Futbolcu Melike’den Şendil’e tepki: Açıklama cahilce gülüyorum
Futbolcu Melike’den Şendil’e tepki: Açıklama cahilce gülüyorum BeIN Sports spikeri Melih Şendil, “Maç Sonu” programında Real Madrid ile Manchester City’nin oynadığı karşılaşmada, Real Madrid’in pembe formasını eleştirerek “Kadınlar futbolda olmamalı. Başkan olsam asla pembe forma yaptırmam” ifadelerini kullanmıştı.
11.08.2020 Gündem
Melike Pekel: Mesut Özil'in milli takım kararı...
Melike Pekel: Mesut Özil'in milli takım kararı... Paris Saint Germain Kadın Futbol Takımı'nda forma giyen milli oyuncu Melike Pekel, örnek aldığı futbolcunun Cristiano Ronaldo olduğunu ifade ederek, Arsenal’de forma giyen Mesut Özil’in Almanya milli takımını bırakma kararının doğru olduğunu söyledi.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
"Mesut Özil’in Almanya milli takımından ayrılışı çok doğru"
"Mesut Özil’in Almanya milli takımından ayrılışı çok doğru" Paris Saint Germain Kadın Futbol Takımı'nda forma giyen milli oyuncu Melike Pekel, Arsenal’de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil’in Almanya Milli Takımı'nı bırakma kararıyla ilgili ise, “Bence doğru bir karar, gerçekten çok haksız yere hep suçlandı. Bir maç kaybedildiği zaman bile Mesut’tan buldular. Ben olsam ben de öyle bir milli takımda oynamak istemem” şeklinde konuştu.
7.12.2018 Futbol
Paris Saint-Germain, Melike Pekel ile sözleşme imzaladı
Paris Saint-Germain, Melike Pekel ile sözleşme imzaladı Paris Saint-Germain Kadın Futbol Takımı, milli oyuncu Melike Pekel ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
1.07.2020 Futbol
Melike'den Çalhanoğlu'na mesaj!
Melike'den Çalhanoğlu'na mesaj! Kadın A Milli Takımımız, 2017 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 5. Grup'taki sekizinci maçında Macaristan'ı 2-1 yendi. Maça Bayern Münih'de forma giyen milli futbolcumuz Melike Pekel'in müthiş frikik vuruşu damga vurdu.
7.06.2016 Futbol

Benzer Haber Etiketleri