile puanları paylaşan Samsunspor'da Markus Gisdol konuştu.
4.04.2024 Samsunspor
Misli'den Günün Süper Tercihleri
Misli'den Günün Süper Tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
4.04.2024 Futbol
Markus Gisdol: Sahaya odaklanmamız ve çok çalışmamız gerekiyor
Markus Gisdol: Sahaya odaklanmamız ve çok çalışmamız gerekiyor Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Pendikspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
3.04.2024 Samsunspor
Markus Gisdol: Enerjimiz yoktu, gücümüz neredeyse yoktu!
Markus Gisdol: Enerjimiz yoktu, gücümüz neredeyse yoktu! Süper Lig'in 30'uncu haftasında Hatayspor'a 3-0 mağlup olan Samsunspor'da teknik direktör Markus Gisdol konuştu.
17.03.2024 Samsunspor
Markus Gisdol: İlk kez 24 futbolcuyla antrenman yaptık
Markus Gisdol: İlk kez 24 futbolcuyla antrenman yaptık Samsunspor Teknik Direktörü Gisdol, Hatayspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
14.03.2024 Samsunspor
Samsunspor-Ankaragücü: 2-1
Samsunspor-Ankaragücü: 2-1 Yılport Samsunspor, Süper Lig'in 29. haftasında kendi sahasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Samsunspor sahadan 2-1 galip ayrıldı.
10.03.2024 Samsunspor
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a bir talip daha çıktı! Sportif Direktör harekete geçti
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a bir talip daha çıktı! Sportif Direktör harekete geçti Beşiktaş'ın genç futbolcusu Semih Kılıçsoy için bir Avrupa devinin daha harekete geçtiği iddia edildi. Siyah-beyazlıların 18 yaşındaki genç yeteneği için kilit ismin devreye girdiği aktarıldı.
8.03.2024 Beşiktaş
Vincenzo Montella'dan Fenerbahçeli yıldıza yakın takip! Listesine dahil etti
Vincenzo Montella'dan Fenerbahçeli yıldıza yakın takip! Listesine dahil etti A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusunu yakın takibe aldığı iddia edildi. İtalyan teknik direktörün yıldız futbolcuyu geniş listesine dahil ettiği aktarıldı.
8.03.2024 Fenerbahçe
Markus Gisdol: İyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum
Markus Gisdol: İyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Ankaragücü karşısında yüksek tempoda oynayarak iyi bir sonuç alacaklarını ifade etti.
8.03.2024 Samsunspor
Markus Gisdol: Hakemlerle ilgili konuşmak her zaman zordur!
Markus Gisdol: Hakemlerle ilgili konuşmak her zaman zordur! Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Başakşehir'e deplasmanda 1-0 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.
3.03.2024 Samsunspor
Samsunspor'dan deplasmanda 2'nci 3 puan hedefi!
Samsunspor'dan deplasmanda 2'nci 3 puan hedefi! Samsunspor, Başakşehir deplasmanında kazanarak bu sezon Süper Lig'de deplasmanda 2'nci galibiyetini elde etmek istiyor.
2.03.2024 Samsunspor
Markus Gisdol: 3-4 ayda bir teknik direktör değişimi Türk futbolu için iyi bir şey değil
Markus Gisdol: 3-4 ayda bir teknik direktör değişimi Türk futbolu için iyi bir şey değil Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Avrupa'da hiçbir ligin Türkiye'ye benzemediğini ifade etti. Gisdol ayrıca "3-4 ayda bir teknik direktör değişimi Türk futbolu için iyi bir şey değil" dedi.
29.02.2024 Samsunspor
Gisdol: Ligde kalırsak büyük iş başaracağız
Gisdol: Ligde kalırsak büyük iş başaracağız Samsunspor'un yükselişinde büyük pay sahibi olan Alman teknik adam, "Eğer ligde kalmayı başarabilirsek, çok büyük bir hikaye yazmış olacağız" dedi.
28.02.2024 Samsunspor
Samsunspor'da Markus Gisdol fark yaratıyor! İstatistiklerde zirvede
Samsunspor'da Markus Gisdol fark yaratıyor! İstatistiklerde zirvede Süper Lig'de son olarak sahasında Çaykur Rizespor'u 3-0 ile geçen Samsunspor, Markus Gisdol ile bambaşka bir kimliğe büründü. Puan tablosunda üst sıralara doğru tırmanışa geçen kırmızı-beyazlılar, istatistiklerde de zirveye oynamaya başladı.
24.02.2024 Samsunspor
Trabzonspor'da kazanan kadro değişmiyor!
Trabzonspor'da kazanan kadro değişmiyor! Trabzonspor’un Yukatel Adana Demirspor karşısında sahaya çıkacağı ilk 11 netleşiyor.
24.02.2024 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Markus Gisdol ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.