Halk otobüsündeki 'maske' tartışması kamerada
Halk otobüsündeki 'maske' tartışması kamerada Sivas'ta, özel halk otobüsünde maske takmayanlara tepki gösteren yolcunun bu anları, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
30.04.2022 Haberler
Ortalık karıştı! Bu halde yolculuk yaptı, otobüsten inmesini istediler
Ortalık karıştı! Bu halde yolculuk yaptı, otobüsten inmesini istediler Kadıköy'den Pendik'e giden İETT otobüsündeki yolcu maskesini burnunun altına indirince diğer yolcular tepki gösterdi, otobüs karıştı. O anlar yolcular tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
22.08.2021 Gündem
İETT otobüsünde maske tartışması! Polisi gördüğün anda dur
İETT otobüsünde maske tartışması! Polisi gördüğün anda dur İstanbul’da Arnavutköy-Eminönü seferini yapan İETT otobüsünde bir yolcu ile otobüse maskesiz bindiği öne sürülen, İETT görevlisi arasında tartışma çıktı. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği otobüste, Yolcularla uzun süre tartışan amir, otobüs şoförüne "Polisi gördüğün anda dur" şeklinde talimatlar verdi.
17.03.2021 Gündem
Polislerle tartışan Rana Batı'ya 9 yıl 4 ay ceza istendi
Polislerle tartışan Rana Batı'ya 9 yıl 4 ay ceza istendi İstanbul Kadıköy'de maske takmadığı iddiası ile polislerle tartışan ve gözaltına alınan Rana Batı hakkında, Zincirleme şekilde görevi yaptırmamak için direnme ve Zincirleme şekilde kamu görevlisine hakaret suçlarından 9 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.
5.10.2020 Haberler
Otobüs şoförü yolcuyu bıçaklamıştı! Görüntüler ortaya çıktı
Otobüs şoförü yolcuyu bıçaklamıştı! Görüntüler ortaya çıktı Bursa'da halk otobüsü şoförü İzzet Ç. (42), araca maskesiz bindiği için tartıştığı yolcu Savaş B.’yi (30) bıçakladı. Yaralanan Savaş B. ambulansla hastaneye kaldırılırken, İzzet Ç. polis ekiplerince gözaltına alındı. Öte yandan İzzet Ç.'nin, Savaş B. ile tartıştığı ve bıçakla saldırdığı anların araç kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.
22.09.2020 Gündem
Otobüste maske tartışması
Otobüste maske tartışması Fatih'te otobüse binen bir kişi telefonla konuştuğu sırada maskesini çenesine indirince diğer yolcuların tepkisini çekti. Çıkan tartışma üzerine "Maskeyle konuşunca ses gitmiyor" diyerek kendini savunan vatandaşa diğer yolcular "Sen maskeyi aksesuar olarak takıyorsun" şeklinde tepki gösterdi.
30.06.2020 Haberler