Mehmet Kara

Mehmet Kara

Demokrat Parti Manisa 3 .sıra Adayı.

Mehmet Kara

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.132 mehmet kara haberi bulunmuştur.
Kilosu 600 lira! Doğada nadir bulunuyor
Kilosu 600 lira! Doğada nadir bulunuyor Antalya'nın Akseki ilçesinde doğada kendiliğinden yetişen ve bölgede yaşayanların "göbek" adını verdiği "kuzugöbeği mantarı" toplanmaya başlandı. Toroslar'da yetişen ve diğer türlerine göre nadir bulunan, bölgedekiler için son yıllarda iyi bir gelir kaynağı haline gelen kuzugöbeği mantarı, kilogramı 550-600 liraya kadar alıcı buluyor.
15.04.2024 Ekonomi
Damadı parayla gelini altınla kapladılar! Takılan paraları 16 kişi saydı, dudak uçuklatan tören
Damadı parayla gelini altınla kapladılar! Takılan paraları 16 kişi saydı, dudak uçuklatan tören Van’da Gevdan Aşiretinin görkemli düğün törenine 5 bin kişi katıldı. Gelin ve damada takılan takı ise dudak uçuklattı. 9 bin kişinin katıldığı düğünde takı töreni saatlerce sürdü.
4.09.2023 Haberler
Damadı parayla gelini altınla kapladılar! Takılan paraları 16 kişi saydı, dudak uçuklatan tören
Damadı parayla gelini altınla kapladılar! Takılan paraları 16 kişi saydı, dudak uçuklatan tören Van’da Gevdan Aşiretinin görkemli düğün törenine 5 bin kişi katıldı. Gelin ve damada takılan takı ise dudak uçuklattı. 9 bin kişiye ise ikram yapılan düğünde, takı töreni saatlerce sürdü.
4.09.2023 Gündem
Amasra'daki maden faciası davasında 2'nci duruşma! 'Bana havalandırma eksik derdi'
Amasra'daki maden faciası davasında 2'nci duruşma! 'Bana havalandırma eksik derdi' Bartın’ın Amasra ilçesinde 43 işçinin hayatını kaybettiği maden faciasıyla ilgili 7'si tutuklu 23 kişinin Bartın Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılandığı davanın ikinci duruşması bugün yapıldı. Hayatını kaybeden Mehmet Bulut'un eşi Buse Bulut da duruşmada dinlendi.
24.07.2023 Gündem
Depremin vurduğu Kahramanmaraş'ta EYT yoğunluğu
Depremin vurduğu Kahramanmaraş'ta EYT yoğunluğu Emeklilikte yaşa takılanlara (EYT) ilişkin kanunun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesinin ardından depremin vurduğu Kahramanmaraş'ta vatandaşlar emeklilik işlemleri için Sosyal Güvenlik Kurumu önünde yoğunluk oluşturdu.
3.03.2023 Haberler
Depremin vurduğu Kahramanmaraş'ta EYT yoğunluğu
Depremin vurduğu Kahramanmaraş'ta EYT yoğunluğu Emeklilikte yaşa takılanlara (EYT) ilişkin kanunun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesinin ardından depremin vurduğu Kahramanmaraş'ta vatandaşlar emeklilik işlemleri için Sosyal Güvenlik Kurumu önünde yoğunluk oluşturdu.
3.03.2023 Ekonomi
Müslüm Gürses ölüm yıl dönümünde anıldı!
Müslüm Gürses ölüm yıl dönümünde anıldı! Müzik kariyerine 1965 yılında, Adana'da bir çay bahçesinde şarkılar söyleyerek başlayan Müslüm Gürses, ilk plağını 1968'de çıkardı. Unutulmaz parçalara imza atan sanatçı, şarkıcılığın yanında 40 sinema filminde kamera karşısına geçti. Müslüm Gürses hayranları, İzmir’de bir araya geldi. Pilav ve lokma hayrı yapan 'Müslümcüler', 10 yıl önce hayatını kaybeden merhum sanatçıyı andı.
3.03.2023 Cadde
Bakan Kasapoğlu'ndan Uşak için yeni stat müjdesi!
Bakan Kasapoğlu'ndan Uşak için yeni stat müjdesi! Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Uşaklı vatandaşlara yeni stat müjdesi vererek çalışmalara başlandığını söyledi.
27.11.2022 Siyaset
Cep telefonu bomba gibi patladı
Cep telefonu bomba gibi patladı Kahramanmaraş'ta bir telefon tamircisine, bataryası şişmiş halde getirilen cep telefonu, arka paneli çıkartılması için bırakılan ısı makinasında bomba gibi patladı. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedildi.
24.11.2022 Haberler
Adlarını koyduğu ikizlerini göremedi
Adlarını koyduğu ikizlerini göremedi Amasra’daki maden ocağında meydana gelen patlamada yaşamını yitiren işçilerden Şaban Yıldırım (27), geride henüz doğmamış iki kız bebek ve gözü yaşlı bir eş bıraktı.
18.10.2022 Gündem
Bir eve iki acı düştü
Bir eve iki acı düştü TTK Amasra Müessese Müdürlüğü’ne bağlı maden ocağında hayatını kaybedenler defnedildi.
17.10.2022 Gündem
28 maden şehidinin son fotoğrafı ortaya çıktı! 3 gün önce...
28 maden şehidinin son fotoğrafı ortaya çıktı! 3 gün önce... Bartın’ın Amasra ilçesinde meydana gelen patlamada şehit olan 28 işçinin de aralarında olduğu son fotoğraf ortaya çıktı.
16.10.2022 Gündem
Maden patlamasında vefat eden işçilere acı veda
Maden patlamasında vefat eden işçilere acı veda Bartın'ın Amasra ilçesinde meydana gelen maden ocağındaki patlamada hayatını kaybeden işçiler için cenaze töreni düzenlendi.
15.10.2022 Gündem
Bartın'da maden faciası! Hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu
Bartın'da maden faciası! Hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu Bartın'da Türkiye Taşkömürü Kurumu'na ait maden ocağında patlama meydana geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu," Bu patlamadan hemen sonra sağ çıkan, kurtarılan toplam 58 madencimiz. Şu anda aşağıda değerlendirdiğimiz arama kurtarma çalışmalarıyla kurtarılmaya çalışılan 15 madencimiz, olayın olduğu ilk saatten itibaren gerek Enerji Bakanlığı'nın ekipleri ve gerek buradaki ekipleri anında arama kurtarma çalışmalarına başladılar" dedi.
15.10.2022 Gündem
Saat çalan Rus aileye esnaftan suçüstü!
Saat çalan Rus aileye esnaftan suçüstü! Antalya’da pazarda saat satışı yapan Mehmet Kara isimli esnaf, satın alma bahanesiyle gelip 2 adet saat çaldıklarını iddia ettiği Rus turistleri yakalayarak polise teslim etti. Çalındığı belirtilen 2 adet kol saati turistlerin poşetlerinden çıktı.
17.06.2022 Gündem
Kütahya'da tüyler ürperten görüntü! '77 yaşına geldim, böyle bir şey görmedim'
Kütahya'da tüyler ürperten görüntü! '77 yaşına geldim, böyle bir şey görmedim' Kütahya’nın merkeze bağlı Lütfiye köyü yakınlarında etkili olan fırtınada yüzlerce çam ağacı devrildi, iletişim hatları zarar gördü. Köy muhtarı Rasim Altıntaş, "Eğer köyümüze gelseydi, komple kaldırırdı. Çocukluğumuzdan beri hiç böyle bir şey görmedik" dedi.
12.06.2022 Haberler
Kütahya'da tüyler ürperten görüntü! '77 yaşına geldim, böyle bir şey görmedim'
Kütahya'da tüyler ürperten görüntü! '77 yaşına geldim, böyle bir şey görmedim' Kütahya’nın merkeze bağlı Lütfiye köyü yakınlarında etkili olan fırtınada yüzlerce çam ağacı devrildi. Yaklaşık 1,5 dakika süren hortum sonrası iletişim hatları zarar gördü. Köy muhtarı Rasim Altıntaş, "Eğer köyümüze gelseydi, komple kaldırırdı. Çocukluğumuzdan beri hiç böyle bir şey görmedik" dedi.
12.06.2022 Gündem
Anadolu Beşiktaşlılar Derneği’nin 17. Olağan Seçimli Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi
Anadolu Beşiktaşlılar Derneği’nin 17. Olağan Seçimli Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi Tek aday olarak seçime giren mevcut Başkan Kemal Erdoğan oy birliği ile yeniden başkanlığa seçildi.
13.03.2022 Beşiktaş
Bir Zamanlar Çukurova Mehmet (Hakan) öldü mü? İbrahim Çelikkol diziden ayrılıyor mu?
Bir Zamanlar Çukurova Mehmet (Hakan) öldü mü? İbrahim Çelikkol diziden ayrılıyor mu? Mehmet ölüyor mu, diziden ayrılıyor mu? İbrahim Çelikkol, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hakan Gümüşoğlu karakterine hayat veriyor. Ancak kimliğini gizleyen Hakan, Mehmet Kara ismini kullanıyor. Yeni bölüm fragmanında arabasına yerleştirilen bombanın patlatılması ile 'Mehmet ölüyor mu?' sorusu akıllara geldi.
24.02.2022 Cadde
TBMM Başkanı Şentop'tan, Enes Kara'nın ailesine taziye telefonu
TBMM Başkanı Şentop'tan, Enes Kara'nın ailesine taziye telefonu Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, tıp fakültesi öğrencisi Enes Kara'nın ailesine taziye telefonu ederek başsağlığı diledi.
12.01.2022 Gündem
Evlat nöbetinde 753'üncü gün: Aile sayısı 234'e yükseldi
Evlat nöbetinde 753'üncü gün: Aile sayısı 234'e yükseldi Diyarbakır'da, çocuklarının terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığını söyleyen ailelerin evlat nöbeti, 753'üncü güne girdi. 2016 yılında 45 yaşındayken terör örgütü PKK tarafından çeşitli vaatlerle kandırılarak dağa götürüldüğünü söylediği babası Mehmet Kara için Kilis'ten gelen Mehmet Kara (26) ile aile sayısı 234'e yükseldi. Kara, babasını kaçıran örgüt mensuplarının gelip kendisini de tehdit ettiğini belirterek, "Yanıma gelerek babamın dağda olduğunu ve beni de oraya götürmek istediklerini söylediler. 'Gelmezsen biz götürmesini biliriz' dediler" dedi.
24.09.2021 Gündem
Son dakika... Baltalimanı Polis Evi'nde yangın paniği!
Son dakika... Baltalimanı Polis Evi'nde yangın paniği! Gelen son dakika haberine göre, İstanbul Sarıyer Baltalimanı'nda bulunan Polis Evi Şube Müdürlüğü'nün çatısında yangın çıktı.
3.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Kara ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.