Meliha İsmailoğlu

Meliha İsmailoğlu

Son dakika Meliha İsmailoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Meliha İsmailoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Meliha İsmailoğlu haber sayfamızda...

Meliha İsmailoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 268 meliha ismailoğlu haberi bulunmuştur.
Milli voleybolcu, Fenerbahçe ile anlaşma sağladı!
Milli voleybolcu, Fenerbahçe ile anlaşma sağladı! Sultanlar Ligi'nde liderliğini sürdüren Fenerbahçe Opet'te bir yandan transfer çalışmaları devam ediyor. Milli voleybolcu ile anlaşma sağladı.
14.03.2024 Voleybol
Fenerbahçe Opet'te Meliha Diken şov! Üst üste 20. galibiyet
Fenerbahçe Opet'te Meliha Diken şov! Üst üste 20. galibiyet Fenerbahçe Opet, Sultanlar Ligi'nde Karayolları'nı 3-0 mağlup etti. Mücadelede önce çıkan isim Fenerbahçe'de Meliha Diken oldu.
24.01.2024 Voleybol
Fenerbahçe Opet, Nilüfer Belediyespor'u 3-1'le geçti!
Fenerbahçe Opet, Nilüfer Belediyespor'u 3-1'le geçti! Vodafone Sultanlar Ligi'nin 8'inci haftasında Fenerbahçe Opet, Nilüfer Belediyespor deplasmanından 3-1 galip ayrıldı.
18.11.2023 Voleybol
Arina Fedorovtseva, Berke Özer'i izlemeye gitti! Maçta sakatlandı
Arina Fedorovtseva, Berke Özer'i izlemeye gitti! Maçta sakatlandı Fenerbahçe Opet'in Rus voldeybolcusu Arina Fedorovtseva, sevgilisi Berke Özer'in maçını tribünden seyretti. Eyüpspor kalecisi Berke mücadelede talihsizlik yaşadı.
30.10.2023 Voleybol
Türk voleybolunda madalya kazanan eski kadrolar!
Türk voleybolunda madalya kazanan eski kadrolar! İşte Türk voleybolunda madalya kazanarak bizleri onurlandıran kadrolar...
27.10.2023 Voleybol
Cumhuriyet’in 100’ü altın kadınlar! Filenin Sultanları destan yazdı
Cumhuriyet’in 100’ü altın kadınlar! Filenin Sultanları destan yazdı Türk kadını spordaki başarılarıyla, kendisini ‘yerlerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde yükselmeye layık’ gören Cumhuriyet’e, yüzüncü yılında adeta saygı duruşunda bulundu. Voleybol, basketbol, güreş, atletizm ve boksta altın madalyalar havada uçuştu.
1.10.2023 Voleybol
Beşiktaş en kritik virajda! Puan kaybı lüksü yok
Beşiktaş en kritik virajda! Puan kaybı lüksü yok Hafta arası erteleme maçında Adana Demirspor’a yenilirken yoğun eleştiri alan Kartal bugün Konyaspor deplasmanında düzlüğe çıkmanın hesaplarını yapıyor. Süper Lig’in ilk 6 haftasında 8 puan kaybeden siyah-beyazlı takım kazanırsa rahat bir nefes alacak, aksi halde zirve yarışından bir hayli uzaklaşacak.
1.10.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan üç aşamalı zafer planı!
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan üç aşamalı zafer planı! Fenerbahçe’de Teknik Direktör İsmail Kartal ve ekibi Samandıra’da yaşıyor. Her maç öncesi önce rakip takımın olası 11’i ve oyun planı futbolculara gönderiliyor. Ardından tesislerde birebir toplantı yapılırken, son aşamada idmanlarda pratikler gerçekleştiriliyor.
1.10.2023 Fenerbahçe
Ebrar Karakurt yeni takımına katılıyor! Filenin Sultanları'nda şov yapmıştı
Ebrar Karakurt yeni takımına katılıyor! Filenin Sultanları'nda şov yapmıştı A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın tecrübeli isimlerinden Ebrar Karakurt yeni takımına katılmak için geri sayıma geçti. Filenin Sultanları'yla birlikte inanılmaz bir yazı geride bırakan tecrübeli voleybolcunun bugün Rusya'da olacağı öğrenildi.
1.10.2023 Voleybol
Galatasaray, Ankaragücü karşısında geri döndü! 3 puanın sahibi oldu
Galatasaray, Ankaragücü karşısında geri döndü! 3 puanın sahibi oldu Trendyol Süper Lig'in 7'nci haftasında Ankaragücü'nü konuk eden Galatasaray, sahadan 3 puanla ayrıldı.
30.09.2023 Galatasaray
Wilfried Zaha fırtınası! Galatasaray formasıyla bir ilki başardı
Wilfried Zaha fırtınası! Galatasaray formasıyla bir ilki başardı Trendyol Süper Lig'in 7'nci haftasında Galatasaray, MKE Ankaragücü'nü konuk etti. Ankaragücü file bekçisi Bahadır Han Güngördü'nün kurtarışlarıyla ön plana çıktığı maçta yıldızlaşan isim Wilfried Zaha oldu.
30.09.2023 Galatasaray
Wolverhampton, Manchester City'i devirdi
Wolverhampton, Manchester City'i devirdi İngiltere Premier Lig'in 7'nci haftasında Wolverhampton, Manchester City engelini 2-1'lik skorla geçti.
Joao Tralhao'dan Galatasaray yorumu! 'Kaliteli oyuncuları var'
Joao Tralhao'dan Galatasaray yorumu! 'Kaliteli oyuncuları var' Trendyol Süper Lig'in 7'nci haftasında İstanbulspor deplasmanından 2-1 galip ayrılan Antalyaspor'da teknik sorumlu Joao Tralhao açıklamalarda bulundu.
30.09.2023 Antalyaspor
Osman Özköylü: Trabzonspor'a karşı oynamak kolay değil
Osman Özköylü: Trabzonspor'a karşı oynamak kolay değil Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Trabzonspor deplasmanındaki mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulundu.
30.09.2023 Pendikspor
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan hakem tepkisi! 'Terbiyesizlik yapılmayacak'
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan hakem tepkisi! 'Terbiyesizlik yapılmayacak' Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Pendikspor maçının ardından müsabakanın hakem ekibine tepki gösterdi. Ertuğrul Doğan, "Sahada yaşanan terbiyesizliğin bir sonunun gelmesi lazım. Burası dingonun ahırı değil. Kimsenin kimseyi bu şekilde tahrik etmeye hakkı yok" açıklamasını yaptı.
30.09.2023 Türkiye Kupası
İstanbulspor'da Olcay Demir'den veda mesajı!
İstanbulspor'da Olcay Demir'den veda mesajı! İstanbulspor'da Fatih Tekke ile yolların ayrılmasının ardından takımın başında 2 maçtır sahaya çıkan Olcay Demir, Antalyaspor mağlubiyeti sonrası konuştu.
30.09.2023 İstanbulspor
Anastasios Bakasetas: Biraz garip bir gol oldu
Anastasios Bakasetas: Biraz garip bir gol oldu Trabzonspor'un Pendikspor'u 2-1 mağlup ettiği maçta gol sevinci yaşayan Anastasios Bakasetas mücadele sonrasında konuştu.
30.09.2023 Trabzonspor
Stefano Denswil: Daha fazla gol atabilirdik
Stefano Denswil: Daha fazla gol atabilirdik Trabzonspor'un tecrübeli futbolcusu Stefano Denswil, Pendikspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.
30.09.2023 Trabzonspor
Paul Onuachu: Önemli olan 3 puan almak!
Paul Onuachu: Önemli olan 3 puan almak! Trabzonspor'un Nijeryalı santrforu Paul Onuachu, Pendikspor galibiyetinin ardından konuştu.
30.09.2023 Trabzonspor
Meliha İsmailoğlu'ndan Bosna Hersek itirafı! Olimpiyat hedefini açıkladı
Meliha İsmailoğlu'ndan Bosna Hersek itirafı! Olimpiyat hedefini açıkladı A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Opet'in tecrübeli isimlerinden Meliha İsmailoğlu, Bosna Hersek basınına konuştu. Meliha İsmailoğlu, Türk vatandaşlığına geçiş sürecini anlattı.
30.09.2023 Voleybol
İstanbulspor - Antalyaspor: 1-2
İstanbulspor - Antalyaspor: 1-2 Trendyol Süper Lig'in 7'nci haftasında Antalyaspor 1-0 yenik duruma düştüğü maçta Buksa'nın golleriyle İstanbulspor'u 2-1 mağlup etti.
30.09.2023 İstanbulspor
Meliha Diken'den Zehra Güneş ve Eda Erdem cevabı! 'O altın hep eksikti'
Meliha Diken'den Zehra Güneş ve Eda Erdem cevabı! 'O altın hep eksikti' Fenerbahçe Opet'in yıldızı Meliha İsmailoğlu Diken, Filenin Sultanları'nın başarısı, kariyeri ve takım arkadaşları Eda Erdem ve Zehra Güneş ile ilgili açıklamalarda bulundu.
28.09.2023 Voleybol
Arina Fedorovtseva ve Berke Özer aşkından ilk fotoğraf!
Arina Fedorovtseva ve Berke Özer aşkından ilk fotoğraf! Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Arina Fedorovtseva özel hayatıyla gündem oldu. Arina, bir AVM'de eski Fenerbahçeli Berke Özer ile görüntülenmişti. İki isimden yeni fotoğraf geldi.
19.09.2023 Voleybol
Trabzonspor'dan köklü değişim planı! Ciddi teklif alanlar satılacak
Trabzonspor'dan köklü değişim planı! Ciddi teklif alanlar satılacak Trabzonspor’da yönetim kurulu ve teknik heyette yaşanan değişimler oyuncu grubuyla sürecek. Teknik Direktör Nenad Bjelica yeni sezon için köklü değişime hazırlanıyor.
12.05.2023 Trabzonspor
Umut Nayir'den transfer cevabı! 'Birçok kulüple adım geçiyor'
Umut Nayir'den transfer cevabı! 'Birçok kulüple adım geçiyor' Spor Toto Süper Lig ekiplerinden HangiKredi Ümraniyespor'da gösterdiği performansla dikkat çeken Umut Nayir, transfer iddialarına cevap verdi. Tecrübeli forvet, Beşiktaş'la ilgili gelen soruyu da yanıtladı.
12.05.2023 Ümraniyespor

Benzer Haber Etiketleri

Meliha İsmailoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.