Maurizio Sarri

Maurizio Sarri

Son dakika Maurizio Sarri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Maurizio Sarri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Maurizio Sarri haber sayfamızda...

Maurizio Sarri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 242 maurizio sarri haberi bulunmuştur.
Beşiktaş'tan dünyaca ünlü teknik direktör hamlesi! Yönetim harekete geçti
Beşiktaş'tan dünyaca ünlü teknik direktör hamlesi! Yönetim harekete geçti Fernando Santos ile yollarını ayırdıktan sonra sezonu Serdar Topraktepe ile tamamlama kararı alan Beşiktaş'ın gelecek sezon için dünyaca ünlü teknik direktörü gündemine aldığı öne sürüldü. Siyah-beyazlılarda ikinci başkan Hüseyin Yücel'in dünyaca ünlü teknik direktörle görüşeceği aktarıldı.
22.04.2024 Beşiktaş
Ismael Bennacer'den Milan antrenörlerine teşekkür!
Ismael Bennacer'den Milan antrenörlerine teşekkür! Serie A ekibi Milan'da forma giyen Ismael Bennacer, Ramazan ayında futbolculara gösterilen ilgiden dolayı antrenörlerine teşekkür etti.
10.04.2024 İtalya Serie A
Maurizio Sarri'den Spartak Moskova'nın teklifine ret!
Maurizio Sarri'den Spartak Moskova'nın teklifine ret! Lazio'dan ayrıldıktan sonra boşa çıkan Maurizio Sarri'nin Spartak Moskova'dan teklif aldığı öğrenildi.
10.04.2024 Dünyadan Futbol
Sürpriz iddia! Premier Lig'den Okan Buruk'a talip
Sürpriz iddia! Premier Lig'den Okan Buruk'a talip Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un talipleri artıyor. Bu sezon Süper Lig'in yanı sıra Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla da dikkat çeken 50 yaşındaki antrenör ile İngiltere Premier Lig kulübünün ilgilendiği iddia edildi.
30.03.2024 Galatasaray
Lazio'dan Igor Tudor paylaşımı! 'Hoş geldin'
Lazio'dan Igor Tudor paylaşımı! 'Hoş geldin' Serie A ekiplerinden Lazio, Igor Tudor'un havaalanından bir görüntüsünü paylaştı.
18.03.2024 İtalya Serie A
Igor Tudor'un yeni takımı belli oldu! Anlaşma tamam
Igor Tudor'un yeni takımı belli oldu! Anlaşma tamam Bir dönem Süper Lig devi Galatasaray'ın teknik direktörlüğünü üstlenen Igor Tudor, Marsilya'dan ayrıldıktan sonra yeni takımı belli oldu. Lazio ile anlaşma sağlandı.
18.03.2024 İtalya Serie A
Cıro Immobile okul önünde saldırıya uğradı!
Cıro Immobile okul önünde saldırıya uğradı! Lazio'nun kaptanı Ciro Immobile, oğlunun okulunun önünde bazı taraftarlar tarafından saldırıya uğradı.
16.03.2024 İtalya Serie A
Giocondo Martorelli, Nicolo Zaniolo'ya talip olan takımı açıkladı!
Giocondo Martorelli, Nicolo Zaniolo'ya talip olan takımı açıkladı! İtalyan menajer Giocondo Martorelli, Lazio'nun sezon sonunda Nicolo Zaniolo için harekete geçeceğini dile getirdi.
15.03.2024 Galatasaray
Igor Tudor'un yeni takımı belli oldu! 1.5 yıllık imza atacak
Igor Tudor'un yeni takımı belli oldu! 1.5 yıllık imza atacak Karabükspor ve Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken, son olarak da Marsilya'yı çalıştıran Igor Tudor için yeni bir iddia ortaya atıldı. Hırvat teknik adamın köklü kulüple 1.5 yıllık sözleşme imzalayacağı ileri sürüldü.
15.03.2024 İtalya Serie A
Galatasaray'da Okan Buruk'a talip çıktı! Avrupa devi listesine ekledi
Galatasaray'da Okan Buruk'a talip çıktı! Avrupa devi listesine ekledi Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkat çeken Okan Buruk'la ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Başarılı teknik direktörün Avrupa devinin radarına girdiği öne sürüldü.
14.03.2024 Galatasaray
Lazio'da Maurizio Sarri görevinden istifa etti
Lazio'da Maurizio Sarri görevinden istifa etti Lazio'da tecrübeli teknik adam Maurizio Sarri görevinden istifa etti. Lazio, Sarri'nin yerine geçici olarak Giovanni Martusciello’nin gerildiğini duyurdu.
13.03.2024 İtalya Serie A
Lazio'da Sarri dönemi sona erdi! Tudor iddiası
Lazio'da Sarri dönemi sona erdi! Tudor iddiası İtalyan ekibi Lazio'da tecrübeli teknik adam Maurizio Sarri ile yolların ayrıldığı iddia edildi. İşte detaylar...
12.03.2024 İtalya Serie A
Napoli'de Francesco Calzona dönemi başladı!
Napoli'de Francesco Calzona dönemi başladı! Serie A ekiplerinden Napoli'de teknik direktörlük görevine Francesco Calzona getirildi.
19.02.2024 İtalya Serie A
Galatasaray'ın kapısından dönmüştü! Vecino ayrılmak istiyor
Galatasaray'ın kapısından dönmüştü! Vecino ayrılmak istiyor Galatasaray'ın sezon başında transfer etmek istediği ancak Lazio'da kalan Matias Vecino için sürpriz bir iddia gündeme geldi.
5.12.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'de ilk aday belli oldu! Milli yıldıza transfer kancası
Fenerbahçe'de ilk aday belli oldu! Milli yıldıza transfer kancası Süper Lig devi Fenerbahçe'de ara transfer dönemi için stoper arayışları hız kazandı. Sarı-lacivertlilerin bu doğrultuda ilk hedefinin milli yıldız olduğu öğrenildi.
25.11.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'da Sacha Boey depremi! Ayrılık kararı verdi
Galatasaray'da Sacha Boey depremi! Ayrılık kararı verdi Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkat çeken Sacha Boey'un sezon sonunda takımda kalmaya sıcak bakmadığı öğrenildi. Fransız sağ bekin bu kararının sebepleri netlik kazandı.
24.11.2023 Galatasaray
Maurizio Sarri'den ilginç Suudi Arabistan talebi! Sigara izni şartı
Maurizio Sarri'den ilginç Suudi Arabistan talebi! Sigara izni şartı Serie A ekiplerinden Lazio'nun teknik direktörü Maurizio Sarri, suskunluğunu bozdu. 64 yaşındaki teknik direktörün Suudi Arabistan sorusuna verdiği sigara cevabı dikkat çekti.
24.11.2023 İtalya Serie A
Lazio'dan Galatasaray'ın yıldızına 7 milyon euro! Transfer için kapıyı çaldılar
Lazio'dan Galatasaray'ın yıldızına 7 milyon euro! Transfer için kapıyı çaldılar Serie A ekiplerinden Lazio'nun Galatasaray'ın yıldızını gündemine aldığı ortaya çıktı. Çizme temsilcisinin genç futbolcu için sarı-kırmızılılara 7 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu aktarıldı.
16.11.2023 Galatasaray
Dünyaca ünlü gazeteci Galatasaray'ın resmi teklif yaptığı yıldızı duyurdu!
Dünyaca ünlü gazeteci Galatasaray'ın resmi teklif yaptığı yıldızı duyurdu! Sezon öncesinde yıldız isimleri kadrosuna katan ve transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Galatasaray için sürpriz bir açıklama geldi. Dünyaca ünlü gazeteci, sarı - kırmızılıların teklif yaptığı ancak transfere ikna edemediği ismi açıkladı
8.11.2023 Galatasaray
Erden Timur'dan gündemi sarsacak iddia: Lale Orta VAR görüntüsünü Ali Koç'a gönderdi
Erden Timur'dan gündemi sarsacak iddia: Lale Orta VAR görüntüsünü Ali Koç'a gönderdi Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, gündeme dair büyük ses getirecek açıklamalarda bulundu. Birçok konu hakkında kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt veren ve futbol dünyasını sarsacak iddialarda bulunan Timur, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında da konuştu. İşte detaylar...
18.10.2023 Galatasaray
Vecino'dan Galatasaray itirafı: Beni aradılar ve ilgi olduğunu söylediler
Vecino'dan Galatasaray itirafı: Beni aradılar ve ilgi olduğunu söylediler Lazio forması giyen Matias Vecino, transferin son döneminde Galatasaray'dan gelen teklif için konuştu. Vecino, "Sarri kalmamı istedi, o andan itibaren yapacak bir şeyim yoktu" dedi.
3.10.2023 İtalya Serie A
Matias Vecino gerçekleri ortaya çıktı! Sarri'den Galatasaray yanıtı
Matias Vecino gerçekleri ortaya çıktı! Sarri'den Galatasaray yanıtı Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri, Galatasaray'ın gerçekleşmeyen Vecino transferine açıklık getirdi.
28.09.2023 İtalya Serie A
Vecino görüşmelerinin perde arkası ortaya çıktı: Söz verdi!
Vecino görüşmelerinin perde arkası ortaya çıktı: Söz verdi! Galatasaray, UEFA'ya liste bildirilen son gün öncesi Lazio'dan Matias Vecino'yu renklerine bağlamaya çok yaklaşmıştı. İtalyan basını, Vecino'nun Galatasaray'a transferinin iptal olma nedenini duyurdu.
12.09.2023 İtalya Serie A
Erden Timur transfer edilemeyen ismi açıkladı! 'Büyük ölçüde anlaşmıştık'
Erden Timur transfer edilemeyen ismi açıkladı! 'Büyük ölçüde anlaşmıştık' Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur; Tete, Zaniolo transferleri hakkında bilgi verdi. Timur ayrıca yabancı transferiyle ilgili son noktayı koydu.
8.09.2023 Futbol
Avrupa devinden Barış Alper Yılmaz'a transfer kancası! Ayrılan bütçe belli oldu
Avrupa devinden Barış Alper Yılmaz'a transfer kancası! Ayrılan bütçe belli oldu Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan sarı-kırmızılı ekipte ayrılacak isimlerde belli olacakken, takımın yıldız futbolcusu Barış Alper Yılmaz'a talip çıktı. Avrupa devinin genç futbolcuyu listesine aldığı öğrenilirken, bu transfer için ayrılan bütçe belli oldu.
6.07.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Maurizio Sarri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.