Firari savcı Yüzgeç'in ByLock mesajları deşifre edildi
Firari savcı Yüzgeç'in ByLock mesajları deşifre edildi FETÖ'nün "darbe girişimi" olarak kabul edilen 17-25 Aralık operasyonlarında görev  alan firari eski savcı Yüzgeç'in ByLock yazışmalarının içeriklerine ulaşıldı. Kriptosu çözülen "ByLock" yazışmalarında Yüzgeç'in darbe girişiminden 5 ay önce  "Bu dünyada da çok güzel günler yakın" şeklinde mesaj atması dikkati çekiyor.
9.12.2017 Gündem
Son dakika: 17 Aralık soruşturmasına flaş gelişme! Kırmızı bülten çıkarıldı
Son dakika: 17 Aralık soruşturmasına flaş gelişme! Kırmızı bülten çıkarıldı Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması  (FETÖ/PDY) tarafından 17 Aralık soruşturmasında usulsüzlükler yapıldığı  gerekçesiyle eski savcılar Zekeriya Öz, Celal Kara ve Mehmet Yüzgeç hakkında  açılan ve Yargıtay 16. Ceza Dairesinde görülen davada, firari sanıklar hakkında  kırmızı bülten çıkarılmasına karar verildi.
27.11.2017 Gündem
Firari savcının ByLock’unda şoke eden Gülen mesajı
Firari savcının ByLock’unda şoke eden Gülen mesajı 17 Aralık kumpasının mimarlarından firari savcı Mehmet Yüzgeç, deşifre edilen ByLock yazışmalarında, rüyasında ‘dayı’ diye kodladığı Gülen’i görüp elini öptüğünü söylüyor.
11.06.2017 Gündem
Zekeriya Öz için yakalama kararı çıktı
Zekeriya Öz için yakalama kararı çıktı Zekeriya Öz, Celal Kara ve Mehmet Yüzgeç savcılık tarafından "Örgüt kurmak", "Cebir şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya, görevlerini yapmaya kısmen veya tamamen engellemek" suçlamaları ile karşı karşıya.
11.09.2019 Haberler