Mazlum Kobani

Mazlum Kobani

Son dakika Mazlum Kobani haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mazlum Kobani gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mazlum Kobani haber sayfamızda...

Mazlum Kobani

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 136 mazlum kobani haberi bulunmuştur.
PKK elebaşına İHA saldırısı! ABD'den skandal itiraf
PKK elebaşına İHA saldırısı! ABD'den skandal itiraf Dün öğleden sonra Süleymaniye'de bir konvoya İHA saldırısı düzenlendi. Saldırıdan terör örgütü elebaşlarından biri şans eseri kurtuldu. ABD'den ise konuyla ilişkin skandal bir açıklama geldi.
9.04.2023 Dünya
ABD yeniden devriyede
ABD yeniden devriyede Amerikan askerlerinin, Suriye’nin kuzeydoğusundaki Kürt güçlerle ara verdiği ortak devriyelere yeniden başladığı belirtiliyor. Associated Press ajansının verdiği bilgiye göre Hasake’deki ABD üssünden Amerikalılara ait 4 ve terör örgütü Suriye Demokratik Güçleri’ne ait bir zırhlı aracın birlikte çıktığı dikkat çekti. Söz konusu devriye araçlarının, Irak sınırı yakınlarındaki bir diğer Amerikan üssüne doğru hareket ettiği belirtildi.
5.12.2022 Dünya
Son dakika! MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kılıçdaroğlu'nun Kürt sorunundan bahsetmesi tesadüf müdür?
Son dakika! MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kılıçdaroğlu'nun Kürt sorunundan bahsetmesi tesadüf müdür? MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında siyasetteki 'Kürt sorunu' tartışmasıyla ilgili konuştu. Bahçeli, "Böylesi bir dönemde CHP Genel Başkanı'nın sözde Kürt sorunundan bahsetmesi tesadüf müdür? Türkiye'de Kürt sorunu yoktur. Kürt kardeşlerimi sorun olarak gören CHP vardır. Türk milleti birdir, büyük bir ailedir. HDP meşru organ değildir. HDP terörizmin gayrimeşru oluşumudur. Gazi Meclis her sorunun çözüm adresidir ancak bu kutlu çatıda emperyalizmin dayatması ile sanal sorunların hesabı yapılamaz." ifadelerini kullandı.
5.10.2021 Siyaset
ABD’den terör örgütüne davet
ABD’den terör örgütüne davet Suriye’nin kuzeydoğu bölgesinde askeri faaliyetlerini arttıran ABD yönetimi, bölgeyi kontrol eden terör örgütü DSG/YPG ile kapsamlı siyasi görüşmeler yapmaya hazırlanıyor.
13.09.2021 Dünya
Firari FETÖ'cüler bulundukları ülkelerde yakalanıp Türk yargısına teslim ediliyor
Firari FETÖ'cüler bulundukları ülkelerde yakalanıp Türk yargısına teslim ediliyor Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminden sonra yurt dışına alan örgüt mensupları, bulundukları ülkelerden getirilerek Türk yargısına teslim ediliyor.
7.07.2021 Gündem
İsveç’ten skandal destek!
İsveç’ten skandal destek! İsveç Savunma Bakanı Hultqvist, terör örgütü YPG/PKK’nın sözde komutanı Mazlum Kobani ile video konferans yoluyla görüştü, ülkesinin işbirliğine ve yardıma hazır olduğunu belirtti. Ankara, bu olaya sert tepki gösterdi
21.04.2021 Dünya
377 teröristin mal varlıkları donduruldu
377 teröristin mal varlıkları donduruldu Terörün finansmanın önlenmesine yönelik yasa kapsamında suç oluşturan fiilleri gerçekleştirdiklerine ilişkin makul sebeplerin varlığına istinaden, FETÖ/PDY, DAEŞ, PKK/KCK ve DHKP/C terör örgütlerinin sözde üst düzey yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 377 kişinin Türkiye’de bulunan mal varlıklarının  dondurulmasına ilişkin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Hazine ve Maliye  Lütfü Elvan’ın imzasını taşıyan karar, Resmi Gazete’nin dünkü sayısında yayımlandı. Listede 205 FETÖ üyesi, 77 PKK/KCK üyesi, dokuz DHKP-C üyesi ve 86 DAEŞ üyesinin yer aldı.
8.04.2021 Siyaset
Son Dakika: Özbekistan'da yakalan Gürbüz Sevilay anlattı! İşte FETÖ-PKK'nın silah işbirliği...
Son Dakika: Özbekistan'da yakalan Gürbüz Sevilay anlattı! İşte FETÖ-PKK'nın silah işbirliği... Gelen son dakika haberine göre; Özbekistan’da MİT destekli operasyonda yakalanan Gürbüz Sevilay, FETÖ-PKK işbirliğinin kanıtı oldu. Savunma sanayi şirketi olan Sevilay’ın Irak ve Suriye'deki PKK/YPG üyeleriyle silah, füze, anti-dron, radar sistemi anlaşması yaptığı belirlendi.
22.02.2021 Gündem
Son dakika! MİT'in Özbekistan’da yakaladığı FETÖ’cü dosyasında kirli ilişki: Ukrayna'dan PKK'ya
Son dakika! MİT'in Özbekistan’da yakaladığı FETÖ’cü dosyasında kirli ilişki: Ukrayna'dan PKK'ya Gelen bir son dakika haberine göre; MİT'in Özbekistan'daki başarılı operasyonuyla Türkiye'ye getirilen firari FETÖ’cü Gürbüz Sevilay’ın, terör örgütü FETÖ'nün talimatıyla, terör örgütü PKK ile bağlantı kurduğu, örgüt üyelerine Ukrayna’daki Suriyeli silah tüccarları üzerinden askeri teçhizat temin ettiği ortaya çıktı.
16.02.2021 Gündem
MİT'ten Özbekistan'da FETÖ operasyonu
MİT'ten Özbekistan'da FETÖ operasyonu Haklarında yakalama kararı bulunan firari Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensupları Gürbüz Sevilay ve Tamer Avcı, MİT'in operasyonuyla Özbekistan'dan Türkiye'ye getirildi.
15.02.2021 Televizyon
Son dakika... MİT'ten Özbekistan'da FETÖ operasyonu! Türkiye'ye getirildiler
Son dakika... MİT'ten Özbekistan'da FETÖ operasyonu! Türkiye'ye getirildiler Gelen son dakika haberine göre; Haklarında yakalama kararı bulunan firari Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensupları Gürbüz Sevilay ve Tamer Avcı, MİT'in operasyonuyla Özbekistan'dan Türkiye'ye getirildi.
15.02.2021 Gündem
Son dakika: AK Parti Sözcüsü Çelik: Kimseye laf söylemek düşmez
Son dakika: AK Parti Sözcüsü Çelik: Kimseye laf söylemek düşmez AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK sonrası açıklamalarda bulundu Çelik 'sözde cumhurbaşkanı' tartışmasıyla ilgili 'Cumhurbaşkanı için bu ifadeyi kullanma yetkisine size kim verdi. Millet seçmiş, hukuken onaylanmış. Bundan sonra kimseye laf söylemek düşmez.' dedi.
14.01.2021 Siyaset
Terör örgütleri YPG ve PKK arasında çatlak artıyor
Terör örgütleri YPG ve PKK arasında çatlak artıyor Terör örgütü PKK ile YPG/PYD arasındaki kriz derinleşiyor.Terör örgütü PKK'nın, Suriye sorumlusu "Sofi Nurettin" kod adlı Halef El Muhammed'i, YPG üzerindeki etkisini kaybettiği gerekçesiyle Kandil'e çekip "Bahoz Erdal" kod adlı Fehman Hüseyin'i ise yeniden Suriye orumlusu olarak görevlendirdiği öğrenildi.
7.09.2020 Gündem
Terör örgütünde petrol paylaşımı kavgası! Mazlum Kobani ve Murat Karayılan birbirine girdi
Terör örgütünde petrol paylaşımı kavgası! Mazlum Kobani ve Murat Karayılan birbirine girdi Suriye’de petrol sahalarını ABD’nin desteğiyle kontrol altında tutan terör örgütü YPG/PYD-PKK’nın, petrol parasının paylaşımı konusunda, kendi içerisinde gerilim yaşandığı öğrenildi. DHA muhabirinin güvenlik kaynaklarından aldığı bilgilere göre, ABD’li petrol şirketiyle anlaşma imzalayan terör örgütü YPG/PYD’nin elebaşlarından sözde Suriye Demokratik Güçleri Komutanı Mazlum Kobani kod adlı Ferhat Abdi Şahin ile PKK elebaşlarından Murat Karayılan arasında bu nedenle gerilimin tavan yaptığı ve iletişimin koptuğu öğrenildi.
17.08.2020 Gündem
Amerikalı komutan teröriste 'general' dedi
Amerikalı komutan teröriste 'general' dedi ABD Merkez Kuvvetleri (CENTCOM) Komutanı McKenzie, geçen hafta terör örgütü PKK’nın elebaşlarından Ferhat Abdi Şahin ile görüşmesini teyit etti ve teröristten 'general’ diye bahsetti.
17.07.2020 Dünya
‘Türk kahramanlığının mührü Haftanin’e vuruldu’
‘Türk kahramanlığının mührü Haftanin’e vuruldu’ MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “İkinci Kandil olarak tanımlanan Haftanin’e Türk kahramanlığının mührü vurulmuştur. Görüldüğü kadarıyla süreç iyice kızışacak, bölge oldukça ısınacaktır” değerlendirmesinde bulundu.
23.06.2020 Siyaset
Bahçeli'den son dakika açıklaması: 'Süreç iyice kızışacak, bölge oldukça ısınacaktır'
Bahçeli'den son dakika açıklaması: 'Süreç iyice kızışacak, bölge oldukça ısınacaktır' Son dakika haberi... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, 'İkinci Kandil olarak tanımlanan Haftanin’e Türk kahramanlığının mührü vurulmuştur. Görüldüğü kadarıyla süreç iyice kızışacak, bölge oldukça ısınacaktır. Kaldı ki Türkiye uluslararası hukuktan kaynaklanan meşru savunma haklarını tavizsiz kullanmaktadır' dedi.
22.06.2020 Siyaset
150’den fazla hedef imha edildi
150’den fazla hedef imha edildi Terör örgütü PKK’nın ana askeri eğitim kampı olan Haftanin, Pençe Kaplan operasyonunda karadan obüs topları, havadan F-16 ve SİHA’larla bombalandı. 150’den fazla hedef imha edildi. Ardından komandolar bölgeye girdi.
18.06.2020 Gündem
Beyaz Saray’ın Türkiye’ye bakışı
Beyaz Saray’ın Türkiye’ye bakışı Ve nihayet sonuna geliyoruz. Başkan Donald Trump’ın yargılama süreci için iki maddenin oylaması, çarşamba günü yapılacak. Aklanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Başkan Trump, bu arada geçen hafta üç önemli icraatını açıkladı. Ortadoğu soruruna ilişkin “sözde barış planı”nı, Kuzey Amerika Serbest Ticaret Anlaşması’nın (NAFTA) yerini alan ABD-Meksika-Kanada Ticaret Anlaşması (USMCA) ve insan ticareti konusunda yeni adımlar... Yani azil tartışmalarını umursamadan, ‘Ben yoluma devam ediyorum’ mesajı veriyor.
3.02.2020 Dünya
Bahçeli’den CHP’ye Libya tepkisi: Haritada Fizan’ın yerini gösteremez
Bahçeli’den CHP’ye Libya tepkisi: Haritada Fizan’ın yerini gösteremez Kılıçdaroğlu’nun “Fizan çöllerinde askerimizin ne işi var” sözlerine tepki gösteren Bahçeli, “Türkiye’nin Libya’da bulunması milli şuurun harfiyen gereğidir. Dün Mustafa Kemal Paşa yapmıştı, Enver Paşa gerçekleştirmişti, şimdi de onların ahfadı  beka nöbeti için Akdeniz’in karşı kıyısında” dedi.
13.01.2020 Siyaset
Son dakika... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar
Son dakika... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar Son dakika haberi I MHP lideri Devlet Bahçeli 4 ay sonra kürsüde... Bahçeli, partisinin "Merkez Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu, Milletvekilleri ve İl Başkanları Ortak Toplantısı"nda konuştu. Kanal İstanbul projesiyle açıklama yapan Bahçeli, "Montrö ile ilgili sözlerimize karşılık herhangi bir ilişkinin olmadığı resmi açıklamalarla kamuoyu ile paylaşılmıştır. Bunun üzerinde bir tartışma açmak doğru değildir. Artık bunun kararı verilmiştir. Onun üzerinde tartışma başlatmak, TV programlarına 4-5 konuşmacının arasına bizi de dahil etmek olur, biz de o hatayı işlemeyiz. Birileri çıkmış 'yapamazlar' diyor, öbürü çıkmış 'yıkarım' diyor. Bana da kalan 'yakarım' oluyor" dedi.
12.01.2020 Siyaset
Son dakika | Türkiye'den 'Libya' açıklaması: Meşru hükümete destek vermeye devam edeceğiz
Son dakika | Türkiye'den 'Libya' açıklaması: Meşru hükümete destek vermeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın yılın son kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, "Biz meşru hükümetin yanında yer almaya ve gerekli desteği vermeye devam edeceğiz. Zor günlerde Libya halkını yalnız bırakmayacağız." ifadelerini kullandı.

Kalın, "Bazı Körfez ülkelerinin Mazlum Kobani ile görüşüp, Türkiye'ye karşı kullanma arayışında olduklarını görüyoruz, bunlar karşılıksız kalmayacak." açıklamasında bulundu.

'Değerli Konut Vergisi' konusuna da değinen İbrahim Kalın, "Bir yıllık erteleme söz konusu olabilir. Çağrıları dikkate alıyoruz." şeklinde konuştu.

Muhalefetin Kanal İstanbul konusundaki tutumuna değinen Kalın, "İstanbul'un boğaz trafiğini rahatlatacak bir proje. Bu bir devlet projesi, belediye projesi değil" ifadelerini kullandı.
24.12.2019 Siyaset
Çavuşoğlu’ndan ‘mektup’  değerlendirmesi: Tehditten korksaydık  Barış Pınarı’nı başlatmazdık
Çavuşoğlu’ndan ‘mektup’ değerlendirmesi: Tehditten korksaydık Barış Pınarı’nı başlatmazdık Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda milletvekillerinin sorularını yanıtladı.
20.11.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: F-35 olmazsa  başka  arayışlara  gireriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: F-35 olmazsa başka arayışlara gireriz Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında ABD ziyaretini değerlendirirken, “F-35 meselesindeki mevcut uzlaşmaz tavır sürerse Türkiye’nin ihtiyaçlarını karşılamak için başka arayışlara girmek zorunda kalacağını söyledik” dedi
20.11.2019 Siyaset
Suriye'de ABD gölgesindeki Fransız askerleri
Suriye'de ABD gölgesindeki Fransız askerleri Fransa Suriye'de iddialı bir siyaset izler görüntüsü verse de askerleri ancak ABD ordusunun korumasında görev yapabiliyor. Terör örgütü YPG/PKK'ya destek veren Fransız birlikleri, dört noktada konuşlu bulunuyor. Haseke, Rakka ve Deyrizor illerindeki 200 civarında Fransız askeri, ABD'nin üs ve imkanlarına muhtaç şekilde faaliyet gösteriyor.
19.11.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mazlum Kobani ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.