Masterchef şampiyonu kim oldu Eren mi, Hasan mı 2021? Masterchef birincisinin ödülü nedir, ne kazandı?
Masterchef şampiyonu kim oldu Eren mi, Hasan mı 2021? Masterchef birincisinin ödülü nedir, ne kazandı? MasterChef şampiyonu açıklandı. Bir sezon boyunca kıyasıya rekabet eden Hasan ve Eren şampiyonluk kupasını kazanmak için son kez canlı yayında yarıştılar. MasterChef'in finalinde yarışmacılar imza yemeklerini bitirdiler. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danillo Zanna'nın son puanları vermesinden sonra MasterChef birincisi belli oldu. Masterchef şampiyonundan paylaşım geldi.
16.01.2022 Cadde
MasterChef'te şampiyon kim oldu? MasterChef'te Alican ve Cemre ne kadar puan aldı? İşte büyük ödül...
MasterChef'te şampiyon kim oldu? MasterChef'te Alican ve Cemre ne kadar puan aldı? İşte büyük ödül... MasterChef'te şampiyon belli oldu. Dün akşam ekrana gelen MasterChef 2019'da finale kalan iki isim Alican ve Cemre arasında şefler tarafından istenilen yemekleri yapabilmek ve kupanın sahibi olabilmek için büyük rekabet yaşandı. MasterChef'te şefler tarafından finalde 3 oyun oynatıldı. Geleneksel ve Dünya mutfağından lezzetlerin talep edildiği MasterChef finalinde en çok puanı alan isim şampiyon oldu. Peki MasterChef'te şampiyon olan isim kim oldu?
30.12.2019 Gündem
MasterChef şampiyonu kim oldu? MasterChef finalinde kim ne kadar puan aldı? İşte şampiyon olan isim...
MasterChef şampiyonu kim oldu? MasterChef finalinde kim ne kadar puan aldı? İşte şampiyon olan isim... MasterChef 2019 şampiyonu dün akşam belli oldu. MasterChef'te finale kalan iki isim olan Cemre ve Alican şefler tarafından finalde 3 ayrı oyun oynadı. Finale kalan isimler Cemre ve Alican şeflerin istedikleri yemekler konusunda maharetlerini sergiledi. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri koltuğunda oturduğu MasterChef 2019'da her oyunun ardından şefler yarışmacıların yaptıkları yemekleri oyladı. 3. oyun TV8 ekranından canlı olarak yayınlanırken en fazla puanı alan isim büyük ödül olan arabanın da sahibi oldu. Peki MasterChef'te şampiyon kim oldu? Kim ne kadar puan ile şampiyon oldu?
30.12.2019 Gündem