Yangın devam ederken şimdi de oraya göz diktiler! Fiyatlar ikiye katlandı...
Yangın devam ederken şimdi de oraya göz diktiler! Fiyatlar ikiye katlandı... Yangın fırsatçıları şimdi de keresteye göz dikti. Fiyatlar ikiye katlandı. Mobilyacılar sunta ve MDF gibi ürünlerin kara borsaya düştüğünü belirterek duruma isyan etti.
6.08.2021 Ekonomi
Rekabet Kurulu'ndan 11 şirkete 271 milyon lira para cezası
Rekabet Kurulu'ndan 11 şirkete 271 milyon lira para cezası Rekabet Kurulu, MDF ve yonga levha pazarında faaliyet gösteren 11 şirkete 271 milyon lira idari para ceza verilmesini kararlaştırdı.
6.04.2021 Ekonomi
MDF Nedir, Özellikleri Nelerdir? MDF'nin Suntadan Farkı Nedir Ve Nerelerde Kullanılır?
MDF Nedir, Özellikleri Nelerdir? MDF'nin Suntadan Farkı Nedir Ve Nerelerde Kullanılır? Ahşap ürünlerine kullanılan MDF, herkesin tercih ettiği bir üründür. Mdf ürünlerinin nasıl oluştuğu ve öne çıkan özellikleri birçok insan tarafından merak ediliyor. MDF kullanımının neden arttığı da insanların araştırdığı konular arasında yer alıyor. Mdf nedir, özellikleri nelerdir? MDF'in suntadan farkı nedir ve nerelerde kullanılır? Tüm detayları sizler için derledik.
24.02.2021 Eğitim
Son dakika... Tekirdağ'da fabrikada patlama! 3 işçi yaralı
Son dakika... Tekirdağ'da fabrikada patlama! 3 işçi yaralı Tekirdağ’da, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulu, ahşap ürün olan MDF üretimi yapılan fabrikada kaynak sırasında meydana gelen patlamada, 3 işçi yaralandı.
13.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri