Ayvalık Rahmi M. Koç Müzesi Açıldı
Ayvalık Rahmi M. Koç Müzesi Açıldı Türkiye’nin ulaşım, endüstri ve iletişim tarihindeki gelişmeleri yansıtan ilk ve tek sanayi müzesi olan Rahmi M. Koç Müzesi, kültür sanat dünyasına yeni bir müze daha kazandırdı.
28.01.2024 Mimarlık
Son dakika - Galatasaray Başkanı Burak Elmas mazbatasını aldı
Son dakika - Galatasaray Başkanı Burak Elmas mazbatasını aldı Galatasaray Kulübü'nün geçen cumartesi yaptığı seçimli olağan genel kurulda başkanlığa seçilen Burak Elmas ve ekibi, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu Basın Salonu'nda düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.
22.06.2021 Galatasaray
Son dakika - Galatasaray'ın 38. başkanı Burak Elmas oldu!
Son dakika - Galatasaray'ın 38. başkanı Burak Elmas oldu! Galatasaray Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Burak Elmas kulübün 38. başkanı seçildi. Bin 541 oya ulaşan Burak Elmas sarı-kırmızılı kulübe 3 sene başkan olarak hizmet verecek.
19.06.2021 Galatasaray
Son dakika - Galatasaray kulübü başkanını seçiyor! İşte ilk sonuçlar...
Son dakika - Galatasaray kulübü başkanını seçiyor! İşte ilk sonuçlar... Galatasaray'da seçim heyecanı resmen başladı. Mustafa Cengiz dönemi bugün bitiyor ve sarı kırmızılılar 38. başkanını seçiyor. Galatasaray Lisesi'nde gerçekleşen kongrede oylama işlemi 15:00 itibariyle tamamlandı. İşte detaylar...
19.06.2021 Galatasaray
Galatasaray Kulübü başkanını seçecek
Galatasaray Kulübü başkanını seçecek Galatasaray Kulübünde seçimli olağan genel kurul yarın yapılacak.
18.06.2021 Galatasaray
Son dakika - Galatasaray'da başkanlık için aday bolluğu! Listeler belli oldu
Son dakika - Galatasaray'da başkanlık için aday bolluğu! Listeler belli oldu Galatasaray’da adayların karşısında yığınla sorun dursa da, tam 6 isim başkan olabilmek için müracaatını yaptı
29.05.2021 Galatasaray
7. Kayseri Film Festivali yarışmacıları belli oldu
7. Kayseri Film Festivali yarışmacıları belli oldu Talas Belediyesi ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sinema Genel Müdürlüğü destekleriyle, Anadolu Sinemacılar Derneği tarafından ve Kadir Turna direktörlüğünde gerçekleşecek olan Kayseri Film Festivali sinemadan aldığı ilhamla 7. kez sinemaseverlerle buluşacak.
21.11.2019 Kültür Sanat
Kadınların sesi oldular
Kadınların sesi oldular ‘Total Oil Türkiye’ iş birliği ile gerçekleşen, Duygu Canbaş’ın moderatörlüğünde düzenlenen ‘Sesim Olur musun?’ panelinde Buket Aydın, Didem Arslan Yılmaz, Evrim Akalın ve Burçak Ildır, kadın istihdamının artırılmasıyla ilgili sorunları konuştular.
28.04.2018 Gündem
'Sesim Olur musun?' paneliyle kadınların sesi oldular!
'Sesim Olur musun?' paneliyle kadınların sesi oldular! Kadınların iş ve toplum hayatındaki sorunlarının tartışıldığı; bugüne kadar organize sanayi bölgeleri, sanayi ve ticaret odaları, üniversiteler, belediyeler ve özel kurumlar bünyesinde seri halinde düzenlenen “Sesim Olur musun?” paneli, Total işbirliği ile gerçekleşti.
28.04.2018 Gündem
'Sesim Olur musun?' paneliyle kadınların sesi oldular!
'Sesim Olur musun?' paneliyle kadınların sesi oldular! Kadınların iş ve toplum hayatındaki sorunlarının tartışıldığı; bugüne kadar organize sanayi bölgeleri, sanayi ve ticaret odaları, üniversiteler, belediyeler ve özel kurumlar bünyesinde seri halinde düzenlenen “Sesim Olur musun?” paneli, Total işbirliği ile gerçekleşti.
28.04.2018 Gündem
Kadınların sesi oldular
Kadınların sesi oldular Demirören Medya’nın organize ettiği ‘Sesim Olur musun?’ panelinde Duygu Canbaş, Filiz Aygündüz, Burçak Ildır, Buket Aydın ve Didem Arslan Yılmaz, kadının çalışma hayatındaki yerini ve önemini anlattılar.
29.03.2018 Gündem
Kendi sanatını kendin getir!
Kendi sanatını kendin getir! Kabataş’ta İstanbullu performans sanatçıları 20 Ağustos akşamı değiş tokuş kavramını merkeze alan bir dizi gösteri gerçekleştirecek
16.08.2016 Gündem
Bu kez sanat eleştirmenlerinin yapıtları sergileniyor
Bu kez sanat eleştirmenlerinin yapıtları sergileniyor AICA Sanat Eleştirmenleri ve onların seçtikleri sanatçılar dün Proje 4L / Elgiz Çağdaş Sanat Müzesi’nde açılmış olan “Canım, Lütfen Yapma” adlı sergiyle bir araya geliyor.
9.06.2011 Kültür Sanat
İLMED’de yeni yönetim seçildi
İLMED’de yeni yönetim seçildi Marmara İletişim Mezunları Derneği’nin (İLMED) 19. Olağan Genel Kurulu toplantısı geçen cumartesi Nişantaşı’ndaki fakülte binasında yapıldı
2.05.2011 Gündem
Ali Ağaoğlu Türkiye'nin En Zenginleri Listesinde!
Ali Ağaoğlu Türkiye'nin En Zenginleri Listesinde! Forbes Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Burçak Güven, Forbes Amerika editörlerini Türkiye’deki servet oranları konusunda ikna etmekte zorlandıklarını belirtti
8.04.2011 Konut
En zengin 100 Türk
En zengin 100 Türk Forbes 100’ün toplam serveti, geçen yıla göre 31 milyar dolarlık ve yüzde 55 artışla, 87 milyar dolara çıktı.
26.02.2010 Ekonomi
Gün içinde trafik kazalarında 10 kişi öldü, 97 kişi yaralandı
Gün içinde trafik kazalarında 10 kişi öldü, 97 kişi yaralandı Yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarında 10 kişi öldü, 97 kişi yaralandı.
1.09.2008 Gündem
Kanser ilacına ‘şartlı olur’
Kanser ilacına ‘şartlı olur’ Sağlık Bakanlığı, İzmirli eğitimci Sami Özdemir'in Danıştay'da açtığı dava sonucunda ‘Trastuzumab’ etken maddeli kanser ilacıyla ilgili ‘9 haftalık’ süre kısıtlamasını 52 haftaya çıkarırken, kullanımda devamlılık için ‘kalp sağlığı’nı şart koştu. Bakanlık, meme kanserli hastaların iki ayda bir kardiyolojiden ‘sağlıklı’ raporu alması halinde ilacın devamına izin verileceğini bildirdi. Danıştay kararının ardından çok sayıda kutlama mesajı aldığını belirten Özdemir, “Bakanlık, 9 hafta sınırlamasında, ilacın kalp rahatsızlıklarına yol açtığını öne sürüyordu. İki ayda bir kalp raporu, kabul edilebilir bir istek. Hem böylece ilacın gerçekten kalbe zararı olup olmadığını da ortaya koyacak” dedi.
2.03.2008 Gündem
Yeni yayınlar
Yeni yayınlar Yeni yayınlar
6.11.2002 Kültür Sanat
Fener destek istedi
Fener destek istedi TOPLANTIYI erken terk eden Özdemir, "İçeride federasyonun tutumundan, yönetim tarzından rahatsızlığımızı aktardım...
10.04.2002 Skorer
Fener destek istedi
Fener destek istedi Fener destek istedi
10.04.2002 Skorer
Kelebeğin sevgisi yetmedi
Kelebeğin sevgisi yetmedi ‘Sevgi Kelebeği’ lakaplı Osman Akkuş’un organize ettiği ‘1. İstanbul Kadın Bienali, sinek avladı. Etkinliği hezimetten kurtaran kişi ise panele izleyici çeken Deniz Akkaya oldu!
Ogretmen atamalarının tam listesi
Ogretmen atamalarının tam listesi Bilgisayar kursuyla atanan üç bin 500 snıf öğretmeniyle, açıktan atama kurumlararası atama, kurumiçi atama ve emekli olup çalışmak isteyen üç bin 753 öğretmenin listesini yayınlıyoruz.