Medikal

Medikal

Son dakika Medikal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Medikal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Medikal haber sayfamızda...

Medikal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.151 medikal haberi bulunmuştur.
Estetik dolandırıcısı doktor!  6 aylık takip sonucu yakalandı
Estetik dolandırıcısı doktor! 6 aylık takip sonucu yakalandı Aksaray’da kendisine burun ve burun estetiği ameliyatına gelen hastalarından malzeme parası adı altında para talep ederek ortaklarının işlettiği medikal dükkanına yönlendiren ve yaptığı estetik ameliyatlarını sağlık ameliyatı gibi göstererek kamuyu yüksek miktarda zarara uğratan doktor ve ekibi polisin 6 aylık takip sonucu yaptığı operasyonla yakalandı.
18.04.2024 Gündem
Samsun'da feci son! 20 metreden düşen genç öldü
Samsun'da feci son! 20 metreden düşen genç öldü Samsun'da bir binanın yaklaşık 20 metre yüksekliğindeki teras kısmından düşen 23 yaşındaki genç hayatını kaybetti.
14.04.2024 Gündem
Kalp yaşa bakmıyor
Kalp yaşa bakmıyor Kalp ve damar hastalıklarında ailede genetik geçiş ortalama yüzde 60 oranındadır. Kalp krizi yaşa değil, riske bağlıdır. Risk faktörlerine sahip olan kişilerin de mutlaka periyodik kalp kontrollerini yaptırmaları önem taşımaktadır.
13.04.2024 Pazar
AstraZeneca Türkiye Medikal Mükemmellik Müdürü Mehmet Şengün oldu
AstraZeneca Türkiye Medikal Mükemmellik Müdürü Mehmet Şengün oldu AstraZeneca Türkiye’de Solunum, Aşı, İmmün Terapiler Grup Medikal Müdürü olarak görev yapan Mehmet Şengün, Medikal Mükemmellik Müdürü görevine atandı.
6.04.2024 Ekonomi
Bütünsel sağlık alanında yeni işbirliği!
Bütünsel sağlık alanında yeni işbirliği! Sağlığın korunması ve geliştirilmesinde bütüncül bakış açısıyla hizmet sunan ‘Ödüllü Medikal Sağlık Merkezi’ Mayrlife ile Acıbadem Sağlık Grubu, ‘bütünsel sağlık’ alanında önemli bir iş birliğine imza attı.
6.04.2024 Ekonomi
‘Tematik liseler’ artırılsın talebi
‘Tematik liseler’ artırılsın talebi MEB, 2016’dan itibaren açmaya başladığı tematik liselerin sayısını 46’ya çıkardı. Meslek birlikleri sayının artırılmasını talep ederek, tarımsal teknoloji, tohum ve fide yetiştiriciliği, yapay zekâ gibi alanlarda da liselerin açılması gerektiğini vurgluyor...
5.04.2024 Eğitim
Ünlü basketbolculardan kanser hastalarına moral
Ünlü basketbolculardan kanser hastalarına moral Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru Medicana, 1-7 Nisan Kanser Haftası’na dikkat çekmek için ünlü basketbolcuları onkoloji hastalarıyla buluşturdu. Bu kapsamda Darüşşafaka Lassa’dan Berk Demir, Fenerbahçe Beko’dan Emre Ekşioğlu ve Galatasaray Ekmas’tan Göksenin Köksal hastaları ziyaret ederek, forma hediye etti.
4.04.2024 Diğer
'Çalışanlarımız en önemli değerimiz'
'Çalışanlarımız en önemli değerimiz' Novartis Türkiye İnsan ve Organizasyon Direktörü Özlem Sökmen en güçlü yanlarının 'Çeşitlilik ve Kapsayıcılık' olduğunu söyledi, "Bu doğrultuda çalışanlarımızın ihtiyaçlarına odaklanarak, güncel trendleri de takip ederek yenilikçi İK uygulamaları geliştiriyor ve hayata geçiriyoruz" dedi
4.04.2024 Advertorial
1 ‘yaşlı’nın oyu 4 seçmeni etkiler
1 ‘yaşlı’nın oyu 4 seçmeni etkiler 65+ Yaşlı Hakları Derneği, yerel seçimler yaklaşırken adaylardan yaşlı dostu kentler inşa etmelerini istedi.
22.03.2024 Gündem
Kadın girişimciye avantajlı bayilik
Kadın girişimciye avantajlı bayilik ‘İşimiz Konfor, Gücümüz Kadın’ başlıklı bir proje başlatan Konfor Grup, kadın girişimcilere Konfor Yatak bayiliğini avantajlı koşullarla veriyor. Yıl sonuna kadar 100 kadın girişimcinin Konfor Yatak bayisi olması amaçlanıyor.
19.03.2024 Kobi
Yerli ve milli tren üretiminde tarihi imza
Yerli ve milli tren üretiminde tarihi imza TCDD Taşımacılık’ın araç havuzuna 95 adet yerli ve milli “Eskişehir 5000” elektrikli anahat lokomotifinin dahil olacağını bildirerek, “TÜRASAŞ Eskişehir Bölge Müdürlüğü, TCDD Taşımacılık için 95 adet ‘Eskişehir 5000’ün üretimine başlayacak. Lokomotifimizin yerlilik oranı seri üretimde yüzde 85’e kadar çıkacak” dedi. Bakan Uraloğlu, bu alandaki ilklerin ve enlerin projesi olarak da kabul ettikleri Eskişehir-5000 projesinin 1280 kW gücüyle bugüne kadar Türkiye’de tasarlanan en yüksek güçlü CER motoru özelliğini taşıdığının altını çizdi.
15.03.2024 Ekonomi
Hastanelere mobil röntgen
Hastanelere mobil röntgen Savunma sanayiinin devlerinden ASELSAN’ın tamamen milli imkanlarla geliştirdiği Mobil Dijital Röntgen Cihazı (ADR-M100), ilk kez Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde kullanıma alındı.
15.03.2024 Gündem
ASELSAN’dan bir ilk: Milli Mobil Röntgen Cihazı
ASELSAN’dan bir ilk: Milli Mobil Röntgen Cihazı ASELSAN’ın tamamen milli imkanlarla geliştirdiği Mobil Dijital Röntgen Cihazı (ADR-M100), ilk kez Türkiye’nin köklü hastanelerinden Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde kullanıma alındı.
14.03.2024 Haberler
ASELSAN’dan bir ilk: Milli Mobil Röntgen Cihazı
ASELSAN’dan bir ilk: Milli Mobil Röntgen Cihazı ASELSAN’ın tamamen milli imkanlarla geliştirdiği Mobil Dijital Röntgen Cihazı (ADR-M100), ilk kez Türkiye’nin köklü hastanelerinden Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde kullanıma alındı.
14.03.2024 Gündem
Oruçluyken botoks orucu bozar mı? Dolgu yaptırmak orucu etkiler mi?
Oruçluyken botoks orucu bozar mı? Dolgu yaptırmak orucu etkiler mi? Ramazan ayına sayılı günler kala botoks ve dolgu gibi enjeksiyonlu medikal estetik uygulamaların orucu bozup bozmadığı merak konusu oldu. Peki oruçluyken botoks yaptırılır mı, dolgu yaptırmak orucu bozar mı? İşte ayrıntılar...
11.03.2024 Ramazan Haberleri
Hamza Dağ'dan girişimci kadınlara hibe desteği! Detayları açıkladı
Hamza Dağ'dan girişimci kadınlara hibe desteği! Detayları açıkladı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde 'Eşsiz İzmir Kadın ve Aile Lansmanı'nı gerçekleştirdi. Lansmana AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı da katılım gösterdi.
8.03.2024 Gündem
KAAN'ın da stratejik malzemesi olan Türk kompozitine büyük ilgi
KAAN'ın da stratejik malzemesi olan Türk kompozitine büyük ilgi Uzay roketlerinden lüks otomobillere kadar birçok teknolojik ürünün ‘olağanüstü hafif ve sağlam’ olmasını sağlayan kompozit endüstrisindeki yenilikler, Paris’te JEC World Fuarı’nda vitrine çıktı. Fuarda 42 Türk şirketi stant açtı. İTO Başkanı Şekib Avdagiç "Kompozit malzeme teknolojisi Türkiye'nin teknoloji üretiminde kritik bir malzeme. Bu açıdan kompozitler geleceğimiz" dedi.
6.03.2024 Ekonomi
Tek dileği kelebek hastası kızına doyasıya sarılabilmek
Tek dileği kelebek hastası kızına doyasıya sarılabilmek Halk arasında "Kelebek hastalığı" olarak bilinen nadir hastalıklardan epidermolysis büllosa hastası 6 yaşındaki Fatma Aydın’ın annesi, en küçük dokunuşta cildinde soyulma ve yaralar oluşan kızına sımsıkı sarılabileceği günün özlemini çekiyor.
24.02.2024 Haberler
Ayak kokusu ve mantarını 20 dakikada bitiren yöntem! 1 kutu siyah çay yetiyor
Ayak kokusu ve mantarını 20 dakikada bitiren yöntem! 1 kutu siyah çay yetiyor Sosyal medyada paylaştığı medikal bilgiler ile tanınan Dr. Joe Whittington, kötü ayak kokusundan kurtulmak için çeşitli yöntemler önerdi. Yayınladığı videoda ise siyah çayın ayaklar için birebir olduğunu söylüyor. İşte detaylar.
12.02.2024 Genel Sağlık
Taksici cinayetine adım adım götüren süreç! Gözden kaçan 4 büyük sorun var
Taksici cinayetine adım adım götüren süreç! Gözden kaçan 4 büyük sorun var İzmir'de yaşanan taksici Oğuz Erge cinayeti, tüm Türkiye'yi şoke etti. Her detayıyla kan donduran cinayetin faili Delil Aysal'ın davranışları ise hâlâ tartışılmaya devam ediyor. Peki bu cinayetten hangi dersler çıkarılmalı? İşte toplumun güven duygusunu derinden sarsarak büyük bir infial yaratan Oğuz Erge cinayetinde gözden kaçan 4 büyük sorun.
12.02.2024 Gündem
Sıkı ve sağlıklı bir cilde sahip olmak mümkün! Yeniden yapılandırıp gençleştiriyor
Sıkı ve sağlıklı bir cilde sahip olmak mümkün! Yeniden yapılandırıp gençleştiriyor Estetik dünyasında her geçen gün yeni teknolojiler ve yöntemler geliştiriliyor. Bunlardan biri de doku stimülasyonu olarak adlandırılan yöntem. Cildin yeniden yapılandırılması ve gençleştirilmesi üzerine odaklanan bu tekniğin, kolajen ve elastin üretimini artırarak cildin doğal güzelliğini ortaya çıkardığını söyleyen Medikal Estetik Hekimi Dr. Yasemin Savaş, doku stimülasyonu hakkında merak edilenleri anlattı.
11.02.2024 Genel Sağlık
Sağlık ve Sosyal Yaşam Merkezi
Sağlık ve Sosyal Yaşam Merkezi Seferihisar Belediyesi, ilçedeki vatandaşların yaşam kalitesini artırmak amacıyla “Sağlık ve Sosyal Yaşam Merkezi”ni hizmete açtı.
10.02.2024 Ege
Bu görüntüler Bursa'dan! Saniyelerle yarıştılar
Bu görüntüler Bursa'dan! Saniyelerle yarıştılar Bursa’da yıkımı devam eden kentsel dönüşüm alanında nefes kesen bir tatbikat gerçekleştirildi.
10.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Medikal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.