Maydanoz zayıflatır mı?
Maydanoz zayıflatır mı? Maydanoz B vitamini içerdiği için maydanozun hem zayıflatıcı özelliği vardır hem de sağlık açısından birçok faydası vardır. Yeşillik olarak salatalarla en çok tükettiğimiz maydanoz hem iç organlara hem de cilde oldukça fayda sağlar.
1.05.2018 Gündem
Maydanoz kürü zayıflatır mı?
Maydanoz kürü zayıflatır mı? Maydanoz halk arasında yaygın olarak bilindiği üzere ödem atma amacıyla kullanılmaktadır. B vitamini içerdiği için de tavsiye edilen ve salatadan yemeğe, çaydan mezeye mutfağımızın baş tacı olan bu maharetli yeşillik ile kür yapabilirsiniz. Maydanoz kürü tarifini sizlerle paylaşıyoruz...
19.04.2018 Gündem
Maydanoz kürü tarifi
Maydanoz kürü tarifi Yorgun ve halsiz uyanmalarınızın sebebi karaciğer yağlanması olabilir. 10 saatlik uykuya rağmen kendinizi uykusuz hissediyorsanız maydanoz kürünü denemelisiniz. Maydanoz kürü ile 4 gün içerisinde güne daha zinde ve enerjik başlayacaksınız. İşte maydanoz kürünün bilinmeyen diğer faydaları ve maydanoz kürü tarifi
Karaciğer yağlanmasına maydanoz kürü
Karaciğer yağlanmasına maydanoz kürü Sağlığınızı tehdit eden sorunlardan biri de karaciğerde meydana gelen yağlanmadır. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun vermiş olduğu maydanoz kürü ile karaciğerinizde oluşan yağlanmadan kurtulabilirsiniz.
9.05.2017 Alternatif Tıp
Zayıflatan maydanoz kürü
Zayıflatan maydanoz kürü Metabolizmayı uyaran maydanoz, kan dolaşımını hızlandırıyor ve dokulara daha fazla kan ulaşmasını sağlayarak yağ yakıcı etki sağlıyor.
10.03.2015 Diyetler

Benzer Haber Etiketleri