Masterchef Murat

Masterchef Murat

Son dakika masterchef murat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan masterchef murat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan masterchef murat haber sayfamızda...

Masterchef Murat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 181 masterchef murat haberi bulunmuştur.
ŞEF MURAT BOZOK KİMDİR? Murat Bozok nereli, kaç yaşında? MasterChef Murat Bozok hayatı...
ŞEF MURAT BOZOK KİMDİR? Murat Bozok nereli, kaç yaşında? MasterChef Murat Bozok hayatı... Şef Murat Bozok'un hayatı, MasterChef yarışması sonrasında öne çıktı. Bozok, işletme eğitimi alsa da sonrasında gönül verdiği aşçılığa yöneldi. Bu alanda Amerika'da eğitim gördü. Uzun süre Michelin yıldızlı restoranlarda çalıştıktan sonra kendi restoranını açtı. Peki, Murat Bozok evli mi?
26.06.2023 Bilgi Rehberi
Murat Kosova kimdir? Masterchef Ünlüler yarışmacısı Murat Kosova kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte hayatı...
Murat Kosova kimdir? Masterchef Ünlüler yarışmacısı Murat Kosova kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte hayatı... Masterchef'te ünlü isimler iki farklı takımda yarışacaklar. Masterchef ünlüler etabında yarışacak isimlerden biri ise Murat Kosova oldu. Masterchef ünlüler etabında yarışacak isimlerin hayatları merak ediliyor. Peki Masterchef Ünlüler yarışmacısı Murat Kosova kimdir, kaç yaşında?
14.01.2023 Bilgi Rehberi
MasterChef Murat Tokmak kimdir, nereli? MasterChef 2019 yarışmacısı Murat ne iş yapıyor?
MasterChef Murat Tokmak kimdir, nereli? MasterChef 2019 yarışmacısı Murat ne iş yapıyor? MasterChef 2019 sezonunda yarışan isimler arasında yer alan Murat Tokmak, lezzetli tanakları ile jürinin dikkatini çeken yarışmacılardandı. Masterchef Murat Tokmak, Trabzonlu'dur. Peki, Murat Tokmak kaç yaşında?
7.12.2022 Bilgi Rehberi
Ödül oyununda ortalık karıştı! MasterChef'te korna krizi
Ödül oyununda ortalık karıştı! MasterChef'te korna krizi Tv8 ekranlarında yayınlanan 'MasterChef Türkiye, 17 Eylül Cumartesi akşamı 74'üncü bölümüyle ekranlara geldi. Eleme adaylarının belli olduğu yarışmada, ilk olarak ödül oyunu heyecanı yaşandı. Haftayı 3-0 yenilerek bitiren kırmızı takım üyeleri arasındaki iletişim eksikliği ortalığı karıştırdı. Kornaya yemeklerini tabakladan basan kırmızı takım, eksik ürünlerle şeflerin karşısına çıkmak zorunda kaldı. Ödül oyununun ardından da MasterChef'te ana kadroya giren isim belli oldu. İşte detaylar...
18.09.2022 Cadde
Masterchef Murat Özdemir'in yeni işi
Masterchef Murat Özdemir'in yeni işi 'MasterChef Türkiye'nin 2018 yılında yayınlanan ilk sezonunda mücadele eden Murat Özdemir, şeflerin uyarılarını dikkate almaması, hem takım arkadaşları hem de rakipleriyle yaşadığı gerginlikler nedeniyle yarışmadan diskalifiye olmuştu. Daha sonra papağana yaptığı işkence görüntüleri tüm Türkiye'nin tepkisini çeken Özdemir, Bolu'da ortaya çıktı.
14.09.2022 Cadde
Master Chef'ten diskalifiye edilen Murat Özdemir gazeteci ve polislerle tartıştı
Master Chef'ten diskalifiye edilen Murat Özdemir gazeteci ve polislerle tartıştı Bolu'da, daha önce aracını kaldırım üzerine park ettikten sonra cebinden çıkardığı paralarla polise rüşvet teklif eden, televizyon kanalındaki yarışmadan diskalifiye edilmesiyle tanınan Murat Özdemir, yine aynı yere minibüsünü park edince polislerle tartıştı. Gazeteci ve polislere sataşıp, sosyal medyadan yayın yapan Özdemir, gözaltına alındı.
30.09.2021 Haberler
Murat Özdemir'den yeni skandal: Alın alın, hepsini alın!
Murat Özdemir'den yeni skandal: Alın alın, hepsini alın! 'MasterChef Türkiye 2018'le tanınan, yarışmadan diskalifiye olduktan sonra papağanına işkence ettiği görüntüler infial uyandıran Murat Özdemir, yeni bir skandala imza attı. Aracını yanlış yere bırakan Özdemir, olay yerine gelen ekiplere hakaretler yağdırdı.
31.08.2021 Cadde
MasterChef Murat sosyal medyaya geri döndü
MasterChef Murat sosyal medyaya geri döndü Geçtiğimiz yıl katıldığı 'MasterChef' yarışmasıyla tanınan Murat Özdemir, papağana ettiği işkencelerle uzun süre gündem olmuştu. Ardından bir süredir ortada görünmeyen Murat, aylar sonra Instagram hesabından gönderi paylaştı.
20.11.2019 Cadde
MasterChef elenen kim oldu? MasterChef Türkiye'de duygusal anlar...
MasterChef elenen kim oldu? MasterChef Türkiye'de duygusal anlar... MasterChef Türkiye eleme ile dün akşam izleyici karşısına çıktı. Ekin, Alican, Rıfat, Eda, Suna ve Murat'ın yer aldığı eleme potasından bir kişi yarışmaya veda etti. Analı kızlı yemeğinin yapıldığı MasterChef Türkiye eleme gecesinde duygusal dakikalar yaşandı.
1.11.2019 Gündem
MasterChef'te kim elendi? İşte son bölümde veda eden isim...
MasterChef'te kim elendi? İşte son bölümde veda eden isim... MasterChef Türkiye heyecanı bu akşam 40. yeni bölümle devam etti. Sevilen yemek yarışmasında bu akşam merakla beklenen eleme gecesinin heyecanı yaşandı. Peki MasterChef Türkiye bu hafta kim elendi? İşte yarışmaya veda eden isim...
31.10.2019 Gündem
MasterChef Murat kimdir? Murat Tokmak nereli?
MasterChef Murat kimdir? Murat Tokmak nereli? MasterChef Türkiye'nin dikkat çeken yarışmacıları arasında yer alan Murat Tokmak bu hafta eleme potasında. Karadenizli olan Murat Tokmak konuşması ve tavırlarıyla seyircinin de ilgisini çekiyor. Peki, MasterChef Murat kimdir?
31.10.2019 Gündem
MasterChef Murat Tokmak kimdir, kaç yaşında?
MasterChef Murat Tokmak kimdir, kaç yaşında? MasterChef yarışmasında son 14'e kalan isimler arasında yer alan Murat Çakmak, yarışmaya Trabzon'dan katılıyor. Evli ve iki çocuk babası olan Murat Çakmak küçüklüğünden beri yemek yapmayı sevdiğini söylüyor. Trabzon'un ve Türkiye'nin MasterChef'i olmaya geliyorum diyen Murat Tokmak'ın hayatına dair bilgileri sizler için derledik
27.08.2019 Gündem
Seda Sayan 'Yemekteyiz'de Onur Büyüktopçu'nun boşluğunu doldurur mu?
Seda Sayan 'Yemekteyiz'de Onur Büyüktopçu'nun boşluğunu doldurur mu? 'Yemekteyiz' programı artık bir televizyon klasiği. Konsepte, carlamalara, isyanlara yıllardır aşinayız. Programın son yıllarda tekrar popüler olmasındaki en büyük etken ise sunucusu Onur Büyüktopçu'ydu... Şimdi o gitti, yerine Seda Sayan geldi.
11.06.2019 Ekran
Murat Özdemir özür diledi ama artık çok geç
Murat Özdemir özür diledi ama artık çok geç MasterChef yarışmasıyla tanınan Murat Özdemir, papağanına yaptığı işkenceyle herkesin tepkisini toplamış, adeta istenmeyen insan ilan edilmişti. Özdemir, sonunda sessizliğini bozdu...
22.03.2019 Kaos
Murat Özdemir özür diledi
Murat Özdemir özür diledi Papağınına işkence ederek öldürünce büyük tepki çeken Murat Özdemir ortaya çıktı.
18.03.2019 Cadde
Murat Özdemir özür diledi
Murat Özdemir özür diledi Papağınına işkence ederek öldürünce büyük tepki çeken Murat Özdemir ortaya çıktı.
18.03.2019 Cadde
'Türk erkeği nedir?'
'Türk erkeği nedir?' Milliyet yazarı Özay Şendir bugünkü köşesinde 'Türk erkeği nedir?' başlıklı bir yazı kaleme aldı.
6.03.2019 Cadde
'Tavlada haftada 12-13 ayakkabı kazanıyordum'
'Tavlada haftada 12-13 ayakkabı kazanıyordum' Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı 'Hadi Be'ye, 'Gündem Yaratayım mı? adlı single'i müzikseverlerle buluşan Emel Müftüoğlu konuk oldu.
17.01.2019 Cadde
'Murat canavarını biz yarattık, Acun değil'
'Murat canavarını biz yarattık, Acun değil' 'Yemekteyiz'in ardından 'MasterChef Türkiye' yarışmasından da diskalifiye edilen Murat Özdemir, son olarak papağanına yaptığı eziyetle tepkilerin odağında yer aldı. Murat'ın yer aldığı yarışmanın yapımcısı ve kanal sahibi Acun Ilıcalı da bir anda gündem oldu.
21.12.2018 Cadde
'Murat canavarını biz yarattık, Acun değil'
'Murat canavarını biz yarattık, Acun değil' 'Yemekteyiz'in ardından 'MasterChef Türkiye' yarışmasından da diskalifiye edilen Murat Özdemir, son olarak papağanına yaptığı eziyetle tepkilerin odağında yer aldı. Murat'ın yer aldığı yarışmanın yapımcısı ve kanal sahibi Acun Ilıcalı da bir anda gündem oldu.
21.12.2018 Cadde
Acun Ilıcalı'dan Murat Özdemir açıklaması: Psikopat!
Acun Ilıcalı'dan Murat Özdemir açıklaması: Psikopat! 'MasterChef Türkiye'nin eski yarışmacısı Murat Özdemir, geçtiğimiz akşam bir papağana işkence yaptığı videoyu sosyal medyada paylaşınca olay olmuştu. Acun llıcalı, sahibi olduğu TV8'de yayınlanan yarışmadan diskalifiye edilen Murat'a tepki gösterdi.
20.12.2018 Cadde
Papağana işkence eden Murat Özdemir ile ilgili karar çıktı!
Papağana işkence eden Murat Özdemir ile ilgili karar çıktı! Sosyal medya hesabından papağana yaptığı işkence videosunu paylaştıktan sonra büyük tepki gören Murat Özdemir 21 gün akıl hastanesinde yatacak.
19.12.2018 Gündem
Papağana işkence eden Murat Özdemir ile ilgili karar çıktı!
Papağana işkence eden Murat Özdemir ile ilgili karar çıktı! Sosyal medya hesabından papağana yaptığı işkence videosunu paylaştıktan sonra büyük tepki gören Murat Özdemir 21 gün akıl hastanesinde yatacak.
19.12.2018 Gündem
MasterChef Murat Özdemir kimdir?
MasterChef Murat Özdemir kimdir? Murat Özdemir, papağana işkence ettiği videoyu paylaşmasının üzerinden kısa bir süre geçtikten sonra gözaltına alındı. Murat Özdemir'in geceyi polis merkezinde geçirdiği ve alkollü olduğu belirtildi. Peki Yemekteyiz yarışmasında da boy göstermiş olan eski MasterChef Murat Özdemir kimdir?
19.12.2018 Gündem
Murat Özdemir'in papağana işkence anlarının detayları ortaya çıktı
Murat Özdemir'in papağana işkence anlarının detayları ortaya çıktı Murat Özdemir’in ‘MasterChef’ yarışmasından diskalifiye edilince arasının açıldığı Acun Ilıcalı’ya mesaj göndermek için papağana işkence yapıp bacağını kırdığı ortaya çıktı. Alkollü olduğu ve evinin önünde toplanan kalabalığın olası bir saldırısına karşılık polis tarafından gözaltına alınan Özdemir, geceyi karakolda geçirdi. Özdemir’in ifadesinde “Haksız yere diskalifiye edildim ve görüntüleri alkolün etkisiyle çektim” sözlerini kullandı. Öte yandan Özdemir’in şiddet uyguladığı Afrika cinsi gri papağanı, İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’nde tedavi altına alındı. Papağanın travmalardan dolayı yarın ameliyat olacağı öğrenildi.
18.12.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Masterchef Murat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.