MASTERCHEF KİM ELENDİ? MasterChef'te bu hafta yarışmadan hangi isim elendi? İşte 29 Ekim yarışmaya veda eden isim...
MASTERCHEF KİM ELENDİ? MasterChef'te bu hafta yarışmadan hangi isim elendi? İşte 29 Ekim yarışmaya veda eden isim... MasterChef All Star'da ekrana gelen son bölümde eleme heyecanı yaşandı. Eleme potasında olan 7 yarışmacı iki etaptan oluşan yarışmanın ilk etabında Cumhuriyet'in 100. yılına özel şefler tarafından hazırlanan yemeği çıkarmak için mücadele etti. İlk etaba jellerin karışması damga vururken iki isim yemeği tadılmadan şefler tarafından ikinci tura bırakıldı. Peki MasterChef'te bu hafta kim elendi?
30.10.2023 Bilgi Rehberi
MasterChef'te sürpriz veda! MasterChef All Star kim elendi, yarışmaya bu hafta kim veda etti? Şampiyon isim ilk haftasında yarışmadan elendi
MasterChef'te sürpriz veda! MasterChef All Star kim elendi, yarışmaya bu hafta kim veda etti? Şampiyon isim ilk haftasında yarışmadan elendi MasterChef All Star'da bu hafta yarışmaya veda eden isim belli oldu. İki etaptan oluşan yarışmanın ilk etabında yarışmacılara Porçini Mantarı ve Keçi Tereyağı verildi. İlk etapta en başarılı tabağı yapan üç isim adını bir sonraki haftaya adını yazdırırken kalan 4 yarışmacı Somer Şef'in imza tabağı olan Perde Pilavını yaptılar. Peki MasterChef'te kim elendi?
2.10.2023 Bilgi Rehberi
MasterChef'te bu hafta kim elendi? MasterChef final haftasında yarışacak son isim belli oldu
MasterChef'te bu hafta kim elendi? MasterChef final haftasında yarışacak son isim belli oldu MasterChef 2020'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu haftanın en başarılı olan ismi Serhat Doğramacı olurken Cumartesi akşamı ekrana gelen bölümde en yüksek puanı alarak final haftasına gitmeye hak kazanan ikinci isim Barbaros oldu. Dün akşam ekrana gelen son bölümde Emir ve Özgül arasındaki kıyasıya mücadele ise nefesleri kesti. Peki MasterChef 2020'de bu hafta kim elendi. Final haftasında yarışacak olan son isim kim oldu?
28.12.2020 Cadde
MasterChef'te sürpriz veda! Güzide mi Rıfat mı? MasterChef'e bu hafta kim veda etti?
MasterChef'te sürpriz veda! Güzide mi Rıfat mı? MasterChef'e bu hafta kim veda etti? MasterChef'te elemeye kalan üç isim Batuhan, Güzide ve Rıfat oldu. Eleme yemeği Danilo Şef'ten geldi. Yemeğin kıvamını Şef'lerin istediği şekilde yapmayı başaran isim Batuhan oldu. MasterChef'te yarışmaya veda eden isim ise Güzide ve Rıfat arasından seçildi. Peki MasterChef'te kim elendi? MasterChef'e bu hafta veda eden isim kim?
14.12.2019 Gündem
MasterChef kim elendi? MasterChef'te bu hafta yarışmaya hangi isim veda etti?
MasterChef kim elendi? MasterChef'te bu hafta yarışmaya hangi isim veda etti? MasterChef, Cuma akşamı ekrana gelen eleme gecesinde heyecan dozu yüksek anların yanı sıra duygusal anlarda yaşandı. MasterChef'te üç dokunulmazlık oyununu da kaybeden kırmızı takımdan Cemre, Yasin ve Batuhan eleme potasına gitti. Eleme gecesinde üç yarışmacısı Somer Şef tarafından Kilis Pie adlı yemeği yapmak için mücadele etti. Peki MasterChef'te kim elendi?
8.12.2019 Gündem
MasterChef'te kim elendi? MasterChef Türkiye'de bu hafta kim elendi? İşte elenen isim...
MasterChef'te kim elendi? MasterChef Türkiye'de bu hafta kim elendi? İşte elenen isim... MasterChef Türkiye'de bu akşam oynanan son dokunulmazlık oyununun ardından eleme gecesi için yarışacak olan üç isim belirlendi. MasterChef'te üç dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım üyeleri elemeye kalan üç isim oldu. Peki MasterChef'te kim elendi? MasterChef'e bu hafta veda eden isim kim oldu? İşte elenen isim...
6.12.2019 Gündem