Medya Günü

Medya Günü

Son dakika medya günü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan medya günü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan medya günü haber sayfamızda...

Medya Günü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.136 medya günü haberi bulunmuştur.
Eczacıbaşı'nın yıldızı Boskovic iddialı: Bu takım finallerde olmayı hak ediyor
Eczacıbaşı'nın yıldızı Boskovic iddialı: Bu takım finallerde olmayı hak ediyor Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Eczacıbaşı Dynavit basın mensupları ile bir araya geldi. Medya gününde kulüp başkanı Faruk Eczacıbaşı'nın yanı sıra başantrenör Ferhat Akbaş ve oyuncular açıklamalarda bulundu.
6.10.2023 Voleybol
VakıfBank, yeni sezon öncesi medya günü düzenledi
VakıfBank, yeni sezon öncesi medya günü düzenledi Sultanlar Ligi ekiplerinden VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, 2023-2024 sezon açılışı için medya günü düzenledi.
5.10.2023 Diğer Sporlar
Melih Mahmutoğlu: Artık başarı istiyoruz
Melih Mahmutoğlu: Artık başarı istiyoruz Fenerbahçe Beko, 5 Ekim’de başlayacak olan Turkish Airlines EuroLeague öncesinde medya günü düzenledi.
27.09.2023 Basketbol
Itoudis, Wilbekin'in cezası ile ilgili konuştu: Farklı bir hikayesi var
Itoudis, Wilbekin'in cezası ile ilgili konuştu: Farklı bir hikayesi var Fenerbahçe Beko, 5 Ekim'de başlayacak Euroleague maçları öncesi medya günü organize etti. Başantrenör Itoudis, Wilbekin'in aldığı 5 maç ceza ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Shane Larkin'den Milli Takım ve Micic yanıtı: Bir oyuncunun sorumluluğu olmamalı
Shane Larkin'den Milli Takım ve Micic yanıtı: Bir oyuncunun sorumluluğu olmamalı Anadolu Efes'in yıldızı Shane Larkin, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Milli Takım'a katılmaması üzerine aldığı cezaya değinen yıldız isim, Micic'in ayrılığı üzerine de konuştu.
Eda Erdem Dündar: İnanıyorum ki ülkece kenetlenip o başarıya ulaşacağız
Eda Erdem Dündar: İnanıyorum ki ülkece kenetlenip o başarıya ulaşacağız CEV Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı için medya günü düzenlendi.
12.08.2023 Voleybol
Mert Aydın yazdı: Bir gümüşün öyküsü
Mert Aydın yazdı: Bir gümüşün öyküsü Dünya Atletizm Şampiyonası’nda, 1500 metre finalinde Süreyya Ayhan beklendiği gibi öne fırladı. Ancak arkadan gelen Rus Tatyana Tomashova son 100 metrede onu geçerken, Süreyya tepki de verememişti. Basın toplantısında, birden bire regl olduğu açıklanırken, herkes şaşkındı.
18.06.2023 Diğer
6'ncı kez Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan VakıfBank'ta medya günü düzenlendi
6'ncı kez Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan VakıfBank'ta medya günü düzenlendi 6'ncı kez Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan VakıfBank'ta koç Guidetti ve oyuncular, düzenlelen medya gününde konuştu.
22.05.2023 Diğer Sporlar
Marina Maljkovic, Euroleague zaferini anlattı: Çok zorlu ve yıpratıcı bir süreç oldu
Marina Maljkovic, Euroleague zaferini anlattı: Çok zorlu ve yıpratıcı bir süreç oldu Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Marina Maljkovic, Euroleague'de elde ettikleri şampiyonluk hakkında açıklamalarda bulundu.
19.04.2023 Basketbol
Dimitris Itoudis: Fenerbahçe'de olduğum için inanılmaz hırslıyım
Dimitris Itoudis: Fenerbahçe'de olduğum için inanılmaz hırslıyım  Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı, 2022-2023 Turkish Airlines EuroLeague sezonu öncesinde medya günü düzenledi. Sarı-lacivertlilerde başantrenör Dimitris Itoudis açıklamalarda bulundu.
FT Antalyaspor 4 Temmuz'da Burdur'da top başı yapıyor
FT Antalyaspor 4 Temmuz'da Burdur'da top başı yapıyor Süper Lig ekiplerinden FT Antalyaspor, 2022-2023 sezonunu 4 Temmuz’da Burdur’da açacak.
29.06.2022 Antalyaspor
Victor Lapena: 'Ekstra baskı hissetmiyoruz'
Victor Lapena: 'Ekstra baskı hissetmiyoruz' Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın 2021-2022 sezonu öncesi medya günü etkinliği yapıldı. başantrenör Victor Lapena, ligde geçen sezonu namağlup bitirmelerinin kendilerine baskı yaratıp yaratmadığı sorusuna cevap verdi.
1.10.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı için medya günü düzenlendi
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı için medya günü düzenlendi Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde geçtiğimiz sezonu play-off dahil oynadığı 34 maçta 34 galibiyet alarak namağlup şampiyon tamamlayan ve Kadınlar Euroleague'de 3'üncü olan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, yeni sezon öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.
1.10.2021 Basketbol
Aleksandar Djordjevic: Önümüzde uzun ve zorlu bir sezon var
Aleksandar Djordjevic: Önümüzde uzun ve zorlu bir sezon var Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, 2021-2022 sezonu öncesi düzenlenen medya günü etkinliğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.
13.09.2021 Futbol
Fenerbahçe Beko Başantrenörü Djordjevic: Hedefimiz her kulvarda final
Fenerbahçe Beko Başantrenörü Djordjevic: Hedefimiz her kulvarda final Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, 2021-22 sezonu öncesinde medya günü Metro Enerji Spor Salonu'nda düzenlendi. Fenerbahçe Beko Başantrenörü Aleksandar Djordjevic, kaptan Melih Mahmutoğlu ile Jan Vesely ve Achille Polonara düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.  
TVF Başkanı Üstündağ: Şimdi voleybol, olimpiyat zamanı
TVF Başkanı Üstündağ: Şimdi voleybol, olimpiyat zamanı TVF Başkanı Üstündağ “Ülkemizi olimpiyatta takım sporlarında bir tek voleybolun temsil etmesi bizleri ayrıca gururlandırmıştır” dedi
14.07.2021 Voleybol
2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Medya Günü düzenlendi
2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Medya Günü düzenlendi Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı ve Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi tarafından “2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Medya Günü” etkinliği düzenlendi. Programda konuşan Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Faruk Kaymakcı, “Sporda da Avrupalı olan Türkiye, EURO 2020’ye renk ve dinamizm katacaktır” dedi.
8.06.2021 Futbol
Haziran ayının önemli tarihleri
Haziran ayının önemli tarihleri Haziran ayı önemli günler ve haftalar bakımından oldukça dolu bir aymış. Gel, beraber bu ayın önemli günlerini öğrenelim ve kendi takvimimize not düşelim.
A Milli Voleybol Takımı'nda medya günü etkinliği
A Milli Voleybol Takımı'nda medya günü etkinliği A Milli Erkek Voleybol Takımı'nda medya günü etkinliği düzenlendi.
25.05.2021 Voleybol
A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda medya günü etkinliği düzenlendi
A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda medya günü etkinliği düzenlendi A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Giovanni Guidetti, bu yaz en önemli hedeflerinin Tokyo Olimpiyat Oyunları'na hazır bir şekilde katılmak olduğunu söyledi.
19.05.2021 Voleybol
Arsenal'in 2020-21 sezonu medya gününün perde arkası
Arsenal'in 2020-21 sezonu medya gününün perde arkası Arsenal'li oyuncular 2020-21 sezonu için kameraların karşısına geçti. Arsenal'in fotoğraf çekiminin perde arkası görüntülerine birlikte göz atalım.
19.11.2020 Futbol
Stuttrgart'tan Rıdvan Yılmaz sürprizi
Stuttrgart'tan Rıdvan Yılmaz sürprizi Almanya Bundesliga ekibi, Beşiktaş’ın 19 yaşındaki oyuncusu Rıdvan Yılmaz için harekete geçti. Ocak ayında genç sol beki takıma kazandırmak isteyen Stuttgart, Siyah-Beyazlılar’dan bonservis bilgisi talep etti. Yönetim, yetenekli futbolcu için 5 milyon Euro değer biçti.
21.10.2020 Beşiktaş
Ahmet Nur Çebi'den son dakika Dorukhan Toköz açıklaması
Ahmet Nur Çebi'den son dakika Dorukhan Toköz açıklaması Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi yeni transferlerle basının karşısına geçti. Çebi, transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden olan Dorukhan Toköz için çarpıcı ifadeler kullandı.
16.10.2020 Beşiktaş
Nikola Kalinic'in menajerinden Beşiktaş açıklaması!
Nikola Kalinic'in menajerinden Beşiktaş açıklaması! Beşiktaş' transferi aylarca konuşulan ancak gerçekleşmeyen golcü oyuncu Nikola Kalinic hakkında menajeri Tomislav Erceg flaş açıklamalarda bulundu.
16.10.2020 Beşiktaş
Kenan Karaman, Beşiktaş'ın elinden kaçtı!
Kenan Karaman, Beşiktaş'ın elinden kaçtı! A Milli takımın 26 yaşındaki santrforu Kenan Karaman'ın siyahbeyazlılara getirildiği, 'onay' çıkmayınca alınmadığı ifade edildi.
9.10.2020 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Medya Günü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.