Masterchef Gülşah

Masterchef Gülşah

Son dakika masterchef gülşah haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan masterchef gülşah gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan masterchef gülşah haber sayfamızda...

Masterchef Gülşah

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 46 masterchef gülşah haberi bulunmuştur.
MasterChef Gülşah kimdir? 2023 MasterChef All Star Gülşah Suna kaç yaşında, nereli?
MasterChef Gülşah kimdir? 2023 MasterChef All Star Gülşah Suna kaç yaşında, nereli? Gülşah Suna, MasterChef All Star yarışmasında ana kadro için yarışan isimler arasında bulunuyor. 2020 sezonunda da başarılı tabaklar çıkarmıştı. Peki, MasterChef 2023 Gülşah aslen nereli, kaç yaşında?
20.06.2023 Bilgi Rehberi
MasterChef'te elenen isim Gülşah mı olmalıydı?
MasterChef'te elenen isim Gülşah mı olmalıydı? Her hafta bir kişinin elenerek MasterChef olma hayaline veda ettiği yarışmada bu hafta bir kişi daha hayallerine veda etti. Yarışmacıların en güzel tabağı ortaya koymak için mücadele ettiği yarışmada kimi başarısızlığı kimi de şansızlığı yüzünden eleniyor. Peki, bu hafta MasterChef’te elenen isim kim oldu?
16.12.2021 Ekran
MasterChef Gülşah kimdir, kaç yaşında? MasterChef Gülşah Suna nereli? İşte biyografisi
MasterChef Gülşah kimdir, kaç yaşında? MasterChef Gülşah Suna nereli? İşte biyografisi TV8'in 3. sezonuyla da oldukça ilgi çeken yarışması MasterChef Türkiye'nin en dikkat çeken yarışmacılarından biri de Gülşah Suna oldu. Peki hakkında oldukça arama yapılan MasterChef Gülşah Suna kimdir? İşte 28 yaşındaki yarışmacının hayat hikayesi...
27.08.2020 Cadde
MasterChef Gülşah Suna kimdir? Gülşah Suna kaç yaşında, aslen nereli?
MasterChef Gülşah Suna kimdir? Gülşah Suna kaç yaşında, aslen nereli? MasterChef 2020 kadrosunda yer alan Gülşah Suna kimdir sorusu yarışmayı takip eden izleyiciler tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. İstanbul/Üsküdar'da dünyaya gelen Gülşah Suna, Kocaeli Üniversitesi Meslek Yüksekokulunda eğitimini tamamladıktan sonra bir süre kendi mesleğini icra ettikten sonra 4 yıl işletme hostesi olarak çalışmıştır. Peki MasterChef Gülşah Suna kimdir?
24.08.2020 Cadde
Masterchef Gülşah kimdir? Masterchef Gülşah Suna kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Masterchef Gülşah kimdir? Masterchef Gülşah Suna kaç yaşında, ne iş yapıyor? Masterchef'te 16 kişilik ana kadro belirlendikten sonra rekabet tüm hızıyla devam ediyor. Gülşah Suna, Masterchef Türkiye'nin dikkat çeken yarışmacıları arasında yer alıyor. İşte Masterchef Gülşah'ın yaşamı...
21.08.2020 Cadde
Masterchef Gülşah kimdir, kaç yaşında? Masterchef Gülşah Suna nereli, ne iş yapıyor?
Masterchef Gülşah kimdir, kaç yaşında? Masterchef Gülşah Suna nereli, ne iş yapıyor? Masterchef'in ana kadrosu için dün rekabet yaşandı. Final turunda en iyi Adana kebabı yapan Gülşah Suna, Masterchef'in ana kadrosuna girdi. Masterchef Gülşah'ın yaşamı merak ediliyor. İşte Masterchef Gülşah'ın biyografisi...
17.08.2020 Cadde
MasterChef Gülşah ilk 16'ya kalmalı mıydı?
MasterChef Gülşah ilk 16'ya kalmalı mıydı? Son 16’ya iki yarışmacı kala MasterChef 2020’de heyecan gittikçe artıyor. Kim kaldı kim gidecek derken son iki yarışmacıyı seçmek için tekrardan elemeler yapıldı. 15'inci yarışmacı Gülşah oldu. Peki Gülşah’ın MasterChef'te ilk 16'ya kalmasını nasıl yorumlamak lazım? Gelin hep birlikte Molatik olalım…
17.08.2020 Ekran
Masterchef Gülşah kimdir? Masterchef Gülşah kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Masterchef Gülşah kimdir? Masterchef Gülşah kaç yaşında, ne iş yapıyor? Gülşah Suna, Masterchef'in final turunda yarışıyor. Masterchef'in dün yayınlanan bölümünde yaratıcılık turunda yarışan Gülşah, dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. İşte Masterchef Gülşah'ın yaşamı...
12.08.2020 Cadde
MasterChef'te duygusal anlar! Sedat Tuncer gözyaşlarını tutamadı
MasterChef'te duygusal anlar! Sedat Tuncer gözyaşlarını tutamadı TV8 ekranlarında Masterhef heyecanı devam ediyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve konuk şef Ömür Akkor'un jüri koltuğunda oturduğu programın yeni bölümünde, 2020 sezonundan, yedek kadroya girmeye hak kazanan isimler belli oldu. Sedat Tuncer, 2020 yılında kaybettiği annesiyle ilgili konuşurken duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarını tutamadı. İşte MasterChef son bölümde yaşananlar...
1.07.2023 Cadde
'MasterChef Türkiye' tarihinde bir ilk! Jüri ortak kararını açıkladı
'MasterChef Türkiye' tarihinde bir ilk! Jüri ortak kararını açıkladı Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna, konuk şef Ömür Akkor'un jüri koltuğunda oturduğu 'MasterChef Türkiye All Star' heyecan dolu yeni bölümüyle TV8 ekranlarında izleyiciyle buluştu. 2020 kadrosundan ana kadroya giren üçüncü ismin belli olduğu yarışmanın yeni bölümünde, MasterChef tarihinde bir ilk yaşandı. Yarışmacıları heyecanlandıran gelişmeyi ise Mehmet Şef duyurdu.
23.06.2023 Cadde
MasterChef'te duygu dolu anlar! Şef Akkor deprem bölgesinde yaşadıklarını anlattı
MasterChef'te duygu dolu anlar! Şef Akkor deprem bölgesinde yaşadıklarını anlattı Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve konuk şef Ömür Akkor'un jüri koltuğunda oturduğu 'MasterChef All Star 2023'te, MasterChef'in 2020 sezonunda yer alan yarışmacılar, All Star ana kadrosuna giren ilk isim olabilmek için yarıştı. 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından soluğu afet bölgesinde alan Ömür Akkor, Elbistan'da yaşanan bir mucize kurtuluşu anlatınca stüdyoda duygu dolu anlar yaşandı.
21.06.2023 Cadde
'MasterChef All Star'dan ilk tanıtım! 'Şampiyonlar Ligi'ne hoş geldiniz'
'MasterChef All Star'dan ilk tanıtım! 'Şampiyonlar Ligi'ne hoş geldiniz' Acun Ilıcalı'nın büyük reyting başarısı elde eden yarışmalarından 'MasterChef Türkiye All Star''ın yeni sezonu 14 Haziran akşamı başlıyor. Ekranların ilgiyle takip edilen yarışmasının ilk tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda; jüri üyelerinden Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya yer alırken, Somer Sivrioğlu'nun olmaması izleyenleri meraklandırdı.
5.06.2023 Cadde
Arem Yüce kimdir, kaç yaşında? MasterChef'in yeni yarışmacısı Arem Yüce aslen nereli?
Arem Yüce kimdir, kaç yaşında? MasterChef'in yeni yarışmacısı Arem Yüce aslen nereli? MasterChef'te bu hafta yarışmaya veda eden Gülşah Suna'nın yerine yarışmaya dahil olan Arem Yüce kimdir sorusu yarışmanın takipçileri tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu hafta kaptanlık oyununda yaptığı menemen ile en iyi tabaklardan birini yapan Arem Yüce, Esra Tokelli'nin kaptan olmasının ardından bu hafta Kırmızı takım kaptanı olarak seçildi. +5 dakik oyununda Falafel'i daha kötü yapan kaptan olan Arem Yüce bu akşam takımı ile ilk dokunulmazlık oyununa çıkacak. Peki MasterChef Arem kimdir?
8.09.2020 Cadde
Masterchef'te  düelloyu kim kazandı, Esra mı Arem mi? İşte 7 Eylül Masterchef yeni takımlar...
Masterchef'te düelloyu kim kazandı, Esra mı Arem mi? İşte 7 Eylül Masterchef yeni takımlar... Masterchef Türkiye'de kaptanlık yarışı için yarışmacılar rekabet ettiler. Yarışmacılar Mavi takımın kaptanı olmak için menemen yaptılar. En güzel menemeni yapan isim Mavi takımın kaptanı oldu. Kaptanların belli olmasından sonra ise kaptanlar düellosu yapıldı. Peki Masterchef'ta kaptan kim oldu? Masterchef'te yeni takımlarda kimler var?
7.09.2020 Cadde
Masterchef Arem kimdir, kaç yaşında? Masterchef Arem Yüce nereli, ne iş yapıyor?
Masterchef Arem kimdir, kaç yaşında? Masterchef Arem Yüce nereli, ne iş yapıyor? Masterchef Arem'in yaşamı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Masterchef Türkiye'de en son elenen isim Gülşah oldu. Masterchef Türkiye'nin yeni bölüm fragmanında Gülşah'ın yerine gelen ismin Arem Yüce olduğu görülüyor. Peki Masterchef Arem kimdir?
7.09.2020 Cadde
MasterChef'te kim elendi? Kim birinci oldu?
MasterChef'te kim elendi? Kim birinci oldu? MasterChef 47. bölüm dün akşam yayınlandı. MasterChef'in son bölümünde eleme gecesi yaşandı. 6 eleme adayı ilk olarak yaratıcılık oyununda ter döktü, daha sonra 3 kişi yarışmadan gitmemek için mücadele etti. Peki, MasterChef'te kim elendi?
7.09.2020 Cadde
MasterChef Türkiye'de veda eden isim belli oldu
MasterChef Türkiye'de veda eden isim belli oldu MasterChef Türkiye 2020'de dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Eleme gecesinde 6 yarışmacı arasından bir isim hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Yarışmacılardan veda eden isim Gülşah oldu.
7.09.2020 Cadde
Masterchef'te kim elendi, Gülşah mı, Berker mi? 6 Eylül 2020 Masterchef Türkiye'de elenen kim oldu?
Masterchef'te kim elendi, Gülşah mı, Berker mi? 6 Eylül 2020 Masterchef Türkiye'de elenen kim oldu? Masterchef eleme gecesi izleyicilerle buluştu. Dokunulmazlık oyununun 2'sini kaybeden Kırmızı takımında 4 isim eleme potasında yer alırken dokunulmazlık oyununu bir kez kaybeden Mavi takımından 2 isim eleme potasında yarıştı. Masterchef Türkiye'de 6 isim eleme potasında kurtulmak için kıyasıya rekabet etti. Yaratıcılık turunda ilk 3'e giren yarışmacılar eleme potasından kurtuldular. Peki 6 Eylül'de Masterchef'te kim elendi?
7.09.2020 Cadde
MasterChef eleme adayları kimler oldu? Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
MasterChef eleme adayları kimler oldu? Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Dün akşam MasterChef'te haftanın 3. dokunulmazlık gerçekleşti. Oyun sonrası bir takımın yüzü güldü bir takım ise yeniden strese girdi. Programı kaçıranlar şimdi dokunulmazlığı hangi takımın kazandığını ve eleme adaylarının kimler olduğunu öğrenmeye çalışıyor.
6.09.2020 Cadde
MasterChef Türkiye kim elendi? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu?
MasterChef Türkiye kim elendi? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu? Masterchef Türkiye 2020 sezonu büyük heyecanla devam ediyor. Haftanın ilk bölümünde oluşturulan mavi ve kırmızı takım kıyasıya mücadele ediyor. Takım olarak kaybedenler, bireysel olarak dokunulmazlık oyunu oynuyor ve yemeği kötü yapanlar eleme adayı oluyor. Bu hafta hem Mavi hem de kırmızı takımdan eleme adayları çıktı. Peki Masterchef Türkiye'de kim elendi, MasterChef Türkiye'de eleme adayları kim oldu?
5.09.2020 Cadde
MasterChef eleme adayları kimler oldu? (2 Eylül) MasterChef dokunulmazlığı kim hangi takım kazandı?
MasterChef eleme adayları kimler oldu? (2 Eylül) MasterChef dokunulmazlığı kim hangi takım kazandı? Her bölümü ayrı bir heyecan fırtınasıyla devam eden MasterChef Türkiye'de bugün de gerilim iyice arttı. Oldukça çarpıcı bir bölümün yaşandığı yarışmada dokunulmazlık oyunu ve eleme adaylarının belli olduğu anlar oldukça heyecan yarattı. İşte büyük bir merakla araştırılan MasterChef Türkiye'de bu akşam yaşananlar...
2.09.2020 Cadde
MasterChef Türkiye yeni bölümde iddialar büyüyor! İşte eleme adayları...
MasterChef Türkiye yeni bölümde iddialar büyüyor! İşte eleme adayları... MasterChef Türkiye hız kesmeden devam ediyor. Dün akşam yayınlanan bölümde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Oluşturulan yeni mavi ve kırmızı takımlar en iyi menüyü çıkarabilmek için kıyasıya mücadele ettiler. Peki, MasterChef Türkiye'de dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Kimler eleme potasına çıktı? İşte MasterChef son bölüm ve yeni bölümden detaylar...
2.09.2020 Cadde
MasterChef eleme adayları kimler? (1 Eylül) MasterChef dokunulmazlığı kazanan kim hangi takım oldu?
MasterChef eleme adayları kimler? (1 Eylül) MasterChef dokunulmazlığı kazanan kim hangi takım oldu? Her bölümü ayrı bir heyecan fırtınası yaratan yemek yarışması MasterChef Türkiye'de 3. hafta heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Bu akşam 42. yeni bölümüyle ekranlara gelen MasterChef Türkiye'de, dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti ve ardından ilk eleme adayları belli oldu. Peki MasterChef Türkiye'de dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı ve eleme adayları kimler oldu?
1.09.2020 Gündem
MasterChef Emir kimdir, kaç yaşında? Emir Elidemir biyografisi...
MasterChef Emir kimdir, kaç yaşında? Emir Elidemir biyografisi... MasterChef Emir Elidemir kimdir sorusu yarışmayı takip eden izleyiciler tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu hafta gerçekleştirilen kaptanlık oyununu Celal'in kazanmasının ardından Kırmızı takım kaptanı olarak Eray'ı seçmişti. Eray'ın takımına ilk kattığı isim Furkan olurken ikinci isim ise Emir Elidemir oldu. Peki Emir Elidemir kimdir, kaç yaşında? İşte biyografisi...
1.09.2020 Cadde
Masterchef yeni takımlarda kimler var? 31 Ağustos Masterchef kaptan düellosunu kim kazandı?
Masterchef yeni takımlarda kimler var? 31 Ağustos Masterchef kaptan düellosunu kim kazandı? Masterchef'te yeni takımlar dün belirlendi. Kaptanlık oyunu için dün yayınlanan bölümde yarışmacılar birbirleri ile kıyasıya rekabet ettiler. Kaptanlık oyununu kazanan isim Mavi takımın kaptanı oldu. İşte 31 Ağustos Masterchef yeni takımlar ve kaptan düellosunu kazanan yarışmacı...
1.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Masterchef Gülşah ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.