Medvedev

Medvedev

Son dakika Medvedev haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Medvedev gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Medvedev haber sayfamızda...

Medvedev

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.914 medvedev haberi bulunmuştur.
Son dakika... Rusya'daki terör saldırısına Putin'den 18 saat sonra ilk açıklama: Herkesi yakaladık, bağlantıları bulacağız
Son dakika... Rusya'daki terör saldırısına Putin'den 18 saat sonra ilk açıklama: Herkesi yakaladık, bağlantıları bulacağız Rusya'da dün akşam saatlerinde yaşanan ve 115 kişinin öldürüldüğü terör saldırısını DEAŞ üstlendi. Rus lider Putin ise konuyla ilgili ilk kez konuştu.
23.03.2024 Dünya
Rusya'daki terör saldırısında son dakika... Hayatta kalanlar yaşadıklarını anlattı: Çizgi halinde sıkarak geldiler
Rusya'daki terör saldırısında son dakika... Hayatta kalanlar yaşadıklarını anlattı: Çizgi halinde sıkarak geldiler Rusya'daki kanlı terör saldırısını DEAŞ üstlendi. 115 kişinin öldüğü korkunç olayda hayatta kalanlar yaşadıklarını anlattı.
23.03.2024 Dünya
Rusya'da kanlı gece! Konserde katliam
Rusya'da kanlı gece! Konserde katliam Moskova’da konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıda en az 40 kişi yaşamını yitirdi. Eylemi DAEŞ’in Horasan grubu üstlendi.
23.03.2024 Dünya
Son dakika: Moskova saldırısına Rusya'dan çok sert cevap: Ölüme ölüm
Son dakika: Moskova saldırısına Rusya'dan çok sert cevap: Ölüme ölüm Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Medvedev Moskova'daki terör saldırısına yönelik çok sert bir açıklamada bulundu.
23.03.2024 Dünya
30 dakikalık Rus kaydı dünya gündemini alt üst etti! 'Almanya'nın savaşa katıldığı doğrulanıyor'
30 dakikalık Rus kaydı dünya gündemini alt üst etti! 'Almanya'nın savaşa katıldığı doğrulanıyor' Vladimir Putin'in en prestijli projesinin Taurus füzeleriyle yok edilmesi planı için Rus medyası 'yıkım' yorumunu yaptı, Alman medyası ise 'Patlayıcı ses kaydı' ve 'İnanılmaz Bundeswehr çöküşü' başlıkları attı.
3.03.2024 Dünya
30 dakikalık Rus kaydı dünya gündemini alt üst etti! 'Almanya'nın savaşa katıldığı doğrulanıyor'
30 dakikalık Rus kaydı dünya gündemini alt üst etti! 'Almanya'nın savaşa katıldığı doğrulanıyor' Vladimir Putin'in en prestijli projesinin Taurus füzeleriyle yok edilmesi planı için Rus medyası 'yıkım' yorumunu yaptı, Alman medyası ise 'Patlayıcı ses kaydı' ve 'İnanılmaz Bundeswehr çöküşü' başlıkları attı.
3.03.2024 Haberler
Mücadelesi sona erdi!
Mücadelesi sona erdi! Rus muhalefetinin en önemli ismi Aleksey Navalni, Sibirya’da tutulduğu hapishanede 47 yaşında hayatını kaybetti. Ölüm haberi tüm dünyada üzüntü ve Rus yönetimine tepkiyle karşılandı.
17.02.2024 Dünya
Rus muhalif lider Navalny öldü
Rus muhalif lider Navalny öldü Rus ajansları, hapiste tutulan muhalif siyasetçi Aleksey Navalny'nin öldüğünü bildiriyor. Resmi açıklamaya göre yürüyüşten sonra kötü hisseden Navalny, aniden bilincini kaybetti.
16.02.2024 Haberler
Son dakika... Rus muhalif lider Navalny öldü
Son dakika... Rus muhalif lider Navalny öldü Rus ajansları, hapiste tutulan muhalif siyasetçi Aleksey Navalny'nin öldüğünü bildiriyor. Resmi açıklamaya göre yürüyüşten sonra kötü hisseden Navalny, aniden bilincini kaybetti.
16.02.2024 Dünya
Avustralya Açık'ta Djokovic'e büyük şok! Sinner finale yükseldi
Avustralya Açık'ta Djokovic'e büyük şok! Sinner finale yükseldi Avustralya Açık'ta 4 numaralı seribaşı Jannik Sinner, tek erkeklerin dünya 1 numarası Novak Djokovic'i 3-1 yenerek finale yükseldi.
26.01.2024 Tenis
Avustralya Açık'ta Dayana Yastremska'nın peri masalı!
Avustralya Açık'ta Dayana Yastremska'nın peri masalı! Çek raket Noskova’yı set vermeden geçen Ukraynalı Dayana Yastremska, kırk altı yıl sonra Avustralya Açık yarı finaline elemelerden gelerek ulaşan ilk kadın tenisçi oldu.
25.01.2024 Tenis
Alp Ustaoğlu yazdı: Melbourne'de gençlik patlaması!
Alp Ustaoğlu yazdı: Melbourne'de gençlik patlaması! Avustralya Açık Tenis Turnuvası’na bu sezon genç raketler damga vurdu. Mirra Andreeva (16), Coco Gauff (19), Maria Timofeeva (20), Qinwen Zheng (21), Marta Kostyuk (21) yoluna devam ederken, dünya 1 numarası Swiatek’i eleyen Linda Noskova şu ana kadar ki en büyük sürprizi yaptı.
21.01.2024 Tenis
Alp Ustaoğlu yazdı: Kadınlarda sürprizli açılış!
Alp Ustaoğlu yazdı: Kadınlarda sürprizli açılış! Yılın ilk grand slaminde tek kadınlarda son 10 turnuvanın 8’inde farklı şampiyonlar çıktı. Bu yüzden Avustralya Açık tenisseverlerin her zaman ilgisini çekerken, birçok birinci adayını da izleme fırsatı sunuyor.
14.01.2024 Tenis
Sporda 2023 böyle geçti! Manchester City futbol sezonu
Sporda 2023 böyle geçti! Manchester City futbol sezonu Manchester City, dünya kulüp futbolu tarihine adını altın harflerle yazdırdı. İngiltere ligi şampiyonluğunun yanı sıra, Federasyon Kupası’nı kazandı, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, UEFA Süper Kupa ve Dünya Kulüpler kupasıyla beş dev zafere uzandı.
1.01.2024 Futbol
Alp Ustaoğlu yazdı: Novak Djokovic zirvede tek başına!
Alp Ustaoğlu yazdı: Novak Djokovic zirvede tek başına! Tenis dünyasına uzun yıllar Federer, Nadal, Djokovic ve Andy Murray’dan oluşan dört silahşörler damga vurdu. Artık Djokovic yalnız kalmış durumda. Sırp raket şu anda ulaşılmaz bir noktada. Doğa ve yaşı onu yavaşlatana kadar grafik bu şekilde devam edecek.
3.12.2023 Tenis
Kremlin noktayı koydu: 'Azerbaycan'ın kendi toprağı'
Kremlin noktayı koydu: 'Azerbaycan'ın kendi toprağı' Kremlin, öfkeli Ermeni protestocuların Erivan'daki Rus Büyükelçiliği'ni basmasıyla iyice doruğa çıkan Rusya-Ermenistan gerilimine net bir yorum getirdi.
20.09.2023 Dünya
Alp Ustaoğlu yazdı: Başka türlü bir insan
Alp Ustaoğlu yazdı: Başka türlü bir insan ABD Açık Tenis Turnuvası’nda Novak Djokovic 24. grand slam zaferine ulaştı. Bunu sanki ilkmiş gibi kutlamak, işte bu başka bir seviye. Michael Jordan, Kobe Bryant, Usain Bolt, Serena Williams veya Messi gibi Sırp raket de aynı kulüpte bulunuyor. Bunlar başka türlü insanlar.
17.09.2023 Tenis
Tenis efsanesi Boris Becker'den Novak Djokovic'e: İnsan değil
Tenis efsanesi Boris Becker'den Novak Djokovic'e: İnsan değil Tenis efsanesi Boris Becker, yirmi dördüncü grand slami kazanarak tarih yazan Novak Djokovic hakkında çarpıcı açıklamalarda ve övgülerde bulundu.
15.09.2023 Tenis
Novak Djokovic tarih yazdı! ABD Açık'ta şampiyon
Novak Djokovic tarih yazdı! ABD Açık'ta şampiyon ABD Açık tek erkekler finalinde Daniil Medvedev ile Novak Djokovic karşı karşıya geldi. Dev finalde rakibini 3-0 mağlup eden Sırp raket Djokovic, tarih yazarak şampiyonluğa ulaştı.
11.09.2023 Tenis
Rengarenk Amerika Açık
Rengarenk Amerika Açık Her grand slam turnuvası gibi ABD Açık da kendine has özellikleri barındıran iki haftalık festival gibi. Burada eğer tenisçiler, dış faktörlere adapte olması halinde başarı şansı artıyor. Organizasyon, tüm renkleri ile bu sene de spor dünyasına farklı tatlar bıraktı
10.09.2023 Tenis
Amerika Açık'ta finalin ismi belli oldu! Djokovic'in rakibi Medvedev
Amerika Açık'ta finalin ismi belli oldu! Djokovic'in rakibi Medvedev Amerika Açık'ta tek erkekler finalinin ismi belli oldu. Merakla beklenen finalde Carlos Alcaraz'ı mağlup eden Medvedev ile kariyerinin 24’üncü Grand Slam şampiyonluğunu hedefleyen Djokovic mücadele edecek.
9.09.2023 Tenis
Medvedev kortta duş aldı! Yetkilileri uyardı
Medvedev kortta duş aldı! Yetkilileri uyardı Sıcaktan ayakta kalmakta zorlanan tenisçilerin görüntüsü, ABD Açık çeyrek final maçına damga vurdu. Rublev soğutucu fan ile kendine gelmeye çalışırken, soğuk sularla kortta duş alan Medvedev 'Bir oyuncu ölüp kalacak' diyerek yetkilileri uyardı
8.09.2023 Tenis
ÖZEL | Tenis efsanesi John McEnroe'dan Alcaraz-Djokovic rekabeti yorumu! 'Gördüğüm en iyi oyuncu'
ÖZEL | Tenis efsanesi John McEnroe'dan Alcaraz-Djokovic rekabeti yorumu! 'Gördüğüm en iyi oyuncu' ABD Açık şampiyonlarından John McEnroe, yarın başlayacak dev grand slam öncesinde Alcaraz-Djokovic rekabetine dikkat çekti. Milliyet’e konuşan efsane tenisçi, “Amerika’da herkes, genç süper yıldız ile tarihin en büyüğünün buluşmasını bekliyor” dedi.
27.08.2023 Tenis
NATO'dan gelen 'toprak' önerisine Ukrayna'dan tepki: Rusya'ya ödül
NATO'dan gelen 'toprak' önerisine Ukrayna'dan tepki: Rusya'ya ödül NATO Genel Sekreteri Kabine Direktörü Stian Jenssen'in Ukrayna'nın NATO üyesi olabilmesi hakkında 'Topraklarından vazgeçmeliler' sözlerine Kiev cephesinden tepki geldi.
16.08.2023 Dünya
Tren tam geçerken 'Seababy' vurdu! Tam bir kaos
Tren tam geçerken 'Seababy' vurdu! Tam bir kaos Kerç Köprüsü'nün vurulduğu anları ilk kez yayınlayan CNN, görüntünün kaynağını Ukrayna Gizli Servisi'ne (SBU) dayandırdı. Söz konusu video dünya basınında kısa sürede gündem olurken SBU lideri Ruslara yönelik bir de mesaj yayınladı.
16.08.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Medvedev ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.