Mavi Göl

Mavi Göl

Son dakika Mavi göl haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mavi göl gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mavi göl haber sayfamızda...

Mavi Göl

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.810 mavi göl haberi bulunmuştur.
İzlanda'da yanardağ patlaması! 'Dünyadaki cehennem' ortaya çıktı
İzlanda'da yanardağ patlaması! 'Dünyadaki cehennem' ortaya çıktı İzlanda'nın güneydoğusundaki Reykjanes Yarımadası'nda bulunan bir yanardağ, haftalardır meydana gelen depremlerin ardından patladı.
19.12.2023 Haberler
İzlanda'da yanardağ patlaması! 'Dünyadaki cehennem' ortaya çıktı
İzlanda'da yanardağ patlaması! 'Dünyadaki cehennem' ortaya çıktı İzlanda'nın güneydoğusundaki Reykjanes Yarımadası'nda bulunan bir yanardağ, haftalardır meydana gelen depremlerin ardından patladı.
19.12.2023 Dünya
Christopher Atkins'ten yıllar sonra Brooke Shields itirafı!
Christopher Atkins'ten yıllar sonra Brooke Shields itirafı! 1980 yılında vizyona giren 'The Blue Lagoon'da (Mavi Göl) kamera karşısına geçen Christopher Atkins, başrolü paylaştığı Brooke Shields'la ilgili yıllar sonra samimi bir açıklamada bulundu.
24.11.2023 Cadde
Doğu Karadeniz’de turizm destinasyonları artıyor
Doğu Karadeniz’de turizm destinasyonları artıyor TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Volkan Kantarcı, son yıllarda özellikle Arap turistler Doğu Karadeniz bölgesine yoğun ilgi gösterdiğini belirterek bölgedeki turizm destinasyon yerlerinin giderek arttığını kaydetti.
29.05.2023 Ekonomi
Hollywood yıldızları anneleri hakkında konuştu! 'Sevgililerimle aşk yaşamaya çalışıyordu'
Hollywood yıldızları anneleri hakkında konuştu! 'Sevgililerimle aşk yaşamaya çalışıyordu' ABD'li oyuncu ve model Brooke Shields, geçtiğimiz gün meslektaşı Drew Berrymore'un programına konuk oldu. Shields ve Barrymore, anneleriyle olan ilişkilerinden bahsedip; şoke eden açıklamalarda bulundu. Annelerinin kendilerine aşık olduğunu söyleyen ikiliden Barrymore, "Annem benim sevgililerimle aşk yaşamaya çalışıyordu" ifadelerini kullandı.
12.04.2023 Cadde
Brooke Shields'ten ilk film itirafı: 11 yaşındayken öpüşmeye zorlandım
Brooke Shields'ten ilk film itirafı: 11 yaşındayken öpüşmeye zorlandım Hollywood’a çocuk yıldız olarak adım atan Brooke Shields, hayatını konu alan belgeselde, kariyerinin ilk filmini çekerken, henüz 11 yaşında olduğu halde 29 yaşındaki bir aktörle öpüşmek zorunda kaldığını itiraf etti. Olayı anlatırken gözyaşlarını tutamayan oyuncu, "Çekimler sırasında rahatsızlığımı dile getirdim, ancak yönetmen tarafından ciddiye alınmadım" dedi.
5.04.2023 Cadde
Brooke Shields: Michael Jackson beni öpmeye çalıştı!
Brooke Shields: Michael Jackson beni öpmeye çalıştı! Çocuk yaşlardan itibaren kamera karşısında olan ünlü oyuncu Brooke Shields, verdiği bir röportajda Michael Jackson'ın bir dönem sevgili olduklarını iddia etmesiyle ilgili konuştu. Dünyaca ünlü şarkıcının canlı yayında "Brooke benim kız arkadaşım" demesinin ardından Jackson'ı aradığını belirten Shields, ayrıca Michael'ın onu öpmeye çalıştığı bir an yaşandığını da itiraf etti.
28.03.2023 Cadde
Cinsel saldırıya uğradığını açıklamıştı! 'Başıma gelenleri kabul etmeyi reddettim'
Cinsel saldırıya uğradığını açıklamıştı! 'Başıma gelenleri kabul etmeyi reddettim' Çocuk yaşlardan itibaren kamera karşısında olan ünlü oyuncu Brooke Shields (57), 1978 yılında; henüz 13 yaşındayken rol aldığı 'Pretty Baby' (Güzel Bebek) adlı filminin adını verdiği belgeselinde cinsel saldırıya uğradığını açıklamıştı. Yaşadıklarının detaylarının öğrenilmesiyle gündem olan Sheilds'ın, uzun yıllar başına gelen şeyi kabul edemediği ortaya çıktı. İşte detaylar...
6.02.2023 Cadde
Çocuk istismarının hesabını soruyor
Çocuk istismarının hesabını soruyor Çocukken çalıştığı Hollywood’da istismar edilmesini konu alan belgeselle gündemde olan 57 yaşındaki Brooke Shields, geçmişle hesaplaşırken “Bir topluluğun veya sektörün kurbanı olmanıza asla izin vermeyin” diyor.
5.02.2023 Dünya
Depremde doğdu depremde öldü! Miraç’ın kabri başında kahreden detay
Depremde doğdu depremde öldü! Miraç’ın kabri başında kahreden detay Elazığ’da 3 yıl önce meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenleri Türk Kızılay unutmadı. 13 yaşında hayatını kaybeden Miraç Can Dişli’nin kabrinin başında dikkat çeken detay yürek burktu.
25.01.2023 Gündem
Cinsel saldırıya uğradığını açıkladı: Aklımdan ve bedenimden her şeyi silmek istedim
Cinsel saldırıya uğradığını açıkladı: Aklımdan ve bedenimden her şeyi silmek istedim Çocuk yaşlardan itibaren kamera karşısında olan ünlü oyuncu Brooke Shields (57), 1978 yılında; henüz 13 yaşındayken rol aldığı 'Pretty Baby' (Güzel Bebek) adlı filminin adını verdiği belgeselinde cinsel saldırıya uğradığını açıkladı. "Aklımdan ve bedenimden her şeyi silmek istedim' diyen oyuncunun itirafı, magazin dünyasının gündemine oturdu.
23.01.2023 Cadde
Brooke Sheilds: 'Mavi Göl' ekibi birbirimize aşık olmamızı istemişti!
Brooke Sheilds: 'Mavi Göl' ekibi birbirimize aşık olmamızı istemişti! Çocuk yaşlardan itibaren kamera karşısında olan Hollywood yıldızı Brooke Shields, yıllar önce rol aldığı 'The Blue Lagoon' (Mavi Göl) adlı filmdeki rol arkadaşı Christopher Atkins ile podcast programı için bir araya geldi. Filmdeki çıplaklık içeren sahnelerle ilgili konuşan ikiliden Shields, prodüksiyon ekibinin rol arkadaşına aşık olmasını istediğini itiraf ederek, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
22.12.2022 Cadde
Tahkimat çalışmasıyla bozulan Mavi Göl eski haline kavuştu
Tahkimat çalışmasıyla bozulan Mavi Göl eski haline kavuştu Dere tahkimat çalışmaları sonucu molozla dolan ve suyu bulanan Giresun’un en önemli turizm alanlarından birisi olan Mavi Göl yeniden eski haline kavuştu.
9.08.2022 Gündem
Nihayet mutlu
Nihayet mutlu Dünyanın çocuk yıldız olarak tanıdğı Brooke Shields, şimdi 56 yaşında ve kendisini hayatının en mutlu döneminde hissediyor. Kadınları güçlendirmek için şirket kuran sanatçı, “Şu an ben de çok güçlüyüm” dedi.
23.11.2021 Cadde
Mavi Göl Giresun'da Nerede? Gölün Özellikleri, Oluşumu Ve Tarihçesi
Mavi Göl Giresun'da Nerede? Gölün Özellikleri, Oluşumu Ve Tarihçesi Türkiye sahip olduğu doğal güzellikler bakımından pek çok turistin ilgi odağı konumunda olmaktadır. Türkiye'de doğal güzelliklerin olduğu gezilip görülecek alanlar her yıl gerek yerli gerekse yabancı turistlerle dolup taşmaktadır. Turistlerin doğal güzelliklerin bulunduğu alanlara gelmeden önce gezmek istedikleri yerle ilgili bir araştırma yapmaları gezinin daha anlamlı olmasına katkı sağlamaktadır. Peki, Mavi Göl Giresun'da nerede bulunmaktadır? Gölün özellikleri, oluşumu ve tarihçesi ne olmaktadır? İşte, Mavi göl hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için gerekli olan hususlar.
18.10.2021 Eğitim
Mavigöl, pandemi döneminde gezginlerin uğrak yeri oldu
Mavigöl, pandemi döneminde gezginlerin uğrak yeri oldu Giresun'daki Kuzalan Tabiat Parkı'nda turkuaz rengiyle dikkati çeken Mavigöl, doğal güzellikleriyle ziyaretçilerini cezbediyor. Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Ali Hıdır:"Mavigöl, bu sene havalar daha az yağışlı gittiği için hala turkuaz görüntüsünü bizlere sunuyor" dedi.
2.12.2020 Tatil
Mavi Göl ziyaretçilerini bekliyor
Mavi Göl ziyaretçilerini bekliyor Önce pandemi sonra Giresun’un Dereli ilçesinde yaşanan sel nedeniyle ziyaretçi sayısı düşen Mavi Göl turkuaz görüntüsü ile görenleri kendine hayran bırakıyor.
17.09.2020 Tatil
İngiltere’de polis fotoğraf çekenleri durdurmak için gölü siyaha boyadı
İngiltere’de polis fotoğraf çekenleri durdurmak için gölü siyaha boyadı İngiltere’de polis, sosyal medya hesapları için fotoğraf çekmeye gelen kişileri durdurmak için bir kasabadaki ‘mavi gölü’ siyah boya ile doldurdu.
29.03.2020 Dünya
Son dakika... Türkiye'nin corona virüsle mücadelesi! Son 24 saatte neler yaşandı?
Son dakika... Türkiye'nin corona virüsle mücadelesi! Son 24 saatte neler yaşandı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de yeni tip corona virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 108'e çıktığını çıktığını bildirdi.
28.03.2020 Gündem
Hamile eşini ve oğlunu kaybetti! "Depremde doğan oğlum, depremde gitti"
Hamile eşini ve oğlunu kaybetti! "Depremde doğan oğlum, depremde gitti" Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde 6,5 aylık hamile eşi ve 13 yaşındaki oğlu vefat eden baba Meriç Dişli, hastanede yaşama tutundu. Doğmadan anne karnında depremle ölen kızına Afsanur ismini koyacaklarını belirten baba Dişli, ölen oğlunun ise 13 yıl önce yine Sivrice merkezli 5.9’luk deprem nedeniyle erken doğduğunu ve depremle hayatını kaybettiğini anlatması duygulandırdı.
5.02.2020 Gündem
Son dakika | Elazığ'da depremde yıkılan binaları uzmanlar inceledi! "Dere kumu ile yapılmış"
Son dakika | Elazığ'da depremde yıkılan binaları uzmanlar inceledi! "Dere kumu ile yapılmış" Elazığ’da depremde çevrelerindeki binalar ayakta kalırken yıkılan binaları inceleyen uzmanlar açıkladı: “Yıkılan binalar dere kumuyla yapılmış. Beton dayanımları sıfır. Kum gibi dağılmışlar. Hiçbiri yönetmeliğe uygun değil”
27.01.2020 Gündem
Göz göre göre ölüme
Göz göre göre ölüme Elazığ Sivrice’deki 6.8’lik depremde Maden ilçesindeki altı katlı iki bloklu Mavi Göl Apartmanı çöktü. 28 yıllık Mavi Göl Apartmanı’nın enkazında beş kişi kaldı. 
26.01.2020 Gündem
14 saat sonra enkazdan kurtarıldı! Bakan Soylu da çalışmalara katıldı
14 saat sonra enkazdan kurtarıldı! Bakan Soylu da çalışmalara katıldı Elazığ'da 6.8'lik depremin ardından Bakan Süleyman Soylu arama çalışmalarıyla ilgili bilgi aldığı sırada beton yığınları arasında kalan bir kadın 14 saat sonra yaralı olarak kurtarıldı.
25.01.2020 Gündem
Enkazdan 8 dakika arayla çıkarılan Miraç hayatını kaybetti, annesi tedaviye alındı
Enkazdan 8 dakika arayla çıkarılan Miraç hayatını kaybetti, annesi tedaviye alındı Elazığ'ın Maden ilçesinde Richter ölçeğine göre 6.8 büyüklüğündeki depremde yıkılan binanın enkazının altında kalan 6 aylık hamile Pınar Dişli ve oğlu 12 yaşındaki Miraç, 8 dakika arayla yaralı olarak kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Miraç Dişli, kurtarılamadı.
25.01.2020 Gündem
Elazığ'da 6 katlı 2 bloklu binanın çökmeden önceki fotoğrafları
Elazığ'da 6 katlı 2 bloklu binanın çökmeden önceki fotoğrafları Elazığ'da 6.8 büyüklüğündeki depremde Gezin Mahallesi'nde bulunan 6 katlı 2 bloklu Mavi Göl Apartmanı çöktü. Çöken apartmanın bir süre önce çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.
25.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mavi Göl ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.