Matthew Mcconaughey

Matthew Mcconaughey

Son dakika Matthew McConaughey haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Matthew McConaughey gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Matthew McConaughey haber sayfamızda...

Matthew Mcconaughey

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 167 matthew mcconaughey haberi bulunmuştur.
Oscar’da yıldızlar geçidi
Oscar’da yıldızlar geçidi 96. Oscar Ödül Töreni’nde sahneye çıkıp ödül takdim edecek yıldızlardan bazıları açıklandı.
29.02.2024 Kültür Sanat
Bilim Kurgu Filmleri 2024 - Gelmiş Geçmiş En İyi, En Heyecanlı, Sürükleyici Bilim Kurgu Filmleri Listesi
Bilim Kurgu Filmleri 2024 - Gelmiş Geçmiş En İyi, En Heyecanlı, Sürükleyici Bilim Kurgu Filmleri Listesi Zaman yolculuğu, uzay, farklı gezegen veya uzak ve yakın gelecek ile ilgili konuları ele alan bilim kurgu filmlerinin sayısı her geçen gün artıyor. Özellikle teknolojinin gelişmesi ile birlikte bilim kurgu filmlerinin görselleri de giderek daha kaliteli olmaya başladı. Dünya üzerinde belki de bilim kurgu alanında binlerce film bulunuyor. Birbirinden farklı konuları ile dünya listelerine adını yazdıran bu filmler günümüzde de izlenmeye devam ediyor. En iyi ve en güzel bilim kurgu film önerileri için “Bilim Kurgu Filmleri 2024” içeriğimize detaylı göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri Sevimli görünüşleri, inşalarla kurdukları yakın dostluk ve bağ ile kendilerini sevdiren köpekler dünya üzerinden en çok sahiplenilen ikinci evcil hayvanlardır. Etçil ve memeli olan köpeklerin 400’den fazla ırkı olduğu tahmin edilmektedir. Günümüzde en çok sahiplenilen köpek cinsi ile fino türüdür. İlk köpek sahiplenildiğinde dişi veya erkek oluşuna göre isim verilir. Köpek sahipleri yeni dostlarına en güzel, duyulmamış, havalı isimleri vermek ister. Bazı evcil hayvan sahipleri köpeklerine yabancı isim vermek isterken bazıları da Türkçe isim tercih ederler. Köpeklere verilebilecek birbirinden güzel köpek isimleri vardır. En güzel, yaratıcı, duyulmamış, havalı, Türkçe, yabancı dişi ve erkek köpek isimleri ile ilgili içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Barbie, Yunanistan'da! Denizde eşiyle öpüştüğü anlar kameralara yansıdı
Barbie, Yunanistan'da! Denizde eşiyle öpüştüğü anlar kameralara yansıdı Bu yazın gişe zengini 'Barbie' filmiyle gündemden düşmeyen dünyaca ünlü oyuncu Margot Robbie, eşi Tom Ackerley ile tatil için Yunanistan'ı tercih etti. Fit haliyle dikkat çeken Robbie, birlikte denize girdiği eşiyle romantik anlar yaşadı.
30.08.2023 Cadde
Margot Robbie'nin ayak fotoğrafına 8 milyonluk teklif!
Margot Robbie'nin ayak fotoğrafına 8 milyonluk teklif! Dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio ile rol aldığı 'Wolf of Wall Street' (Para Avcısı) adlı filmle şöhreti yakalayan güzel oyuncu Margot Robbie, bu yazın gişe zengini 'Barbie' filmiyle gündemden düşmüyor. Ünlü oyuncuya ayak fotoğrafını satması için 250 bin sterlin (8.6 milyon TL) teklif edildi.
17.08.2023 Cadde
Cillian Murphy'den Christopher Nolan ve 'Interstellar' itirafı! 'Kalbimi kırdı'
Cillian Murphy'den Christopher Nolan ve 'Interstellar' itirafı! 'Kalbimi kırdı' Christopher Nolan imzası taşıyan 'Oppenheimer', 'Barbie' ile birlikte gişe rekorları kırıyor. Oppenheimer'ın yıldızı Cillian Murphy, 6'ncı kez aynı yapımda buluştuğu Nolan'ın ilk kez bir filminde başrolde. İrlandalı aktör, parçası olmayı dilediği başka bir Nolan filmi olup olmadığı sorulduğunda, İngiliz yönetmenin 2014 yapımı bilim kurgu dramasını seçti.
16.08.2023 Cadde
Ünlü oyuncular kardeş olabilir! 'DNA testini tartışıyoruz'
Ünlü oyuncular kardeş olabilir! 'DNA testini tartışıyoruz' 'Kaçak', 'Yıldızlararası' ve 'Para Avcısı' gibi yapımlarda yer alan ABD'li aktör Matthew McConaughey, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir podcast programında yakın arkadaşı Woody Harrelson ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Meslektaşının aslında kardeşi olabileceğini dile getiren McConaughey, bu düşüncelerinin nedenlerini açıkladı. İşte detaylar...
17.04.2023 Cadde
'Kurtçuk' kırmızı halıya damga vurdu! Margot Robbie'nin lakabının perde arkası
'Kurtçuk' kırmızı halıya damga vurdu! Margot Robbie'nin lakabının perde arkası Dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio ile rol aldığı 'Wolf of Wall Street' (Para Avcısı) adlı filmle şöhreti yakalayan güzel oyuncu Margot Robbie, Hollywood yıldızı Brad Pitt ile rol aldığı 'Babylon' filmiyle ilgili açıklamalarıyla gündeme gelmişti. Ünlü isim, son olarak 'Babylon'un galasında eski bir okul arkadaşının kendisine Maggot (Kurtçuk) diye seslenmesiyle adından söz ettirdi. Oyuncu, bu lakabın nasıl ortaya çıktığını da anlattı.
18.01.2023 Cadde
Sinema dünyasının ikonik saatleri
Sinema dünyasının ikonik saatleri Filmin yıldızları kimi zaman afişte yazan başrol oyuncuları kimi zaman da onlardan rol çalan saatler.
8.01.2023 Pazar
Brad Pitt: Beni öpmek Margot Robbie'nin filmde yaptığı en 'terbiyeli' şeydi!
Brad Pitt: Beni öpmek Margot Robbie'nin filmde yaptığı en 'terbiyeli' şeydi! Dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio ile rol aldığı 'Wolf of Wall Street' (Para Avcısı) adlı filmle şöhreti yakalayan güzel oyuncu Margot Robbie, Hollywood yıldızı Brad Pitt ile rol aldığı 'Babylon' filmiyle ilgili açıklamalarıyla gündeme gelmişti. Filmdeki öpüşme sahnesinin senaryoda olmadığını itiraf eden ünlü isim, Pitt'i öpmek için eline geçen fırsatı nasıl değerlendirdiğini anlatmıştı. Bu durumun sosyal medyada tartışmalara yol açmasının ardından, Brad Pitt verdiği bir röportajda konuyla ilgili açıklama yaptı.
17.12.2022 Cadde
Margot Robbie: Brad Pitt'i öpme şansını başka ne zaman yakalayabilirim ki?
Margot Robbie: Brad Pitt'i öpme şansını başka ne zaman yakalayabilirim ki? Dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio ile rol aldığı 'Wolf of Wall Street' (Para Avcısı) adlı filmle şöhreti yakalayan güzel oyuncu Margot Robbie, Hollywood yıldızı Brad Pitt ile rol aldığı 'Babylon' fimiyle ilgili açıklamalarıyla adından söz ettirdi. Filmdeki öpüşme sahnesinin senaryoda olmadığını itiraf eden ünlü isim, Pitt'i öpmek için eline geçen fırsatı nasıl değerlendirdiğini anlattı.
7.12.2022 Cadde
Margot Robbie'den 'müstehcen sahne' itirafı
Margot Robbie'den 'müstehcen sahne' itirafı Dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio ile rol aldığı 'Wolf of Wall Street' (Para Avcısı) adlı filmle şöhreti yakalayan güzel oyuncu Margot Robbie, önceki günlerde katıldığı Bafta: A Life In Pictures etkinliğinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 2013 yapımı filmde partneri DiCaprio ile cinsellik içeren sahnelerde yer alan Robbie, çekimlerden önce çok gerildiğini itiraf ederek; cesaretini toplamak için ne yaptığını anlattı.
26.11.2022 Cadde
Margot Robbie şöhreti kaldıramamış! 'Oyunculuk yapmak istediğimi sanmıyorum'
Margot Robbie şöhreti kaldıramamış! 'Oyunculuk yapmak istediğimi sanmıyorum' 'Suicde Squad', 'Once Upon a Time... in Hollywood' ve 'Focus' bibi yapımlarla tanınan güzel oyuncu Margot Robbie, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda dünya çapında tanınmaya başlamasının ilk dönemlerinde şöhreti kaldıramadığını açıkladı. O zamanlar oyunculuk yapmak istemediğini düşündüğünü söyleyen ünlü isim, paparazzilere alışmayı da öğrenmesi gerektiğini paylaştı.
16.11.2022 Cadde
Camila Cabello isyan etti: İçine çekmekten karnım acıdı!
Camila Cabello isyan etti: İçine çekmekten karnım acıdı! Fiziksel görünümü nedeniyle zaman zaman eleştiri oklarının hedefi olan şarkıcı Camila Cabello, Miami’de denizden çıkarken bikinili fotoğraflarıyla gündem oldu. Sosyal medyada fazla kiloları nedeniyle ağır eleştirilere maruz kalan genç isim, bu duruma isyan etti.
5.04.2022 Cadde
‘ABD siyasetinde birçok yanlış var’
‘ABD siyasetinde birçok yanlış var’  ABD’li ünlü aktör Matthew McConaughey, Teksas Valiliği’ne aday olması yönündeki ısrarlara rağmen bunu yapmayacağını açıkladı. Hollywood yıldızı, “Ama politikayla ilgilenmeye devam edeceğim, çünkü ABD siyasetinde düzeltilmesi gereken birçok problem var” dedi.
30.11.2021 Dünya
Matthew McConaughey: 30 yıldır deodorant kullanmıyorum
Matthew McConaughey: 30 yıldır deodorant kullanmıyorum Ünlülerin banyo tartışmasına katılan Oscar ödüllü, 51 yaşındaki oyuncu Matthew McConaughey, kişisel temizlik alışkanlığıyla ilgili konuşurken deodorant karşıtı olduğunu da ifade etti.
17.08.2021 Cadde
Matthew McConaughey, 'Teksas Valisi kim olsun?' anketinde açık ara birinci oldu
Matthew McConaughey, 'Teksas Valisi kim olsun?' anketinde açık ara birinci oldu Teksas'ta düzenlenen bir anket, eyalette valiliğe aday olabileceğini açıklayan Oscar Ödüllü Hollywood yıldızı Matthew McConaughey'ye desteğin Teksas Valisi Greg Abbott'ınkinden fazla olduğunu ortaya koydu.
19.04.2021 Dünya
Film önerisi: Şarkını Söyle 2
Film önerisi: Şarkını Söyle 2 Ailenle birlikte neşeyle seyredebileceğin bir animasyon filmine ne dersin? Filmimizin orijinal adı Sing 2.
Jodie Foster: Efsaneleşmiş birçok film ve sayısız ödül
Jodie Foster: Efsaneleşmiş birçok film ve sayısız ödül Jodie Foster, Oscar ödüllü dünyaca ünlü bir oyuncu. Yaşamı boyunca birçok ödüllü yapımda yer alan ve oynadığı yapımlarda tüm dünyada kendini kanıtlayan Jodie Foster'ın hayatına gelin Molatik olalım...
5.05.2021 Portre
Matthew McConaughey 51'inci yaşına böyle girdi
Matthew McConaughey 51'inci yaşına böyle girdi Oscar'lı oyuncu Matthew McConaughey 51'inci doğum gününde üç çocuğunun kendisine doğum günü şarkısı söylediği videoyu paylaştı.
6.11.2020 Cadde
Matthew McConaughey: Onu ilk gördüğümde büyülendim
Matthew McConaughey: Onu ilk gördüğümde büyülendim Dünyaca ünlü oyuncu Matthew McConaughey, 2006 yılında tanıştığı ve 2012 yılında evlendiği eşi Camila Alves'i görür görmez neler hissettiğini anlattı.
29.10.2020 Cadde
Matthew McConaughey'den cinsel taciz itirafı
Matthew McConaughey'den cinsel taciz itirafı Oscar ödüllü oyuncu Matthew McConaughey, yetişme çağında cinsel tacize uğradığını itiraf etti. 50 yaşındaki üç çocuk babası, tüm bu yaşananlara rağmen kendini kurban gibi hissetmediğini anlattı.
24.10.2020 Cadde
Birçok ünlünün tercih ettiği protez saç nasıl uygulanıyor?
Birçok ünlünün tercih ettiği protez saç nasıl uygulanıyor? Protez Saç Uzmanı Kadir Kanıkara, yurt dışından ve yurt içinden birçok ünlünün protez saç imkanından faydalandığını belirtti.
13.10.2020 Estetik
Brad Pitt ve Jennifer Aniston'ın yeni projesi ne?
Brad Pitt ve Jennifer Aniston'ın yeni projesi ne? 15 yıl önce yollarını ayırsalar dahi her daim gönlümüzün prens ve prensesi olan Brad Pitt ile Jennifer Aniston bir kez daha bir araya gelmeye hazırlanıyormuş. Peki Brad Pitt ve Jennier Aniston'ın yeni projesi ne?
20.08.2020 İlişkiler
Brad Pitt ve Jennifer Aniston'u bir araya getiren proje
Brad Pitt ve Jennifer Aniston'u bir araya getiren proje Eski aşıklar Jennifer Aniston ile Brad Pitt, geçtiğimiz aylarda gerçekleşen SAG Ödülleri gecesinde yıllar sonra bir araya gelmişlerdi. Eski çift, 2001 yılından sonra ilk kez aynı projede yer alacak.
18.08.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Matthew Mcconaughey ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.