Mediamarkt

Mediamarkt

Son dakika Mediamarkt haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mediamarkt gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mediamarkt haber sayfamızda...

Mediamarkt

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 135 mediamarkt haberi bulunmuştur.
Kapıda Ödeme Olan Siteler 2024: Kapıda Ödeme Nedir, Nasıl Yapılır?
Kapıda Ödeme Olan Siteler 2024: Kapıda Ödeme Nedir, Nasıl Yapılır? Kapıda ödeme sistemi e-ticaret sitelerinden yapılan alışverişin teslimat sırasında kargo görevlisine yaptıkları ödemeye denir. Kart bilgilerini internet üzerinden paylaşmak istemeyen kullanıcılar için kapıda ödeme sistemi büyük avantajdır. Bazı kitap, giyim ve alışveriş sitelerinin kapıda ödeme imkanları bulunuyor. Kargo firmalarını anlaşmasına göre ödemeler kapıda nakit veya kredi kartıyla yapılabilir. Bu işlem hem firma hem de müşteriler için büyük avantajlar sağlıyor. Kapıda ödeme nasıl yapılır? ‘Kapıda Ödeme Olan Siteler 2024’ içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Yaşam
Çağla Şıkel ve Enis Arıkan hem ‘Şahane Cuma’ alışverişi yaptı hem de eğlendi
Çağla Şıkel ve Enis Arıkan hem ‘Şahane Cuma’ alışverişi yaptı hem de eğlendi Sunucu Çağla Şıkel ve oyuncu Enis Arıkan her yıl heyecanla beklenen MediaMarkt’ın ‘Şahane Cuma’ fırsatlarını kaçırmadı. ‘Şahane Cuma’ fırsatlarından yararlanmak için MediaMarkt mağazasına gelen Çağla Şıkel kurutma makinesi, Enis Arıkan ise sanal gerçeklik gözlüğü satın aldı.
27.11.2023 Milliyet Tv
Çağla Şıkel ve Enis Arıkan  hem ‘Şahane Cuma’ alışverişi yaptı hem de eğlendi
Çağla Şıkel ve Enis Arıkan hem ‘Şahane Cuma’ alışverişi yaptı hem de eğlendi Sunucu Çağla Şıkel ve oyuncu Enis Arıkan her yıl heyecanla beklenen MediaMarkt’ın ‘Şahane Cuma’ fırsatlarını kaçırmadı. ‘Şahane Cuma’ fırsatlarından yararlanmak için MediaMarkt mağazasına gelen Çağla Şıkel kurutma makinesi, Enis Arıkan ise sanal gerçeklik gözlüğü satın aldı.
24.11.2023 Advertorial
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler kurumsal hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
10.11.2023 Milliyet Executive
MediaMarkt, Türkiye’deki ilk konsept mağazası Tech Arena’nın açılışını gerçekleştirdi
MediaMarkt, Türkiye’deki ilk konsept mağazası Tech Arena’nın açılışını gerçekleştirdi MediaMarkt, 6500 m2’lik alanıyla 19 farklı ünlü markanın butiklerinin ve satış alanındaki mini deneyim alanlarının yer aldığı Türkiye’deki ilk Konsept Mağazası Tech Arena’nın açılışını büyük bir katılımla gerçekleştirdi.
31.10.2023 Advertorial
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CMO’su
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CMO’su Pandemiyle birlikte akın eden teknolojik dönüşüm yapay zekanın da baskın rolüyle bambaşka bir boyut kazandı. Dijitalleşme görülmedik bir hızla ilerliyor, tüketici alışkanlıkları süratle değişiyor.
9.10.2023 Milliyet Executive
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CMO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CMO'su Pandemiyle birlikte akın eden teknolojik dönüşüm yapay zekanın da baskın rolüyle bambaşka bir boyut kazandı. Dijitalleşme görülmedik bir hızla ilerliyor, tüketici alışkanlıkları süratle değişiyor. İş dünyasında bu büyük değişime ayak uydurmak için CMO'ların (Chief Marketing Officer - Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı) sorumluluğu artarken önlerinde bir fırsat penceresi de açılmış durumda...
12.10.2023 Milliyet Executive
İkinci ele nur yağdı
İkinci ele nur yağdı Sıfır cep telefonlarında artan fiyatlarla birlikte tüketiciler daha ekonomik bir alternatif arayışına girdi. İkinci el, yenilenmiş cep telefonlarına ilgi artarken, özellikle gençler bu telefonları talep ediyor.
24.09.2023 Ekonomi
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeye devam ediyor. Şirketler kurumsal hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
15.09.2023 Milliyet Executive
Yenilenmiş telefon ve kiralama sunuyor
Yenilenmiş telefon ve kiralama sunuyor MediaMarkt, yenilenmiş telefon ve akıllı telefon kiralama hizmeti sunduğunu duyurdu.
22.08.2023 Ekonomi
Türkiye’de hızlı büyüdü
Türkiye’de hızlı büyüdü Elektronik perakendecisi MediaMarkt, 2022 mali yılı sonuçlarını açıkladı.
27.04.2023 Ekonomi
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CFO'su
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CFO'su Tüm dünyada belirsizliklerin arttığı bir dönemde CFO'lar (Chief Financial Officer - Mali İşler Başkanı) finans yönetimiyle ilgili, belki de kariyerlerinin en ciddi sınavlarından geçiyor. Dünyada enflasyon başta olmak üzere makroekonomik belirsizliklerin üzerine Türkiye'de CFO'lar doğal afetler, seçim takvimi ve finansa erişim gibi çok önemli konuları da dikkate almak durumunda.
10.03.2023 Milliyet Executive
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su Tüm dünyada belirsizliklerin arttığı bir dönemde CFO’lar (Chief Financial Officer - Mali İşler Başkanı) finans yönetimiyle ilgili, belki de kariyerlerinin en ciddi sınavlarından geçiyor. Dünyada enflasyon başta olmak üzere makroekonomik belirsizliklerin üzerine Türkiye'de CFO'lar doğal afetler, seçim takvimi ve finansa erişim gibi çok önemli konuları da dikkate almak durumunda.
3.03.2023 Milliyet Executive
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Yeni yılla birlikte Türkiye’nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici atamalarını sürdürdü. Ocak ayında farklı şirketlerdeki yeni pozisyonlara transfer olan yöneticiler olduğu gibi, şirket ve grup bünyesi içinde yönetici transferleri de yapıldı.
16.02.2023 Milliyet Executive
Lider kadrolar güçlendi
Lider kadrolar güçlendi Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen şirketleri, yılın son ayında üst düzey atamalar gerçekleştirdi. Yöneticiler bankacılık, bilişim, havacılık, gıda, perakende, ilaç ve finans alanlarında şirketlerine global ve yerel pazarlarda liderlik edecek.
16.01.2023 Milliyet Executive
Yerel yönetime ‘KÖİ’ modeli
Yerel yönetime ‘KÖİ’ modeli Yerel yönetimlerin kamu - özel sektör iş birliği (KÖİ) projesi geliştirmesinin önündeki engellerin kalkmasıyla yerel yönetimler düzeyinde KÖİ model sayısının artması bekleniyor.
10.01.2023 Milliyet Executive
Cinsiyet eşitliği için güçlü sivil alan
Cinsiyet eşitliği için güçlü sivil alan Birleşmiş Milletler Kadım Birimi (UN Women) Türkiye, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği için Güçlü Sivil Alan” projesi kapsamında mali ve teknik destek sağlanacak yeni sivil toplum kuruluşlarını duyurdu. Proje kapsamında destek alan sivil toplum kuruluşu sayısı ilk etapta 22 iken, yeni katılan kuruluşlarla 46’ya ulaştı.
26.12.2022 Ekonomi
Dijital reklam sektörünün liderleri Mixx Awards Ödülü için bir araya geliyor
Dijital reklam sektörünün liderleri Mixx Awards Ödülü için bir araya geliyor İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından bu sene 13’üncüsü düzenlenen MIXX Awards Türkiye yarışmasının jüri üyeleri belli oldu.
18.11.2022 Teknoloji
İşte Türkiye’nin En Etkin CMO’su
İşte Türkiye’nin En Etkin CMO’su Dünya baş döndürücü bir hızla dijitalleşiyor, tüketici alışkanlıkları anbean değişiyor. Pandemi geride kalırken şirketler büyük değişime ayak uydurmak için daha kapsayıcı stratejilere ihtiyaç duyuyor. Bu süreçte CMO’ların (Chief Marketing Officer - Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı) oynadıkları kilit rol her zamankinden önemli hale geliyor. Milliyet Executive’in bu sayısında sizleri sergiledikleri performansla dikkat çeken Türkiye’nin En Etkin 50 CMO’suyla tanıştırıyoruz.
7.09.2022 Milliyet Executive
Elektronik eşyada geri  dönüşüm harekatı
Elektronik eşyada geri dönüşüm harekatı Elektronik eşya satıcıları, sattıkları ürünün muadili olan eski cihazı, tüketicinin adresinden ücretsiz teslim alacak. Elektronik üreticileri de sosyal medya kampanyasıyla eski ürünleri toplayacak.
28.07.2022 Ekonomi
Teknolojiye çok açık, geleceğe hazırlar
Teknolojiye çok açık, geleceğe hazırlar Teknolojideki baş döndürücü gelişmeler hayatın her anını derinden etkiliyor. Değişimi en yakından hisseden kesimlerin başında iş dünyası geliyor. Yapay zekadan bulut teknolojisine, metaverse’ten blokzincire, robotlardan 5G’ye her gelişme iş yapış şekillerini baştan aşağıya değiştiriyor. Data Expert iş birliğiyle Türkiye’nin değişik sektörlerdeki önde gelen firmalarına teknolojideki son gelişmeleri hangi hızda benimsediklerini, nasıl kullandıklarını ve faydasını görüp görmediklerini sorduk...
7.07.2022 Milliyet Executive
İşte Türki̇ye’nin EN ETKİN 50 CHRO’SU
İşte Türki̇ye’nin EN ETKİN 50 CHRO’SU DataExpert iş birliğinde BMI tarafından yürütülen ‘En Etkin 50 CHRO’ araştırması kapsamında, Türkiye’de açıklanan 500 listeleri, borsaya kote şirketler, holdingler ve araştırmaya yapılan başvurular baz alınarak 1.500’ün üzerinde organizasyon belirlendi. Cirosal büyüklüğü, aktif büyüklüğü, çalışan sayısı, organizasyonun sektördeki repütasyonu yönlerinden araştırmaya dahil edilen 1.000’in üzerinde organizasyonun en üst düzey İnsan Kaynakları yöneticisine ulaşıldı. Adaylar belirlenirken, görev süresi 1 yıldan kısa olan ve araştırmada yer almak istemeyen CHRO’lar kapsam dışı bırakıldı. Adaylardan, performans ve iş deneyimlerine ek olarak; pandemi döneminde üstlendikleri sorumluluklar ve geçirdikleri değişimlere ilişkin bilgiler temin edildi. Temin edilen bilgiler, danışma kurulu tarafından analiz edildi. Danışma kurulunun oylama ve değerlendirmeleri sonucunda performanslarıyla dikkat çeken Türkiye’nin En Etkin 50 İK Yöneticisi belirlendi.
5.05.2022 Milliyet Executive
Hibrit gelecek
Hibrit gelecek Kovid-19 salgınının ‘pandemi’ olarak ilan edilmesinin üzerinden 2 yıl geçti. Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin insan kaynakları tepe yöneticileri işte hibrit bir geleceğe işaret ediyor
7.04.2022 Milliyet Executive
Kadınlara robotik süreç eğitimi
Kadınlara robotik süreç eğitimi Teknoloji Odağında Liderler Zirvesi'nde, 50 kadına robotik süreç otomasyonu eğitimi verileceği açıklandı.
26.03.2022 Ekonomi
‘Son sözü  Pelin söyler’
‘Son sözü Pelin söyler’ Pelin Akil ve eşi Anıl Altan, her yıl heyecanla beklenen MediaMarkt’ın ‘Şahane Cuma’ fırsatlarını kaçırmadı.
27.11.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Mediamarkt ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.