Meizu

Meizu

Son dakika meizu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan meizu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan meizu haber sayfamızda...

Meizu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 78 meizu haberi bulunmuştur.
Telefon Markaları Sıralaması 2023: Dünyanın En İyi ve En Çok Satan Cep Telefonu Markaları
Telefon Markaları Sıralaması 2023: Dünyanın En İyi ve En Çok Satan Cep Telefonu Markaları Hiç şüphesiz günümüzün en çok kullanılan cihazlarından telefon hayatımızda büyük öneme sahip. İş, haberleşme, eğlence amacıyla kullandığımız telefonlar 7’den 70’e herkes de bulunuyor. Her yıl bir önceki telefon modellerini yenileyen markalar arasında rağbet de artıyor. Dünyanın en iyi telefon markaları sıralamasında adından söz ettiren Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi gibi markalar Türkiye’de de en çok satan telefon markaları arasında yer alıyor. Dünyanın en iyi ve en Çok satan telefon markaları hangisi?" diyorsanız "Telefon Markaları Sıralaması (2023)" içeriğimizden detaylıca okuyabilirsiniz.
26.09.2023 Teknoloji
Geçen ayın en güçlü telefonları belli oldu! İşte tam liste
Geçen ayın en güçlü telefonları belli oldu! İşte tam liste Her ay yeni bir akıllı telefon tanıtılıyor. Bazıları performansa bazılarıysa bütçe dostu olmasıyla bizleri karşılıyor. İşte tam da bu noktada AnTuTu akıllara geliyor. Mobil performanslarıyla telefonları sıralayan AnTuTu, Temmuz 2021 için en güçlü Android telefon modellerini sıraladı.
5.08.2021 Teknoloji
Yalnızca 88 adet üretildi! Meizu 18 özel sürüm
Yalnızca 88 adet üretildi! Meizu 18 özel sürüm Bir süre önce tanıtılan Meizu 18 için yeni bir sürüm geldi. Aynı serisinin pro takısına sahip modeli ise küresel pazarda dikkat çekmişti.
8.06.2021 Teknoloji
Meizu Watch tanıtıldı: İşte akıllı saatin fiyatı ve özellikleri
Meizu Watch tanıtıldı: İşte akıllı saatin fiyatı ve özellikleri Bir süre önce sızdırılan ve beklenen akıllı saat nihayet tanıtıldı. Apple Watch gibi kare bir tasarım benimsenen saatin 1.78 inçlik AMOLED ekranı bulunuyor.
31.05.2021 Teknoloji
Meizu Watch sızdırıldı! Cihaz Apple Watch'a benziyor
Meizu Watch sızdırıldı! Cihaz Apple Watch'a benziyor Akıllı saat tarafında önemli birkaç oyun kurucu bulunuyor. Bunlar arasında yer alan Apple, özellikle sektöre yeni girecek şirketlere de yol gösteriyor. Bu noktada sızdırılan Meizu Watch tasarımı büyük oranda Apple Watch'a benziyor.
14.05.2021 Teknoloji
Xiaomi Mi 11 Ultra sızdırıldı: İlginç inovatif tasarım
Xiaomi Mi 11 Ultra sızdırıldı: İlginç inovatif tasarım Xiaomi'nin yeni akıllı telefon modeli olacak Xiaomi Mi 11 Ultra çevrim içi olarak sızdırıldı. Telefonun arka kamerası ve onun yanında bir ekrana sahip olduğu görülüyor. Oldukça farklı bir tasarıma ev sahipliği yapan model tanıtıldığında da dikkat çekecek gibi duruyor.
12.02.2021 Teknoloji
29 Nisan BİM aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler var? BİM 29 Nisan aktüel ürünler kataloğu...
29 Nisan BİM aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler var? BİM 29 Nisan aktüel ürünler kataloğu... BİM aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Cuma günleri satışa sunulan aktüel ürünler kataloğu bu hafta 1 Mayıs tarihinde sokağa çıkma yasağı uygulaması olması ve marketlerin 09:00-14:00 saatleri arasında sona erecek olması nedeniyle katalogda yer alan ürünler bugün satışa sunuldu. BİM mağazalarında satışa sunulan aktüel ürünler listesinde elektronik cihazlar, mutfak araç gereçleri, küçük ev aletleri gibi farklı ürün seçenekleri yer alıyor. İşte BİM aktüel ürünler kataloğunda yer alan ürünler...
29.04.2020 Gündem
BİM aktüel katalog 27 Mart 2020 Cuma indirimi!
BİM aktüel katalog 27 Mart 2020 Cuma indirimi! Bim aktüel kataloğu fırsatları büyük ilgiyle araştırılıyor. 27 Mart Bim aktüel kataloğu yayımlandı. Bu haftanın Bim aktüel ürünler listesinde çeşitli fırsatlar yer alıyor. 27 Mart Bim kataloğunda taşınabilir şarj aleti, aspiratör, şeffaf saklama kabı ve aydınlatma seti gibi ürünler bulunuyor. Peki bu cuma Bim aktüel kataloğunda neler var?
26.03.2020 Gündem
Mediatek işlemcili cihazlara büyük şok!
Mediatek işlemcili cihazlara büyük şok! Android işletim sistemi kullanıcılara rahat ve kişiselleştirebilir bir özgürlük sunsa da bu özgürlük Android işletim sistemine sahip telefonları çeşitli güvenlik açıklarına karşı korunmasız bırakabiliyor bu güvenlik açıklarından son fark edilense Media Tek işlemcili milyonlarca kullanıcı için tehdit oluşturuyor. Bu açık hangi cihazları etkiliyor? İşte MediaTek 64 bit cihazları etkileyen açık hakkında tüm detaylar...
4.03.2020 Teknoloji
BİM aktüel ürünler kataloğunda bu hafta neler var? 13 Aralık BİM indirimli ürüler kataloğu
BİM aktüel ürünler kataloğunda bu hafta neler var? 13 Aralık BİM indirimli ürüler kataloğu BİM aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM mağazalarında sürekli olarak satışta yer almayan her hafta düzenlenen aktüel ürünler kataloğu ile satışa sunulan indirimli ürünler listesinde bu hafta Elektrikli Süpürge, Fanlı ısıtıcı, Elektrikli sıcak su torbası, Fenerli Işıldak, Sütyen yıkama topu, Erkek Mont, Saç Kurutma makinesi Duşakabin rafı, Taşınabilir şarj aleti, döküm tencere, set üstü ocak gibi onlarca alternatif yer alıyor. İşte 13 Aralık BİM aktüel ürünler kataloğu...
12.12.2019 Gündem
Huawei'nin sonu Windows Phone'lar gibi mi olacak?
Huawei'nin sonu Windows Phone'lar gibi mi olacak? Google'ın hamlesinden sonra yeni üretilecek olan Huawei'nin akıllı telefonlarında artık Android işletim sistemi kullanılamayacak. Peki kendi işletim sistemini kullanmaya başlayacak olan Çinli teknoloji devinin sonu Windows Phone gibi mi olacak?
21.05.2019 Teknoloji Haberleri
AnTuTu, piyasadaki en güçlü akıllı telefonları açıkladı
AnTuTu, piyasadaki en güçlü akıllı telefonları açıkladı AnTuTu, 2018 yılı Ekim ayı için en güçlü akıllı telefon modellerini açıkladı. Listenin ilk üç sırasında Huawei Mate 20 ailesi yer alıyor.
5.11.2018 Teknoloji
AnTuTu, Ağustos 2018'e kadar en iyi performans gösteren akıllı telefonları listeledi
AnTuTu, Ağustos 2018'e kadar en iyi performans gösteren akıllı telefonları listeledi AnTuTu, geçtiğimiz Ağustos ayı itibariyle performans açısından en iyi olan akıllı telefonları listeledi. Sentetik sonuçların baz alındığı listede tanıdıkların yanında adı ülkemizde daha önce hiç anılmamış modeller de var.
4.09.2018 Teknoloji
Meizu Pro 7 Plus inceleme:İki ekran, iki kamera, çifte eğlence
Meizu Pro 7 Plus inceleme:İki ekran, iki kamera, çifte eğlence Meizu, M5 Note ve M5s ile Türkiye pazarına yaptığı girişin ardından şimdi de Pro 7 Plus modelini piyasaya sürdü. Pro 7 Plus ile Meizu, şık bir pakette ikincil bir ekran sunuyor. Pro 7 Plus'ın ikincil ekrandan bağımsız olarak iyi bir tercih olup olmadığını merak ediyor olabilirsiniz. Kapsamlı Meizu Pro 7 Plus incelememizle tüm bu soruları ve daha fazlasını cevaplayalım.
23.03.2018 Teknoloji
Çift ekranlı Meizu Pro 7 Plus Türkiye'de satışa çıktı! Meizu Pro 7 Plus’ın fiyatı ne kadar?
Çift ekranlı Meizu Pro 7 Plus Türkiye'de satışa çıktı! Meizu Pro 7 Plus’ın fiyatı ne kadar? Meizu, M5 Note ve M5s ile Türkiye pazarına yaptığı girişin ardından şimdi de Pro 7 Plus modelini piyasaya sürüyor. Meizu Pro 7 Plus, sahip olduğu dinamik fenêtre ekran ile sadece akıllı telefon pazarını değil, kullanıcı alışkanlıklarını da yeniden tanımlayan bir telefon olarak nitelendiriliyor.
16.03.2018 Teknoloji
Meizu M5s inceleme
Meizu M5s inceleme Çin'in büyük telefon üreticileri arasında yer alan Meizu, Genpa güvencesiyle Türkiye pazarına girdi. Biz de uygun fiyatlı bir akıllı telefon isteyeler için Meizu’nun 5 inç’lik modeli M5s’i sizler için inceledik.
11.09.2019 Teknoloji
Meizu M5s inceleme
Meizu M5s inceleme Çin'in büyük telefon üreticileri arasında yer alan Meizu, Genpa güvencesiyle Türkiye pazarına girdi. Biz de uygun fiyatlı bir akıllı telefon isteyeler için Meizu’nun 5 inç’lik modeli M5s’i sizler için inceledik.
5.02.2018 Teknoloji
Tekno şov zamanı
Tekno şov zamanı Tüketici elektroniği fuarı CES 2018, Las Vegas’ta ‘yeniliklerle’ kapılarını açmaya hazırlanıyor. 9 Ocak’ta başlayacak fuara bu yıl robotlar, akıllı evler, sürücüsüz araç teknolojilerinin damga vurması bekleniyor. Fuarda öne çıkacak trendlere göz attık
6.01.2018 Ekonomi
Meizu M5 Note ve M5s resmi olarak Türkiye'de satışa sunuldu
Meizu M5 Note ve M5s resmi olarak Türkiye'de satışa sunuldu Meizu’nun geçtiğimiz aylarda çıkardığı akıllı telefonları M5 Note ve M5s, Meizu Türkiye ve Genpa güvencesiyle resmi olarak ilk kez Türkiye’de satışa sunuldu.
29.12.2017 Teknoloji
Meizu, Türkiye pazarına genpa ortaklığıyla giriyor!
Meizu, Türkiye pazarına genpa ortaklığıyla giriyor! Çin'in en büyük telefon üreticileri arasında yer alan Meizu, özel tasarımlarıyla ön planda olan bir marka olup, onlarca farklı modeli ile Türkiye pazarına girmek için çalışmalarını başlattı.
9.11.2017 Teknoloji
Çinli dev ceple Türkiye’de
Çinli dev ceple Türkiye’de Çinli cep telefonu markası Meizu, Türkiye pazarına giriyor. Bugüne kadar Türkiye’de teknoloji meraklılarının dikkatini çekmeyi başaran ve Çin’den özel siparişler verilen Meizu, Çin’de beş büyük telefon üreticisi arasında bulunuyor.
8.11.2017 Ekonomi
Meizu M6 teknik donanımıyla hayal kırıklığı yarattı
Meizu M6 teknik donanımıyla hayal kırıklığı yarattı Meizu, M6 Note'u Ağustos ayının sonlarında açıkladı. Şimdiyse bu modelin daha küçük bir versiyonu tespit edildi. CPU-Z'yi çalıştıran cihazı gösteren bir fotoğrafa göre, Meizu M6'nın 5.2 inçlik HD bir ekranla geliyor.
14.09.2017 Teknoloji
Çift ekranlı Meizu Pro 7 ne zaman tanıtılacak?
Çift ekranlı Meizu Pro 7 ne zaman tanıtılacak? Çift ekran ve çift kameralı Meizu Pro 7'nin tanıtım tarihi belli oldu. Yapılan açıklamayla birlikte Meizu Pro 7 kısa bir süre sonra duyurulacak.
18.07.2017 Teknoloji
Akıllı telefonlardaki şarj sorunu artık tarih oluyor
Akıllı telefonlardaki şarj sorunu artık tarih oluyor Çinli telefon üreticisi Meizu, Super mCharge hızlı şarj teknolojisini tanıttı. Yeni teknoloji ile 20 dakikalık şarj süresi cihazın pilinin yüzde 100'e ulaşmasına imkan sağlıyor.
2.03.2017 Teknoloji
Akıllı telefonlar artık 20 dakikada şarj olabilecek
Akıllı telefonlar artık 20 dakikada şarj olabilecek MWC 2017'de Çinli telefon üreticisi Meizu'nun geliştirdiği Super mCharge adlı hızlı şarj teknolojisi bir akıllı telefonu 10 dakikada yüzde 60, 20 dakikada ise tam şarj edebilecek.
2.03.2017 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Meizu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.