Gez... Çek... Yaz...
Gez... Çek... Yaz... Seyahatlerinizden fotoğraflarınızı, yazılarınızı gönderin yayımlayalım: facebook.com/milliyetrota, twitter.com/milliyetrota, instagram.com/milliyetrota, rota@milliyet.com.tr
26.07.2020 Gündem
Gizem bu kez herkesi ağlattı
Gizem bu kez herkesi ağlattı Türkiye, Bursalı Gizem Yüksel’i, öğretmeninin kaydettiği internet görüntüleriyle tanımıştı. Hazır cevaplılığıyla herkesi kahkahaya boğan Gizem, ablası İrem’le girdiği banyoda şofbenden sızan gazdan zehirlendi
29.11.2011 Gündem
Sövdüğü valinin elini öptü
Sövdüğü valinin elini öptü Vali Şahabettin Harput, bir şov programında kendisi hakkında, "Öğretmenimiz de gelecekti ama kalıbına tükürdüğüm Vali izin vermedi" sözlerini söyleyen küçük Havva'yı makamında kabul etti.
9.02.2010 Gündem
CHP 209 belediye başkan adayını daha duyurdu
CHP 209 belediye başkan adayını daha duyurdu Son dakika haberine göre, CHP Parti Meclisi toplantısının ardından yerel seçimler için 8'i büyükşehir, 13 il, 168 ilçe ve 20 belde olmak üzere toplam 209 belediye başkan adayını açıkladı.
28.01.2024 Gündem
G ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: G Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
G ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: G Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftlerin yaşadığı mutluluğun yanında bir telaş da sarıyor. Çocuklarının cinsiyetini öğrenme heyecanı yaşayan aileler ardından isim araştırmasına giriyor. Kız bebekleri için anlamlı isimler seçmek isteyen aileler nadir bulunan, modern ve günümüz çağına uygun isimleri tercih ediyor. İsmin kendisi kadar kulağa hoş gelmesi de anne ve baba adaylarının dikkat ettiği faktörler arasında yer alıyor. G harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “G ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
CHP'nin Parti Meclisi üyeleri netleşti
CHP'nin Parti Meclisi üyeleri netleşti CHP'nin 38'inci Olağan Kurultayı'nda Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyeleri belirlendi.
6.11.2023 Gündem
Parti Meclisi için iki anahtar liste yarıştı
Parti Meclisi için iki anahtar liste yarıştı CHP Kurultayı’nda 60 kişilik Parti Meclisi’ne 380 kişi başvurdu. 15 kişilik Yüksek Disiplin Kurulu için de 98 kişi aday oldu. Kılıçdaroğlu, PM için liste çıkarmadı.
6.11.2023 Gündem
Hatay’ın Yeniden İhyası
Hatay’ın Yeniden İhyası Türkiye Tasarım Vakfı, Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde Bilim Kurulu iş birliğiyle yürütülen ve depremden etkilenen Hatay’ın tarihi merkezinin yeniden hayat bulmasını, kültürel mirasını ve kent kimliğinin korunmasını amaçlayan Antakya Tarihi Kent Merkezi Koruma Amaçlı Planlama Çalışmaları’nı sorumlu bir STK bilinciyle koordine edecek.
27.08.2023 Mimarlık
Ayedaş ve Bedaş duyurdu! İstanbul’da saatlerce süren elektrik kesintisi… 5 Ağustos İstanbul elektrik kesintisi listesi
Ayedaş ve Bedaş duyurdu! İstanbul’da saatlerce süren elektrik kesintisi… 5 Ağustos İstanbul elektrik kesintisi listesi Ayedaş ve Bedaş İstanbul’un bazı bölgelerinde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. Pek çok ilçede bakım çalışması amaçlı yapılan kesintide saatlerce elektrik verilmeyecek. Ayrıca Ayedaş ve Bedaş yaşanan kesintiye dair tüm detayları paylaştı.
4.08.2023 Gündem
11'inci Uluslararası Fetih Kupası sona erdi
11'inci Uluslararası Fetih Kupası sona erdi 11’inci Uluslararası Fetih Kupası Okçuluk Yarışması, bugün yapılan final müsabakalarıyla sona erdi.
26.05.2023 Diğer
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin kesin olmayan sonuçlarına göre, yeni dönemde TBMM'de yer alacak 600 milletvekili belli oldu.
15.05.2023 Gündem
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları CHP milletvekili adayları belli oldu. Bu sıcak gelişmenin ardından seçmenler yoğun şekilde "CHP il il milletvekili adayları kimler?" sorusunu yöneltiyor. İşte açıklanan milletvekili aday listesi...
11.04.2023 Bilgi Rehberi
28. DÖNEM MEMLEKET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ 2023: Memleket Partisi milletvekili adayları kimler?
28. DÖNEM MEMLEKET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ 2023: Memleket Partisi milletvekili adayları kimler? 14 Mayıs 2023 seçimleri için Memleket Partisi milletvekili aday listesi de açıklandı. Seçime katılacak adaylar il il paylaşıldı. Memleket Partisi 2023 seçimlerinde milletvekili adayları kimler oldu? İşte, 28. dönem Memleket Partisi milletvekili adayları isim listesi...
10.04.2023 Bilgi Rehberi
TİP MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ 2023: 28. dönem Türkiye İşçi Partisi milletvekili adayları kimler?
TİP MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ 2023: 28. dönem Türkiye İşçi Partisi milletvekili adayları kimler? TİP il il milletvekili aday listesi açıklandı. 14 Mayıs seçimlerine katılacak olan il il milletvekili adayları netleşti. YSK'ya gönderilen aday listesinde yer alan isimler de merak konusu oldu. Peki, 2023 seçimlerinde TİP milletvekili adayları kimler?
10.04.2023 Bilgi Rehberi
Memleket, tüm seçim bölgelerinde aday gösterdi
Memleket, tüm seçim bölgelerinde aday gösterdi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adaylığı kesinleşen Memleket Partisi, Yüksek Seçim Kurulu’na 81 il ve 87 seçim bölgesinin tamamı için aday listesi sundu.
10.04.2023 Gündem
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler?
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler? Partilerin milletvekili aday listeleri belli oldu. Son olarak İyi Parti'nin de milletvekili aday listesi kesinleşti. Şimdi seçmeler sıkça "İYİ Parti milletvekili adayları kimler?" sorusuna cevap arıyor. İşte açıklanan isimler...
9.04.2023 Bilgi Rehberi
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler 14 Mayıs seçimlerine gidilirken İYİ Parti aday listesi kesinleşti. İdris Naim Şahin Ordu 1. sırada yer alırken, Gökhan Zan da listede yer buldu. İYİ Parti 9 ilde aday çıkarmadı.
11.04.2023 Gündem
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi CHP’de milletvekili adayları listesi netleşti. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
11.04.2023 Gündem
MHP vekil listesini YSK'ya sundu! İşte tüm detaylar...
MHP vekil listesini YSK'ya sundu! İşte tüm detaylar... Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, vekil listelerinin YSK'ya sunulduğunu belirterek önemli açıklamalarda bulundu.
7.04.2023 Haberler
MHP vekil listesini YSK'ya sundu! İşte tüm detaylar...
MHP vekil listesini YSK'ya sundu! İşte tüm detaylar... Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, vekil listelerinin YSK'ya sunulduğunu belirterek önemli açıklamalarda bulundu.
7.04.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il o isimler
MHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il o isimler MHP, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesi yayımlandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi...
7.04.2023 Gündem
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Moda tutkunları buluştu Sektöre yeni bir soluk getirme arzusuyla yola çıkan Lady Gina, zamansız tasarımlarını moda tutkunlarının beğenisine sunduğu Galataport Mağaza açılış davetinde önemli isimleri bir araya getirdi...
24.11.2022 Cadde
Ankara’da finalistler belli oldu
Ankara’da finalistler belli oldu Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı tarafından 3-11 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek 33. Ankara Film Festivali’nde finalistler açıklandı.
11.10.2022 Kültür Sanat
Konforlu banliyöde hapis hayatı
Konforlu banliyöde hapis hayatı Olivia Wilde’ın hem yönetip hem rol aldığı, kadınların ev hanımlığına hapsedildiği sisteme karşı çıkan “Dert Etme Sevgilim” aynı zamanda seyirciye neyin gerçek olup olmadığını sorgulatan “renkli” bir psikolojik gerilim.
23.09.2022 Kültür Sanat
Adana’da ‘Ela ile Hilmi ve Ali’ rüzgârı
Adana’da ‘Ela ile Hilmi ve Ali’ rüzgârı 29. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali, merakla beklenen ulusal yarışma ödüllerinin sahiplerini bulmasıyla sonra erdi. Gecenin kazananı, Ziya Demirel imzalı “Ela ile Hilmi ve Ali” olurken Yılmaz Güney Ödülü’ne değer yapım bulunamadı.
19.09.2022 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri