e-Devlet ücretsiz maske başvuru ekranı! Ücretsiz maske ve maske kodu nasıl alınır? Eczanelerden ücretsiz maske alımı!
e-Devlet ücretsiz maske başvuru ekranı! Ücretsiz maske ve maske kodu nasıl alınır? Eczanelerden ücretsiz maske alımı! Maskelerin ücretsiz olarak dağıtılacağı geçtiğimiz günlerde açıklandı ve maske dağıtımı başlandı. Vatandaşlar PTT aracılığıyle veya eczanelerden maskelerini alabiliyorlar. Bazı vatandaşlar ise maskelerini çalıştıkları yerden temin edecekler. Peki ücretsiz maske nasıl alınır?
30.04.2020 Gündem
e-Devlet ücretsiz maske başvuru sayfası! Eczanelerden ücretsiz maske ve maske kodu nasıl alınır?
e-Devlet ücretsiz maske başvuru sayfası! Eczanelerden ücretsiz maske ve maske kodu nasıl alınır? Ücretsiz maskelerin dağtımı PTT aracılığıyla ve eczanelerden gerçekleştirilebilecek.20 ile 65 yaş arasındaki vatandaşlar, Sağlık Bakanlığı'nın telefonlarına gönderdiği kod ve T.C. kimlik numarası ile eczanelere ücretsiz maskelerini alabiliyorlar. Maske kodu ve başvuru ekranları gündemde araştırılıyor. Peki eczane maske başvurusu nasıl yapılır, maske kodu nasıl alınır? İşte e-Devlet ücretsiz maske başvuru ekranı...
21.04.2020 Gündem
Eczanelerden ücretsiz maske nasıl alınır? e-Devlet maske başvuru ekranı! Maske kodu nasıl alınacak?
Eczanelerden ücretsiz maske nasıl alınır? e-Devlet maske başvuru ekranı! Maske kodu nasıl alınacak? Ücretsiz maske başvurusu e-Devlet ve ePTTAVM üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Toplu alanlarda maske takma zorunluluğu geldikten sonra ücretsiz maske başvurusu ile ilgili detaylar araştırılmaya başlandı. Ücretsiz maskeler aynı zamanda eczanelerden de alınabilecek. Peki ücretsiz maske nasıl alınır, eczanelerden maske almak için kod nasıl alınacak?
15.04.2020 Gündem
e-Devlet ücretsiz maske başvurusu nasıl yapılır? Maske kodu nasıl alınacak, eczaneden maske nasıl alınır?
e-Devlet ücretsiz maske başvurusu nasıl yapılır? Maske kodu nasıl alınacak, eczaneden maske nasıl alınır? Ücretsiz maskeler eczaneler ve PTT'nin dağıtımı ile alınabilecek. Vatandaşlar gelen kısa mesaj kodu ile eczanelere giderek maskelere erişim sağlayabilecekler. Ücretsiz maske siparişi vermek isteyenler nasıl başvuru yapılacağını ve mesaj kodunu nasıl alacaklarını araştırıyorlar. Peki ücretsiz maske başvurusu nasıl yapılır? Maske mesaj kodu nasıl alınır?
14.04.2020 Gündem