Mehmet Yozgatlı

Mehmet Yozgatlı

Son dakika Mehmet Yozgatlı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mehmet Yozgatlı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mehmet Yozgatlı haber sayfamızda...

Mehmet Yozgatlı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 991 mehmet yozgatlı haberi bulunmuştur.
Futbol dünyası derbiyi değerlendirdi! Ömer Üründül: Maçı 3 neticeli olarak görüyorum
Futbol dünyası derbiyi değerlendirdi! Ömer Üründül: Maçı 3 neticeli olarak görüyorum Süper Lig'de gözler Beşiktaş'la Galatasaray arasında oynanacak olan dev derbiye çevrilmiş durumda. Maç için heyecan giderek artarken futbol dünyasının önemli isimleri derbiyi Skorer'e değerlendirdi. Ömer Üründül'ün derbiyle ilgili yorumları dikkat çekti. İşte detaylar...
3.03.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Rade Krunic transferine yine 'sakatlık' engeli! Milan'dan kötü haber
Fenerbahçe'de Rade Krunic transferine yine 'sakatlık' engeli! Milan'dan kötü haber Fenerbahçe'nin sezon başında da transfer etmek istediği Rade Krunic, devre arası için yeniden gündeme geldi. Bosna Hersekli orta sahanın transferinde yine 'sakatlık' engelinin ortaya çıktığı öğrenildi.
27.12.2023 Fenerbahçe
Trabzonspor'da kendini buldu! Paul Onuachu için Premier Lig'den 4 talip
Trabzonspor'da kendini buldu! Paul Onuachu için Premier Lig'den 4 talip Trabzonspor'un sezon başında Southampton'dan kiraladığı Paul Onuachu'ya Premier Lig'den 4 takımın talip olduğu iddia edildi.
27.12.2023 Trabzonspor
Umut Bulut buz ısırması vakasını anlattı! 'Rüzgar tokat gibi vuruyordu'
Umut Bulut buz ısırması vakasını anlattı! 'Rüzgar tokat gibi vuruyordu' Süper Lig tarihinin en çok maça çıkan oyuncusu Umut Bulut suskunluğunu bozdu. 40 yaşındaki emektar golcü, Sivasspor maçında uğradığı buz ısırması vakasını anlattı.
27.12.2023 Süper Lig
Andre Breitenreiter: Beşiktaş beni gururlandırdı ama böyle bir durum söz konusu değil
Andre Breitenreiter: Beşiktaş beni gururlandırdı ama böyle bir durum söz konusu değil Beşiktaş'ın teknik direktör adaylarından biri olduğu öne sürülen Andre Breitenreiter, Alman basınına açıklamalarda bulundu.
27.12.2023 Beşiktaş
ÖZEL | Mehmet Yozgatlı, Süper Kupa favorisini açıkladı! Fred, Galatasaray'da olsaydı...
ÖZEL | Mehmet Yozgatlı, Süper Kupa favorisini açıkladı! Fred, Galatasaray'da olsaydı... Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş formaları giyen eski futbolcu Mehmet Yozgatlı, yaklaşan Süper Kupa maçı öncesi Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Süper Kupa favorisini açıklayan Yozgatlı, iki takım için çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...
27.12.2023 Süper Lig
ÖZEL | Mehmet Yozgatlı, Süper Kupa favorisini açıkladı! Fred, Galatasaray'da olsaydı...
ÖZEL | Mehmet Yozgatlı, Süper Kupa favorisini açıkladı! Fred, Galatasaray'da olsaydı... Teknik Direktör Mehmet Yozgatlı, futbol gündemini canlı yayında Nergis Aşkın'a değerlendirdi.
27.12.2023 Futbol
Arda Güler'e transfer kancası! Real Madrid'in yıldızına dev talip
Arda Güler'e transfer kancası! Real Madrid'in yıldızına dev talip Fenerbahçe'den rekor bedelle Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, yaşadığı talihsiz sakatlıklar nedeniyle henüz yeni takımında forma giyemedi. 18 yaşındaki genç yıldıza Avrupa devinin talip olduğu ve kiralama önerisinde bulunduğu aktarıldı.
18.10.2023 İspanya La Liga
Mehmet Yozgatlı'dan şampiyonluk yorumu ve Fenerbahçe övgüsü: Olağanüstü kadro!
Mehmet Yozgatlı'dan şampiyonluk yorumu ve Fenerbahçe övgüsü: Olağanüstü kadro! Teknik direktör Mehmet Yozgatlı, Süper Lig'de şampiyonluk yarışını değerlendirirken, 8'de 8 yapan ve liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe'yi övdü.
18.10.2023 Fenerbahçe
Okan Buruk'tan Tete için izin açıklaması!
Okan Buruk'tan Tete için izin açıklaması! Şampiyonlar Ligi play-off elemesinde Molde ile karşılaşacak Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk ve Victor Nelsson açıklamalarda bulundu. Buruk, Tete ile ilgili son gelişmeyi duyurdu.
23.08.2023 Galatasaray
İspanyollar Galatasaray'ın gözdesini duyurdu! Sözleşmede özel madde
İspanyollar Galatasaray'ın gözdesini duyurdu! Sözleşmede özel madde Şampiyonlar Ligi'nde Molde ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Galatasaray için İspanyol basınından transfer iddiası geldi. Aslan'ın talip olduğu yıldız ismin sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı.
22.08.2023 Galatasaray
UEFA'dan Fenerbahçe'ye seyirci cezası!
UEFA'dan Fenerbahçe'ye seyirci cezası! Avrupa Konferans Ligi'nde Maribor deplasmanında yaşanan olaylarla ilgili UEFA Fenerbahçe'ye para ve seyirci cezası verdi.
22.08.2023 Fenerbahçe
Romain Saiss'ten transfer itirafı: Beşiktaş kabul etmedi
Romain Saiss'ten transfer itirafı: Beşiktaş kabul etmedi Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş'in planları arasında yer almayan Romain Saiss, Al Sadd'a transfer olmuştu. Faslı yıldızdan transferle ilgili önemli bir açıklama geldi.
22.08.2023 Beşiktaş
Galatasaray 2'nci Başkanı Metin Öztürk'ten Talisca cevabı!
Galatasaray 2'nci Başkanı Metin Öztürk'ten Talisca cevabı! UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ilk maçında yarın Molde'nin konuğu olacak Galatasaray, Norveç'e geldi. Galatasaray 2'nci Başkanı Metin Öztürk, Brezilyalı futbolcu Talisca ile ilgilenip ilgilenmedikleri yönünde gelen bir soruya cevap verdi.
22.08.2023 Galatasaray
Avrupa kupalarında mücadele eden takımların maçları ertelendi
Avrupa kupalarında mücadele eden takımların maçları ertelendi Türkiye Futbol Federasyonu, Avrupa kupalarında mücadele eden Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un bu hafta oynayacağı maçları erteledi.
22.08.2023 Süper Lig
Trabzonspor'un yeni transferi Taxiarchis Fountas ailesiyle Trabzon’a geldi
Trabzonspor'un yeni transferi Taxiarchis Fountas ailesiyle Trabzon’a geldi Trabzonspor'un yeni transferi Taxiarchis Fountas, ailesiyle birlikte kente geldi.
22.08.2023 Trabzonspor
Mehmet Yozgatlı'dan çok konuşulacak Cengiz Ünder ve Altay Bayındır sözleri! Şampiyonluk favorisini açıkladı
Mehmet Yozgatlı'dan çok konuşulacak Cengiz Ünder ve Altay Bayındır sözleri! Şampiyonluk favorisini açıkladı Teknik direktör Mehmet Yozgatlı, Skorer TV canlı yayınında Trendyol Süper Lig'de geride kalan haftayı masaya yatırdı.
22.08.2023 Süper Lig
Mehmet Yozgatlı'dan olay Cengiz Ünder ve Altay Bayındır sözleri!
Mehmet Yozgatlı'dan olay Cengiz Ünder ve Altay Bayındır sözleri! Teknik direktör Mehmet Yozgatlı, Skorer TV canlı yayınında Trendyol Süper Lig'de geride kalan 2. haftayı masaya yatırdı.
24.08.2023 Futbol
Böbrek taşı düşüren tren! Doktorlar bile tavsiye ediyor, 2 kez binmesi yetti
Böbrek taşı düşüren tren! Doktorlar bile tavsiye ediyor, 2 kez binmesi yetti Böbrek taşlarının düşürülme süreci hayatı zindana çevirebiliyor. Bu sıkıntıyı çekenlerden biri de ABD'de yaşayan Steph Fallon adlı bir TikTok fenomeniydi. İnternette gördüğü makale üzerine soluğu Disney World'de alan kadın, en ağrısız şekilde böbrek taşlarını düşürmek istedi. Sonuç ise enteresandı. İşte doktorların bile tavsiye ettiği, araştırmalara konu olan o yöntem.
5.05.2023 Dünya
Eski Sivassporlu golcü Kone, A Milli Takım'ın yeni teknik direktörünü açıkladı: Duyduğuma göre...
Eski Sivassporlu golcü Kone, A Milli Takım'ın yeni teknik direktörünü açıkladı: Duyduğuma göre... Kariyerinde La Liga ve Premier Lig'de forma giyen ve 4 sezon top koşturduğu Sivasspor'da golleriyle taraftarların gönlünde taht kuran Fildişi Sahilli oyuncu, Fanatik'e açıklamalarda bulundu.
29.04.2023 Sivasspor
ÖZEL - Mehmet Yozgatlı'dan Beşiktaş - Galatasaray derbisi yorumu! 'Moral bozukluğu ile gidecek'
ÖZEL - Mehmet Yozgatlı'dan Beşiktaş - Galatasaray derbisi yorumu! 'Moral bozukluğu ile gidecek' Türk futbolunun efsane isimlerinden Mehmet Yozgatlı, Süper Lig'in kader haftasında oynanacak Beşiktaş - Galatasaray derbisini değerlendirdi. Skorer TV'den Nergis Aşkın'a konuşan eski futbolcu ve antrenör, skor tahmininde bulundu.
29.04.2023 Beşiktaş
ÖZEL | Mehmet Yozgatlı'dan derbi yorumu! Süper Lig'de kartlar yeniden dağıtılabilir
ÖZEL | Mehmet Yozgatlı'dan derbi yorumu! Süper Lig'de kartlar yeniden dağıtılabilir Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'da oynama şansı yakalayan eski futbolcu ve antrenör Mehmet Yozgatlı, Skorer TV'den Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı. Süper Lig'de bu hafta oynanacak olan Beşiktaş - Galatasaray derbisi hakkında yorumlarda bulunan Mehmet Yozgatlı, Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler'le Alex de Souza'yı da kıyasladı.
29.04.2023 Futbol
Beşiktaş antrenmanında Omar Colley şoku! Derbi öncesi kötü haber
Beşiktaş antrenmanında Omar Colley şoku! Derbi öncesi kötü haber Galatasaray derbisinin hazırlıklarına devam eden Beşiktaş'ta şoke eden bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlıların bugün gerçekleştirdiği antrenmanda talihsiz bir olay yaşayan Omar Colley'in derbiye yetiştirilmeye çalışıldığı aktarıldı.
29.04.2023 Beşiktaş
Arsenal'ın efsanesinden Sacha Boey sözleri! 'Birçok kulübün aklında'
Arsenal'ın efsanesinden Sacha Boey sözleri! 'Birçok kulübün aklında' Arsenal'ın unutulmaz futbolcularından olan Bacary Sagna, Galatasaray'ın yıldız ismi Sacha Boey ile ilgili açıklamalarda bulundu.
29.04.2023 Galatasaray
TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Onur Bulut için kararını verdi
TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Onur Bulut için kararını verdi Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Beşiktaş ile Kayserispor arasında transfer krizine neden olan milli futbolcu Onur Bulut'la ilgili kararını verdi.
28.04.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Yozgatlı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.