Mehmet Yüksel

Mehmet Yüksel

Demokratik Sol Parti Mardin 3 .sıra Adayı.

Mehmet Yüksel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.416 mehmet yüksel haberi bulunmuştur.
Kuyumcular satacak çeyrek altın ve Cumhuriyet altını bulamıyor! Nedeni belli oldu
Kuyumcular satacak çeyrek altın ve Cumhuriyet altını bulamıyor! Nedeni belli oldu Son dönemde kuyumcu esnaflarının satacak çeyrek altın ve Cumhuriyet altını bulamadıkları belirtiliyor. Peki piyasada çeyrek altın ve Cumhuriyet altını neden yok. İşte detaylar...
24.02.2024 Ekonomi
Kuyumcu esnafı bulamıyor: Çeyrek altın krizi
Kuyumcu esnafı bulamıyor: Çeyrek altın krizi Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası Başkanı Mehmet Yüksel, “Diyarbakır’daki 450 kuyumcu esnafımız çeyrek ve cumhuriyet altın serisi dediğimiz sarrafiye ürünlerini bulmaktan zorlanıyor” dedi.
20.02.2024 Ekonomi
Türk sinemasının usta ismi Hikmet Taşdemir son yolculuğuna uğurlandı
Türk sinemasının usta ismi Hikmet Taşdemir son yolculuğuna uğurlandı Türk sinemasının usta ismi oyuncu Hikmet Taşdemir (82), Silivri'de son yolculuğuna uğurlandı. Taşdemir'in cenazesine katılan birlikte rol aldığı oyuncu arkadaşı Mehmet Yüksel, "Sinema camiasında bir vefasızlık var. Şu an burada bir tek Gani ağabey var. Bir de ben varım. Gerçekten çok zor oldu, ben çok üzüldüm" dedi.
26.01.2024 Cadde
‘Bol bol tatil yaptılar millet sandıkta hesabını soracak’
‘Bol bol tatil yaptılar millet sandıkta hesabını soracak’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara ilçe belediye başkan adaylarını tanıtım toplantısında, isim vermeden son günlerde Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan hakkında gündeme getirilen iddialar ile Türkiye’nin tarihi uzay adımına yöneltilen eleştirilere sert çıktı.
25.01.2024 Gündem
Coğrafi işaretle tescillenen 'Diyarbakır hasır bileziği' için lansman yapıldı
Coğrafi işaretle tescillenen 'Diyarbakır hasır bileziği' için lansman yapıldı Türk Patent Kurumu'nca sürdürülen 2 yıllık çalışmanın ardından coğrafi işaretle tescillenen 'Diyarbakır hasır bileziği' için lansman yapıldı.
18.10.2023 Haberler
Coğrafi işaretle tescillenen 'Diyarbakır hasır bileziği' için lansman yapıldı
Coğrafi işaretle tescillenen 'Diyarbakır hasır bileziği' için lansman yapıldı Türk Patent Kurumu'nca sürdürülen 2 yıllık çalışmanın ardından coğrafi işaretle tescillenen 'Diyarbakır hasır bileziği' için lansman yapıldı.
18.10.2023 Gündem
Kemalpaşa'nın altından geçen fay 4,5 metrelik hendekle inceleniyor
Kemalpaşa'nın altından geçen fay 4,5 metrelik hendekle inceleniyor İzmir’in Kemalpaşa fayında 4,5 metre derinliğinde hendek açıp, inceleme yapan bilim insanları, fayın geçmişte 4 yıkıcı deprem ürettiğini tespit etti. Prof. Dr. Hasan Sözbilir, "Bu fay 24 kilometre uzunluğunda. 6.7'ye varan deprem üretebilir. İzmir'de 6'yı geçtikten sonra can ve mal kaybı başlıyor. Dolayısıyla bu fay kırıldığında can ve mal kaybı yaşanacaktır" dedi.
25.07.2023 Gündem
Ege Yapı, Missafir’e stratejik yatırımcı oldu
Ege Yapı, Missafir’e stratejik yatırımcı oldu Ev kiralama platformu Missafir, Ege Yapı Teknoloji Girişim’den 20 milyon lira stratejik yatırım aldı.
8.04.2023 Kobi
Bayrampaşa’da 15 yaşındaki genç bıçaklanarak öldürüldü
Bayrampaşa’da 15 yaşındaki genç bıçaklanarak öldürüldü İstanbul Bayrampaşa’da 15 yaşındaki genç parkta kavga ettiği arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü. 13 yaşındaki şüpheli ise polis ekiplerince yakalanarak emniyete götürüldü.
1.03.2023 Haberler
Şakalaşma ölümle bitti! 13 yaşında arkadaş katili oldu
Şakalaşma ölümle bitti! 13 yaşında arkadaş katili oldu Bayrampaşa'da parkta iki çocuğun şakalaşmasıyla başlayan kavgada 15 yaşındaki Ö.F.D. hayatını kaybetti.
1.03.2023 Gündem
Diyarbakır’da 7 ayda 7 ton ‘düşük ayarlı sahte altın’ ele geçirildi
Diyarbakır’da 7 ayda 7 ton ‘düşük ayarlı sahte altın’ ele geçirildi Diyarbakır Sarraflar ve Kuyumcular Odası Başkanı Mehmet Yüksel, yaklaşık 7-8 ay önce göreve geldikten sonra, başka şehirlerden gelen ve kentte üretilip piyasa giren düşük ayarlı altın ile mücadele sonucu 7 ay içerisinde 7 ton sahte, düşük ayarlı altının ele geçirildiğini söyledi.
26.01.2023 Ekonomi
Ayakkabıları önce numarasına bakıp sonra koklayarak çaldı
Ayakkabıları önce numarasına bakıp sonra koklayarak çaldı Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir apartmana giren hırsız, daire kapısında bulunan ayakkabılıktan ayakkabı çaldı. En iyi ayakkabıyı seçmek için cep telefonu ışığıyla marka ve numarasına bakan hırsızın, çalmadan önce ayakkabının kokup kokmadığını kontrol ettiği görüldü. Apartmanın güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık olayında, hırsızlık sırasında şüphelinin rahatlığı da dikkatlerden kaçmadı.
15.01.2023 Haberler
'Bakım yapıyoruz' dediler; internet kablolarını çaldılar
'Bakım yapıyoruz' dediler; internet kablolarını çaldılar Sultangazi'de işçi kıyafetleriyle sokağa gelen 3 kişi, bakım çalışması süsü vererek rögar kapağından girip internet kablolarını çaldı. Güpegündüz gerçekleşen hırsızlığın ardından mahalledeki 4 sokakta internet bağlantısı kesilirken, hırsızlık anları bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.  
19.12.2022 Haberler
'Bakım yapıyoruz' dediler; internet kablolarını çaldılar
'Bakım yapıyoruz' dediler; internet kablolarını çaldılar Sultangazi'de işçi kıyafetleriyle sokağa gelen 3 kişi, bakım çalışması süsü vererek rögar kapağından girip internet kablolarını çaldı. Güpegündüz gerçekleşen hırsızlığın ardından mahalledeki 4 sokakta internet bağlantısı kesilirken, hırsızlık anları bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.  
19.12.2022 Gündem
Bir zamanlar hasta taşıyan klasik araç kampların gözdesi olacak
Bir zamanlar hasta taşıyan klasik araç kampların gözdesi olacak Eskişehir’de karavan dizaynı yapan Mehmet Yüksel, trafikte nadir bulunan klasik aracı karavana dönüştürmenin heyecanını yaşıyor. 4 çeker araç hakkında konuşan Yüksel, “En ekstrem yerlere çıkıp kamp yapmaya imkan sağlıyor” dedi.
8.11.2022 Haberler
Eskişehir'de şeker pancarları fabrikaya teslim edilmeye başladı
Eskişehir'de şeker pancarları fabrikaya teslim edilmeye başladı Eskişehir'de Kazım Taşkent Şeker Fabrikası'nda pancar sezonu açıldı. Fabrika müdürü Mehmet Yüksel, kampanya döneminde 790 bin ton şeker pancarının işlenerek yaklaşık 105 bin ton kristal şeker üretileceğini söyledi.
27.09.2022 Ekonomi
'Düşük ayarlı sahte altın' iddiasına açıklama!
'Düşük ayarlı sahte altın' iddiasına açıklama! Diyarbakır’da, çok sayıda düşük ayarlı sahte altın olduğu iddiası ve şikayetiyle polisin operasyon düzenlediği kuyumcu dükkanın işletmecisi Yunus Tatlı (32), iş yerinde 'Kuyumcular Odası'nın izniyle getirilen ürünleri sattıklarını belirtip, hem rakipleri hem de oda başkanlığı tarafından hedef gösterildiklerini öne sürdü.
12.08.2022 Gündem
Diyarbakır'da 'kuyumcu' baskını; düşük ayarlı sahte altınlar ele geçirildi
Diyarbakır'da 'kuyumcu' baskını; düşük ayarlı sahte altınlar ele geçirildi Diyarbakır'da, şikayet üzerine polisin operasyon düzenlediği kuyumcu dükkanında, çok sayıda düşük ayarlı sahte altın bulundu. Diyarbakır Sarraflar ve Kuyumcular Odası (DİKO) Başkanı Mehmet Yüksel, "Kimse Diyarbakır'ın imajını böyle bozamaz" dedi.
10.08.2022 Gündem
Diyarbakır’da düşük ayarlı altınları piyasa sokmaya çalışan şahıs suçüstü yakalandı
Diyarbakır’da düşük ayarlı altınları piyasa sokmaya çalışan şahıs suçüstü yakalandı Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası Başkanı (DİKO) Mehmet Yüksel, kentte düşük ayarlı altını esnafa satmaya çalışan şüpheliyi suçüstü yakaladıklarını söyledi.
24.07.2022 Haberler
Kuyumcu vurgununda mağdur sayısı 166'ya çıktı, dolandırılan miktar 33 milyon TL oldu
Kuyumcu vurgununda mağdur sayısı 166'ya çıktı, dolandırılan miktar 33 milyon TL oldu Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde müşterilerinden topladıkları altın, döviz ve TL ile ortadan kaybolduktan sonra yakalanan 6 kuyumcu ile ilgili soruşturmada mağdur sayısı 166'ya, dolandırılan para miktarı ise 33 milyon TL'ye çıktı.
27.06.2022 Gündem
Kuyumcular Odası Başkanı makası eline aldı düşük ayarlı altınları doğradı
Kuyumcular Odası Başkanı makası eline aldı düşük ayarlı altınları doğradı Diyarbakır Sarraflar ve Kuyumcular Odası Başkanı Mehmet Yüksel, Türkiye’de bir ilke imza attı. Piyasadaki düşük ayarlı altınların önüne geçmek için Darphane Genel Müdürlüğünün bastığı altınları piyasa sürdü, ayarı düşük olanları makasla doğradı.
15.06.2022 Ekonomi
Türkiye’de bir ilk: Diyarbakır’da turist yoğunluğundan ‘nöbetçi kuyumcu’ sistemine geçildi
Türkiye’de bir ilk: Diyarbakır’da turist yoğunluğundan ‘nöbetçi kuyumcu’ sistemine geçildi Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası Başkanı (DİKO) Mehmet Yüksel, oda olarak ilk projelerini faaliyete koydu. Kentte yoğun turist gelmesiyle birlikte Türkiye’de bir ilk yapılarak “Nöbetçi kuyumcu” sistemini faaliyete geçirdi.
17.05.2022 Ekonomi
Karavanlar artık her yaş grubundan talep görüyor
Karavanlar artık her yaş grubundan talep görüyor Doğa tutkunlarının vazgeçilmezi karavanlar, artık sadece emeklilerin değil gençlerin de gözdesi haline geldi.
25.03.2022 Ekonomi
15 yıl önceki galerici cinayeti sanıklarına müebbet hapis
15 yıl önceki galerici cinayeti sanıklarına müebbet hapis İzmir'de, 15 yıl önce ortadan kaybolan ve uzun süre faili meçhul kaldıktan sonra ortağı ile 2 iş arkadaşı tarafından öldürüldüğü iddiasıyla dosyası tekrar açılan galerici Orhan Karaoğlan (39) davasında karar çıktı. Mahkeme heyeti, tutuklu sanıklar Serkan Oğuz'a (46) ağırlaştırılmış müebbet, Mehmet Yüksel (49) ile Yakup Aldemir'e (45) ise müebbet hapis cezası verdi.
17.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Yüksel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.