Yarışma haberleri: MasterChef 3. yarı finalist açıklandı! Kim seçildi? MasterChef'te kim elendi, kim kazandı, final bölümü ne zaman, birinciye ödül ne verilecek?
Yarışma haberleri: MasterChef 3. yarı finalist açıklandı! Kim seçildi? MasterChef'te kim elendi, kim kazandı, final bölümü ne zaman, birinciye ödül ne verilecek? MasterChef Türkiye sezonu adım adım finale ilerliyor. Yarı finalistler belli oldu. Kıvanç ve Metin'in yarı final koltuğunda yanına Ayaz mı, Görkem mi oturacak? Danilo şef, Mehmet şef ve Somer şefin yemekleri yorumladığı MasterChef Türkiye'de yine lezzetler konuşacak. İşte MasterChef Türkiye'nin yarı finalistleri, büyük final tarihi...
8.01.2023 Bilgi Rehberi
MasterChef Türkiye final günü ne zaman? Somer Şef açıkladı: 2019 MasterChef final tarihi...
MasterChef Türkiye final günü ne zaman? Somer Şef açıkladı: 2019 MasterChef final tarihi... TV8'in fenomen yarışması MasterChef Türkiye'de final günü için geri sayım başladı. Son zamanların en çok izlenen yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye'de final tarihi Somer Şef açıkladı. İşte merakla beklenen 2019 MasterChef final günü...
26.12.2019 Gündem
MasterChef eleme adayları kimler oldu, kim elendi? MasterChef Türkiye final tarihi...
MasterChef eleme adayları kimler oldu, kim elendi? MasterChef Türkiye final tarihi... TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye'de final geldi çattı. Bu akşam son bölümüyle ekranlara gelen yarışmada haftanın ilk iki eleme adayı belirlenmiş durumda. Peki merakla araştırılan eleme adayları kimler ve MasterChef Türkiye finali ne zaman?
25.12.2019 Gündem
MasterChef finali ne zaman? 2019 MasterChef final tarihi...
MasterChef finali ne zaman? 2019 MasterChef final tarihi... TV8'in sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye'de final haftası için geri sayım başladı. Yarışmanın sevenlerinin merakla beklediği final öncesi gözler final tarihine çevrildi. Peki heyecanla beklenen 2019 MasterChef finali ne zaman gerçekleştirilecek?
23.12.2019 Gündem