Güneşten yıpranan cilt için 'keten tohumu, gül suyu, tarçın ve yoğurt' maskesi
Güneşten yıpranan cilt için 'keten tohumu, gül suyu, tarçın ve yoğurt' maskesi Yazın güneşten korunulmadığı takdirde yüz ve vücutta değişik tipte kahverengi lekeler oluşabiliyor. Ayrıca güneş, mevcut lekeleri koyulaştırmanın yanında uzun dönemde kırışıklıklara da neden oluyor. Güzellik Koçu Meltem Demir, güneşten yıpranan cildini parlatmak isteyenler için 'Keten Tohumu, Gül Suyu, Tarçın ve Yoğurt Maskesi' tarifi verdi.
9.06.2022 Güzellik
Bayrama tazelenerek girmek isteyenler için evde doğal maske tarifi
Bayrama tazelenerek girmek isteyenler için evde doğal maske tarifi Ramazan ayında susuz kalan ciltleri yenilemek gerekiyor. Bayrama tazelenerek girmek isteyenler için Güzellik Koçu Meltem Demir evde yapılabilecek tarifler verdi.
26.04.2022 Cilt Bakımı
Farklı cilt tipleri için nemlendirici 3 doğal maske tarifi
Farklı cilt tipleri için nemlendirici 3 doğal maske tarifi Cilt tipiniz ne olursa olsun cilt bakım rutininize mutlaka nemlendirici bir adım eklemelisiniz. Yüksek verim aldığınız nemlendirici maskeler ise rutininizin en keyifli adımı! İşte evinizde hazırlayabileceğiniz doğal ve yüksek nemlendirici özellikli 3 maske tarifi... PEMBENAR ÖZEL
10.05.2021 Cilt Bakımı
Cildinizi neme doyuracak doğal maske tarifi
Cildinizi neme doyuracak doğal maske tarifi Kış aylarının gelmesi ile beraber soğuk havalar cildimizi kurutmaya devam ediyor. Kuruyan cilde ihtiyaç duyduğu nemi sağlamak ise büyük önem taşıyor. Medikal Estetik Uzmanı Songül Durur Zevzir, evde yapabileceğiniz nem maskesi tarifini paylaştı.
17.01.2021 Cilt Bakımı
Ciltteki lekeleri 1 gecede açacak maske
Ciltteki lekeleri 1 gecede açacak maske Stres ve sağlıksız beslenme direk olarak cildimizi etkiliyor. Özellikle şehir hayatında yaşanan zehirli gazlar ciltte farklı renkler oluşumuna neden olur ve canlılığını kaybeder. Sizin için sadece 1 gecede cilt tonunuzu eşitleyecek ve beyazlatacak maske tarifi paylaştık.
14.12.2019 Cilt Bakımı
1 gecede kırışıklığa iyi gelen maske tarifi
1 gecede kırışıklığa iyi gelen maske tarifi Yüzde oluşan kırışıklıklar belli bir yaştan sonra can sıkıcı olmaya başlıyor. Bunun için botoks gibi estetiklere başvurarak hızlıca kırışıklıklardan kurtulabilirsiniz. Ancak daha doğal bir yöntem istiyorsanız, paylaştığımız bu maske tarifini deneyip sadece 1 gecede kırışıklıklarınızdan kurtulabilirsiniz.
6.05.2019 Cilt Bakımı

Benzer Haber Etiketleri