Masaüstü

Masaüstü

Son dakika masaüstü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan masaüstü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan masaüstü haber sayfamızda...

Masaüstü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.419 masaüstü haberi bulunmuştur.
HP'nin geliri beklentilerin altında kaldı
HP'nin geliri beklentilerin altında kaldı HP'nin geliri mali yılın ilk çeyreğinde beklentilerin gerisinde kaldı.
29.02.2024 Uzmanpara
Modernize edilen ilk parti M60T tankları Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na teslim edildi
Modernize edilen ilk parti M60T tankları Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na teslim edildi Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) tarafından, Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nın modernizasyon ihtiyacını karşılamak amacıyla başlatılan “TİYK - M60T İlk Tank Teslim Töreni” yapıldı.
10.02.2024 Gündem
WhatsApp Web Giriş 2024: WhatsApp Web Kod ile Giriş Nasıl Yapılır?
WhatsApp Web Giriş 2024: WhatsApp Web Kod ile Giriş Nasıl Yapılır? Dünyanın en çok kullanıcısı bulunan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp Android ve iOS tabanlı cihazlar dışında kullanıcılarına masaüstü bilgisayar aracılığı ile WhatsApp web giriş yapma imkanı sunuyor. WhatsApp Web giriş QR kodu ile yapılıyor. WhatsApp Web kod ile giriş nasıl yapılır? WhatsApp Web giriş hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için konu ile ilgili içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Teknoloji
Twitter Hesap Silme Linki 2024: Masaüstü ve Mobilden Twitter Hesabı Kalıcı Nasıl Kapatılır?
Twitter Hesap Silme Linki 2024: Masaüstü ve Mobilden Twitter Hesabı Kalıcı Nasıl Kapatılır? Dünyanın en popüler uygulamalarından birisi haline gelen Twitter insanların dünyadan haberdar olma insanlar ile iletişim kurmasına olanak sağlıyor. Düşüncelerin paylaşıldığı, fotoğraf video gibi medyaların paylaşılabildiği Twitter’da kişiler dilerse sevdikleri arkadaşları, ünlüleri şirketleri takip edebilirler. Ancak Twitter’dan sıkılarak hesabını kalıcı olarak silmek isteyenler de var. Bu durumda yapılması gereken birkaç basit adım var. Twitter hesap silme işlemi bilgisayar veya telefonlardan birkaç adımda yapılabilir. Twitter hesabı nasıl silinir? “Twitter Hesap Silme Linki 2024” içeriğimizden detaylı bilgi elde edebilirsiniz.
4.01.2024 Sosyalmedya
Telegram Hesap Silme Linki 2024: Kalıcı Olarak Telegram Hesabı Nasıl Silinir? Telegram Hesap Kapatma
Telegram Hesap Silme Linki 2024: Kalıcı Olarak Telegram Hesabı Nasıl Silinir? Telegram Hesap Kapatma WhatsApp’ın tepki çeken güncelleme kararının ardından son dönemlerde Telegram’a olan ilgi arttı. Hem mobil hem de bilgisayardan kullanılabilen Telegram yaklaşık 500 milyonu aşkın aktif kullanıcı sayısına ulaştı. Her seferinde güvenlik ile ilgili iddialarını sürekli olarak dile getiren Telegram’ı kurması çok basit. Ancak hesap silme işlemi açmaya göre karmaşık. Hesap silme işlemi Andorid ve iOS işletim sistemi telefonlar ve bilgisayardan yapılabiliyor. Telegram hesabı nasıl silinir? “Telegram Hesap Silme Linki 2024” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Sosyalmedya
Facebook Giriş Linki 2024: Facebook Hesap Açma ve Kayıt Olma İşlemi Nasıl Yapılır?
Facebook Giriş Linki 2024: Facebook Hesap Açma ve Kayıt Olma İşlemi Nasıl Yapılır? Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarında Facebook her geçen gün daha çok ziyaretçi sayısına ulaşıyor. Fotoğraf, video ve bilgilerin paylaşılabildiği sosyal medya ağı Facebook’a giriş yapabilmek için kayıt olmak gerekiyor. Facebook yeni hesap açma işlemi telefondan yapılabildiği gibi masaüstü bilgisayarlar üzerinden de yapılabiliyor. 2024 Facebook hesap açma ve kayıt olma işlemi nasıl yapılır? Facebook giriş ekranı ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
2.01.2024 Teknoloji
‘70 bin TL’ye kitap basılır’
‘70 bin TL’ye kitap basılır’ Kâğıt krizi nedeniyle artan maliyetler yayın dünyasında yeni bir süreci başlattı: Self-publishing. İsteyen kendi kitabını belli ücret karşılığında yayımlayabiliyor. Fiyatlar 10 bin ila 70 bin lira arasında.
25.12.2023 Kültür Sanat
İSTANBUL SU VE KANALİZASYON İDARESİ (İSKİ) GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
İSTANBUL SU VE KANALİZASYON İDARESİ (İSKİ) GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL SU VE KANALİZASYON İDARESİ (İSKİ) GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 300 ADET MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR TEMİNİ 300 Adet Masaüstü Bilgisayar Temini mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
13.12.2023 Resmi İlanlar
Bakan Uraloğlu: Havalimanlarımız ‘Siber Tehdit İstihbarat Yazılımı” ile korunmaya başlandı
Bakan Uraloğlu: Havalimanlarımız ‘Siber Tehdit İstihbarat Yazılımı” ile korunmaya başlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kamu Bilişim Ödülü’ne layık görülen Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin (DHMİ) geliştirdiği ‘Akıllı Siber İstihbarat ve Coğrafi Bilgi Sistemleri Projesi’yle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
10.11.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu duyurdu! Havalimanlarında yeni dönem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Havalimanlarında yeni dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Akıllı Siber İstihbarat ve Coğrafi Bilgi Sistemi Projesi, Devlet Hava Meydanları İşletmeleri kapsamında 54 havalimanı kampüsü, kampüs içerisinde yer alan elektronik cihaz istasyonları, hizmet binaları, ticari alanlar, müştemilat yapıları, Türkiye Hava Trafik Kontrol Merkezi Başmüdürlüğü kampüs ve binaları ile havalimanı sınırları dışında yer alan 108 elektronik cihaz istasyonunda kullanılmaya başlandı” dedi.
10.11.2023 Ekonomi
Bakan Kacır duyurdu: Milli işletim sistemi Pardus'tan '100'üncü yıl' özel sürümü
Bakan Kacır duyurdu: Milli işletim sistemi Pardus'tan '100'üncü yıl' özel sürümü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, milli işletim sistemi Pardus'un, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'üncü yılını onurlandırmak amacıyla özel olarak 'Pardus 23' sürümü tasarladığını duyurdu.
28.10.2023 Ekonomi
Instagram Avrupa’ya reklamsız 14 dolar
Instagram Avrupa’ya reklamsız 14 dolar Meta, Avrupa’daki Instagram ve Facebook kullanıcılarına reklamsız abonelik ücreti seçeneği sunmaya hazırlanıyor.
4.10.2023 Ekonomi
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Türk oyun şirketi oyunları Web3'e taşıyacak
Türk oyun şirketi oyunları Web3'e taşıyacak Oyun geliştirme şirketi Unipoly Games, stüdyoların geliştirdiği oyunları blokzinciri altyapısıyla Web 3.0 ortamına taşıyacağını açıkladı.
12.09.2023 Teknoloji
Adana'da hırsızlar depremzedenin eşyalarını böyle çaldı
Adana'da hırsızlar depremzedenin eşyalarını böyle çaldı Hırsızlar, Adana'da depremde evi hasar gören ve eşyalarını başka bir daireye taşıyan depremzedenin kabusu oldu. 28 yaşındaki Rıfat A.’nın (28) eşyalarını seyyar satış arabasına yükleyerek çalan 2 hırsızdan biri tespit edilip yakalandı.
17.08.2023 Haberler
Adana'da hırsızlar depremzedenin eşyalarını böyle çaldı
Adana'da hırsızlar depremzedenin eşyalarını böyle çaldı Hırsızlar, Adana'da depremde evi hasar gören ve eşyalarını başka bir daireye taşıyan depremzedenin kabusu oldu. 28 yaşındaki Rıfat A.’nın (28) eşyalarını seyyar satış arabasına yükleyerek çalan 2 hırsızdan biri tespit edilip yakalandı.
17.08.2023 Gündem
BUGÜN SATIŞTA! BİM 11 Ağustos aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler satışa sunuldu? Elektrikli düdüklü tencere, TV, Buharlı Ütü, Vantilatör...
BUGÜN SATIŞTA! BİM 11 Ağustos aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler satışa sunuldu? Elektrikli düdüklü tencere, TV, Buharlı Ütü, Vantilatör... BİM mağazalarında bu Cuma satışa sunulan ürünler merak konusu olmaya devam ediyor. Her hafta Salı ve Cuma günleri mağazalarda satışa çıkan BİM aktüel katalog ürünleri arasında bugün satışa sunulan ürünler arasında TV, Buharlı Ütü, Akıllı Tartı, Masaüstü Fanı, Elektrikli Düdüklü Tencere, Karnıyarık Tenceresi gibi ürünler yer alıyor. İşte BİM mağazalarında bugün satışa sunulan ürünler...
11.08.2023 Bilgi Rehberi
Metaverse’ten Türkiye ekonomisine 2035’e kadar 37,5 milyar dolar ekonomik katkı beklentisi
Metaverse’ten Türkiye ekonomisine 2035’e kadar 37,5 milyar dolar ekonomik katkı beklentisi Metaverse’ün e-ticaret, perakende, turizm, kültür-sanat eğitim, oyun ve e-spor başta olmak üzere farklı sektörler aracılığıyla Türkiye'ye potansiyel ekonomik katkısının 2035 yılına kadar 37,5 milyar dolara ulaşacağı öngörülüyor.
13.06.2023 Teknoloji
Bilecik’te 5 milyon liralık dolandırıcılığa 5 tutuklama
Bilecik’te 5 milyon liralık dolandırıcılığa 5 tutuklama Bilecik'te internet üzerinden irtibat kurdukları 135 kişiden 5 milyon lira dolandırdıkları tespit edilerek gözaltına alınan 5 şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
7.06.2023 Gündem
Diyarbakır’da ‘Alabora’ operasyonu! Yakalanan 6 şüpheli tutuklandı
Diyarbakır’da ‘Alabora’ operasyonu! Yakalanan 6 şüpheli tutuklandı Diyarbakır’da işyeri, araç ve evlere giren 25 ayrı hırsızlık olayının şüphelisi 6 kişi, polisin düzenlediği ‘Alabora’ adı verilen operasyonla yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheli tutuklandı.
30.05.2023 Gündem
Okullara dadanan hırsızlar JASAT'tan kaçamadı
Okullara dadanan hırsızlar JASAT'tan kaçamadı İzmir'in Seferihisar ve Buca ilçelerinde okullara girerek hırsızlık yaptığı belirlenen 3 şüpheli, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheliler çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.
10.05.2023 Haberler
Bilgisayar ve konsollar yenilenip satılabilecek
Bilgisayar ve konsollar yenilenip satılabilecek Akıllı saatler, bilgisayarlar ve oyun konsolları, cep telefonları gibi yenilenerek satılabilecek.
19.04.2023 Ekonomi
Siber saldırıya karşı işte yeni trendler
Siber saldırıya karşı işte yeni trendler Siber güvenlik saldırıları son yıllarda sık sık gündeme gelen konulardan...
24.02.2023 Milliyet Executive
Türk teknoloji girişimlerinden Las Vegas’a çıkarma!
Türk teknoloji girişimlerinden Las Vegas’a çıkarma! ABD’nin Las Vegas şehrinde düzenlenen CES Fuarı’na katılan 53 adet Türk teknoloji girişimcisi, robotik teknolojilerden, disleksi, otizm veya alzheimer olan kişilerin bilişsel performanslarını artıran telefon yazılımına kadar teknoloji odaklı ürünlerini tüm dünyaya tanıtıyor.
6.01.2023 Ekonomi
Casper’dan 2023 yılında teknoloji dünyasına damga vuracak 5 trend!
Casper’dan 2023 yılında teknoloji dünyasına damga vuracak 5 trend! Sadece bir tuşa tıklayarak veya bir düğmeye basarak dünya çapında iletişim kurmak gelişen teknolojiyle birlikte mümkün hale geldi. Özellikle son 10 yıl içinde teknolojinin geldiği nokta birçok kullanıcıyı oldukça heyecanlandırırken teknolojideki gelişimin ivmesi de gün geçtikçe artıyor. Yapay zeka teknolojisinin ilerlemesinden yüksek hızlı internetin kullanılmasına, genişletilmiş gerçeklikten Metaverse’ün yaygınlaşmasına kadar birçok gelişme kullanıcıların alışkanlıklarını değiştirirken Casper, 2023 yılı ve sonrasında teknoloji dünyasını bekleyen 5 trendi paylaşıyor.
23.12.2022 Advertorial

Benzer Haber Etiketleri

Masaüstü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.