Bursaspor, Mbokani ile imzalıyor
Bursaspor, Mbokani ile imzalıyor Doumbia’dan henüz sonuç çıkaramayan Bursaspor, Dieumerci Mbokani’yi getirdi. Mbokani ile bugün masaya oturacak olan Bursaspor, anlaşma sağlanırsa yeni forvetine imza attıracak.
24.08.2018 BursaSpor
Skorer TV Spor Bülteni - 24 Ağustos 2016
Skorer TV Spor Bülteni - 24 Ağustos 2016 Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Grasshoppers ve Başakşehir maçlarını analiz ettikten sonra yönetim kuruluna takımla ilgili 10 maddelik bir rapor aktardı. Gazeteci Fatih Altaylı ise, Advocaat üzerinden sarı lacivertli yönetimin transfer politikasını değerlendirdi.    Galatasaraylı idareciler, Kardemir Karabükspor maçından sonra Milliyet'e birbirinden çarpıcı değerlendirmeler yaptılar ve Lassana Diarra transferine de değindiler. Güntekin Onay ise Diarra'nın sarı kırmızılılara ilaç olacağını savundu.    Roberto Mancini’nin ardından İnter’in yeni teknik direktörü olan Frank de Boer, Caner Erkin’i gözden çıkardı. Yıldız oyuncu Genoa yolunda...      Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Vincent Aboubakar, Mbokani, ya da Samuel Eto'o'dan birini kadrosuna katacak.
24.08.2016 Programlar
Beşiktaş, Aboubakar, Mbokani, Eto'o üçlüsünden birini transfer edecek
Beşiktaş, Aboubakar, Mbokani, Eto'o üçlüsünden birini transfer edecek Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta listenin ilk sırasında Vincent Aboubakar var. Porto'lu golcü olmazsa 2. sıra Mbokani, 3. sıra ise Samuel Eto'o'nun...
30.06.2020 Beşiktaş
Golcüde karar anı
Golcüde karar anı Aboubakar için Porto ile pazarlığa devam eden siyah-beyazlılar, Portekiz ekibinden henüz olumlu yanıt alamadı. Yöneticiler, Kamerunlu golcünün transferi gerçekleşmezse prensip anlaşmasına varılan Mbokani veya Eto’o’yu kadroya katmak için teknik heyeti ikna etmeye çalışacak
30.06.2020 Beşiktaş
Paşa’dan, Mbokani’ye 10 milyon euro!
Paşa’dan, Mbokani’ye 10 milyon euro! Gelecek sezon Avrupa kupaları için yola çıkan ve Ryan Donk’u kadrosuna katan, Ryan Babel ile anlaşma zemini arayan Kasımpaşa, santrafor transferi çalışmalarını hızlandırdı.
30.06.2020 Kasımpaşa