Mazhar

Mazhar

Son dakika mazhar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mazhar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mazhar haber sayfamızda...

Mazhar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.773 mazhar haberi bulunmuştur.
Survivor All Star birleşme partisinde renkli anlar: Şarkı yarışmasının kazananı belli oldu!
Survivor All Star birleşme partisinde renkli anlar: Şarkı yarışmasının kazananı belli oldu! Survivor All Star'da 'Birleşme Partisi' renkli anlara sahne oldu. Yarışmacılar seçtikleri şarkıları söylerken, Acun Ilıcalı ve Demet Akalın yorumladı. Banu Kunt Işık, Oya Şar ve Sinem Yalçınkaya puan verdi. İşte detaylar...
21.04.2024 Cadde
Erman Öner yazdı: Masalsı parkur tüm dünyayı büyüleyecek!
Erman Öner yazdı: Masalsı parkur tüm dünyayı büyüleyecek! Tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bugün Antalya’da başlayacak. Organizasyon büyük bir rekabete sahne olmasının yanında ülkemizin güzelliklerini de göstererek Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı sunuyor.
21.04.2024 Diğer
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! 'Görev süremde Fenerbahçe sayısız şampiyonluklar kazandı'
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! 'Görev süremde Fenerbahçe sayısız şampiyonluklar kazandı' Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Göztepe'ye Tuzlaspor çelmesi: 1-1
Göztepe'ye Tuzlaspor çelmesi: 1-1 Trendyol 1. Lig’in 30. haftasında İzmir temsilcisi deplasmanda Tuzlaspor'la yenişemedi.
14.04.2024 1.Lig
Özkan Uğur'suz ilk konser olay olmuştu! Mazhar Alanson'dan açıklama geldi
Özkan Uğur'suz ilk konser olay olmuştu! Mazhar Alanson'dan açıklama geldi Efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur, 8 Temmuz 2023 tarihinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Mazhar Alanson ve Fuat Güner, yakın dostları olmadan ilk kez geçtiğimiz ay Bostancı'da sahneye çıkmıştı. Mazhar Alanson, Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur'un konserle ilgili gündem olan sözlerine dair açıklama yaptı.
12.04.2024 Cadde
‘Acısı asla geçmeyecek’
‘Acısı asla geçmeyecek’ Mazhar Alanson, önceki akşam Tarabya’da görüntülendi.
11.04.2024 Cadde
Rus ordusundan eşine az rastlanır önlem! Drone tehdidine karşı 'kaplumbağa tank'
Rus ordusundan eşine az rastlanır önlem! Drone tehdidine karşı 'kaplumbağa tank' Rusya-Ukrayna savaşı kullanılan yeni yöntemler, taktikler ve araçlarla adeta bir laboratuvara dönüşmüş durumda. Bu laboratuvardaki halihazırdaki en ilginç aktörlerden biri de drone sistemleri. Bu tehlikeyi ortadan kaldırmak için alınan önlemler ise en az drone sistemlerinin performansı kadar ilginç. Bunun son örneği de üzerindeki koruma kaplamasıyla adeta kaplumbağaya benzeyen bir tank.
11.04.2024 Dünya
Gözyaşlarıyla ölen kuzenini aradı, tüm dünya öğrendi! Beyaz kulübenin sırrı
Gözyaşlarıyla ölen kuzenini aradı, tüm dünya öğrendi! Beyaz kulübenin sırrı Kuzenini kanserden kaybettikten sonra günlerini acı içerisinde geçiriyordu. Aklına bahçesine telefon kulübesi inşa etme fikri geldi. Bu sayede ona söylemedikleri söyleyecek, hasretini giderecekti. "Normal bir telefon hattı üzerinden aktarılması mümkün olmadığı için rüzgarla taşınsın istedim” diyen bahçıvanı artık tüm dünya tanıyor.
11.04.2024 Yaşam
2024 Kadir Gecesi Tarihi: Kadir Gecesi Hangi Güne Denk Geliyor? Kadir Gecesi Namazı, Duası, Tesbihleri ve Zikirleri
2024 Kadir Gecesi Tarihi: Kadir Gecesi Hangi Güne Denk Geliyor? Kadir Gecesi Namazı, Duası, Tesbihleri ve Zikirleri İslam dünyası için en kutsal gece olarak kabul edilen Kadir Gecesi Ramazan ayı içerisinde idrak edilecek. Kuran-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı gece olarak bilinen Kadir Gecesinin hangi güne denk geldiği ise merak konusu. Peki Kadir Gecesi hangi güne denk geliyor? Kadir Gecesi namazı, duası, tesbihleri ve zikirleri nelerdir? 2024 Kadir Gecesi tarihine dair detaylar.
4.04.2024 Bilgi Rehberi
‘31 Mart bir dönüm noktasıdır’
‘31 Mart bir dönüm noktasıdır’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde kendisini bekleyen kalabalığa “Millet uyarısını ve takdirini sandık aracılığı ile yapar. Dik duracağız dikleşmeyeceğiz. 31 Mart bizim için bir bitiş değil bir dönüm noktasıdır. Durmak yok yola devam” diye konuştu. Sandık sonuçlarını masaya yatıracaklarını söyleyen Erdoğan, “Özeleştiri yapacağız” dedi.
1.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim açıklaması: Gerekli adımları mutlaka atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim açıklaması: Gerekli adımları mutlaka atacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin AK Parti Genel Merkezi’nde açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, 'Milletin sandıkta verdiği mesajları en isabetli, en objektif şekilde akıl ve vicdan terazimizde tartarak gerekli adımları mutlaka atacağız' dedi.
31.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika yerel seçim açıklaması: Gerekli adımları mutlaka atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika yerel seçim açıklaması: Gerekli adımları mutlaka atacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin AK Parti Genel Merkezi’nde açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Milletin sandıkta verdiği mesajları en isabetli, en objektif şekilde akıl ve vicdan terazimizde tartarak gerekli adımları mutlaka atacağız" dedi.
31.03.2024 Gündem
Özkan Uğur'un eşi ilk kez konuştu: MFÖ olarak sahneye çıktılar, medyadan öğrendim
Özkan Uğur'un eşi ilk kez konuştu: MFÖ olarak sahneye çıktılar, medyadan öğrendim Üç kez lenf kanserini yenen ancak hastalığı nükseden 'MFÖ' grubunun üyelerinden Özkan Uğur, geçtiğimiz temmuz ayında 69 yaşındayken yaşamını yitirmişti. Usta ismin eşi Aysun Aslan Uğur, acılı sürecin ardından ilk kez konuştu.
26.03.2024 Cadde
Özkan Uğur'suz MFÖ konseri! 'Kelimelerle anlatmak zor'
Özkan Uğur'suz MFÖ konseri! 'Kelimelerle anlatmak zor' MFÖ grubu, geçtiğimiz sene 8 Temmuz'da hayatını kaybeden Özkan Uğur'suz Bostancı Gösteri Merkezi'nde ilk kez sahne aldı. Duygusal anların yaşandığı gecede ekranda sık sık Uğur'un fotoğraflarına yer verildi. Konseri izlemeye giden Gülben Ergen, duygularını dile getirdi.
18.03.2024 Cadde
Özkan’sız MFÖ konseri
Özkan’sız MFÖ konseri MFÖ grubu, geçtiğimiz sene 8 Temmuz’da hayatını kaybeden Özkan Uğur’suz Bostancı Gösteri Merkezi’nde ilk kez sahne aldı.
18.03.2024 Cadde
Biricik Suden: Kırk yılda bir ben de makyajlı olayım
Biricik Suden: Kırk yılda bir ben de makyajlı olayım Mazhar Alanson'un 60 yaşındaki eşi Biricik Suden, spora olan tutkusuyla dikkat çeken ünlü isimlerden. Suden, bu kez bir arkadaşının doğum günü partisinde tarzıyla dikkat çekti.
10.03.2024 Cadde
Son dakika: Erdoğan'dan Rusya ve Ukrayna'ya çağrı: Barış zirvesi için hazırız
Son dakika: Erdoğan'dan Rusya ve Ukrayna'ya çağrı: Barış zirvesi için hazırız Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy İstanbul'da kritik bir zirve gerçekleştirdi. Görüşme sonrası açıklama yapan Erdoğan "Rusya'nın da bulunacağı bir barış zirvesine ev sahipliği yapmaya hazırız." ifadelerini kullandı. Öte yandan Zelenskiy'nin Kırım Tatarları ile ilgili sözleri basın toplantısına damga vurdu.
9.03.2024 Gündem
Kurum'dan İmamoğlu'na 'Rabia' tepkisi: Kibri aklının önüne geçmiş
Kurum'dan İmamoğlu'na 'Rabia' tepkisi: Kibri aklının önüne geçmiş Mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ‘Bir parmak eksilterek el mi sallanır?’ eleştirisine yanıt veren Kurum, ‘’Kibri emin olun o aklının önüne geçmiş, ne ile dalga geçiyor? Bizim işaretimiz ile dalga geçiyor. Ne var bu işarette? Tek bayrak var. Tek millet var. Tek devlet var. Tek vatan var. Bunun neyinden rahatsız oldun? Sen git, o yabancı büyükelçilerle masada olmaya devam et. Sen git, ‘liderim’ dediğin genel başkanını arkasından hançerlemeye devam et.’’ dedi.
3.03.2024 Haberler
Kurum'dan İmamoğlu'na 'Rabia' tepkisi: Kibri aklının önüne geçmiş
Kurum'dan İmamoğlu'na 'Rabia' tepkisi: Kibri aklının önüne geçmiş Mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ‘Bir parmak eksilterek el mi sallanır?’ eleştirisine yanıt veren Kurum, ‘’Kibri emin olun o aklının önüne geçmiş, ne ile dalga geçiyor? Bizim işaretimiz ile dalga geçiyor. Ne var bu işarette? Tek bayrak var. Tek millet var. Tek devlet var. Tek vatan var. Bunun neyinden rahatsız oldun? Sen git, o yabancı büyükelçilerle masada olmaya devam et. Sen git, ‘liderim’ dediğin genel başkanını arkasından hançerlemeye devam et.’’ dedi.
3.03.2024 Gündem
Müzik nereye sen oraya
Müzik nereye sen oraya İngiltere’de bir turizm şirketi Taylor Swift’in “London Boy” şarkısından yola çıkarak şarkıda bahsi geçen yerlerin gezdirildiği turlar düzenliyor. İlk dinleyişte bir aşk şarkısı gibi görünse de insanın kafasına sahiden Londra’da turistik bir gezi yapma fikrini sokan bir şarkı “London Boy”. Shoreditch gecelerini, Brixton öğleden sonralarını bir göresiniz geliyor dinledikçe. Peki benzer turlar Türkiye’de düzenlenseydi, hani şarkılardan yola çıkılıp, nerelere gidilirdi acaba?
2.03.2024 Pazar
FETÖ’cü psikiyatrist hayatını perişan etti! Mağdur çocuk konuştu: Babamı şikayet edip kutlama yaptılar
FETÖ’cü psikiyatrist hayatını perişan etti! Mağdur çocuk konuştu: Babamı şikayet edip kutlama yaptılar İstanbul’da bir klinikte, hayvanlarda kullanılan ilaçları çocuklara verip hipnoz ederek ailelere ‘cinsel istismar’ tuzağı kurmakla suçlanan doktor Süleyman Salih Zoroğlu'nun yaptıklarına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
2.03.2024 Gündem
Biricik Suden spor salonundan paylaştı! 'Bacaklar büyüsün'
Biricik Suden spor salonundan paylaştı! 'Bacaklar büyüsün' MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Spor salonundan pozlarıyla çok konuşulan Suden bu defa 'Bacaklar büyüsün' notu ile paylaşım yaptı. Suden'in spor salonundan pozu sosyal medyayı salladı.
1.03.2024 Cadde
Ünlü isimler ölüm yıl dönümünde Aysel Gürel'i andı
Ünlü isimler ölüm yıl dönümünde Aysel Gürel'i andı Türk müziğinin unutulmaz söz yazarlarından Aysel Gürel'in, vefatının üzerinden 16 yıl geçti. Ünlü isimler, 17 Şubat 2008'de 79 yaşındayken hayatını kaybeden Gürel'i andı.
19.02.2024 Cadde
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay ilçe adaylarını tanıttı
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay ilçe adaylarını tanıttı Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Hatay İlçe Belediye Başkan Adaylarını tanıttı. Erdoğan burada yaptığı açıklamada, "Daha düne kadar allanıp pullanarak millete dayatılan, 'altılı masa' denilen siyaset mühendisliği ürünü projenin yerinde bugün yeller esiyor" ifadelerini kullandı.
3.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mazhar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.