Mehmet Müezzinoğlu

Mehmet Müezzinoğlu

Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa 1 .sıra Adayı. 9 Ocak 1955 yılında Gümülcine'de doğan Mehmet Müezzinoğlu'nun babasının adı Ali, annesinin adı ise Fatma'dır. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini bitiren Müezzinoğlu, İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde iç hastalıklarında ihtisas yaptı. Avcılarda bulunan özel bir hastanenin kurucusudur. Sinan ve Selimiye Camii Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği üyeliği, Balkan Medeniyeti Derneğinin kurucu üyeliği, Avcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı üyeliği, Batı Trakya Eğitim Kültür Vakfı üyeliği bulunmaktadır. 23. Dönem İstanbul milletvekili, 24. Dönem Edirne milletvekili seçildi. Orta düzeyde Yunanca, İngilizce ve Arapça bilen Müezzinoğlu, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Mehmet Müezzinoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.470 mehmet müezzinoğlu haberi bulunmuştur.
Murat Kurum paylaştı! 'AK Parti’nin 23 yıllık başarısı bu 94 ruhunda saklı'
Murat Kurum paylaştı! 'AK Parti’nin 23 yıllık başarısı bu 94 ruhunda saklı' Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, "AK Parti’nin 23 yıllık başarısı bu 94 ruhunda saklı." diyerek, İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile AK Parti’nin önceki dönem İstanbul il başkanlarıyla buluştu.
14.01.2024 Gündem
Meriç Nehri'nde görülen beyaz köpükler incelenmeye alındı
Meriç Nehri'nde görülen beyaz köpükler incelenmeye alındı Edirne'de Meriç Nehri'nin bir kısmında meydana gelen köpüklenme üzerine, köpük ve sudan alınan numuneler Trakya Üniversitesi Teknoloji Araştırma, Geliştirme Merkezi'nde incelenmeye alındı.
19.11.2022 Gündem
TED’in meşalesi artık Üsküdar’da
TED’in meşalesi artık Üsküdar’da Türk Eğitim Derneği’nin (TED) 45. kampüsü olan TED Üsküdar Koleji açıldı. Kolejin tanıtım toplantısı önceki gün Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, eski Tarım, Orman ve Köy İşleri Bakanı Lütfullah Kayalar, TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, ÇET Çınar Eğitim ve Turizm A.Ş. Kurucusu Doç. Dr. Ahmet Çetinsaya ile TED Üsküdar Koleji Kurucu Müdürü Nevzat Kulaberoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.
18.02.2022 Eğitim
Türk Eğitim Derneği'nin 45'inci kampüsü Üsküdar'da açıldı
Türk Eğitim Derneği'nin 45'inci kampüsü Üsküdar'da açıldı Türk Eğitim Derneği, 45’inci kampüsü Üsküdar’da açıldı. Çengelköy’de açılan TED Üsküdar Koleji’nin açılışı bugün gerçekleştirildi.
17.02.2022 Vitrin
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Sağlık Bakanlığı ve 5 kurumdan belge istedi
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Sağlık Bakanlığı ve 5 kurumdan belge istedi  Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, ABD’li ilaç firmasının Türkiye’de sağlık bürokratlarına rüşvet verdiği iddiasıyla ilgili başlattığı soruşturmada, Sağlık Bakanlığı ve 5 kuruma yazı gönderdi. Başsavcılık, ‘Alexion adlı ABD’li firmanın Soliris adlı ilaç için onay almakta zorlandığı, bu nedenle Sağlık Bakanlığı yetkilileriyle bağlantıları olan bir danışmanla anlaştığı, 2010-2015 yılları arasında firmanın Türkiye’deki bu danışmana 1,3 milyon doların üzerinde ödeme yaptığı, kamu görevlilerine usulsüz ödemelerde bulunularak Alexion isimli ilaç şirketinin 6.6 milyon doların üzerinde kazanç sağladığı, haksız kazançta Türk yasalarına göre suç işleyerek katkıda bulunan kamu görevlileri ve diğer kişilerin bulunduğu’ iddialarına ilişkin belgeler istedi.
3.12.2021 Gündem
Otomobil bariyerlere ok gibi saplandı, ölümden döndüler
Otomobil bariyerlere ok gibi saplandı, ölümden döndüler Edirne’de başka bir araçla çarpıştıktan sonra sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybettiği otomobil, savrularak yol kenarındaki bariyerlere ok gibi saplandı. Kazada 2 kişi hafif yaralandı.
30.11.2021 Gündem
ABD'li ilaç firmasının rüşvet iddialarıyla ilgili Sağlık Bakanlığı soruşturma başlattı
ABD'li ilaç firmasının rüşvet iddialarıyla ilgili Sağlık Bakanlığı soruşturma başlattı ABD'li bir ilaç firmasının Türkiye'de Sağlık Bakanlığı bürokratlarına rüşvet verdiği iddiasıyla ilgili Sağlık Bakanlığı soruşturma başlattı. Eski Sağlık Bakanları Mehmet Müezzinoğlu ve Recep Akdağ, kendi dönemlerinde gerçekleştiği iddia edilen rüşvet iddialarıyla ilgili geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç ihbarında bulunmuş, idari soruşturma için de Sağlık Bakanlığı'na başvurmuştu. DHA muhabirinin edindiği bilgilere göre, iddialarla ilgili Sağlık Bakanlığı'nda idari soruşturma başlattı.
4.09.2021 Gündem
Son dakika... MİT kumpası davasında karar çıktı! Ceza yağdı
Son dakika... MİT kumpası davasında karar çıktı! Ceza yağdı Gelen son dakika haberine göre; Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ne karşı açıktan giriştiği ilk operasyon" olarak tanımlanan ve MİT Başkanı Hakan Fidan'ın da aralarında bulunduğu bazı kamu görevlilerinin ifadeye çağrıldığı 7 Şubat 2012'deki "MİT kumpası"na ilişkin 8'i tutuklu 18 sanığın yargılandığı dava karara bağlandı.
3.03.2021 Gündem
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köprü talimatı
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köprü talimatı Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemiyle düzenlenen 140'ıncı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi.
17.09.2020 Siyaset
Mehmet Müezzinoğlu: Varsa herhangi bir suç veya bedel onu ödemeye hazırım
Mehmet Müezzinoğlu: Varsa herhangi bir suç veya bedel onu ödemeye hazırım Eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, kendi dönemindeki bir rüşvet iddiasıyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ve Sağlık Bakanlığı'na yaptığı suç ihbarıyla ilgili DHA'ya özel açıklama yaptı. Müezzinoğlu "Bu müracaatı yapmakta vicdani bir sorumluluk hissettim. Başta şahsımı ilgilendiren, varsa herhangi bir suç veya bedel onu ödemeye hazırım" dedi.
29.07.2020 Siyaset
Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ da "araştırılsın" dedi
Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ da "araştırılsın" dedi Eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’ndan sonra TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ da, ABD’li ilaç firmasıyla ilgili rüşvet iddialarının araştırılması için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na ihbarda bulundu. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun raporunda “Alexion Pharmaceuticals” isimli ABD menşeili bir ilaç şirketinin kendisine ait ‘Soliris’ markalı ilacın yaygın satışının yapılabilmesi için Türkiye’nin de aralarında bulunduğu birçok ülkenin yetkili makamlarına rüşvet dağıttığı iddiasının araştırılmasını isteyen Akdağ, haksız menfaat sağlanması durumu varsa sorumlular hakkında dava açılmasını talep etti.
22.07.2020 Siyaset
‘En önemli kelime: İzolasyon’
‘En önemli kelime: İzolasyon’ İstanbul Eğitime Armağan Derneği (İSTEAD) Genel Başkanı Mert Şener, eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Adana Milletvekili ve Cumhurbaşakanlığı  Gıda Politikaları  Kurulu Üyesi Necdet Ünüvar’ın katılımıyla KOVİD-19 Aşı ve İlaç Geliştirme Konferansı düzenledi.
16.06.2020 Gündem
'Ağır abiler' devreye girdi! Davutoğlu ve Babacan için son hamle
'Ağır abiler' devreye girdi! Davutoğlu ve Babacan için son hamle Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın parti çalışmaları devam ederken eski AK Partili 14 kişilik bir heyetin başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere Abdullah Gül, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'yla görüştüğü ortaya çıktı.
13.12.2019 Siyaset
FETÖ, ihanete böyle hazırlandı: İstanbul'daki darbeye hazırlık toplantıları
FETÖ, ihanete böyle hazırlandı: İstanbul'daki darbeye hazırlık toplantıları Fetullahçı Terör Örgütü  (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in talimatının ardından İstanbul'da işgal edilecek  yerler ve buralara gidecek askerlerden sorumlu olan darbeci rütbelilerin  görevleri, üst düzey FETÖ'cü askerlerin katıldığı 3 farklı darbeye hazırlık  toplantısıyla planlandı.
20.04.2019 Gündem
CHP'li Recep Gürkan'dan o görüntülerle ilgili ilk açıklama!
CHP'li Recep Gürkan'dan o görüntülerle ilgili ilk açıklama! 15 Temmuz Derneği, CHP'nin Edirne Belediye Başkan Adayı Recep Gürkan'a ait, sosyal medyada ve internet ortamında yer alan görüntülere ilişkin suç duyurusunda bulundu. Görüntülerle ilgili açıklama yapan Recep Gürkan ise "Recep Gürkan'a birçok şey diyebilirsiniz, diyemeyeceğiniz şeyler var. Vatan haini diyemezsiniz, bu vatanı sattı diyemezsiniz." dedi.
28.03.2019 Siyaset
Üsküdar'da Ahmet Çetinsaya Camii ibadete açıldı
Üsküdar'da Ahmet Çetinsaya Camii ibadete açıldı Üsküdar Küplüce Mahallesi'nde Çet Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetinsaya tarafından yaptırılan Ahmet Çetinsaya Camii ibadete açıldı. Açılış törenine Çetinsaya ailesinin yanısıra, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, eski bakanlar Mehmet Müezzinoğlu ve Lütfullah Kayalar da katıldı.
15.03.2019 Gündem
Üsküdar'da Ahmet Çetinsaya Camii ibadete açıldı
Üsküdar'da Ahmet Çetinsaya Camii ibadete açıldı Üsküdar Küplüce Mahallesi'nde Çet Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetinsaya tarafından yaptırılan Ahmet Çetinsaya Camii ibadete açıldı. Açılış törenine Çetinsaya ailesinin yanısıra, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, eski bakanlar Mehmet Müezzinoğlu ve Lütfullah Kayalar da katıldı.
15.03.2019 Gündem
Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan’a veda gecesi
Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan’a veda gecesi Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’a verdiği hizmetler nedeniyle veda yemeği düzenlendi. ‘Hoş Bir Sadâ’ adlı veda yemeğine çok sayıda ünlü isim katıldı. Gecede konuşan Demircan, “Beyoğlu’nda en uzun süre görev alan Belediye Başkanı oldum. 15 yılda nasibim kubbede hoş bir sadâ bırakmak oldu” dedi.
15.03.2019 Gündem
Siyaset dünyasını buluşturan davet
Siyaset dünyasını buluşturan davet Fatih eski belediye başkanı, Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir’in diş doktoru kızı Beyza ve damadı Melih Yıldız, Nişantaşı’nda Dentavenue Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’ni hizmete sundu.
19.01.2019 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İlker Aycı'nın düğününe katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İlker Aycı'nın düğününe katıldı Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı ile avukat ve spor spikeri Tuğçe Saatman dün Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen törenle evlendi. Nikah törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile katıldı.
19.11.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İlker Aycı'nın düğününe katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İlker Aycı'nın düğününe katıldı Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı ile avukat ve spor spikeri Tuğçe Saatman dün Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen törenle evlendi. Nikah törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile katıldı.
19.11.2018 Gündem
11 şahitli nikah!
11 şahitli nikah! Fatih eski Belediye Başkanı, 27. Dönem Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir ve Şule Demir'in oğlu Mehmet Cihat Demir ile Kadir Koçer ve Sibel Günaydın’ın kızı Gözen Koçer, önceki akşam Hilton Bomonti Hotel’de gerçekleşen nikah töreniyle mutluluğa 'evet' dediler.
29.10.2018 Gündem
11 şahitli nikah!
11 şahitli nikah! Fatih eski Belediye Başkanı, 27. Dönem Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir ve Şule Demir'in oğlu Mehmet Cihat Demir ile Kadir Koçer ve Sibel Günaydın’ın kızı Gözen Koçer, önceki akşam Hilton Bomonti Hotel’de gerçekleşen nikah töreniyle mutluluğa 'evet' dediler.
29.10.2018 Gündem
Eskişehir Şehir Hastanesi havadan görüntülendi
Eskişehir Şehir Hastanesi havadan görüntülendi Yapımı devam eden Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatında sona yaklaşılırken dev kampüs havadan görüntülendi. Ankara, Manisa, Kayseri, Eskişehir ve Elazığ’da 7 bin 988 yatak kapasiteli 5 modern şehir hastanesinin yapımı hızla devam ediyor. Bu hastaneler arasında yer alan Eskişehir Şehir Hastanesi ise, açılış için artık son günlerini sayıyor. Toplam 1081 yataklı hastanenin temeli dönemin Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu tarafından atıldı. 2015 yılının son aylarında başlayan Şehir Hastanesi inşaatının önümüzdeki günlerde tamamlanması bekleniyor. Söz konusu inşaatın bitmesi için çalışan sayısının arttırıldığı öğrenilirken, son dokunuşların yapıldığı aktarıldı. İçerisinde kalp damar, onkoloji, yüksek güvenlikli adli psikiyatri hastanesinin de bulunacağı Şehir Hastanesi, çevre illere de büyük bir hizmet verecek. Önümüzdeki ay içerisinde tamamlanması beklenen Eskişehir Şehir Hastanesi'nin son hali is havadan görüntülendi.
11.09.2019 Haberler
Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu: Batı Trakyalı kardeşlerimiz için bir çabanın içindeyiz
Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu: Batı Trakyalı kardeşlerimiz için bir çabanın içindeyiz Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, "Batı Trakya'daki kardeşlerimizin zor günler geçirdiğini, Yunanistan'ın ekonomik darboğaz yaşadığı bir dönemde bunu bütün hücrelerine kadar Batı Trakyalı insanlarımızın da hissettiğini biliyoruz. Onlar için de bir çabanın içindeyiz. Görecekseniz kısa süre içinde aşacağız. Burada söylemek olmaz ama çabalarımız var. Attığımız adımlar var, bunları da yapacağız mutlaka." dedi.
13.05.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Müezzinoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.