Mavi Marmara

Mavi Marmara

Son dakika Mavi Marmara haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mavi Marmara gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mavi Marmara haber sayfamızda...

Mavi Marmara

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.480 mavi marmara haberi bulunmuştur.
Dünya medyası Ankara'nın Orta Doğu'daki hamlesini yazdı: Arabulucu ülke Türkiye olacak
Dünya medyası Ankara'nın Orta Doğu'daki hamlesini yazdı: Arabulucu ülke Türkiye olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan Hamas lideri İsmail Haniye ile temaslarda bulundu. Dünya medyası ise bu temasların neden olabileceği sonuçları yazdı.
21.04.2024 Dünya
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. Birinci hedef enflasyonla mücadele diyen Bakan Bolat "İsrail'e ambargo kararı alan tek Müslüman ülke Türkiye" dedi.
17.04.2024 Gündem
TBMM Genel Kurulu Karaca başkanlığında toplandı
TBMM Genel Kurulu Karaca başkanlığında toplandı TBMM Genel Kurulu toplandı. Kurul, Meclis Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca başkanlığında toplandı.
7.12.2023 Gündem
Al Jazeera yazdı: Türkiye, Yunanistan ve İsrail'i aynı hizaya çekti!
Al Jazeera yazdı: Türkiye, Yunanistan ve İsrail'i aynı hizaya çekti! İsrail-Hamas savaşında yıllardır izlediği dış politikayı terk eden Yunanistan, yaşanan kaosta Tel Aviv'i desteklediğini açıkladı. Arap basını ise bu kararın arkasındaki Türkiye detayını ortaya çıkardı.
31.10.2023 Dünya
Mavi Marmara’yı basan komutan öldürüldü
Mavi Marmara’yı basan komutan öldürüldü İsrail Savunma Kuvvetleri’nin duyurusuna dayandırılan haberlerde, 13 yıl önce Türkiye’den Gazze’ye yardım için yola çıkan Mavi Marmara gemisine yönelik saldırıyı düzenleyen komutanlardan Yarbay Eli Ginsburg, Kassam Tugayları tarafından öldürüldü.
10.10.2023 Dünya
'MİT, Mossad ve Yunan ajan!' 'Neoplasia' operasyonu Yunan basınında
'MİT, Mossad ve Yunan ajan!' 'Neoplasia' operasyonu Yunan basınında Hakan Fidan'ın MİT'in başına geçmesinin üstünden yalnızca dört gün geçmesiyle tüm dengelerin değiştiğini belirten Kathimerini, MİT'in Aralık 2022'de Mossad'a yaptığı operasyonu öne çıkardı.
8.08.2023 Dünya
İki ülkeden biri Türkiye! Yunan medyası, İsrail'den alıntı yaptı
İki ülkeden biri Türkiye! Yunan medyası, İsrail'den alıntı yaptı 'Erdoğan, Tayfun füzesinin ateşini Atina'ya doğru çevirdi' diyen Yunan medyası, Türkiye'nin Ege Denizi'nde bir 'kaza' kovaladığını savundu. Jerusalem Post'taki analiz ise, olduğu gibi sayfaya taşındı.
4.11.2022 Dünya
İsrail ile üç alanda yeni bir başlangıç
İsrail ile üç alanda yeni bir başlangıç Mavi Marmara gemisine yapılan baskınla en alt seviyeye inen Türkiye-İsrail ilişkileri hızla normalleşiyor. Dün Ankara’ya gelen İsrail Savunma Bakanı Gantz askeri törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Gantz’ı kabul etti.
28.10.2022 Siyaset
Türkiye ve İsrail’in ilişkisine güncelleme
Türkiye ve İsrail’in ilişkisine güncelleme Türkiye ile İsrail arasında ilişkilerin normalleştirilmesi sürecinde önemli ilerlemeler sağlanırken, ziyaret trafiği de sürüyor. İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz, bugün Türkiye’ye gelecek.
26.10.2022 Siyaset
Elektrikler ne zaman gelecek? 5 Ekim BEDAŞ İstanbul elektrik kesintisi olan ilçeler
Elektrikler ne zaman gelecek? 5 Ekim BEDAŞ İstanbul elektrik kesintisi olan ilçeler BEDAŞ planlı elektrik kesintilerine elektronik ortamda listeliyor. Bugün bulunduğu bölgede elektrik kesintisii olup olmayacağını merak edenler planlı kesintiler başlığı altında hangi bölgede, hangi saat aralığında elektrikler kesilecek öğrenebiliyor. İşte Avrupa yakasında bugün yaşanacak planlı elektrik kesintileri.
5.10.2022 Bilgi Rehberi
Yunanistan'ın ateş açtığı gemisinin içinden yeni görüntü
Yunanistan'ın ateş açtığı gemisinin içinden yeni görüntü Yunan Sahil Güvenliği tarafından Bozcaada açıklarında uluslararası sularda taciz ateşine maruz kalan 'Anatolian' isimli Ro-Ro gemisi İstanbul'a geldi. DHA ekibi gemiye girerek saldırının izlerini görüntüledi.
13.09.2022 Haberler
Yunanistan'ın ateş açtığı geminin içinden yeni görüntü! "Sakindik çünkü sonucu biliyorduk"
Yunanistan'ın ateş açtığı geminin içinden yeni görüntü! "Sakindik çünkü sonucu biliyorduk" Yunan Sahil Güvenliği tarafından Bozcaada açıklarında uluslararası sularda taciz ateşine maruz kalan 'Anatolian' isimli Ro-Ro gemisi İstanbul'a geldi. DHA ekibi gemiye girerek saldırının izlerini görüntüledi.
13.09.2022 Gündem
Yunanistan sahil güvenliğinin taciz ateşi açtığı gemi Zeytinburnu Sahili'ne demirledi
Yunanistan sahil güvenliğinin taciz ateşi açtığı gemi Zeytinburnu Sahili'ne demirledi Yunanistan Sahil Güvenlik botu tarafından Bozcaada açıklarında, uluslararası sularda taciz ateşi açılan Komorlar Bayraklı 'Anatolian' isimli Ro-Ro gemisi Zeytinburnu Sahili'ne yakın bir alanda demir attı.
12.09.2022 Haberler
Yunanistan sahil güvenliğinin taciz ateşi açtığı gemi Zeytinburnu Sahili'ne demirledi
Yunanistan sahil güvenliğinin taciz ateşi açtığı gemi Zeytinburnu Sahili'ne demirledi Yunanistan Sahil Güvenlik botu tarafından Bozcaada açıklarında, uluslararası sularda taciz ateşi açılan Komorlar Bayraklı 'Anatolian' isimli Ro-Ro gemisi Zeytinburnu Sahili'ne yakın bir alanda demir attı.
12.09.2022 Gündem
Önce İsrail şimdi de Yunanistan! Taciz girişiminde bulunulan gemiyle ilgili dikkat çeken detay
Önce İsrail şimdi de Yunanistan! Taciz girişiminde bulunulan gemiyle ilgili dikkat çeken detay Bozcaada açıklarındaki uluslararası sularda seyir halindeyken Yunanistan Sahil Güvenlik birimleri tarafından taciz ateşi açılan gemiyi CNN Türk ekibi görüntülerken, dikkat çeken detaylar da ortaya çıkıyor.
11.09.2022 Haberler
Önce İsrail şimdi de Yunanistan! Taciz girişiminde bulunulan gemiyle ilgili Atina'dan ilk açıklama
Önce İsrail şimdi de Yunanistan! Taciz girişiminde bulunulan gemiyle ilgili Atina'dan ilk açıklama Bozcaada açıklarındaki uluslararası sularda seyir halindeyken Yunanistan Sahil Güvenlik birimleri tarafından taciz ateşi açılan gemiyi CNN Türk ekibi görüntülerken, dikkat çeken detaylar da ortaya çıkıyor.
11.09.2022 Gündem
Mavi Marmara gemisiydi
Mavi Marmara gemisiydi Yunanistan tarafından taciz atışına maruz kalan geminin sembol gemilerimizden ‘Mavi Marmara’ gemisi olduğu ortaya çıktı. Mavi Marmara, 31 Mayıs 2010 tarihinde Filistin’e yardım götürürken İsrail Deniz Komandoları tarafından saldırıya uğramış ve saldırıda 10 vatandaşımız şehit olmuştu.
11.09.2022 Gündem
Yunanistan ateşle oynuyor! Bozcaada açıklarında taciz ateşi
Yunanistan ateşle oynuyor! Bozcaada açıklarında taciz ateşi Yunanistan Sahil Güvenlik botları Ege'de uluslararası sularda seyir halinde olan ticari gemiye taciz ateşi açtı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Türk Sahil Güvenlik botlarının gitmesiyle Yunan unsurları bölgeyi terk etti.
11.09.2022 Gündem
12 yıl sonra bir ilk: Türk savaş gemisi İsrail’de!
12 yıl sonra bir ilk: Türk savaş gemisi İsrail’de! İsrail’in NATO ile işbirliğinin bir parçası olarak, 12 yıl sonra ilk kez Türk donanmasına ait bir gemi İsrail limanına yanaştı.
4.09.2022 Dünya
Kurtulmuş: 6 artı 1 masanın aday tespit etmekten kaçma vakti kalmamıştır
Kurtulmuş: 6 artı 1 masanın aday tespit etmekten kaçma vakti kalmamıştır AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, seçimin yaklaştığını belirterek, "Artık 6 artı 1 masanın aday tespit etmekten kaçma vakti kalmamıştır. Zaman gelmiştir. Biraz daha oyalanırlarsa Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim takvimi başladığında herhalde mecburen adaylarını belli edeceklerdir. Demokrasi yarıştır. Tek kişiyle yarış olmaz" dedi.
18.08.2022 Siyaset
İsrail’le yeni dönem: Karşılıklı büyükelçi atanacak
İsrail’le yeni dönem: Karşılıklı büyükelçi atanacak Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ikili ilişkilerin geliştirilmesi konusunda büyükelçi atamasının önemli olduğunu vurgulayarak, “Filistin, Kudüs ve Gazze‘nin haklarını savunmaya devam edeceğiz ve bu konuda mesajlarımızın doğrudan büyükelçi seviyesinde Tel Aviv’e iletilmesi de önemli” ifadelerini kullandı.
18.08.2022 Siyaset
İstanbul’da tatil havası için öneriler
İstanbul’da tatil havası için öneriler Dokuz günlük bayram tatilini İstanbul’da geçireceklere şehirde tatil havası yaşamak için öneriler.
3.07.2022 Pazar
CHP Lideri Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a ‘Suriye’ye operasyon’ çıkışı: Yapamayacağını sen de biliyorsun
CHP Lideri Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a ‘Suriye’ye operasyon’ çıkışı: Yapamayacağını sen de biliyorsun Erdoğan’ı eleştiren Kılıçdaroğlu, “Arada bir Yunanistan’a ‘beni kızdırmayın, yok gelirim, yok giderim’, Suriye’ye yok ‘operasyon yapacağım’, yok ‘şunu yapacağım.’ Yapamayacağını ben de biliyorum, sen de biliyorsun” dedi.
29.06.2022 Siyaset
‘Adalardaki silahları onlara göstereceğiz’
‘Adalardaki silahları onlara göstereceğiz’ Yunanistan’ın anlaşmalara aykırı olarak Ege adalarını silahlandırmasına tepki gösteren Kılıçdaroğlu, “Biz Kuvayı Milliyeciyiz. Şimdi konuşsunlar, iktidara geldiğimizde o adalardaki silahların ne olacağını biz onlara göstereceğiz” dedi.
27.06.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Adalardaki silahların ne olacağını biz onlara göstereceğiz
Kılıçdaroğlu: Adalardaki silahların ne olacağını biz onlara göstereceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2010 yılında Mavi Marmara gemisine yapılan saldırıda hayatını kaybeden Çetin Topçuoğlu'nun ailesini ziyaret etti. Ziyaretin ardından gündemi değerlendiren Kılıçdaroğlu, Yunanistan'ın adaları silahlandırmasıyla ilgili "Şimdi konuşsunlar, iktidara geldiğimizde o adalardaki silahların ne olacağını biz onlara göstereceğiz" ifadelerini kullandı.
26.06.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Mavi Marmara ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.