Masterchef 2020

Masterchef 2020

Son dakika masterchef 2020 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan masterchef 2020 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan masterchef 2020 haber sayfamızda...

Masterchef 2020

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 455 masterchef 2020 haberi bulunmuştur.
MasterChef şampiyonu Serhat Doğramacı, All Star'a katılacak mı? İlk açıklama geldi
MasterChef şampiyonu Serhat Doğramacı, All Star'a katılacak mı? İlk açıklama geldi Bu sezon 'All Star' formatıyla ekranlarda olan 'MasterChef Türkiye' yarışmasına tekrar katılıp katılmayacağı merak edilen Serhat Doğramacı'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Başarılı şef, sosyal medyada paylaştığı video ile iddialara açıklık getirdi.
12.09.2023 Magazin
MasterChef şampiyonu Serhat Doğramacı, All Star'a katılacak mı? İlk açıklama geldi
MasterChef şampiyonu Serhat Doğramacı, All Star'a katılacak mı? İlk açıklama geldi Bu sezon 'All Star' formatıyla ekranlarda olan 'MasterChef Türkiye' yarışmasına tekrar katılıp katılmayacağı merak edilen Serhat Doğramacı'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Başarılı şef, sosyal medyada paylaştığı video ile iddialara açıklık getirdi.
12.09.2023 Cadde
BARBAROS YOLOĞLU KİMDİR? MasterChef Barbaros Yoloğlu aslen nereli, kaç yaşında? MasterChef'te hangi yıl yarışmıştı?
BARBAROS YOLOĞLU KİMDİR? MasterChef Barbaros Yoloğlu aslen nereli, kaç yaşında? MasterChef'te hangi yıl yarışmıştı? MasterChef All Star kadrosuna katılan Barbaros Yoloğlu hayatı ve kariyeri merak edilen isimler arasında yer alıyor. MasterChef 2020 kadrosunda yer alan ve son ana kadar Serhat Doğramacı ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Barbaros Yoloğlu yarışmayı ikinci sırada tamamlamıştı. Peki MasterChef Barbaros Yoloğlu kimdir?
8.08.2023 Bilgi Rehberi
'MasterChef Türkiye' tarihinde bir ilk! Jüri ortak kararını açıkladı
'MasterChef Türkiye' tarihinde bir ilk! Jüri ortak kararını açıkladı Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna, konuk şef Ömür Akkor'un jüri koltuğunda oturduğu 'MasterChef Türkiye All Star' heyecan dolu yeni bölümüyle TV8 ekranlarında izleyiciyle buluştu. 2020 kadrosundan ana kadroya giren üçüncü ismin belli olduğu yarışmanın yeni bölümünde, MasterChef tarihinde bir ilk yaşandı. Yarışmacıları heyecanlandıran gelişmeyi ise Mehmet Şef duyurdu.
23.06.2023 Cadde
'MasterChef All Star'da ana kadroya giren yedinci isim belli oldu! Tanya Kilitkayalı gözyaşlarına boğuldu
'MasterChef All Star'da ana kadroya giren yedinci isim belli oldu! Tanya Kilitkayalı gözyaşlarına boğuldu MasterChef Türkiye 2020 sezonunda yer alan yarışmacılar arasında 'All Star 2023' ana kadrosuna giren ilk isim Sefa Okyay Kılıç olmuştu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna, konuk şef Ömür Akkor'un jüri koltuğunda oturduğu sevilen yarışmanın ana kadrosuna giren yeni isim de belirlendi. Duygusal anlar yaşayan Tanya Kilitkayalı gözyaşlarını tutamadı.
22.06.2023 Cadde
MasterChef'te duygu dolu anlar! Şef Akkor deprem bölgesinde yaşadıklarını anlattı
MasterChef'te duygu dolu anlar! Şef Akkor deprem bölgesinde yaşadıklarını anlattı Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve konuk şef Ömür Akkor'un jüri koltuğunda oturduğu 'MasterChef All Star 2023'te, MasterChef'in 2020 sezonunda yer alan yarışmacılar, All Star ana kadrosuna giren ilk isim olabilmek için yarıştı. 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından soluğu afet bölgesinde alan Ömür Akkor, Elbistan'da yaşanan bir mucize kurtuluşu anlatınca stüdyoda duygu dolu anlar yaşandı.
21.06.2023 Cadde
MasterChef Ebru kimdir? MasterChef All Star 2023 Ebru Has kaç yaşında, nereli?
MasterChef Ebru kimdir? MasterChef All Star 2023 Ebru Has kaç yaşında, nereli? Ebru Has, MasterChef 2020 sezonunda mücadele etti ve ardından 2023 All Star kadrosu için mutfağa girdi. Profesyonel voleybolcu olarak kariyerini sürdürdü. Radyo Televizyon Teknolojileri eğitimi ardından mutfağa yönelerek aşçılık kursu aldı. Peki, MasterChef Ebru Has kimdir, aslen nereli?
20.06.2023 Bilgi Rehberi
MasterChef Berk kimdir? 2023 MasterChef All Star Berk İlter kaç yaşında, nereli?
MasterChef Berk kimdir? 2023 MasterChef All Star Berk İlter kaç yaşında, nereli? Berk İlter, MasterChef yarışması ile adını duyurdu. Küçük yaşlarda aşçılığa merak saran MasterChef Berk, bu alanda eğitim görmüştür. MasterChef 2020 sezonunda da yarıştı. Yarışma takipçileri ise MasterChef Berk kaç yaşında, aslen nereli? sorularına yanıt arıyor.
20.06.2023 Bilgi Rehberi
MasterChef Eray kimdir, kaç yaşında? MasterChef All Star Eray Aksungur hayatı ve kariyeri...
MasterChef Eray kimdir, kaç yaşında? MasterChef All Star Eray Aksungur hayatı ve kariyeri... MasterChef 2020'de mücadele eden isimlerden olan sempatik tavırlarının yanı sıra sivri dilli kişiliği ile tanınan Eray Aksungur, kendi sezonunda 5. olmuştur. 2023 MasterChef All Star'da da yarışmak için mutfağa girdi. Böylece Eray Aksungur'un hayatı ve kariyeri merak ediliyor. İşte merak edilenler...
20.06.2023 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF 2020 YARIŞMACILARI; MasterChef 2020 yarışmacıları arasında hangi isimler var? İşte All Star için mücadele edecek isimler...
MASTERCHEF 2020 YARIŞMACILARI; MasterChef 2020 yarışmacıları arasında hangi isimler var? İşte All Star için mücadele edecek isimler... MasterChef All Star'da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. 2018-2019 yarışmacıları arasından ana kadroya giren 5 isim belirlendi. Bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde 2020 yarışmacıları All Star'da ana kadroya giren ilk isim olabilmek için yarışacak. Peki MasterChef All Star 2020 kadrosunda hangi isimler yer alıyor?
20.06.2023 Bilgi Rehberi
MasterChef Tanya kimdir? MasterChef 2020 Tanya Kilitkayalı nereli, kaç yaşında?
MasterChef Tanya kimdir? MasterChef 2020 Tanya Kilitkayalı nereli, kaç yaşında? Tanya Kilitkayalı, MasterChef'in 2020 sezonunda mücadele eden isimlerdendir. Kıbrıs'tan yarışmaya katılan Tanya, tabaklarındaki başarı kadar sempatik tavırlarıyla da ekran başındakilerin beğenisini toplamıştı. Peki MasterrChef Tanya aslen nereli?
15.12.2022 Bilgi Rehberi
MasterChef Barbaros kimdir, nereli? MasterChef 2020 yarşmacısı Barbaros Yoloğlu şimdi ne yapıyor?
MasterChef Barbaros kimdir, nereli? MasterChef 2020 yarşmacısı Barbaros Yoloğlu şimdi ne yapıyor? Barbaros Yoloğlu, MasterChef yarışmasının 2020 sezonunda yarışarak 2. olan isimdir. Yarışmacı, MasterChef'in ardından yaşadığı değişimle dikkatleri çekmişti. Peki, MasterChef Barbaros kaç yaşında, aslen nereli?
14.12.2022 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF ESRA KİMDİR? 2020 MasterChef Esra Tokelli kaç yaşında, nereli, evli mi?
MASTERCHEF ESRA KİMDİR? 2020 MasterChef Esra Tokelli kaç yaşında, nereli, evli mi? Esra Tokelli, Masterchef 2020 yarışmasında yer alan isimlerdendir. Yemekteyiz yarışmasına katılarak da birinciliği elde eden MasterChef Esra, yarışmaya da İstanbul'dan katılıyordu. Küçük yaşlardan itibaren mutfakta olan Esra Tokelli aslen nereli, kaç yaşında?
14.12.2022 Bilgi Rehberi
MasterChef 2020 Duygu kimdir? Duygu Acarsoy evli mi, kaç yaşında?
MasterChef 2020 Duygu kimdir? Duygu Acarsoy evli mi, kaç yaşında? MasterChef Duygu Acarsoy, sevilen lezzet yarışmasında öne çıkan isimlerdendir. Yarışmacı yarışmadan kısa süre sonra evlendi ve bir çocuk sahibi oldu. 2020 sezonunda mücadele eden Duygu Acarsoy kaç yaşında, nereli?
7.12.2022 Bilgi Rehberi
MasterChef Emir kimdir? MasterChef 2020 sezon yarışmacısı Emir Elidemir kaçıncı oldu, nereli?
MasterChef Emir kimdir? MasterChef 2020 sezon yarışmacısı Emir Elidemir kaçıncı oldu, nereli? Emir Elidemir kaç yaşında, nereli? MasterChef 2020 yarışmacıları arasında bulunan ve mutfaktaki başarısıyla da öne çıkan Emir Elidemir, yarışma ardından ekranlarda da çeşitli reklamlarla göründü. İzmir'de doğan MasterChef Emir kaçıncı oldu?
30.11.2022 Bilgi Rehberi
MasterChef Sefa kimdir, kaç yaşında? MasterChef 2020 Sefa Okyay Kılıç nereli?
MasterChef Sefa kimdir, kaç yaşında? MasterChef 2020 Sefa Okyay Kılıç nereli? Sefa Okyay Kılıç, MasterChef 2020 yarışmasında yer aldı. Gastronomi ve Mutfak Sanatları eğitimi aldı ve birçok yerde çalışma şansı elde etti. İngiltere'de de çalışmalar yürüttü. dünya mutfağı üzerine de eğitimler alan MasterChef Sefa Okyay Kılıç kimdir?
30.11.2022 Bilgi Rehberi
MasterChef Ekin kimdir? MasterChef 2020 yarışmacısı Ekin Eylem Ulaş kaç yaşında, nereli, boyu kaç?
MasterChef Ekin kimdir? MasterChef 2020 yarışmacısı Ekin Eylem Ulaş kaç yaşında, nereli, boyu kaç? Ekin Eylem Ulaş, MasterChef 2020 sezonundan tanınan isimlerdendir. Jüri üyelerine çıkardığı tabaklarla adından söz ettiren Ulaş, Elazığlı ve uzun süre mutfakta yer aldı. Peki, MasterChef Ekin aslen nereli?
30.11.2022 Cadde
'MasterChef 2020' yarışmacılarının suşi günü
'MasterChef 2020' yarışmacılarının suşi günü 'MasterChef Türkiye 2020'nin şampiyonu Serhat Doğramacı ve yarışmada mücadele eden Barboros Yoloğlu, Furkan Yalçın ve Ayyüce Kamit, Watergarden İstanbul’da objektiflere takıldı.
25.08.2022 Cadde
MasterChef Özgül kimdir? Özgül Coşar nereli, kaç yaşında, evli mi?
MasterChef Özgül kimdir? Özgül Coşar nereli, kaç yaşında, evli mi? MasterChef 2020 yarışmasında ana kadroda mücadele etmiş olan Özgül Coşar, tarifleri ile jürinin dikkatini çekmişti. MasterChef Özgül, İstanbul'da doğdu, evli ve iki çocuk annesidir. İşte, MasterChef 2020 Özgül Coşar hayatı...
28.12.2021 Cadde
MasterChef Sefa kimdir kaç yaşında? Sefa Okyay Kılıç aslen nereli?
MasterChef Sefa kimdir kaç yaşında? Sefa Okyay Kılıç aslen nereli? MasterChef Sefa kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezonun yarışmacılarından olan Sefa Okyay Kılıç yarışmaya yedeklerden dahil olup oldukça başarılı işlere imza atmıştı. Peki MasterChef Sefa kimdir, aslen nereli?
28.12.2021 Cadde
Masterchef Ayyüce kimdir, kaç yaşında? Masterchef Ayyüce nereli?
Masterchef Ayyüce kimdir, kaç yaşında? Masterchef Ayyüce nereli? Masterchefi'in yeni bölüm fragmanında geçmiş sezon yarışmacılar yer aldı. Masterchef'in yeni bölümüne katılan eski yarışmacılardan biri ise Ayyüce oldu. Peki Masterchef Ayyüce kimdir, kaç yaşında?
28.12.2021 Cadde
MasterChef Serhat kimdir, kaç yaşında? MasterChef 2020 Serhat Doğramacı aslen nereli nişanlısı kim?
MasterChef Serhat kimdir, kaç yaşında? MasterChef 2020 Serhat Doğramacı aslen nereli nişanlısı kim? MasterChef 2020'nin şampiyonu olan Serhat Doğramacı hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu akşam ekrana gelecek olan MasterChef yarışması ödül oyununa konuk olacak eski yarışmacılardan biri de Serhat Doğramacı olacak. Peki Serhat Doğramacı kimdir, aslen nereli?
28.12.2021 Cadde
MasterChef'in ünlü yarışmacıları Survivor yarışmacıları için yemek yaptı
MasterChef'in ünlü yarışmacıları Survivor yarışmacıları için yemek yaptı Survivor’ın dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde, 'MasterChef Türkiye' yarışmacıları konuk oldu. MasterChef 2019 şampiyonu Cemre Uyanık, MasterChef 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı, Ekin Eylem Ulaş, Güzide Mertcan, Batuhan Bayır, Emir Elidemir ile Barbaros Yoloğlu, dokunulmazlığı kazanan takımın yarışmacılarına özel yemek hazırladı.
31.03.2021 Cadde
MasterChef Barbaros kim? Barbaros Yoloğlu kaç yaşında, nereli?
MasterChef Barbaros kim? Barbaros Yoloğlu kaç yaşında, nereli? Barbaros Yoloğlu, MasterChef yarışmasıyla adını duyurdu. Yarışmada lezzetli tabaklarının yanı sıra güveni ile de dikkat çeken isimler arasında bulunuyor. Survivor 2021 yarışmasına konuk olan Yoloğlu hakkında detaylar araştırılıyor. Peki, MasterChef Barbaros Yoloğlu aslen nereli? İşte, biyografisi...
30.03.2021 Cadde
'New York’ta bir Türk fine dining restoranı açmak istiyorum'
'New York’ta bir Türk fine dining restoranı açmak istiyorum' TV8’de yayınlanan MasterChef Türkiye 2020’de şampiyonluğa ulaşan Serhat Doğramacı’nın hedefleri büyük: “New York’ta 42’nci Cadde’de Michelin yıldızı almış Türk bir fine dining restoranı açmak istiyorum”
9.01.2021 Cumartesi

Benzer Haber Etiketleri

Masterchef 2020 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.