Mekanlar

Mekanlar

Son dakika mekanlar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mekanlar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mekanlar haber sayfamızda...

Mekanlar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.550 mekanlar haberi bulunmuştur.
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Haberler
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Gündem
Gizli yasak deşifre oldu, ele veren de Kraliçe'nin oğlu! 'Monopoly kapıdan içeri giremez'
Gizli yasak deşifre oldu, ele veren de Kraliçe'nin oğlu! 'Monopoly kapıdan içeri giremez' Yaz akşamlarının, arkadaş ve akraba buluşmalarının vazgeçilmez eğlencelerinden olan Monopoly, oynayanların kazanma ve en çok da mülk satın alma aşkıyla yanıp tutuştuğu tutkulu bir oyun. Dünya üzerinde herkesin oynamakta özgür olduğu bu oyunu, bırakın oynamayı evine sokması bile yasak olan bir aile var!
17.04.2024 Yaşam
Kadıköy iskelesine akın ettiler! Sıranın ucu bucağı yok
Kadıköy iskelesine akın ettiler! Sıranın ucu bucağı yok Bayramda hava da güzel olunca İstanbullular Adalar’a gitmek için iskelelere akın etti. Kadıköy iskelesinde oluşan yoğunluk ise hayrete düşürdü.
11.04.2024 Haberler
İstanbullunun trafik çilesi! Bayramın 2. gününde yoğunluk arttı
İstanbullunun trafik çilesi! Bayramın 2. gününde yoğunluk arttı Bayramda hava da güzel olunca İstanbullular Adalar’a gitmek için iskelelere akın etti. Öğle saatlerinde ise İstanbul genelinde trafik yoğunluğu artışa geçti.
11.04.2024 Gündem
Altın mı bu? Bodrum'da lahmacun fiyatı yine çok konuşuldu
Altın mı bu? Bodrum'da lahmacun fiyatı yine çok konuşuldu Bodrum’da her sene gündeme gelen lahmacun fiyatı yine çok konuşuldu.
11.04.2024 Ekonomi
Bakan Özhaseki'den seçim sonucu yorumu: Vatandaş bu sefer biraz ihtar etti
Bakan Özhaseki'den seçim sonucu yorumu: Vatandaş bu sefer biraz ihtar etti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de seçim sonuçlarını değerlendirdi.
6.04.2024 Gündem
Otogarda silahlı kavga! Ölü sayısı 2'ye yükseldi
Otogarda silahlı kavga! Ölü sayısı 2'ye yükseldi Şanlıurfa'da şehirlerarası otobüs terminalinde çıkan silahlı kavgada ölü sayısı 2’ye yükselirken 5 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.
6.04.2024 Gündem
YSK'dan yapılan itirazlara karar çıktı! İşte karar verilen il ve ilçeler
YSK'dan yapılan itirazlara karar çıktı! İşte karar verilen il ve ilçeler 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından siyasi partilerin itirazları Yüksek Seçim Kurulu’nda (YSK) değerlendirilmeye devam ediyor.
6.04.2024 Gündem
CHP'li Başkan Keskin'in oğlu toprağa verildi
CHP'li Başkan Keskin'in oğlu toprağa verildi CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin’in yaşamına son veren avukat oğlu Hüseyin Keskin (31), son yolculuğuna uğurlandı.
6.04.2024 Gündem
Aksaray'da yeni doğmuş bebek cami avlusunda terk edildi
Aksaray'da yeni doğmuş bebek cami avlusunda terk edildi Aksaray'da yeni doğmuş bir bebek kundağa sarılı halde cami avlusuna bırakıldı.
6.04.2024 Gündem
İki ilden peş peşe kaza haberleri geldi! 30 kişi yaralandı
İki ilden peş peşe kaza haberleri geldi! 30 kişi yaralandı Beyköy'de halk otobüsünün beton elektrik direğine çarptığı bildirilirken bir kaza haberi de Kızıltepe'den geldi. İki kazada toplam 30 kişi yaralandı.
6.04.2024 Gündem
Gümüşhane'nin en büyük köyüne genç muhtar!
Gümüşhane'nin en büyük köyüne genç muhtar! 2 bin 331 nüfusuyla Gümüşhane'nin en büyük köyü olan, bir süre önce de mahkeme kararıyla belde olan Tekke Köyü’nde geçici muhtarlık görevine 24 yaşındaki Nurican Alkan seçildi.
6.04.2024 Gündem
İki gen bankasında 120 bin genetik materyal koruma altında
İki gen bankasında 120 bin genetik materyal koruma altında Ankara ve İzmir’de bulunan iki tohum gen bankasında Türkiye’nin bütün zenginliklerini oluşturan bitki örtüsüne ait tohumlar tasnif ve analiz ediliyor.
6.04.2024 Gündem
Bayramda hava nasıl olacak? Bakan Özhaseki açıkladı
Bayramda hava nasıl olacak? Bakan Özhaseki açıkladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Ramazan Bayramı'ndaki hava tahmin raporunu açıkladı.
6.04.2024 Gündem
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı!
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı! İstanbul Boğazı'nda hava şartları sebebiyle gemi trafiği askıya alındı. İkinci bir duyuruya kadar bazı Şehir Hatları vapur seferlerinin de yapılamayacağı açıklandı.
6.04.2024 Gündem
Yüzlerce kişinin bulunduğu mekânlar faciaya davetiye çıkarıyor: Şehir bombalarla çevrili!
Yüzlerce kişinin bulunduğu mekânlar faciaya davetiye çıkarıyor: Şehir bombalarla çevrili! Beşiktaş’ta gece kulübünde tadilat sırasında çıkan yangında 29 kişinin hayatını kaybetmesi, gözleri İstanbul’daki diğer gece kulüpleri ile kalabalıkların bir araya geldiği eğlence merkezlerine çevirdi. İstanbul’da apartman altlarında yalnızca tek bir kapıdan giriş çıkış yapılabilen çok sayıda mekân bulunuyor. Düğün salonları ve petrol istasyonları da şehrin ortasındaki tehlikeler arasında.
6.04.2024 Gündem
Meteoroloji hava durumu raporunu paylaştı: Pazar gününe dikkat! Havalar değişecek
Meteoroloji hava durumu raporunu paylaştı: Pazar gününe dikkat! Havalar değişecek Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda bir süredir yurdun genelinde etkili olan sıcak hava dalgasının Pazar günü birçok ilde yerini sağanak yağışa bırakacağı gözlemlendi. İşte detaylar...
6.04.2024 Gündem
Adı Vahşi Fay! Hiçbirine benzemiyor, etkisi 10 dakika sürdü: 'Yeniden vuracak'
Adı Vahşi Fay! Hiçbirine benzemiyor, etkisi 10 dakika sürdü: 'Yeniden vuracak' Neredeyse 10 asır süren sessizliğin sona ermesiyle dünyanın en büyük depremlerini oluşturdu. Son olarak 2004'te bin 600 kilometrelik bölümünün tek seferde kırılmasıyla ise 300 bine yakın kişiyi hayattan kopardı. Peki Hiroşima'ya atılan bombadan bin 500 kat daha güçlü Sunda Megathrust, Türkiye'deki faylara ne kadar benziyor?
6.04.2024 Yaşam
Üst üste yüzlerce otomobil var! 20 metre inince 50 yıl geriye gidiyorlar
Üst üste yüzlerce otomobil var! 20 metre inince 50 yıl geriye gidiyorlar Dünyada tuhaf özellikleriyle öne çıkan yerler arasında öyle bir tanesi var ki her detayıyla 'pes' dedirtiyor. Çürüyen demir, yağ, antifrizle dolu bu mağarada üst üste yüzlerce otomobil var. İşte yerin 20 metre altında çekilen fotoğrafın ardındaki acı gerçek.
6.04.2024 Yaşam
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU | Ayetel Kürsi Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri!
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU | Ayetel Kürsi Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri! Ayetel Kürsi Duası, Bakara Suresi'nin 255. ayeti olarak bilinmektedir. Ayetel Kürsi okunuşu ile insana huzur veren dualar arasında bulunmaktadır. Okuyan kişiye birçok faydası bulunmaktadır. Özellikle sabah vakitleri okunan bu dua, anlamı ile de oldukça etkileyicidir. Sizin için hazırladığımız bu içeriğimizden Ayetel Kürsi'nin okunuşu ile birlikte Türkçe anlamı (meali) hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca içeriğimizde arapça Ayetel Kursi yazılışı, faydaları, faziletleri de yer almaktadır. İlk sayfadan Ayet-el kürsi duasının Türkçe okunuşunu Arapça görseli ile birlikte görebilirsiniz. Sonraki sayfalarda ise Ayet-el Kursi'nin tefsirini okuyabilirsiniz.
5.04.2024 Dualar
Çıplak fotoğrafla şantajda şok detay! Cinayet davasında yalan söylediğini itiraf etti
Çıplak fotoğrafla şantajda şok detay! Cinayet davasında yalan söylediğini itiraf etti Diyarbakır’da avukat Armanç Arkaş'ın (28) öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen ve 5 yıl sonra mahkemeye verdiği dilekçe ile yalan beyanda bulunduğunu itiraf eden Tuğba K., Arkaş'ın beraber çalıştığı avukat Ö.Ş. tarafından tehdit edildiğini belirterek, "Tek bir şey istiyorum; o da koruma kararı. Ö.Ş. ile ilişkim olduğu için, çıplak görüntülerimi bana karşı kullanacağı için bu cinayeti gördüğümü söyledim" dedi.
5.04.2024 Gündem
Beşiktaş Belediyesi'nden 29 kişinin öldüğü yangınla ilgili açıklama
Beşiktaş Belediyesi'nden 29 kişinin öldüğü yangınla ilgili açıklama Tadilat yapılan gece kulübünde çıkan yangında 29 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili Beşiktaş Belediyesi'nden açıklama yapıldı.
4.04.2024 Gündem
SEÇİM GÜNÜ KAPALI OLAN YERLER 31 MART PAZAR | Seçim günü AVM'ler, kafeler, pazar yerleri ve kahvehaneler kapalı mı, açık mı?
SEÇİM GÜNÜ KAPALI OLAN YERLER 31 MART PAZAR | Seçim günü AVM'ler, kafeler, pazar yerleri ve kahvehaneler kapalı mı, açık mı? Mahalli İdareler Seçimleri 31 Mart Pazar günü 81 vilayette gerçekleşecek. Seçim günü yasakları kapsamında bazı mekanlar kapalı olacak veya çalışma saatleri değişecek. Seçmenler de 31 Mart seçim günü kapalı yerleri araştırıyor. Peki, seçim günü (yarın) nereler kapalı olacak? AVM, kahvehane, market ve kafeler kapalı mı, açık mı?
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Dönüşümün yol haritası!
Dönüşümün yol haritası! Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir'de 6 ila 7.2 arası büyüklükte deprem üretebilecek 17 aktif fay hattı bulunduğuna dikkat çekti, “Öncelikle Konak Karabağlar, Buca, Bornova ve Bayraklı’da acil dönüşüm başlamalı” çağrısı yaptı
30.03.2024 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Mekanlar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.