Ayhan Bora Kaplan suç örgütü sanıklarının ifadesi ortaya çıktı
Ayhan Bora Kaplan suç örgütü sanıklarının ifadesi ortaya çıktı Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesince Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki salonda görülen duruşmaya, tutuklu ve tutuksuz sanıklar ve taraf avukatları katıldı. Duruşmanın öğleden sonraki bölümünde savunma yapan sanık Bayram Ali Aydınlar, müşteki Emirhan D.'nin darbedilmesi olayına ilişkin iddialar üzerine yargılandığını, olaya herhangi bir dahli olmadığını iddia etti. Aydınlar, "Emirhan bizde bodyguarddı, arkadaşlarıyla eğlenmeye geldi, taşkınlık yaptı. Patronumu aradım 'Gelen personel içeride taşkınlık yaptı' diye. Uyardığım için azmettirici olarak benden şikayetçi oldu" dedi.
15.04.2024 Gündem
Galatasaray evinde geri döndü! İstanbulspor 10 kişi kaldı
Galatasaray evinde geri döndü! İstanbulspor 10 kişi kaldı Trendyol Süper Lig'in 22'nci haftasında Galatasaray geriye düştüğü maçta İstanbulspor'u 3-1'lik skorla geçti.
25.01.2024 Süper Lig
‘Tehlikeli meslek grubunda olalım’
‘Tehlikeli meslek grubunda olalım’ Yaz, kış demeden yolları arşınlayan 1 milyonu aşkın motokurye, yaptıkları işin tehlikeli meslek grubunda yer almasını istiyor. Motosikletli Kuryeler Derneği Başkanı Yeşildağ, “Tehlikeli meslek sınıfında yer aldığımız zaman daha erken emeklilik hakkı kazanacağız” diyor.
12.10.2023 Gündem
İstanbulspor - Antalyaspor: 1-2
İstanbulspor - Antalyaspor: 1-2 Trendyol Süper Lig'in 7'nci haftasında Antalyaspor 1-0 yenik duruma düştüğü maçta Buksa'nın golleriyle İstanbulspor'u 2-1 mağlup etti.
30.09.2023 İstanbulspor
Kasımpaşa son dakikalarda hayat buldu! Alanya'da 6 gol
Kasımpaşa son dakikalarda hayat buldu! Alanya'da 6 gol Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 5'inci haftasında Kasımpaşa ile oynadığı maçtan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı.
17.09.2023 Alanyaspor
Ayedaş ve Bedaş duyurdu! İstanbul’da saatlerce süren elektrik kesintisi… 5 Ağustos İstanbul elektrik kesintisi listesi
Ayedaş ve Bedaş duyurdu! İstanbul’da saatlerce süren elektrik kesintisi… 5 Ağustos İstanbul elektrik kesintisi listesi Ayedaş ve Bedaş İstanbul’un bazı bölgelerinde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. Pek çok ilçede bakım çalışması amaçlı yapılan kesintide saatlerce elektrik verilmeyecek. Ayrıca Ayedaş ve Bedaş yaşanan kesintiye dair tüm detayları paylaştı.
4.08.2023 Gündem
Nukhet Duru kimdir, kaç yaşında, nereli?
Nukhet Duru kimdir, kaç yaşında, nereli? Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu Şarkılar Bizi Söyler programı bu akşam Nukhet Duru'yu ağırlıyor. Sanatçıyı yakından tanımak isteyenler "Nukhet Duru kimdir, kaç yaşında, nereli?" diye soruyor. İşte Duru'nun hayatı...
6.05.2023 Bilgi Rehberi
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları CHP milletvekili adayları belli oldu. Bu sıcak gelişmenin ardından seçmenler yoğun şekilde "CHP il il milletvekili adayları kimler?" sorusunu yöneltiyor. İşte açıklanan milletvekili aday listesi...
11.04.2023 Bilgi Rehberi
28. DÖNEM MEMLEKET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ 2023: Memleket Partisi milletvekili adayları kimler?
28. DÖNEM MEMLEKET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ 2023: Memleket Partisi milletvekili adayları kimler? 14 Mayıs 2023 seçimleri için Memleket Partisi milletvekili aday listesi de açıklandı. Seçime katılacak adaylar il il paylaşıldı. Memleket Partisi 2023 seçimlerinde milletvekili adayları kimler oldu? İşte, 28. dönem Memleket Partisi milletvekili adayları isim listesi...
10.04.2023 Bilgi Rehberi
Memleket, tüm seçim bölgelerinde aday gösterdi
Memleket, tüm seçim bölgelerinde aday gösterdi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adaylığı kesinleşen Memleket Partisi, Yüksek Seçim Kurulu’na 81 il ve 87 seçim bölgesinin tamamı için aday listesi sundu.
10.04.2023 Gündem
CHP İzmir milletvekili adayları 2023: 28. dönem CHP İzmir milletvekili adayları listesi
CHP İzmir milletvekili adayları 2023: 28. dönem CHP İzmir milletvekili adayları listesi 2023 seçimlerine sayılı haftalar kaldı ve bugün milletvekili aday listeleri için son gün... CHP'nin illerdeki adayları şekilleniyor. CHP İzmir milletvekili aday listesi de belli oldu. İşte o isimler...
9.04.2023 Bilgi Rehberi
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi CHP’de milletvekili adayları listesi şekillenmeye başladı. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
9.04.2023 Haberler
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi CHP’de milletvekili adayları listesi netleşti. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
11.04.2023 Gündem
1. Lig'de Altay, Sakaryaspor'u 3 golle devirdi
1. Lig'de Altay, Sakaryaspor'u 3 golle devirdi Altay, Spor Toto 1. Lig'in 30'uncu haftasında Sakaryaspor'u 3-1'lik skorla mağlup etti.
3.04.2023 1.Lig
Boluspor, Denizlispor deplasmanında galip
Boluspor, Denizlispor deplasmanında galip Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasında Denizlispor, sahasında karşılaştığı Boluspor’a 2-1 mağlup oldu.
24.03.2023 1.Lig
Beşiktaş seriye bağladı! İstanbulspor engeline de takılmadı
Beşiktaş seriye bağladı! İstanbulspor engeline de takılmadı Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında İstanbulspor karşı karşıya geldi. Kritik maçı ev sahibi ekip Beşiktaş 3-1'lik skorla kazandı.
19.03.2023 Beşiktaş
Sarallar'a yönelik davada Erdal Acar ile birlikte 21 sanığa tahliye
Sarallar'a yönelik davada Erdal Acar ile birlikte 21 sanığa tahliye "Sarallar" olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik 169 sanıklı davada, aralarında Erdal Acar'ın da bulunduğu 21 sanığın savunmalarının alınmış olması nedeniyle yurt dışı yasağı konularak tahliyelerine karar verildi.
3.03.2023 Gündem
32 veteriner yaşamını yitirdi
32 veteriner yaşamını yitirdi Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketinde Türk Veteriner Hekimleri Birliği verilerine göre, 26 veteriner hekim ve 7 veterinerlik fakültesi öğrencisi de yaşamını yitirdi. En çok kayıp ise yine Hatay’da yaşandı.
23.02.2023 Gündem
Galatasaray - Hatayspor maçının VAR hakemi belli oldu
Galatasaray - Hatayspor maçının VAR hakemi belli oldu Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında bugün oynanacak iki karşılaşmanın VAR hakemleri açıklandı.
13.01.2023 Galatasaray
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı büyükelçilerin merkeze alınması, bazı büyükelçilerin de atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
31.12.2022 Gündem
Altay, Boluspor'u farklı geçti
Altay, Boluspor'u farklı geçti Spor Toto 1. Lig’in 16. haftasında Altay, Boluspor ile karşı karşıya geldi. Oynanan müsabakayı Altay, 5-1 kazandı.
4.12.2022 1.Lig
Basketbolun lokomotifi Fenerbahçe! Türk basketbolunda bir ilk
Basketbolun lokomotifi Fenerbahçe! Türk basketbolunda bir ilk Fenerbahçe, Türk basketbolunda bir ilki gerçekleştirerek müzesini açtı. Kurucular Muhtar Sencer ve Cem Atabeyoğlu’ndan efsane kaptan Ayten Salih’e, unutulmaz coachlar Aydın Örs ile Zeljko Obradovic’ten kazanılan şampiyonluklara kadar birçok özel anı sergilendi.
30.10.2022 Basketbol
AYLA OYUNCULARI - KONUSU! Ayla filmi gerçek mi, nerede çekildi?
AYLA OYUNCULARI - KONUSU! Ayla filmi gerçek mi, nerede çekildi? Ayla filmi, gerçek bir hikayden sinemaya uyarlanmıştır. Filmin başrollerinde ise İsmail Hacıoğlu, Kim Seol, ÇetinTekindor gibi isimler yer alıyor. Kore Savaşı döneminde geçen olaylar anlatılıyor. Peki, Ayla ne zaman, nerede çekildi?
25.10.2022 Cadde
Metin Feyzioğlu neden KKTC elçisi oldu? Bakan Çavuşoğlu açıkladı
Metin Feyzioğlu neden KKTC elçisi oldu? Bakan Çavuşoğlu açıkladı Yeni Büyükelçiler kararnamesinde öne çıkan isimlerden biri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne büyükelçi olarak atanan Barolar Birliği eski Başkanı Metin Feyzioğlu'ydu. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu neden Feyzioğlu'nu büyükelçi olarak atadıklarını anlattı.
11.10.2022 Haberler

Benzer Haber Etiketleri