Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri

Son dakika Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri haber sayfamızda...

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.940 mehmet ali yılmaz tesisleri haberi bulunmuştur.
Trabzonspor kafilesi, Kayseri'ye gitti!
Trabzonspor kafilesi, Kayseri'ye gitti! Kayserispor'a konuk olacak Trabzonspor'da kafile, Kayseri'ye gitti.
19.04.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da Sivasspor mesaisi devam etti!
Trabzonspor'da Sivasspor mesaisi devam etti! Süper Lig'in 32'nci haftasında Sivasspor ile karşı karşıya gelecek Trabzonspor'da hazırlıklar devam etti.
7.04.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da Konyaspor maçı mesaisi devam etti!
Trabzonspor'da Konyaspor maçı mesaisi devam etti! Süper Lig'in 31'inci haftasında Konyaspor'a konuk olacak Trabzonspor'da hazırlıklar bugün gerçekleştirilen antrenmanla sürdürüldü.
29.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da Konyaspor maçı mesaisi devam etti!
Trabzonspor'da Konyaspor maçı mesaisi devam etti! Süper Lig'in 31'inci haftasında Konyaspor'a konuk olacak Trabzonspor'da hazırlıklar devam etti!
24.03.2024 Trabzonspor
Abdullah Avcı: Moralimiz yerinde, yüksek konsantrasyonumuz var
Abdullah Avcı: Moralimiz yerinde, yüksek konsantrasyonumuz var Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.
13.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı öncesi Uğurcan Çakır gelişmesi!
Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı öncesi Uğurcan Çakır gelişmesi! Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da maçın hazırlıkları devam ediyor. Bordo-mavili ekipte sakatlığını atlatan Uğurcan Çakır çalışmalara başladı.
12.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır takımla çalıştı
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır takımla çalıştı Fatih Karagümrük karşısında forma giyemeyen milli eldiven, antrenmana katılarak takımla birlikte çalıştı.
10.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor, Süper Lig'de seriyi bozmak istemiyor!
Trabzonspor, Süper Lig'de seriyi bozmak istemiyor! Trendyol Süper Lig’de son haftaların en formda takımlarından biri olan Trabzonspor, Alanyaspor deplasmanında da kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor.
4.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da kazanan kadro değişmiyor!
Trabzonspor'da kazanan kadro değişmiyor! Trabzonspor’un Yukatel Adana Demirspor karşısında sahaya çıkacağı ilk 11 netleşiyor.
24.02.2024 Trabzonspor
Trabzonspor, İstanbul’a gitti! Kadroda 7 eksik
Trabzonspor, İstanbul’a gitti! Kadroda 7 eksik Bordo-mavili takım, Süper Lig’de yarın İstanbul'da oynayacağı Beşiktaş maçı için İstanbul’a gitti.
3.02.2024 Trabzonspor
Trabzonspor rotayı Galatasaray maçına çevirdi
Trabzonspor rotayı Galatasaray maçına çevirdi Bordo-mavili takım, Süper Lig’in 21’inci haftasında sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına start verdi.
19.01.2024 Trabzonspor
Abdullah Avcı, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın peşinde!
Abdullah Avcı, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın peşinde! Abdullah Avcı takımın başına geçtikten sonra Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan sadece 4'er daha az puan topladı
17.01.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da Taxiarchis Fountas sınıfı geçti!
Trabzonspor'da Taxiarchis Fountas sınıfı geçti! Trabzonspor’un son üç maçında ilk 11’de sahaya çıkan tecrübeli futbolcu, birçok eksiğin olduğu dönemde performansıyla Teknik Direktör Abdullah Avcı’dan tam not aldı.
16.01.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da eksikler can sıkıyor!
Trabzonspor'da eksikler can sıkıyor! Trabzonspor, Süper Lig’de bugün oynayacağı Bitexen Antalyaspor maçının hazırlıklarını tamamladıktan sonra havayoluyla Antalya’ya hareket etti. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde idman yapan bordo-mavililer, taktik çalışması gerçekleştirdi.
14.01.2024 Trabzonspor
Trabzonspor, Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
Trabzonspor, Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdürdü Trabzonspor, Süper Lig'in ertelenen 16'ncı hafta karşılaşmasında sahasında konuk edeceği Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.
9.01.2024 Trabzonspor
Trabzonspor, Başkent'e gitti! İşte kamp kadrosu
Trabzonspor, Başkent'e gitti! İşte kamp kadrosu MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer havayoluyla Ankara’ya hareket etti.
5.01.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da Ankaragücü hazırlıkları devam etti!
Trabzonspor'da Ankaragücü hazırlıkları devam etti! Trabzonspor, Süper Lig'in 19'uncu haftasında Ankaragücü deplasmanına konuk olacağı mücadelenin hazırlıklarını sürdürdü.
30.12.2023 Trabzonspor
Trabzonspor'da Başakşehir hazırlıkları sona erdi!
Trabzonspor'da Başakşehir hazırlıkları sona erdi! Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, Süper Lig'in 18'inci haftasında Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
22.12.2023 Trabzonspor
Trabzonspor'da neşeli antrenman
Trabzonspor'da neşeli antrenman Bordo-mavili takım, Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman öncesinde Atletik Performans Antrenörü Özerk Tufan’a da doğum günü kutlaması yapıldı. Tufan’ın doğum günü kutlamasında oldukça renkli görüntüler ortaya çıktı.
21.12.2023 Trabzonspor
Trazonspor'da İstanbulspor maçı mesaisi devam etti!
Trazonspor'da İstanbulspor maçı mesaisi devam etti! Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, İstanbulspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.
15.12.2023 Trabzonspor
Trabzonspor'da İstanbulspor hazırlıkları başladı!
Trabzonspor'da İstanbulspor hazırlıkları başladı! Süper Lig'in 17'nci haftasında İstanbulspor'a konuk olacak Trabzonspor'da hazırlıklar başladı.
13.12.2023 Trabzonspor
Trabzonspor'dan TFF'ye ağır açıklama!
Trabzonspor'dan TFF'ye ağır açıklama! Bordo-mavililer, “Bir daha asla görev almayacak” denilen Mete Kalkavan’a VAR görevi verilince ayağa kalktı. “Kurduğunuz kirli düzeni yerle bir edeceğiz” başlığıyla bir açıklama yayınlayan Trabzonspor, ağır ifadeler kullandı.
10.12.2023 Trabzonspor
Trabzonspor'da hedef Türkiye Kupası!
Trabzonspor'da hedef Türkiye Kupası! Teknik direktörlüğe Abdullah Avcı’nın gelmesinin ardından yeniden çıkış peşinde olan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda 1. Lig temsilcisi Manisa FK ile eşleşti. Bordo mavili ekibin başkan yardımcısı Nevzat Kaya, bu eşleşmeyle ilgili düşüncelerini paylaştı, kura çekimi sonrası değerlendirmelerde bulundu.
9.12.2023 Trabzonspor
Trabzonspor, Gaziantep FK hazırlıklarına başladı!
Trabzonspor, Gaziantep FK hazırlıklarına başladı! Süper Lig'in 15'inci haftasında Gaziantep FK'yla karşı karşıya gelecek Trabzonspor'da hazırlıklar başladı.
7.12.2023 Trabzonspor
Trabzonspor'da Kayserispor hazırlıkları tamamlandı!
Trabzonspor'da Kayserispor hazırlıkları tamamlandı! Süper Lig'in 14'üncü haftasında Kayserispor'u konuk edecek Trabzonspor'da hazırlıklar sona erdi.
2.12.2023 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.