Masterchef Türkiyede Kim Elendi

Masterchef Türkiyede Kim Elendi

Son dakika MasterChef Türkiyede kim elendi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan MasterChef Türkiyede kim elendi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan MasterChef Türkiyede kim elendi haber sayfamızda...

Masterchef Türkiyede Kim Elendi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21 masterchef türkiyede kim elendi haberi bulunmuştur.
MasterChef'te sistem değişiyor... MasterChef Türkiye'de kim elendi?
MasterChef'te sistem değişiyor... MasterChef Türkiye'de kim elendi? MasterChef Türkiye'de bu hafta elenen isim belli oldu. Güzide, Rıfat, Batuhan ve Kıvanç'ın eleme potasında yer aldığı MasterChef'te kim elendi? MasterChef Türkiye yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Büyük değişiklik herkesi şaşırtacak.
30.11.2019 Gündem
MasterChef Türkiye'de kim elendi? MasterChef eleme gecesinde kritik yarışma...
MasterChef Türkiye'de kim elendi? MasterChef eleme gecesinde kritik yarışma... MasterChef'te kim elendi? Herkesin merakla beklediği sorunun yanıtı dün akşam belli oldu. Güzide, Rıfat, Batuhan ve Kıvanç'ın eleme potasında yer aldığı MasterChef Türkiye'de kim elendi? İşte MasterChef Türkiye'ye veda eden isim.
30.11.2019 Gündem
Masterchef kim elendi? Masterchef Türkiye'de bu hafta kim gitti?
Masterchef kim elendi? Masterchef Türkiye'de bu hafta kim gitti? MasterChef Türkiye yarışmasında heyecan günden güne artıyor. Toplam 8 yarışmacının kaldığı MasterChef Türkiye'de bu hafta kim gitti? MasterChef kim elendi? TV8 kanalının ilgiyle takip edilen yarışmasında bu akşam büyük gün. İşte MasterChef Türkiye yarışmasında bugün yaşanacaklar...
29.11.2019 Gündem
MasterChef Türkiye kim elendi? MasterChef yeni bölümde ortalık karışacak
MasterChef Türkiye kim elendi? MasterChef yeni bölümde ortalık karışacak MasterChef Türkiye'de kim elendi? Merak edilen sorunun yanıtı dün akşam belli oldu. Mustafa, Alican, Ekin ve Yasin'in eleme potasında olduğu MasterChef'te elenen isim herkesi şaşırttı. İşte MasterChef'te elenen isim...
15.11.2019 Gündem
MasterChef Türkiye yeni bölüm fragmanı | Jüriden büyük ceza...
MasterChef Türkiye yeni bölüm fragmanı | Jüriden büyük ceza... MasterChef Türkiye yeni bölüm fragmanı yayınlandı. TV8'de ekrana gelen MasterChef Türkiye yarışmasında gerginlik artıyor. MasterChef Türkiye yeni bölümünde jüriden, yarışmacılara büyük ceza geliyor. İşte MasterChef Türkiye yarışmasının yeni bölüm fragmanı...
28.10.2019 Gündem
MasterChef Türkiye yeni bölümde şok eden an! Açelya'ya ne oldu?
MasterChef Türkiye yeni bölümde şok eden an! Açelya'ya ne oldu? Kırmızı takımdan F.Batuhan ve Açelya'nın eleme potasında olduğu gecede mavi takımdan Murat ve Yasin'in de eleme potasına girmesi ile kıyasıya bir mücadele yaşandı. Peki, MasterChef Türkiye'de kim elendi? MasterChef Türkiye yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. İşte yeni fragman...
10.10.2019 Gündem
MasterChef Türkiye yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kaptanlık yarışı...
MasterChef Türkiye yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kaptanlık yarışı... MasterChef Türkiye'de dün akşam ilk eleme gerçekleşti. Kıyasıya bir mücadelenin ardından kırmızı ve mavi takım eleme potasında yer aldı. Peki, MasterChef Türkiye'ye ilk veda eden kim oldu? MasterChef Türkiye 9. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.
4.09.2019 Gündem
Masterchef Türkiye'de kim elendi? Masterchef Türkiye final fragmanı
Masterchef Türkiye'de kim elendi? Masterchef Türkiye final fragmanı Masterchef Türkiye'de dün akşam kim elendi? 18 Aralık Salı akşamı ekrana gelen Masterchef Türkiye son bölümde son üçe kalan Burcu, Kerem ve Uğur arasından bir kişi final yolunda elendi. İşte Masterchef Türkiye'de elenen isim.
19.12.2018 Gündem
MasterChef Türkiye'de kim elendi! MasterChef'te duygusal veda
MasterChef Türkiye'de kim elendi! MasterChef'te duygusal veda MasterChef Türkiye'de kim elendi? Eleme potasına giren ilk isim Meltem'di. 11 Aralık'taki bölümde Meltem'in yanına Hakan ve Kerem de dahil oldu. Peki 11 Aralık MasterChef Türkiye yarı finalinde MasterChef'teki hayallerine veda eden isim kim oldu?
13.12.2018 Gündem
MasterChef Türkiye'de kim elendi? Kerem, Hakan ve Meltem arasından...
MasterChef Türkiye'de kim elendi? Kerem, Hakan ve Meltem arasından... MasterChef Türkiye'de dün akşam kim elendi? İlk eleme adayı olan Meltem'in yanına dün akşamki oyunun ardından Kerem ve Hakan da dahil oldu. MasterChef Türkiye'de üç kritik isim eleme potasındaydı. Peki, MasterChef Türkiye'de elenen isim kim oldu?
12.12.2018 Gündem
MasterChef Türkiye'ye yarı finalde kim veda edecek? MasterChef final haftası
MasterChef Türkiye'ye yarı finalde kim veda edecek? MasterChef final haftası MasterChef Türkiye'de bu akşam kim elenecek? Final haftalarına girilen MasterChef Türkiye bu akşam 30. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Dün akşam ilk oyunların oynandığı final haftasında bir isim eleme potasına girdi. İşte MasterChef Türkiye'de yaşananlar...
11.12.2018 Gündem
MasterChef Türkiye'de kim elendi? MasterChef'te finale kalan yarışmacılar...
MasterChef Türkiye'de kim elendi? MasterChef'te finale kalan yarışmacılar... TV8'in sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye'de finale kısa bir süre kala bir yarışmacı daha hayallerine veda etti. Peki dün akşam 28. yeni bölümüyle ekranlara gelen MasterChef Türkiye'de neler oldu ve bu hafta kim elendi?
6.12.2018 Gündem
MasterChef'te hayallerine kim veda etti? Sürpriz isim elendi...
MasterChef'te hayallerine kim veda etti? Sürpriz isim elendi... TV8'in kısa sürede büyük beğeni toplayan yarışması Masterchef Türkiye'de dün akşam bir kişi daha hayallerine veda etti. Peki Esra, Meltem ve Uğur'un eleme potasına girdiği yarış sonunda elenen isim kim oldu? İşte MasterChef Türkiye 24. bölümde yaşananlar...
21.11.2018 Gündem
MasterChef'te bu hafta kim elendi? Sürpriz isim veda etti...
MasterChef'te bu hafta kim elendi? Sürpriz isim veda etti... MasterChef Türkiye 24. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen yarışmanın yeni bölümünde yarışmacılar O Ses Türkiye jürisine yemekler hazırladı ve ortaya oldukça keyifli anlar yaşandı. Peki MasterChef'te bu akşam takım oyununu hangi takım kazandı, dokunulmazlık kimin oldu, eleme adayları kimler oldu ve yarışmaya kim veda etti?
20.11.2018 Gündem
MasterChef Türkiye'de çok konuşulan o isim diskalifiye oldu!
MasterChef Türkiye'de çok konuşulan o isim diskalifiye oldu! TV8'in büyük beğeni toplayan yemek yarışması programı MasterChef Türkiye'de dün görülmemiş bir olay yaşandı. Sevilen yarışmada eleme adayı olan 3 ismin yerine bir başka kişi elendi. Peki Masterchef Türkiye'de neler oldu?
15.11.2018 Gündem
Masterchef Türkiye'de bu akşam kim elendi? Büyük sürpriz, o isim veda etti!
Masterchef Türkiye'de bu akşam kim elendi? Büyük sürpriz, o isim veda etti! MasterChef Türkiye'de 22. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen yarışmada dün ve bugün yapılan oylamalar sonunda eleme adayları belli oldu ve bir kişi daha hayallerine veda etti. Peki Masterchef Türkiye 23. yeni bölüm'de bu akşam kim elendi?
13.11.2018 Gündem
MasterChef Türkiye'de bu hafta kim elendi? MasterChef'te elenen belli oldu
MasterChef Türkiye'de bu hafta kim elendi? MasterChef'te elenen belli oldu TV8'in büyük beğeni toplayan yarışması MasterChef Türkiye'de bir kişi daha hayallerine veda etti. Peki Kerem, Tuğçe ve Burcu'nun eleme adayı olduğu MasterChef Türkiye 18. yeni bölümde kim elendi?
1.11.2018 Gündem
MasterChef Türkiye'de bu hafta kim elendi? MasterChef 23 Ekim elemesi
MasterChef Türkiye'de bu hafta kim elendi? MasterChef 23 Ekim elemesi MasterChef Türkiye'de bu hafta kimin elendiği merak ediliyor. TV8'in büyük bir ilgiyle izlenen yarışması MasterChef Türkiye'de bu hafta eleme adayları Doruk, Hakan, Murat ve Tuğçe oldu. Peki kıyasıya rekabetin yaşandığı MasterChef Türkiye yarışmasına kim veda etti?
25.10.2018 Gündem
MasterChef Türkiye'de kim elendi? Şok isim veda etti
MasterChef Türkiye'de kim elendi? Şok isim veda etti TV8'in fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye'de dün akşam bir kişi daha hayallerine veda etti. Peki eleme adaylarının Murat, Doruk, Eslem ve Atakan olduğu yarışmada dün akşam kim elendi? İşte detaylar...
17.10.2018 Gündem
MasterChef Türkiye'de kim elendi? 30 Eylül MasterChef'te elenen isim...
MasterChef Türkiye'de kim elendi? 30 Eylül MasterChef'te elenen isim... MasterChef Türkiye 10. bölümüyle ekranlara geldi. Kısa sürede büyük bir ilgiyle izlenmeye başlayan MasterChef Türkiye'de dün akşam bir kişi daha hayallerine veda ederek elendi. Peki 10. bölümde MasterChef Türkiye'de kim elendi?
1.10.2018 Gündem
MasterChef Türkiye'de en son kim elendi? MasterChef yeni bölüm fragmanı
MasterChef Türkiye'de en son kim elendi? MasterChef yeni bölüm fragmanı MasterChef Türkiye yarışmasında en son kim elendi? TV8 kanalının ilgiyle izlenilen yarışması MasterChef Türkiye yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Önceki bölümü izlemeyen izleyiciler, yarışmaya hangi ismin veda ettiğini araştırıyor. İşte MasterChef Türkiye yarışmasında en son elenen kişi...
3.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Masterchef Türkiyede Kim Elendi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.