Mehtap Bayri

Mehtap Bayri

Son dakika Mehtap Bayri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mehtap Bayri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mehtap Bayri haber sayfamızda...

Mehtap Bayri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 207 mehtap bayri haberi bulunmuştur.
Üçüncü derece siroza yakalanan Ufuk Özkan'a ünlülerden destek mesajları
Üçüncü derece siroza yakalanan Ufuk Özkan'a ünlülerden destek mesajları Üçüncü derece siroz olduğu ortaya çıkan Ufuk Özkan, karaciğer yetmezliğiyle mücadele ettiğini açıkladı. "Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı kontrollerim düzenli olarak yapılıyor" diyen 48 yaşındaki oyuncuya, ünlü isimlerden destek mesajları geldi.
13.07.2023 Cadde
Seni Kalbime Sakladım final mi oldu, neden yok? Seni Kalbime Sakladım dizisi bitti mi?
Seni Kalbime Sakladım final mi oldu, neden yok? Seni Kalbime Sakladım dizisi bitti mi? Seni Kalbime Sakladım dizisi her hafta perşembe akşamları dizi severlerin beğenisine sunulan yapımlar arasında yer alıyordu. Dizi, 7. bölümle ekrana veda etti. Dizinin başrollerinde ise Sevda Erginci ile Ekin Mert Daymaz yer alıyor. İzleyenler ise 'Seni Kalbime Sakladım neden final oldu?' sorusuna yanıt arıyor.
18.08.2022 Bilgi Rehberi
Seni Kalbime Sakladım final mi, ne zaman ve neden bitiyor? Seni Kalbime Sakladım dizi oyuncuları-karakterler
Seni Kalbime Sakladım final mi, ne zaman ve neden bitiyor? Seni Kalbime Sakladım dizi oyuncuları-karakterler Seni Kalbime Sakladım dizisi oyuncuları ile izleyenin dikkatini çekerken dizinin final kararı aldığı gündeme geldi. Başrollerinde Ekin Mert Daymaz ve Sevda Erginci'nin yer aldığı romantik komedi türündeki dizi, perşembe akşamları ekrana geliyor. Peki, Seni Kalbime Sakladım dizisi neden final yapıyor?
4.08.2022 Bilgi Rehberi
Seni Kalbime Sakladım Oyuncuları Karakterler Resimli 📺: Seni Kalbime Sakladım dizi konusu nedir, hangi gün, nerede çekiliyor?
Seni Kalbime Sakladım Oyuncuları Karakterler Resimli 📺: Seni Kalbime Sakladım dizi konusu nedir, hangi gün, nerede çekiliyor? Seni Kalbime Sakladım dizisi yeni bölümleri ile perşembe akşamları izleyen karşısında! Başrollerde ise Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz yer alıyor. Dizi TRT1 ekranlarında dizi severlerin karşısına çıkıyor. Faklı dünyalarda yaşayan Zeynep ile Civanmert'in aşk hikayesini anlatan Seni Kalbime Sakladım dizisi her perşembe ekranda olacak. Peki, Seni Kalbime Sakladım oyuncukları kim?
4.08.2022 Cadde
Ufuk Özkan ile Nazan Güneş tek celsede boşandı!
Ufuk Özkan ile Nazan Güneş tek celsede boşandı! Geniş Aile, Zengin Kız Fakir Oğlan, Hayat Bazen Tatlıdır ve Kalk Gidelim gibi birçok başarılı projede başrolü oynayan Ufuk Özkan, 17 yıllık eşi Nazan Güneş'ten tek celsede boşandı. Eren adında bir de oğulları olan çiftten Özkan, sosyal medya hesabından birbiriyle olan fotoğraflarını silmedi.
4.08.2022 Cadde
Seni Kalbime Sakladım dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Seni Kalbime Sakladım dizisi nerede çekiliyor?
Seni Kalbime Sakladım dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Seni Kalbime Sakladım dizisi nerede çekiliyor? TRT 1 ekranında ilk bölüm ile Cuma akşamı ekrana gelen yeni dizi Seni Kalbime Sakladım bu akşam tekrar bölümü ile izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz'ın yer aldığı Seni Kalbime Sakladım dizisi konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. İşte Seni Kalbime Sakladım dizisi konusu ve oyuncuları...
2.07.2022 Cadde
'Seni Kalbime Sakladım'ın yayın günü belli oldu
'Seni Kalbime Sakladım'ın yayın günü belli oldu Başrollerini Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın paylaştığı, TRT 1’in yeni dizisi 'Seni Kalbime Sakladım' dizisinin ilk bölümü, 30 Haziran Perşembe günü ekranlarda olacak.
22.06.2022 Cadde
Adı Sevgi bitti mi, neden final yaptı? Adı Sevgi dizisi oyuncuları...
Adı Sevgi bitti mi, neden final yaptı? Adı Sevgi dizisi oyuncuları... Adı Sevgi final bölümü yayında! Adı Sevgi dizisi, ATV ekranlarında yeni bölümleri ile seyircisi karşısına çıkıyordu. Ancak dizinin 11. bölümde final kararı alması sevenlerinin aklında soru işaretlerine neden oldu. Peki, Adı Sevgi dizisi neden bitiyor? İşte, Adı sevgi dizisi oyuncuları...
22.05.2022 Cadde
Adı Sevgi final mi, bitiyor mu? Adı Sevgi dizisi ne zaman bitiyor, final yapıyor?
Adı Sevgi final mi, bitiyor mu? Adı Sevgi dizisi ne zaman bitiyor, final yapıyor? Adı Sevgi dizisi için geri sayım! Adı Sevgi dizisi her hafta pazar akşamı yeni bölümleri ile dizi sevenlerin beğenisine sunuluyor. Dizinin başrollerinde ise Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş yer alıyor. Seyirci ise ''Adı Sevgi final mi oluyor?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte, Adı Sevgi dizisi oyuncuları konusu...
15.05.2022 Cadde
ADI SEVGİ OYUNCULARI KARAKTERLER İSİMLERİ - KONUSU: Adı Sevgi dizisi nerede çekiliyor, hangi gün?
ADI SEVGİ OYUNCULARI KARAKTERLER İSİMLERİ - KONUSU: Adı Sevgi dizisi nerede çekiliyor, hangi gün? Adı Sevgi oyuncu kadrosu ve konusu ile ilgili aramalar sürüyor. Elif öğretmenin hikayesi ve mücadelesinin anlatıldığı Adı Sevgi dizisi her hafta pazar akşamları yeni bölümleri ile diziseverlerin karşısına çıkmayı planlıyor. Dizinin başrollerinde ise Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş yer alıyor. Peki, Adı Sevgi nerede çekiliyor, Sarpça nerede?
15.05.2022 Cadde
Adı Sevgi dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Adı Sevgi dizisi çekimleri nerede yapılıyor?
Adı Sevgi dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Adı Sevgi dizisi çekimleri nerede yapılıyor? Adı Sevgi dizisi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. ATV ekranında yayımlanan ve Paar akşamları ekrana gelen Adı Sevgi dizisi bu akşam 8. yeni bölüm ile ekrana gelecek. Peki Adı Sevgi dizisi konusu ve oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor. Dizinin çekimleri hangi ilde yapılıyor?
1.05.2022 Cadde
Naz Evi filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Naz Evi filmi kaç yılında çekildi?
Naz Evi filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Naz Evi filmi kaç yılında çekildi? Naz Evi filmi bu akşam Fox TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerde Vine fenomeni olarak tanınırlığını arttırdıktan sonra Youtube fenomeni olan Halil İbrahim Göker'in yer aldığı Naz evi filmi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Peki Naz Evi filmi kaç yılında çekildi?
16.04.2022 Cadde
O Kuş Buraya Gelecek filmi oyuncuları ve karakterleri! O Kuş Buraya Gelecek filmi hakkında bilgiler...
O Kuş Buraya Gelecek filmi oyuncuları ve karakterleri! O Kuş Buraya Gelecek filmi hakkında bilgiler... O Kuş Buraya Gelecek filmi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Komedi türünde çekilen film 2018 yılında vizyona girdi. Yönetmen koltuğunda Hayal Aslan Zade'nin oturduğu O Kuş Buraya Gelecek filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
21.03.2022 Cadde
ADI SEVGİ OYUNCULARI KARAKTERLER | Adı Sevgi dizisi nerede çekiliyor, hangi gün, konusu nedir?
ADI SEVGİ OYUNCULARI KARAKTERLER | Adı Sevgi dizisi nerede çekiliyor, hangi gün, konusu nedir? Adı Sevgi dizisi ilk bölümü ile dizi takipçileri karşısına çıkıyor. Pazar günleri ekrana gelmesi beklenen dizinin başrollerinde ise Yunsu Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş yer alıyor. Öğretmen Elif'in hikayeleri anlatılacak Adı Sevgi dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?
14.03.2022 Cadde
Naz Evi filmi nerede çekildi? Naz Evi oyuncuları ve konusu...
Naz Evi filmi nerede çekildi? Naz Evi oyuncuları ve konusu... Yerli film Naz Evi, TV'de ilk kez izleyici karşısına çıkıyor. Filmde sevdikleri kızla evlenebilmek için kıyasıya rekabet eden iki adam ve başlarına gelenler anlatılıyor. Naz Evi filmi oyuncu kadrosu ise merak konusu. İşte, Naz Evi filmi hakkında...
6.01.2022 Cadde
Mehtap Bayri çiftçi oldu
Mehtap Bayri çiftçi oldu Oyuncu Mehtap Bayri, rol aldığı ‘Kalk Gidelim’ dizisinin çekildiği Muğla’dan vazgeçmiyor.
19.05.2021 Cadde
Yapımcıdan 'Kalk Gidelim' açıklaması
Yapımcıdan 'Kalk Gidelim' açıklaması TRT 1 ekranında dördüncü sezonuna giren 'Kalk Gidelim' dizisi, 15 Ekim'den itibaren yeni gününde izleyicisiyle buluşacak.
14.10.2020 Cadde
Onur Şan kimdir, kaç yaşında? - Onur Şan nereli? Hayat hikayesi...
Onur Şan kimdir, kaç yaşında? - Onur Şan nereli? Hayat hikayesi... Ünlü şarkıcı Onur Şan, bugün Star TV'de yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında yer alıyor. Peki Onur Şan kimdir? İşte vatandaşların bugün hakkında en çok arama yaptığı isimlerden biri olan Onur Şan ile ilgili bilgiler...
24.09.2020 Cadde
Kalk Gidelim oyuncuları kimler, Kalk Gidelim nerede çekiliyor?
Kalk Gidelim oyuncuları kimler, Kalk Gidelim nerede çekiliyor? Kalk Gidelim dizisi hakkında meraklı arayış sürüyor. TRT 1'in sevilen dizisi Kalk Gidelim oyuncuları kimler, dizinin konusu nedir? Kalk Gidelim yeni sezonda neler olacak, dizi nerede çekiliyor? İşte Kalk Gidelim dizisi hakkında merak edilenler...
19.09.2020 Gündem
Aslı Omağ'ın Azmak Nehri'ndeki zor anları!
Aslı Omağ'ın Azmak Nehri'ndeki zor anları! Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri, Aslı Omağ ve Ayça Varlıer'in başrollerinde yer aldığı TRT1 dizisi 'Kalk Gidelim'in, Muğla'daki Azmak Nehri'nde yapılan çekimlerinde ilginç bir olay yaşandı.
18.09.2020 Cadde
Çekimler başladı
Çekimler başladı Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri ve Ayça Varlıer’in başrolünü paylaştığı ‘Kalk Gidelim’ dizisi oyuncuları, çekimlere başladı.
5.06.2020 Cadde
Oflu Hoca'nın Şifresi ne zaman, nerede, kaç yılında çekildi? Oflu Hoca'nın Şifresi filmi konusu nedir, başrol oyuncuları kimler?
Oflu Hoca'nın Şifresi ne zaman, nerede, kaç yılında çekildi? Oflu Hoca'nın Şifresi filmi konusu nedir, başrol oyuncuları kimler? 2014 yapımı Oflu Hoca'nın Şifresi filmi bu akşam bir kez daha izleyenlerin karşısına çıkıyor. İzlemeyenlerin merakla araştırdığı Oflu Hoca'nın Şİfresi filminin konusu nedir? Oyuncuları kimler? İşte çekimleri Lüleburgaz'da gerçekleştirilen komedi türündeki Oflu Hoca'nın Şifresi filmi hakkında merak edilenler...
20.05.2020 Cadde
Oflu Hoca'nın Şifresi 2 konusu ve oyuncu kadrosu! Oflu Hoca'nın Şifresi 2 nerede çekildi?
Oflu Hoca'nın Şifresi 2 konusu ve oyuncu kadrosu! Oflu Hoca'nın Şifresi 2 nerede çekildi? Oflu Hoca'nın Şifresi 2 bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 13 Mayıs 2016 yılında vizyona giren Oflu Hoca'nın Şifresi 2 filminin yönetmen koltuğunda Adem Kılıç oturuyor. Türkiye'de vizyona girdiği tarihten itibaren 9 hafta boyunca vizyonda kalan Oflu Hoca'nın Şifresi 2 toplamda 367.273 kişi tarafından izlendi. İşte filmin konusu ve oyuncu kadrosu...
15.04.2020 Cadde
2 bin fidan dikildi
2 bin fidan dikildi TRT 1’in sevilen dizisi ‘Kalk Gidelim’ in oyuncuları, 100’üncü bölüm anısına Muğla’da ‘Kalk Gidelim Hatıra Ormanı’ oluşturdu.
13.03.2020 Cadde
‘KALK GİDELİM’DE DALYA SEVİNCİ
‘KALK GİDELİM’DE DALYA SEVİNCİ Üç senedir Muğla’da yaşayan ‘Kalk Gidelim’ dizisinin ekibi, 100’üncü bölümü pasta kesip, kutladı
27.02.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Mehtap Bayri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.