Matt Hancock

Matt Hancock

Son dakika Matt Hancock haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Matt Hancock gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Matt Hancock haber sayfamızda...

Matt Hancock

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 184 matt hancock haberi bulunmuştur.
TV şovu nedeniyle partisinden atıldı
TV şovu nedeniyle partisinden atıldı Aşk skandalıyla ünlü İngiltere’nin eski sağlık bakanı Matt Hancock’un (44) Muhafazakâr Parti üyeliği, bir televizyon şovuna katılmak için yaptığı anlaşma nedeniyle askıya alındı.
3.11.2022 Dünya
Tatilini kesip döndü
Tatilini kesip döndü İngiltere’de Liz Truss’ın istifa kararıyla ortaya çıkan başbakanlık krizi, gözlerin yeniden koltuğun eski sahibi Boris Johnson’a dönmesine neden oldu. Johnson, bu nedenle tatilini yarıda keserek İngiltere’ye döndü.
23.10.2022 Dünya
Boris Johnson tatilini yarıda kesip İngiltere'ye döndü! Yarış başlıyor
Boris Johnson tatilini yarıda kesip İngiltere'ye döndü! Yarış başlıyor Liz Truss'un bir buçuk ayda istifa etmesiyle başbakanlık koltuğu yeniden boşalan adada, yaz mevsiminde görevi bırakan Johnson bir kez daha harekete geçti.
22.10.2022 Dünya
Eski bakan: Âşık olmuştum
Eski bakan: Âşık olmuştum İngiltere'nin eski sağlık bakanı Matt Hancock (43) geçen yaz üst düzey yardımcısı Gina Coladangelo'yu (44) makam odasında öperken kameraya yakalanmıştı.
2.03.2022 Dünya
‘Hayatımı havaya uçurdum’
‘Hayatımı havaya uçurdum’ Yardımcısıyla bakanlıkta öpüşürken kameraya yakalanınca işini ve eşini kaybeden İngiltere’nin eski sağlık bakanı Matt Hancock, olayın ardından verdiği ilk röportajda hayatını “havaya uçurduğunu” söyleyip, herkesten özür diledi
3.12.2021 Dünya
Son dakika... Rezaletin ardından ilk fotoğraf! Yüzük yok
Son dakika... Rezaletin ardından ilk fotoğraf! Yüzük yok Sağlık Bakanı'yla kapı arkasında öpüşürken 180 derece çevrilen kamerayla yakalandı, iki hafta gözden kayboldu. İlk kez görüntülendiğinde ise sürpriz detaylar ortaya çıktı.
11.07.2021 Dünya
Son dakika haberi: Ortaya çıktı! Yasak aşk rezaletinin ardından ilk kez...
Son dakika haberi: Ortaya çıktı! Yasak aşk rezaletinin ardından ilk kez... Skandal, balkonu gösteren kameranın 'birileri' tarafından 180 derece yönünün değiştirilmesiyle ortalığa saçıldı. Olay yaratan yasak aşk görüntüleri, iki boşanmayı da beraberinde getirdi. Skandalın iki kahramanı olaydan sonra ilk kez görüntülendi. Fotoğraflarda dikkat çeken bir detay vardı.
10.07.2021 Dünya
Birlikte yaşamaya  başlamışlar
Birlikte yaşamaya başlamışlar İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock’un üst düzey danışmanı Gina Coladangelo ile bakanlıktaki odasında öpüşürken çekilen görüntüsü geçen hafta İngiliz basınında yer almıştı.
30.06.2021 Dünya
Son dakika... İstifa getiren rezalet kamera açısıyla patladı!
Son dakika... İstifa getiren rezalet kamera açısıyla patladı! Son dakika haberlere göre, Skandal, balkonu gösteren kameranın 'birileri' tarafından 180 derece yönünün değiştirilmesiyle ortalığa saçıldı. Olay yaratan yasak aşk görüntüleri, iki boşanmayı da beraberinde getiriyor.
29.06.2021 Dünya
MI5 videonun peşine düştü! Casus endişesi
MI5 videonun peşine düştü! Casus endişesi İngiltere’de geçen hafta yayımlanan videoda, Sağlık Bakanı Matt Hancock (42) kendisi gibi evli ve üç çocuk sahibi danışmanı Gina Coladangelo (43) ile bakanlıkta öpüşürken görülüyordu.
29.06.2021 Dünya
İngiltere'de önlemlerin kalkacağı tarih belli oldu!
İngiltere'de önlemlerin kalkacağı tarih belli oldu! İngiltere Sağlık Bakanı Sajid Javid, ülkede yeni tip koronavirüs (Kovid-19) kısıtlamalarının 19 Temmuz’da tamamen kaldırılmasının önünde bir engel bulunmadığını ve bu tarihten sonra hayatın yeniden normale döneceğini belirtti.
28.06.2021 Dünya
‘Bakanı casus bir kamera yakaladı’
‘Bakanı casus bir kamera yakaladı’ İngiltere Sağlık Bakanı Hancock’un bakanlıkta kendisi gibi evli danışmanıyla öpüşürken çekilen videosunun, yangın alarmına gizlenmiş ‘casus bir kamera’ tarafından kaydedildiği öne sürüldü
27.06.2021 Dünya
Son dakika haberi: Görüntüleri ifşa olmuştu! Skandal sonrası flaş gelişme
Son dakika haberi: Görüntüleri ifşa olmuştu! Skandal sonrası flaş gelişme Dünya İngiltere'de yaşanan yasak aşk skandalını konuşuyor. İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock'un yasak aşk skandalının yankıları sürerken flaş gelişme yaşandı. Danışmanıyla öpüşürken görüntüleri ortaya çıkan İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock istifa etti. Öte yandan Matt Hancock'un yerine eski İçişleri ve eski Maliye Bakanı Sajid Javid getirildi.
27.06.2021 Dünya
İstifa eden İngiltere Sağlık Bakanı'nın yerine gelen isim belli oldu
İstifa eden İngiltere Sağlık Bakanı'nın yerine gelen isim belli oldu İngiltere'de istifa eden Sağlık Bakanı Matt Hancock'un yerine eski İçişleri ve eski Maliye Bakanı Sajid Javid getirildi.
26.06.2021 Dünya
Eşini aldattığı ortaya çıkan İngiltere Sağlık Bakanı Hancock isifa etti
Eşini aldattığı ortaya çıkan İngiltere Sağlık Bakanı Hancock isifa etti İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock, eşini aldattığına dair fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından sosyal mesafe kurallarına uymadığını kabullenerek istifa etti.
26.06.2021 Haberler
Son dakika haberi: Her şeyin başladığı yer! Dünyanın konuştuğu skandaldan yıllar önce...
Son dakika haberi: Her şeyin başladığı yer! Dünyanın konuştuğu skandaldan yıllar önce... Önce İngiltere'yi ardından da dünyayı sallayan yasak aşk skandalı hükümeti allak bullak etti. Sağlık bakanına istifa çağrıları peş peşe gelirken, skandalın hemen öncesinden yeni görüntüler ortaya çıktı. İngiliz The Sun gazetesi görüntüleri yayınladı. Daily Mail gazetesi ise yıllar önce çekilmiş bir fotoğrafa ulaşmayı başardı.
26.06.2021 Dünya
Aldatırken yakalanan bakan terk edildi!
Aldatırken yakalanan bakan terk edildi! İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock, kendisi gibi evli olan üst düzey danışmanıyla öpüşürken kameraya yakalandı! 15 yıllık evli, 3 çocuk babası bakanın eşi evi terk etti
26.06.2021 Dünya
Son dakika... Görüntü sızdırıldı! Aldatırken fena yakalandı
Son dakika... Görüntü sızdırıldı! Aldatırken fena yakalandı İngiltere, Sağlık Bakanı'nın en yakın asistanıyla makam odasında öpüştüğü fotoğraflarla çalkalanıyor. Skandalın kahramanlarının ikisi de evli. 6 Mayıs tarihli görüntü, bakanlık içindeki muhbirler tarafından medyaya servis edildi. Bakan Hancock, yaptığı ilk açıklamada özür diledi.
25.06.2021 Dünya
İngiltere üçüncü doz Covid aşısı planını hazırlıyor
İngiltere üçüncü doz Covid aşısı planını hazırlıyor İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock yaz mevsiminin bitmesiyle başlatılacak bir 'üçüncü doz Covid aşısı' planının ayrıntılarının bir kaç hafta içinde hazır olacağını söyledi. Sağlık Bakanı bunun için farklı aşıların karıştırılarak kullanıldığı deneylerin sonuçlarını beklediklerini de ekledi.
21.06.2021 Dünya
MI5 ajanları cep telefonunu elinden aldı! Yok edilecek
MI5 ajanları cep telefonunu elinden aldı! Yok edilecek Devlet işlerini WhatsApp üzerinden yürütmemesi konusunda defalarca uyarılan İngiltere Başbakanı Boris Johnson “söz dinlemeyince” cep telefonuna MI5 tarafından el konuldu.
21.06.2021 Dünya
ABD, 20 yıl sonra ilk kez yeni bir Alzheimer ilacını onayladı
ABD, 20 yıl sonra ilk kez yeni bir Alzheimer ilacını onayladı Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA), 20 yıl sonra ilk kez Alzheimer hastalığına yeni bir tedavi imkanı sunan ilacı onayladı, ancak ilacın etkisiz olduğunu düşünen bilim insanları da var.
8.06.2021 Dünya
Son dakika... Panik halinde hücum ettiler! Vakalarda ani patlama...
Son dakika... Panik halinde hücum ettiler! Vakalarda ani patlama... Gelen son dakika haberine göre, kısıtlamaların kaldırılmak üzere olduğu ülkede son günlerde ani vaka patlaması yaşandı. Vatandaşlar telaş içinde aşı merkezlerine koştu. Bakan Hancock, kısıtlamalara ve vaka artışına ilişkin karamsar açıklamalarda bulundu.
6.06.2021 Dünya
İngiltere Sağlık Bakanı: Hint varyantı yüzde 40 daha bulaşıcı
İngiltere Sağlık Bakanı: Hint varyantı yüzde 40 daha bulaşıcı İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock, ilk olarak Hindistan'da ortaya çıkan ve İngiltere'de yayılan koronavirüsün Delta varyantının, geçmişteki mutasyonlara kıyasla yüzde 40 daha bulaşıcı olduğuna inanıldığını söyledi.
6.06.2021 Dünya
Son dakika... 'Binlerce kişiyi öldürdü!' İngiliz Bakan'dan jet yanıt ve şok uyarı
Son dakika... 'Binlerce kişiyi öldürdü!' İngiliz Bakan'dan jet yanıt ve şok uyarı Son dakika haberine göre, İngiltere Sağlık Bakanı Hancock, Başbakan Johnson'ın eski başdanışmanı Cummings tarafından yöneltilen 'halka söylediği yalanlar nedeniyle binlerce kişinin ölümüne sebep olduğu' suçlamalarını reddetti. Hancock ayrıca ülkedeki 'Hint varyantının' dominantlığı hakkında panik uyandıracak bir açıklama yaptı.
27.05.2021 Dünya
Londra’da deprem!
Londra’da deprem! İngiltere’de Başbakan Johnson’ın eski başdanışmanı Cummings’in açıklamaları hükümeti sarstı. Cummings, ülkede onbinlerce kişinin hükümetin yanlış politikaları nedeniyle öldüğünü ifade etti.
27.05.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Matt Hancock ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.