Mehmet Cahit Turhan

Mehmet Cahit Turhan

Son dakika Mehmet Cahit Turhan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mehmet Cahit Turhan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mehmet Cahit Turhan haber sayfamızda...

Mehmet Cahit Turhan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 524 mehmet cahit turhan haberi bulunmuştur.
Bozdağ üçüncü kez Adalet Bakanı oldu
Bozdağ üçüncü kez Adalet Bakanı oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün görevden affını isteyen Abdülhamit Gül'ün talebini kabul ederek yerine TBMM Anayasa Komisyonu Başkanlığı'nı yürüten Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ'ı atadı. Bozdağ üçüncü kez bu koltuğa otururken, anayasa uyarınca milletvekilliği düştüğü için AK Parti'nin TBMM'deki sandalye sayısı 285'e geriledi. Gül, törenle 2017 yılında Bozdağ'dan devraldığı görevi 4 yıl 6 ay 10 gün sonra yine Bozdağ'a devretti.
30.01.2022 Siyaset
Mehmet Cahit Turhan koronavirüse yakalandı
Mehmet Cahit Turhan koronavirüse yakalandı Eski bakan Mehmet Cahit Turhan koronavirüse yakalandı. Bir takım semptonlar gösteren Ulaştırma eski Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ın koronavirüs testi pozitif çıktı.
8.10.2020 Gündem
Son dakika! Çanakkale'de tarihi tören! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP ve HDP'ye çok sert tepki
Son dakika! Çanakkale'de tarihi tören! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP ve HDP'ye çok sert tepki Son dakika haberine göre yapımı süren 1915 Çanakkale Köprüsü'nün 32 bloktan oluşan kırmızı beyaz kulelerinin son bloğu yapılan törenle yerine yerleştiriliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, törende yaptığı konuşmada "Güçlü ulaşım altyapımız bizi ileri taşıyacak." dedi. Van'da Vefa Destek ekibine düzenlenen hain saldırı hakkında sert konuşan Erdoğan, "Devletin askerine, polisine, vatandaşlarına hizmet için çalışan görevlilerine saldıranlar bunun bedelini en ağır şekilde ödeyecektir." ifadelerini kullandı.
16.05.2020 Ekonomi
Karaismailoğlu TBMM’de yemin etti
Karaismailoğlu TBMM’de yemin etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, TBMM Genel Kurulunda yemin etti.
1.04.2020 Siyaset
Son dakika! Adil Karaismailoğlu, TBMM'de yemin etti
Son dakika! Adil Karaismailoğlu, TBMM'de yemin etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, TBMM Genel Kurulu'nda yemin etti
31.03.2020 Siyaset
Telekonferans kabine toplantısı: Gündem koronavirüs
Telekonferans kabine toplantısı: Gündem koronavirüs Geçen hafta bakanlarla dar kapsamlı görüntülü görüşmeler yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tam katılımlı kabine toplantısını bugün “telekonferans”la yapacak. Yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu da ilk kez kabine toplantısına katılacak
30.03.2020 Siyaset
Adil Karaismailoğlu kimdir, nereli? Adil Karaismailoğlu kaç yaşında, nereye atandı?
Adil Karaismailoğlu kimdir, nereli? Adil Karaismailoğlu kaç yaşında, nereye atandı? Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan görevden alındı. Cumhurbaşkanlığı kararı ile görevine son verilen Turhan'ın yerine ise Adil Karaismailoğlu atandı. Yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun yaşamı ise gündemde merak ediliyor. Peki yeni Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu hakkında merak edilenler...
28.03.2020 Gündem
Son dakika: Ulaştırma Bakanlığı'nda görev devri yapıldı
Son dakika: Ulaştırma Bakanlığı'nda görev devri yapıldı Son dakika haberlere göre, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığında devir teslim töreni gerçekleştirildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, görevi eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’dan devraldı.
28.03.2020 Ekonomi
Son dakika | Ulaştırma Bakanı Turhan görevden alındı! İşte yerine gelen isim...
Son dakika | Ulaştırma Bakanı Turhan görevden alındı! İşte yerine gelen isim... Son dakika haberlere göre, Cumhurbaşkanı Kararı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ın görevine son verilerek, yerine Bakan Yardımcısı Adil Karaismailoğlu atandı.
28.03.2020 Gündem
Sivas'ta üretilen yük vagonları Avusturya yolunda!
Sivas'ta üretilen yük vagonları Avusturya yolunda! Sivas'ta kurulu Türkiye Demiryolu Makinaları Sanayi AŞ'de (TÜDEMSAŞ) üretilen 22 adet "Yeni Nesil Yük Vagonu" Avusturya'ya doğru yola çıktı.
26.03.2020 Ekonomi
Bakan Turhan'dan 'evde kal' çağrısı
Bakan Turhan'dan 'evde kal' çağrısı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, corona virüs salgını nedeniyle vatandaşlara 'evde kal' çağrısında bulunarak, "Corona virüs, alacağımız hiçbir tedbirden güçlü değildir" dedi.
25.03.2020 Siyaset
Son dakika corona virüsü tedbirleri: 2 bin 807 Türk vatandaşının tahliyesi tamamlandı
Son dakika corona virüsü tedbirleri: 2 bin 807 Türk vatandaşının tahliyesi tamamlandı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Tahliye esnasında karantina şartlarına aykırı uygulamalarla ilgili inceleme ve soruşturma başlatılmıştır. 9 Avrupa ülkesinden Türkiye'ye dönmek isteyen 2 bin 807 vatandaşımızın tahliyesi saat 06.00 itibarıyla tamamlandı." dedi.
18.03.2020 Gündem
İstanbul Valiliği'nden son dakika karantina açıklaması! Yurt dışından dönenler...
İstanbul Valiliği'nden son dakika karantina açıklaması! Yurt dışından dönenler... İstanbul Valiliği'nden yapılan son dakika açıklamasında, "İstanbul'a yurt dışından dönen vatandaşlarımız, boşaltılan öğrenci yurtlarında 14 gün karantina altında tutulacak" denildi.
16.03.2020 Gündem
Son dakika haberi | Yeni corona virüs tedbirleri! Bu geceden itibaren başladı
Son dakika haberi | Yeni corona virüs tedbirleri! Bu geceden itibaren başladı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın başkanlığında, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınacak tedbirlere ilişkin toplantı yapıldı.
15.03.2020 Gündem
Bakanlık corona virüse karşı yeni tedbirlerini açıkladı
Bakanlık corona virüse karşı yeni tedbirlerini açıkladı Dünyayı tehdit eden DSÖ tarafından salgın ilan edilen 'corona' ile ilgili Türkiye'de önlem alınmaya devam ediyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca koronavirüsle mücadelede etkinliği artırmak amacıyla yeni tedbirleri içeren yeni genelde yayınladı. Türkiye ve Gürcistan, yarından itibaren Sarp Sınır Kapısı’nı karşılıklı olarak geçici süreyle yolcu trafiğine kapatıyor. Öte yandan Uçuş yasağı olan 9 Avrupa ülkesindeki Türk vatandaşı öğrenciler ve turistler, 17 Mart gece yarısına kadar dönüş yapabilecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Azerbaycan ve Gürcistan'a olan uçuşların da saat 00.00'dan itibaren 17 Nisan 2020'ye kadar askıya alındığı bildirildi. İşte Türkiye'de corona virüs ile ilgili son gelişmeler...
14.03.2020 Gündem
Son dakika | Yurt dışındaki Türk vatandaşlar salı gününe kadar dönebilecek
Son dakika | Yurt dışındaki Türk vatandaşlar salı gününe kadar dönebilecek Türkiye'nin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, uçuş yasağı kararı alınan 9 Avrupa ülkesindeki Türk öğrenci ve turistlerin, 17 Mart saat 24.00'e kadar Türkiye'ye dönüş yapabilecekleri bildirildi.
14.03.2020 Gündem
Son dakika... Bakan Turhan'dan corona virüs açıklaması!
Son dakika... Bakan Turhan'dan corona virüs açıklaması! Gelen son dakika haberine göre, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, corona virüs vakalarıyla ilgili olarak, "Halkımızın sağlığı için önlemler aldık" dedi.
14.03.2020 Siyaset
Son dakika | 9 ülkeye daha uçuşlar durduruldu
Son dakika | 9 ülkeye daha uçuşlar durduruldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Almanya, Fransa, İspanya, Norveç, Danimarka, Belçika, Avusturya, İsveç ve Hollanda'ya uçuşların yarın sabah 08.00'den itibaren 17 Nisan tarihine kadar durdurulacağını açıkladı.
13.03.2020 Gündem
Bugün okullar tatil mi? Okullar ne zaman tatil?
Bugün okullar tatil mi? Okullar ne zaman tatil? Türkiye'de ilk corona virüsünün tespit edilmesiyle birlikte halk tedirgin oldu. Hükümet art arda kararlar alırken dün de Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde corona virüsü toplantısı gerçekleşti.
13.03.2020 Eğitim
Bugün okullar tatil mi? Okullar ne zaman tatil?
Bugün okullar tatil mi? Okullar ne zaman tatil? Corona virüsü ülkemizi tehdit ederken dün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kritik corona virüsü toplantısı vardı. Dün tüm bakanlar toplantıdaydı ve öneli kararlar alındı. En önemli konulardan virüsü de okulların tatil olup olmayacağıydı. İşte detaylar...
13.03.2020 Gündem
Beştepe'de corona virüs toplantısı başladı
Beştepe'de corona virüs toplantısı başladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, corona virüs (Kovid-19) salgınına karşı alınacak tedbirlere ilişkin toplantı başladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca toplantıya corona virüs ile ilgili bilgilerin yer aldığı kartlarla geldi.
12.03.2020 Haberler
Son dakika... Okullar tatil mi? Corona virüsü nedeniyle okullar tatil oldu mu?
Son dakika... Okullar tatil mi? Corona virüsü nedeniyle okullar tatil oldu mu? Ülkemizde ilk corona virüsü tespit edilmesinin ardından ülkece tedbirler alınmaya başlandı. Hükümet konu hakkında sık sık açıklamalarda bulunurken en önemli konuların başında ise okulların tatil olup olmayacağı geliyor. Öğrenciler ve veliler corona virüsü nedeniyle endişelenirken Okullar tatil mi? sorusu gündem oldu.
12.03.2020 Gündem
Son dakika I  Beştepe'de corona virüs toplantısı başladı
Son dakika I Beştepe'de corona virüs toplantısı başladı Son dakika gelen bilgilere göre; Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, corona virüs (Kovid-19) salgınına karşı alınacak tedbirlere ilişkin toplantı başladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca toplantıya corona virüs ile ilgili bilgilerin yer aldığı kartlarla geldi.
12.03.2020 Siyaset
Bakan Turhan: Hedefimiz orta vadede 15 bin kilometre akıllı yola ulaşmak
Bakan Turhan: Hedefimiz orta vadede 15 bin kilometre akıllı yola ulaşmak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, "Pilot uygulamamızın ardından Ankara-İzmir-Denizli ve Sivrihisar-Bursa karayolu kesimlerin de fiber kablo kurulumunu başlattık. Bu çalışma kapsamında 18 Ekim 2021 tarihine kadar 1385 kilometre karayoluna fiber optik kablo kurulacak. Hedefimiz orta vadede 15 bin kilometre akıllı yola ulaşmak" dedi.
11.03.2020 Ekonomi
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a çağrı: Sen de kapılarını aç
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a çağrı: Sen de kapılarını aç Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Türkiye’nin Kahraman Kadınları" Programı'nda konuşma yaptı. Yunanistan'a çağrıda bulunan Erdoğan, "Ey Yunanistan sana sesleniyorum sen de kapılarını aç, bu yükten kurtul. Ki açtılar... Gitsinler Avrupa’nın diğer ülkelerine' dedi. Bahar Kalkanı Harekatı ile ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "rejimin 3 bin 400 unsurunu etkisiz hale getirdik. Rejimin 3 uçak, 8 helikopter, 156 tank, 24 zırhlı araç, 99 askeri araç, 10 mühimmat deposu ve 2 havalimanını imha ettik" ifadelerine yer verdi.
8.03.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Cahit Turhan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.