Melih Şendil

Melih Şendil

Son dakika melih şendil haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan melih şendil gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan melih şendil haber sayfamızda...

Melih Şendil

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 35 melih şendil haberi bulunmuştur.
D Smart’tan iki transfer!
D Smart’tan iki transfer! Birbirinden önemli içerikleriyle sporseverlerin durak noktası olan D-Smart, Melih Gümüşbıçak ve Melih Şendil'i kadrosuna kattı.
5.01.2021 Diğer
“Futbol, başka kadınlar için mücadeleyi temsil ediyor”
“Futbol, başka kadınlar için mücadeleyi temsil ediyor” Kadıköy Belediyesi’nin kadın futbol takımı Cadıköy’ün orta saha oyuncusu Duygu Tanrıkulu, “Bir kadın olarak futbol benim için erkek egemenliğine karşı duruşu ve başka kadınlar için mücadeleyi temsil ediyor” diyor
15.08.2020 Cumartesi
Melin Şendil kimdir, kaç yaşında, nereli? Melin Şendil beIN Sports'tan ayrıldı mı?
Melin Şendil kimdir, kaç yaşında, nereli? Melin Şendil beIN Sports'tan ayrıldı mı? Uzun yıllardır beIN Sports'ta sunuculuk yapan ve maç anlatan Melih Şendil ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz günlerde oldukça eleştiri aldığı bir açıklama yapan Şendil'in beIN Sports'la yollarının ayrıldığı belirtildi...
12.08.2020 Futbol
Son dakika | beIN Sports'un yollarını ayırdığı Melih Şendil'den açıklama!
Son dakika | beIN Sports'un yollarını ayırdığı Melih Şendil'den açıklama! beIN Sports'un yollarını ayırdığı spiker Melih Şendil'den açıklama geldi. Şendil, "24 yılımı verdiğim şirketimden emekliliğimi istedim. Şirketimden, karşılıklı sevgi ve saygı anlayışıyla ayrıldık. Hakkınızı helal edin" ifadelerini kullandı.
12.08.2020 Futbol
Futbolcu Melike’den Şendil’e tepki: Açıklama cahilce gülüyorum
Futbolcu Melike’den Şendil’e tepki: Açıklama cahilce gülüyorum BeIN Sports spikeri Melih Şendil, “Maç Sonu” programında Real Madrid ile Manchester City’nin oynadığı karşılaşmada, Real Madrid’in pembe formasını eleştirerek “Kadınlar futbolda olmamalı. Başkan olsam asla pembe forma yaptırmam” ifadelerini kullanmıştı.
11.08.2020 Gündem
Melih Şendil'in özür dilemesi pembe formayı unutturur mu?
Melih Şendil'in özür dilemesi pembe formayı unutturur mu? Melih Şendil'in bir maç sonu programında Real Madrid'in giydiği pembe formayı eleştirmesi ve konuyu futbolun ataerkilliğine getirmesi sosyal medyada büyük tepkilere yol açtı. "Niyetimi aşan yorumlar nedeniyle özür dilerim" diyen Şendil'in bu özür mesajı yaşananları unutturur mu peki?
10.08.2020 Spor
TFF'den Melih Şendil açıklaması!
TFF'den Melih Şendil açıklaması! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), kadınların spordaki yeriyle ilgili yaptığı ayrımcı yorumlardan dolayı sunucu Melih Şendil'i kınadı. 
8.08.2020 Futbol
Yayıncı kuruluştan Melih Şendil açıklaması
Yayıncı kuruluştan Melih Şendil açıklaması beIN SPORTS'tan Melih Şendil hakkında açıklama geldi. Yapılan açıklamada, "Bir daha böyle bir durumla karşılaşmamak için acilen her türlü önlemi aldığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız." denildi.
8.08.2020 Futbol
Kasımpaşa'dan 'spiker' açıklaması
Kasımpaşa'dan 'spiker' açıklaması Kasımpaşa, Galatasaray ile oynanan maçı yayıncı kuruluş ekranlarından anlatan spiker Melih Şendil hakkında bir açıklama yayınladı.
30.06.2020 Kasımpaşa
İyilerin kazanma zamanı geldi
İyilerin kazanma zamanı geldi Biz geçmiş sezonlarda hep kavga ettik, rekabet etmedik... İlk kez bu sezon “Kavga değil, rekabet“ umudu var...
1.07.2020 Futbol
Alkışlar Eczacı'ya!
Alkışlar Eczacı'ya! Geçtiğimiz sezon hem Dünya hem de Avrupa Şampiyonu olan Eczacıbaşı Kadın Voleybol Takımı jüri özel ödülünü aldı. Eczacıbaşı Topluluğu CEO’su Erdal Karamercan, “Türk kadın voleybol takımları Avrupa ve Dünya şampiyonu oluyor. Bu artık bir gelenek haline geldi. Bizim de bunda bir katkımız olduysa gurur duyarız” dedi.
1.07.2020 Magazin
Denizli o pankartlar için 'içim acıdı' demişti...
Denizli o pankartlar için 'içim acıdı' demişti... "Mustafa Denizli için TT Arena'da açılan pankartlar" konusunda gözler şimdi UltrAslan'a çevrildi.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray'da Mustafa Denizli krizi!
Galatasaray'da Mustafa Denizli krizi! Mustafa Denizli ile büyük ölçüde anlaştığı iddia edilen Galatasaray'da, taraftarların bu karara göstereceği tepki merakla bekleniyor.
30.06.2020 Galatasaray
ALKIŞ YAĞMURU
ALKIŞ YAĞMURU MİLLİYET Yılın Sporcusu Anketi’nde 2012 yılına damga vuran isimler muhteşem törenle ödüllerine kavuştu. 4 kategoride aldığı ödülle görkemli gecede adeta gövde gösterisi yapan Galatasaray, davetliler tarafından alkış yağmuruna tutuldu
1.07.2020 Futbol
"Bir Tsubasa bir de Sow..."
"Bir Tsubasa bir de Sow..." Geçen hafta Eskişehirspor maçında attığı röveşata golüyle 10 kişi kalan takımına 1 puanı getiren Moussa Sow, bu hafta da röveşata golü atmaya çok yaklaştı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Play-Off isyanı!
Play-Off isyanı! Spor Toto Süper Lig'de yer alan takımların teknik direktörleri Play-Off sistemini değerlendirdi, Fatih Terim bu sistem için şunları söyledi...
8.09.2011 Skorer
Zirvede buz gibi sözler!
Zirvede buz gibi sözler! Lig TV’de, “Artık futbol konuşacak” programına katılan Süper Lig takımlarının hocaları beklentilerini sıraladı. En ilginç açıklama “Bize verilecek kupa bizi şampiyon yapmayacak” diyen Trabzonspor antrenörü Ünal Karaman’dan geldi
7.09.2011 Skorer
Aziz Yıldırım'dan çarpıcı açıklamalar
Aziz Yıldırım'dan çarpıcı açıklamalar Fenerbahçe Başykanı Aziz Yıldırım, zaferin öyküsünü tüm detaylarıyla Lig TV'de anlattı...
26.05.2011 Skorer
DUYGU SELİ!
DUYGU SELİ! Coşkulu ve bol alkışlı gecede kısa süre önce kaybettiğimiz Özhan başkanın genel kurulda yaptığı veda edişli konuşması dev ekranda bir kez daha yankılanınca yürekler titredi, gözler nemlendi
6.04.2010 Skorer
Golü attı, eli öptü
Golü attı, eli öptü Galatasaray karşısında Bursaspor'a galibiyeti getiren gole imza atan Volkan Şen, sevincini ilginç bir şekilde yaşadı.
28.11.2009 Skorer
HABER TURU
HABER TURU Rekortmen Kobe Bryant, Aslan fark yedi, Cim-Bom bir adım önde, Filede derbi, Button McLaren’de
19.11.2009 Skorer
Şendil’e ödül
Şendil’e ödül LİG TV’nin deneyimli spikeri Melih Şendil’e, Bursaspor’dan ödül geldi
26.02.2009 Skorer
Melih Şendil Denizlispor'da
Melih Şendil Denizlispor'da Takip etmeseler de doğrudur...
31.01.2008 Skorer
Lugano ve Alpay
Lugano ve Alpay Önce didik didik edilen o malum pozisyonu özetleyelim...
19.09.2006 Skorer

Benzer Haber Etiketleri

Melih Şendil ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.