Masterchef Serhat

Masterchef Serhat

Son dakika MasterChef Serhat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan MasterChef Serhat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan MasterChef Serhat haber sayfamızda...

Masterchef Serhat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 214 masterchef serhat haberi bulunmuştur.
Şef tesellisi! Aslı Turanlı ile Somer Sivrioğlu'nun samimi halleri
Şef tesellisi! Aslı Turanlı ile Somer Sivrioğlu'nun samimi halleri Oyuncu Aslı Turanlı ile 'MasterChef Türkiye' yarışmasının jüri üyelerinden şef Somer Sivrioğlu, önceki gece Etiler'de bir mekanda objektiflere yansıdı. İkili, samimi tavırlarıyla dikkat çekti.
4.04.2024 Cadde
MasterChef Eslem Sena Yurt'un değişimi herkesi şaşırttı!
MasterChef Eslem Sena Yurt'un değişimi herkesi şaşırttı! 2018 yılında katıldığı 'MasterChef Türkiye' ile tanınan Eslem Sena Yurt, fenomen yarışmadan sonra adeta bambaşka biri oldu. Ünlü isimlere yemek yapan MasterChef Eslem'in büyük değişimi sosyal medya paylaşımlarına da yansıyor.
10.02.2024 Cadde
Somer Sivrioğlu'ndan MasterChef Serhat itirafı! 'Gıcık olmuştum'
Somer Sivrioğlu'ndan MasterChef Serhat itirafı! 'Gıcık olmuştum' 'All Star' sezonu geçtiğimiz günlerde final yapan 'MasterChef Türkiye'de yıllardır jüri üyeliği yapan Somer Sivrioğlu, yarışmaya dair itirafıyla sosyal medyada gündem oldu. Somer Şef, "Çok basit şekilde birinci olacağım" diyen eski şampiyonlardan Serhat Doğramacı hakkında çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı.
26.01.2024 Cadde
MasterChef şampiyonu Serhat Doğramacı, All Star'a katılacak mı? İlk açıklama geldi
MasterChef şampiyonu Serhat Doğramacı, All Star'a katılacak mı? İlk açıklama geldi Bu sezon 'All Star' formatıyla ekranlarda olan 'MasterChef Türkiye' yarışmasına tekrar katılıp katılmayacağı merak edilen Serhat Doğramacı'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Başarılı şef, sosyal medyada paylaştığı video ile iddialara açıklık getirdi.
12.09.2023 Magazin
MasterChef şampiyonu Serhat Doğramacı, All Star'a katılacak mı? İlk açıklama geldi
MasterChef şampiyonu Serhat Doğramacı, All Star'a katılacak mı? İlk açıklama geldi Bu sezon 'All Star' formatıyla ekranlarda olan 'MasterChef Türkiye' yarışmasına tekrar katılıp katılmayacağı merak edilen Serhat Doğramacı'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Başarılı şef, sosyal medyada paylaştığı video ile iddialara açıklık getirdi.
12.09.2023 Cadde
MasterChef Serhat kimdir, kaç yaşında? MasterChef 2020 Serhat Doğramacı aslen nereli nişanlısı kim?
MasterChef Serhat kimdir, kaç yaşında? MasterChef 2020 Serhat Doğramacı aslen nereli nişanlısı kim? MasterChef 2020'nin şampiyonu olan Serhat Doğramacı hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu akşam ekrana gelecek olan MasterChef yarışması ödül oyununa konuk olacak eski yarışmacılardan biri de Serhat Doğramacı olacak. Peki Serhat Doğramacı kimdir, aslen nereli?
28.12.2021 Cadde
MasterChef Serhat kimdir, nereli? Serhat Doğramacı kaç yaşında, nişanlısı kim?
MasterChef Serhat kimdir, nereli? Serhat Doğramacı kaç yaşında, nişanlısı kim? Serhat Doğramacı, MasterChef Türkiye 2020 sezonu şampiyonudur. Survivor 2021 yarışmasına konuk olan MasterChef Serhat kim merakla araştırılıyor. Serhat Doğramacı aslen nereli, kaç yaşında? İşte, MasterChef Serhat hayatı...
30.03.2021 Cadde
Mehmet Yalçınkaya'dan Serhat itirafı: Elemelerde onu seçmemiştik
Mehmet Yalçınkaya'dan Serhat itirafı: Elemelerde onu seçmemiştik MasterChef jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya, katıldığı bir televizyon programında; yarışmanın bu yılki birincisi olan Serhat Doğramacı hakkında konuştu. İlk elemeden bu yana Serhat'ın hikayesini anlatan Yalçınkaya, ikinci olan Barbaros Yoloğlu için de yorum yaptı.
6.01.2021 Cadde
MasterChef 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı kimdir, kaç yaşında? Serhat Doğramacı biyografisi...
MasterChef 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı kimdir, kaç yaşında? Serhat Doğramacı biyografisi... MasterChef 2020'de bu yılın şampiyonu olan isim Serhat Doğramacı oldu. Yaptığı son yemek ardından şeflerden aldığı puanlar ile Barbaros'un önüne geçen Serhat Doğramacı bu sezonun şampiyonu oldu. Kupayı kendisi kaldırmak yerine her zaman en iyi rakibim dediği Barbaros Yoloğlu ile kaldırmayı tercih etti. Şampiyon olduğu için büyük sevinç yaşamadı. Oyun bir kez daha oynansa belki Barbaros kazanacaktı. Çünkü birbirimize o kadar yakınız açıklamasında bulundu. İşte Serhat Doğramacı hakkında merak edilenler...
4.01.2021 Cadde
MasterChef 2020 şampiyonu belli oldu! Serhat mı, Barbaros mu? MasterChef Türkiye finali kim kazandı?
MasterChef 2020 şampiyonu belli oldu! Serhat mı, Barbaros mu? MasterChef Türkiye finali kim kazandı? MasterChef şampiyonu sonunda belli oldu! MasterChef Türkiye final heyecanı son buldu. Canlı yayında ve ailelerinin katılımıyla son tabaklarını çıkardı. Yarışmada Serhat ve Barbaros son ikiye kaldı ve kendilerini temsil eden üç yemek ile birinci olmak için yarıştı. Cumartesi ve pazar günü gerçekleşen final oyunları sonunda MasterChef şampiyonu belli oldu. İmza yemeği ile kazanan isim de netleşti. Peki, MasterChef Türkiye'de kim öndeydi? 2020 MasterChef Türkiye kim şampiyon oldu?
3.01.2021 Cadde
MasterChef 2020 ödülü nedir, ne kadar? MasterCef Türkiye şampiyon büyük ödülü ne?
MasterChef 2020 ödülü nedir, ne kadar? MasterCef Türkiye şampiyon büyük ödülü ne? MasterChef Türkiye 2020 sezonu final bölümü ile 3 Ocak akşamı canlı yayında ekrana geldi. Yarışmanın takipçileri ise 'MasterChef büyük ödülü ne kadar, birinci olana ödül nedir?' sorularına yanıt arıyor. TV8'de erkana gelen yarışmada son ikiye kalan Serhat ile Barbaros final akşamı ardından büyük ödül sahibi olacak. İşte, 2020 MasterChef ödülü...
3.01.2021 Cadde
MasterChef Serhat kimdir, nereli? Serhat Doğramacı kaç yaşında, sevgilisi kim?
MasterChef Serhat kimdir, nereli? Serhat Doğramacı kaç yaşında, sevgilisi kim? Serhat Doğramacı, MasterChef yarışmasıyla adını duyurdu ve son ikiye kalarak adından söz ettirdi. Başarılı aşçı, MasterChef'te çıkardığı tabaklarla jüriden de tam not alıyordu. Yarışmanın final haftasında Barbaros'la finale adını yazdırdı. Peki, MasterChef Serhat Doğramacı kimdir, kaç yaşında?
3.01.2021 Cadde
MasterChef Türkiye'de ilk finalist belli oldu!
MasterChef Türkiye'de ilk finalist belli oldu! MasterChef Türkiye, dün akşam 128. bölümüyle ekranlara geldi. Yarışmada, Serhat ve Özgül arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Yarışmacılardan biri eleme adayı olurken diğeri de MasterChef Türkiye'nin ilk finalisti seçildi.
25.12.2020 Cadde
MasterChef Türkiye'de tansiyon yükseldi: Ezikçe bir davranış
MasterChef Türkiye'de tansiyon yükseldi: Ezikçe bir davranış TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef, dün akşam 79. bölümüyle ekranlara geldi. Son takım oyunu için Balıkesir'e giden yarışmacılar, yöreye ait yemekleri yaptı. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği MasterChef'e; Serhat ve Uğur arasında 'ezik' tartışması damga vurdu.
18.10.2020 Cadde
MasterChef Serhat Doğramacı kimdir, kaç yaşında? Serhat Doğramacı biyografisi...
MasterChef Serhat Doğramacı kimdir, kaç yaşında? Serhat Doğramacı biyografisi... MasterChef'te bu hafta Kırmızı takımda yer alan Serhat Doğramacı, Kırmızı takım kaptanlığına seçilen Ebru tarafından ilk seçilen isim oldu. Kırmızı takım kaptanı Ebru'dan daha fazla takımda sesi çıkan ve hatta haftanın ilk takım oyununda dönerin pişmesi için Mehmet Şef tarafından beş dakika ekstra süre talebini reddeden Serhat Doğramacı bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde tartışmaların odağında yer alan isim olarak öne çıkıyor. Peki MasterChef Serhat kimdir?
8.10.2020 Cadde
Masterchef Serhat kimdir, kaç yaşında? Masterchef Serhat Doğramacı'nın mesleği ne?
Masterchef Serhat kimdir, kaç yaşında? Masterchef Serhat Doğramacı'nın mesleği ne? Masterchef Türkiye, yeni bölümleri ile izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Masterchef'te bu hafta en iyi lahmacunu yapan Serhat, Mavi takımın kaptanı oldu. Masterchef'in dikkat çeken yarışmacılardan olan Serhat'ın yaşamı merak ediliyor. Peki Masterchef Serhat kimdir?
1.10.2020 Cadde
MasterChef Serhat kimdir, kaç yaşında? MasterChef Serhat Doğramacı nereli? Biyografisi
MasterChef Serhat kimdir, kaç yaşında? MasterChef Serhat Doğramacı nereli? Biyografisi Her bölümü büyük bir merakla beklenen fenomen yarışma MasterChef Türkiye'de heyecan devam ediyor. MasterChef Türkiye'nin dikkat çeken yarışmacılarından birisi olan Serhat Doğramacı, konuşması ve hareketleri ile izleyenlerin sempatisini kazandı. Yemekleri ile de sık sık şeflerin favorisi olan MasterChef Serhat nereli?
21.09.2020 Cadde
Masterchef Serhat kimdir, kaç yaşında? Masterchef Serhat Doğramacı ne iş yapıyor?
Masterchef Serhat kimdir, kaç yaşında? Masterchef Serhat Doğramacı ne iş yapıyor? Masterchef Türkiye, TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Masterchef Serhat, buy haftanın eleme potasında olan yarışmacıları arasında yer alıyor. İzleyiciler Masterchef Serhat Doğramacı'nın yaşamını merak ediyor. Peki Masterchef Serhat kimdir?
20.09.2020 Cadde
MasterChef Serhat Doğramacı kimdir, kaç yaşında? Serhat Doğramacı biyografisi...
MasterChef Serhat Doğramacı kimdir, kaç yaşında? Serhat Doğramacı biyografisi... MasterChef 2020'de bu hafta Mavi takım kadrosunda yer alan ve sezonun iddialı isimleri arasında yer alan Serhat Doğramacı hakkında araştırmalar devam ediyor. Bu hafta ilk takım oyunun kaybedilmesinin ardından Mavi takımda başarısız tabak çıkaran isimler arasında yer alan Serhat, dokunulmazlığı kazanan Duygu tarafından bu haftanın ilk eleme adayı olarak söylendi. Peki MasterChef Serhat Doğramacı kimdir, kaç yaşında?
16.09.2020 Cadde
Masterchef Serhat kimdir, kaç yaşında? Masterchef Serhat Doğramacı ne iş yapıyor?
Masterchef Serhat kimdir, kaç yaşında? Masterchef Serhat Doğramacı ne iş yapıyor? Masterchef Türkiye'de yarış tüm hızıyla devam ediyor. Masterchef'in ana kadrosunda 16 isim yarışıyor. Serhat Doğramacı, Masterchef'in ana kadrosunda içerisinde yer alıyor. Peki Masterchef Serhat kimdir, ne iş yapıyor?
3.09.2020 Cadde
MasterChef Serhat'ın burnuna ne oldu?
MasterChef Serhat'ın burnuna ne oldu? TV8'de ekranlara gelen 'MasterChef Türkiye' yarışmasında mavi takım kaptanlığı oyunu öncesinde Serhat Doğramacı'nın burnu kanadı. Serhat, burnunun neden kanadığını açıkladı.
1.09.2020 Cadde
MasterChef Serhat kimdir? Serhat Doğramacı nereli, kaç yaşında? İşte biyografisi
MasterChef Serhat kimdir? Serhat Doğramacı nereli, kaç yaşında? İşte biyografisi Her yıl olduğu gibi bu yıl da yayın hayatına oldukça çarpıcı isimlerle başlayan MasterChef Türkiye'de son 16'ya kalan isimlerden biri de Serhat Doğramacı, son günlerin hakkında en çok araştırma yapılan isimlerinden biri oldu. Peki MasterChef Serhat kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilen soruların cevapları...
20.08.2020 Cadde
MasterChef Serhat kimdir? Serhat Doğramacı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?
MasterChef Serhat kimdir? Serhat Doğramacı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? MasterChef 2020'de bu sezonun iddialı isimleri arasında yer alan mutfakta yemek yaparken sakin tavırları ile şeflerin bile dikkatini çeken isim olan Serhat Doğramacı yaptığı iddialı açıklamalar ile dikkat çekmişti. Son olarak Kırmızı takımda kaybedilen ilk dokunulmazlık oyununda mücadele eden Serhat Doğramacı hakkında bilgiler yarışmanın takipçileri tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Peki MasterChef Serhat Doğramacı kimdir?
19.08.2020 Cadde
MasterChef Serhat Doğramacı kimdir, kaç yaşında ve nereli?
MasterChef Serhat Doğramacı kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef'in 16 kişilik kadrosu belli oldu. Dünkü finalden sonra bugün 16 yarışmacı kaptanlık yarışı için mücadele edecek. Yarışmanın favorileri arasında gösterilen Serhat Doğramacı'nın performansı merak edilirken hakkındaki bilgiler de araştırılıyor.
17.08.2020 Cadde
MasterChef Serhat kimdir? MasterChef Serhat Doğramacı, kaç yaşında, ne iş yapıyor_
MasterChef Serhat kimdir? MasterChef Serhat Doğramacı, kaç yaşında, ne iş yapıyor_ MasterChef Türkiye'de final turu ekranlara geliyor. Final turunda Masterchef'te yarışacak 16 isim belirlendi. Masterchef'in 16 yarışmacısı arasına ilk giren isim Serhat Doğramacı oldu. İşte MasterChef Serhat'ın yaşamı...
5.08.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Masterchef Serhat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.