Matrix

Matrix

Son dakika Matrix haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Matrix gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Matrix haber sayfamızda...

Matrix

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 999 matrix haberi bulunmuştur.
'The Matrix' serisine beşinci film geliyor!
'The Matrix' serisine beşinci film geliyor! Tüm dünyada büyük bir başarı yakalayan 'The Matrix' serisinin dördüncü filmi 2021'de vizyona girmiş; serinin son halkasını beğenenler kadar eleştirenler de olmştu. 'The Matrix Resurrections'ın üzerinden üç yıl geçmişken, serinin beşinci filmine yeşil ışık yakıldı.
5.04.2024 Cadde
Matrix yeniden yükleniyor
Matrix yeniden yükleniyor Matrix serisine yeni bir film daha ekleniyor! İlki 1999 yılında çekilen ve görsel efektleri, felsefi alt metniyle gerçeklik algımızı sorgulamamıza neden olan, kült hâline gelen Matrix serisinin beşinci filmini Drew Goddard yazıp yönetecek.
5.04.2024 Kültür Sanat
İstanbul seçimlerinde son durum! Hakan Bayrakçı: Sonucu İYİ Parti seçmeni belirleyecek
İstanbul seçimlerinde son durum! Hakan Bayrakçı: Sonucu İYİ Parti seçmeni belirleyecek Gözler AK Parti'nin Yeniden Büyük İstanbul Mitingi'ne çevrilirken, Kamuoyu Araştırmacısı Hakan Bayrakçı'dan da dikkat çeken açıklamalar geldi.
24.03.2024 Haberler
İstanbul seçimlerinde sonucu belirleyecek parti! Hakan Bayrakçı açıkladı: İlçe ilçe son durum
İstanbul seçimlerinde sonucu belirleyecek parti! Hakan Bayrakçı açıkladı: İlçe ilçe son durum CNN Türk yayınına katılan Kamuoyu Araştırmacısı Hakan Bayrakçı'dan yerel seçimlere ilişkin dikkat çeken açıklamalar geldi.
24.03.2024 Gündem
Berdan Mardini'den 'evlilik' açıklaması: Bir kağıt parçası, önemi yok!
Berdan Mardini'den 'evlilik' açıklaması: Bir kağıt parçası, önemi yok! Memleketi Mardin’e kurduğu fabrikasını yıllar içerisinde geliştirerek yatırımlarını sürdüren Berdan Mardini, fabrikasından elde ettiği gül ve lavantaları kullanarak kozmetik sektörüne girmişti. Önceki gün bir otelde ürünlerini tanıtan türkücü, gazetecilerle de bir araya geldi. Uzun süredir Dilara Talay ile aşk yaşayan Mardini, 'evlilik' sorusuna çok konuşulacak bir yanıt verdi.
6.03.2024 Cadde
Samsung Electronics, Galaxy S24 Serisi ile Mobil Cihazlarda Yapay Zeka Çağını Başlatıyor
Samsung Electronics, Galaxy S24 Serisi ile Mobil Cihazlarda Yapay Zeka Çağını Başlatıyor Günlük yaşamı derinden değiştirmek için geliştirilen Galaxy AI, ikonik S serisini geleceğe taşıyor.
19.01.2024 Advertorial
IMDb Top 250 Film Listesi 2024: İzlenmesi Gereken Gelmiş Geçmiş En İyi 250 Film
IMDb Top 250 Film Listesi 2024: İzlenmesi Gereken Gelmiş Geçmiş En İyi 250 Film Dünyanın en iyi filmlerinin yer aldığı IMDb Top 250 film listesinde yerli ve yabancı filmler bulunuyor. Aksiyondan maceraya, bilim kurgudan fantastiğe, komediden drama kadar çeşit çeşit filmlerin yer aldığı listede dünya genelinde kültleşmiş durumda. Dünyanın en iyi filmleri IMDb Top 250 listesinde yayınlanmaktadır. İzlendiğinde kendine hayran bırakan filmler gelmiş geçmiş en iyi yapımlar arasında yer alıyor. Gelmiş geçmiş en iyi 250 film önerisi için “IMDb Top 250 Film Listesi 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Bilim Kurgu Filmleri 2024 - Gelmiş Geçmiş En İyi, En Heyecanlı, Sürükleyici Bilim Kurgu Filmleri Listesi
Bilim Kurgu Filmleri 2024 - Gelmiş Geçmiş En İyi, En Heyecanlı, Sürükleyici Bilim Kurgu Filmleri Listesi Zaman yolculuğu, uzay, farklı gezegen veya uzak ve yakın gelecek ile ilgili konuları ele alan bilim kurgu filmlerinin sayısı her geçen gün artıyor. Özellikle teknolojinin gelişmesi ile birlikte bilim kurgu filmlerinin görselleri de giderek daha kaliteli olmaya başladı. Dünya üzerinde belki de bilim kurgu alanında binlerce film bulunuyor. Birbirinden farklı konuları ile dünya listelerine adını yazdıran bu filmler günümüzde de izlenmeye devam ediyor. En iyi ve en güzel bilim kurgu film önerileri için “Bilim Kurgu Filmleri 2024” içeriğimize detaylı göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
2023'ün çığır açan buluşu! İngiliz dergi açıkladı, yapay zekayı bile solladı
2023'ün çığır açan buluşu! İngiliz dergi açıkladı, yapay zekayı bile solladı İngiliz bilim dergisi, 2023 yılında çığır açan buluşları listeledi. Listenin ilk sırasındaki buluş yapay zeka ve kara deliklerle ilgili çalışmaları bile solladı.
18.12.2023 Dünya
Çılgın yarışta son durum
Çılgın yarışta son durum Yapay zekâda rekabet devam ediyor. Yarışa katılan son isim yapay zekâyı insanlık için en büyük tehdit olarak gören Elon Musk!
11.11.2023 Pazar
İran'ın 'Süre doldu' paylaşımına İsrail'den rest: Gel gel
İran'ın 'Süre doldu' paylaşımına İsrail'den rest: Gel gel İsrail ve İran'ın farklı ülkelerdeki büyükelçilikleri arasında adeta sosyal medya savaşı başladı. Tahran'ın paylaşımına Tel Aviv'in yanıtı dünya basınında gündem haline geldi.
19.10.2023 Dünya
Dijital dünyanın analog kahramanı
Dijital dünyanın analog kahramanı “Mission: Impossible” serisinin yedinci filminde Ethan Hunt yapay zekâ ile mücadele ederken Tom Cruise dublörsüz aksiyon sahneleriyle yine hayranlığımızı kazanıyor.
16.07.2023 Kültür Sanat
İnsanı insan yapan nedir?
İnsanı insan yapan nedir? Yazar ve araştırmacı Fidan Terzioğlu, yapay zekâ filmlerine tasavvuf gözünden bakıyor. Terzioğlu’na göre bu tür filmler karşısında bizler, “Fiziksel ilişkilerin çok boyutlu alanından çekilip algoritmaların ikili karşıtlıklar üzerinden işleyen düzeneğine gömülüyoruz. Bu düzenekte insan zekâsının yapay zekâ karşısında çok zayıf kaldığı vehmine kapılmak mümkün”
11.06.2023 Kültür Sanat
Zengin tarih modern müzecilik
Zengin tarih modern müzecilik Hasankeyf Müzesi, hem Hasankeyf’in görkemli geçmişini yansıtan eserlere hem de Ilısu Barajı etkisinde kalan Batman, Diyarbakır, Siirt ve Mardin’deki 20 kadar önemli tarihi alanda yapılan kurtarma kazılarından çıkartılan kültür varlıklarına ev sahipliği yapıyor.
21.05.2023 Arkeoloji
Keanu Reeves'ten 'John Wick 4' filmindeki figüranlara ilginç hediye!
Keanu Reeves'ten 'John Wick 4' filmindeki figüranlara ilginç hediye! Dünyaca ünlü 'Matrix' ve 'John Wick' serilerinin Kanadalı yıldızı Keanu Reeves'in, 'John Wick 4'ün (John Wick: Chapter 4) dublör ve figüran ekibine özel hediyesi ile bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. Vizyona girdiği andan itibaren gişenin zirvesine yer alan filmin 58 yaşındaki başrol oyuncusu, dublör ekibine daha önce de pahalı hediyeler vermişti.
1.04.2023 Cadde
Keanu Reeves yaşadığı son mutluluk anını paylaştı! 'Gülümsüyorduk, harika hissediyorduk'
Keanu Reeves yaşadığı son mutluluk anını paylaştı! 'Gülümsüyorduk, harika hissediyorduk' Dünyaca ünlü 'Matrix' ve 'John Wick' serilerinin Kanadalı yıldızı Keanu Reeves, özel hayatını gözlerden uzak yaşamasıyla bilinmesine rağmen; yaklaşık 4 yıldır aşk yaşadığı Alexandra Grant ile ilgili konuştu. 'Yaşadığı en son mutluluk anı' sorulan ünlü isim, sevgilisiyle yaşadığı özel bir anı anlatmasıyla adından söz ettirdi.
29.03.2023 Cadde
Dövüş John Wick, dövüş
Dövüş John Wick, dövüş “John Wick” serisinin dördüncü filmi, 170 dakika boyunca seyirciye nefes alma fırsatı vermiyor ve soluk soluğa izlenen, koreografileriyle göz kamaştıran, stilize bir macera sunuyor.
24.03.2023 Kültür Sanat
Keanu Reeves soru-cevap etkinliği sırasında hayranından evlilik teklifi aldı!
Keanu Reeves soru-cevap etkinliği sırasında hayranından evlilik teklifi aldı! Geçtiğimiz günlerde bilim insanlarının mantarları öldüren bir kimyasala 'Keanumisin' adını vermeleriyle gündeme gelen dünyaca ünlü oyuncu Keanu Reeves, son olarak önümüzdeki günlerde vizyona girecek olan 'John Wick: Chapter 4' filmi için hayranlarıyla buluştu. Bir soru-cevap etkinliğine katılan Reeves, hayranlarından birinin kendisine evlilik teklif etmesiyle ilginç anlar yaşadı.
16.03.2023 Cadde
Oscarlar aynı anda aynı filme
Oscarlar aynı anda aynı filme 11 adaylıkla 95. Oscar Ödülleri’nin favorisi olan “Everything Everywhere All at Once/Her Şey Her Yerde Aynı Anda” En İyi Film ve Yönetmen başta olmak üzere yedi ödül kazanarak geceye damgasını vurdu.
14.03.2023 Kültür Sanat
Keanu Reeves: Benim için epey havalı ve gerçeküstü!
Keanu Reeves: Benim için epey havalı ve gerçeküstü! Dünyaca ünlü 'Matrix' ve 'John Wick' serilerinin Kanadalı yıldızı Keanu Reeves, Alman bilim insanları tarafından keşfedilen; hem bitkileri saran hem de insanları enfekte eden mantarlara karşı etkili olduğu tespit edilen bir kimyasal bileşiğe 'Keanumisin' adının verilmesi hakkında konuştu.
9.03.2023 Cadde
Oyun bilgisayarından ‘canavar’ çıkardı
Oyun bilgisayarından ‘canavar’ çıkardı İlhan Yılmaz... Oyun bilgisayarında yerli bir marka yaratan bir girişimci. Monster Notebook’u sıfırdan yaratıp dünyaya açtı. Firmanın adını izlediği filmden esinlenerek monster (canavar) koydu...
16.02.2023 Milliyet Executive
Hawaii semalarında Matrix kodlarını andıran şekiller belirdi
Hawaii semalarında Matrix kodlarını andıran şekiller belirdi Hawaii sakinleri son günlerde gökyüzünde görülen ve "Matrix kodlarını andıran" tuhaf şekiller karşısında şaşkın.
6.02.2023 Dünya
Evine giren için uzaklaştırma kararı
Evine giren için uzaklaştırma kararı Başta “Matrix” olmak üzere birçok başarılı filmin başrolünde oynayan Hollywood yıldızı Keanu Reeves (58) korku dolu günler yaşadı.
5.02.2023 Dünya
Dünyanın konuştuğu fenomen Tate kardeşlerin son hali! Polis ikisini de birbirine kelepçeledi
Dünyanın konuştuğu fenomen Tate kardeşlerin son hali! Polis ikisini de birbirine kelepçeledi Romanya'daki malikanesinde yakalanan Andrew Tate ve kardeşi 'Cehennem Deliği'ne atıldı. Mide bulandırıcı suçlamalar arasında tecavüz ve zorla yetişkin filmi çekmek var.
10.01.2023 Dünya
Andrew Tate'i önündeki pizza kutusu ele verdi! Malikaneden silahlar, kılıçlar ve 'goril dolar' çıktı
Andrew Tate'i önündeki pizza kutusu ele verdi! Malikaneden silahlar, kılıçlar ve 'goril dolar' çıktı Romanya'da kardeşiyle birlikte gözaltına alınan sosyal medya ikonu, insan kaçakçılığının yanı sıra tecavüz ve yetişkin film sektörü için zorlama gibi suçlamalarla karşı karşıya. Bükreş yakınlarındaki karargahta ortaya çıkanlar ise, dünya çapında ses getirdi.
30.12.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Matrix ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.