Melinda Gates

Melinda Gates

Son dakika Melinda Gates haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Melinda Gates gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Melinda Gates haber sayfamızda...

Melinda Gates

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 198 melinda gates haberi bulunmuştur.
Doğurganlık oranında 'büyük düşüş': Ülkelerin yüzde 97'sinde nüfusun azalması bekleniyor
Doğurganlık oranında 'büyük düşüş': Ülkelerin yüzde 97'sinde nüfusun azalması bekleniyor Uzmanlar bazı ülkelerdeki 'bebek patlaması' ve bazı ülkelerdeki 'bebek iflası' sebebiyle dünyanın '21. yüzyıl boyunca sarsıcı bir sosyal değişimle' karşı karşıya olduğu uyarısında bulundu.
22.03.2024 Dünya
Yatırımcı arkadaşı 'Sat' deyince yaptı! Bill Gates artık ilk 5'e giremiyor
Yatırımcı arkadaşı 'Sat' deyince yaptı! Bill Gates artık ilk 5'e giremiyor Dünyanın en zengin insanları listesine baktığımızda pek çok tanıdık isimle karşılaşabiliyoruz. Ancak bu listede yine de ters giden bir şeyler olduğunu, aslında dünyanın en zengin insanlarının bu kişiler olmadığını iddia edenler dahi var. Peki, Bill Gates aldığı bir tavsiye yüzünden en zengin olma şansını nasıl kaçırdı?
14.02.2024 Yaşam
Sağ kolu, Bill Gates ve Epstein hakkındaki soruları cevapsız bıraktı
Sağ kolu, Bill Gates ve Epstein hakkındaki soruları cevapsız bıraktı Bill ve Melinda Gates Vakfı Başkanı Christopher Elias'ın Davos'ta bir gazetecinin pedofil milyarder Jeffrey Epstein ve Bill Gates hakkında yönelttiği birçok soruya cevap vermemesi dikkat çekti.
17.01.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Barış için sorumluluğa hazırız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Barış için sorumluluğa hazırız Dünya İklim Eylemi Zirvesi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki saldırılarına ilişkin yeni mesajlar verdi.
1.12.2023 Gündem
Çin Devlet Başkanı Xi: Umudumu Amerikan halkına bağladım
Çin Devlet Başkanı Xi: Umudumu Amerikan halkına bağladım Çin Devlet Başkanı Xi Jinping milyarder iş adamı Bill Gates ile yaptığı görüşmede, “Her zaman, Çin-ABD ilişkilerinin temelini halkların oluşturduğunu düşündüm. Umudumu Amerikan halkına bağladım” ifadelerini kullandı.
16.06.2023 Dünya
Gates artık torun seviyor
Gates artık torun seviyor Microsoft’un kurucu ortağı, ABD’li milyarder Bill Gates’in (67) kızı Jennifer ile eşi, binici Nayel Nassar ilk bebeklerini geçen ay kucaklarına almıştı.
8.04.2023 Dünya
Çocuk evliliklerine karşı birleştiler
Çocuk evliliklerine karşı birleştiler Dünyanın en güçlü kadınları arasında gösterilen üç kadın; insan hakları savunucusu avukat Amal Clooney, Microsoft’un kurucusu Bill Gates’in eski eşi, iş insanı ve hayırsever Melinda French Gates ve ABD eski Başkanı Barack Obama’nın eşi Michelle Obama, çocuk yaşta evlilikleri sonlandırmak üzere güçlerini birleştirdi.
26.03.2023 Pazar
Gates’i kızdıran soru
Gates’i kızdıran soru Microsoft’un sahibi, ABD’li milyarder Bill Gates’e bir TV röportajında sunucu şunu sordu: “Eski eşiniz Melinda Gates’in uyarısına rağmen fuhuş suçlusu Jeffrey Epstein ile yemeğe çıktığınız için pişman mısınız?” Sinirlenen Gates, “Sen de çok eskiye gidiyorsun ama 100...
31.01.2023 Dünya
Bill Gates'in kızı Jennifer Gates hamile
Bill Gates'in kızı Jennifer Gates hamile Microsoft'un kurucusu, dünyaca ünlü ABD'li milyarder Bill Gates'in (67) kızı Jennifer Gates (26), sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hamile olduğunu duyurdu. Jennifer Gates, geçtiğimiz yıl Nayel Nassar ile dünyaevine girmişti.
26.11.2022 Cadde
Gates’in suçlanması sonrası tacize önlem
Gates’in suçlanması sonrası tacize önlem Bill Gates kurucusu olduğu Microsoft’un yönetiminden taciz soruşturması nedeniyle uzaklaşmıştı. Bu nedenle önlemler alan şirket, yöneticilerle çalışanların duygusal ilişkilerinin yönetime bildirilmesini şart koştu.
17.11.2022 Dünya
Silikon Vadisi'nin kirli yüzü: Striptiz kulüplerine şirket gezileri, açık evlilikler, sapkın partiler...
Silikon Vadisi'nin kirli yüzü: Striptiz kulüplerine şirket gezileri, açık evlilikler, sapkın partiler... Elon Musk'ın iş adamının karısıyla yaşadığı iddia edilen yasak ilişki, hoş olmayan bir dünyaya açılan bir kapıyı araladı. Silikon Vadisi'nde normal ahlak anlayışı, yalnızca "sıradan ölümlüler" için; teknoloji milyarderleri içinse geçerli değil. Eski Silikon Vadisi çalışanının yakın tarihli anıları, endüstri içerisindeki kötü niyetli ve toksik cinsiyetçiliği ortaya çıkardı.
26.07.2022 Dünya
Gates’ten vakfına ‘cömert’ bağış
Gates’ten vakfına ‘cömert’ bağış Teknoloji devi Microsoft’un kurucusu ve dünyanın en zengin dördüncü kişisi Bill Gates, eş başkanlığını yaptığı “Bill & Melinda Gates Vakfı”na 20 milyar dolar bağışladığını bildirdi.
15.07.2022 Dünya
Hollanda'da Bill Gates'in desteklediği 'sürdürülebilir süpermarket' tamamen yandı
Hollanda'da Bill Gates'in desteklediği 'sürdürülebilir süpermarket' tamamen yandı Hollanda'nın Almelo kentinde bulunan ve Microsoft'un kurucusu Bill Gates tarafından finanse edilen Picnic aan de Zeerand adlı "sürdürülebilir süpermarket", nedeni henüz belirlenemeyen yangın sonucu tamamen yok oldu.
12.07.2022 Dünya
Warren Buffett'ın 96 milyar dolarlık servetiyle ilgili bomba iddia! Gezegendeki her çocuk...
Warren Buffett'ın 96 milyar dolarlık servetiyle ilgili bomba iddia! Gezegendeki her çocuk... 92 yaşındaki ABD’li ünlü iş insanı Warren Buffett’ın 96 milyar doları aşan servetinin ölümünün ardından ne olacağına dair yeni bir iddia ortaya atıldı.
28.06.2022 Dünya
Bu ne tesadüf böyle?
Bu ne tesadüf böyle? Microsoft’un kurucusu, ABD’li milyarder Bill Gates (65) “Bir Sonraki Pandemi Nasıl Önlenir?” adlı kitabının yayımlanmasından birkaç gün sonra Kovid-19 hastalığına yakalandı.
12.05.2022 Dünya
Bill Gates koronavirüse yakalandı
Bill Gates koronavirüse yakalandı Microsoft'un kurucu ortağı Bill Gates, Kovid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı.
11.05.2022 Dünya
Bill Gates: Epstein ile görüşmem bir hataydı
Bill Gates: Epstein ile görüşmem bir hataydı Bir dönem dünyanın en zengin insanı olan Gates, pedofili milyarderle dostluğu için "Jeffrey Epstein'le herhangi bir şekilde buluşarak hata yaptım. Belki de Melinda'nın bu konudaki içgüdüleri daha keskindi" dedi. Bill Gates, günler önce Twitter'ı satın alan Elon Musk'ın eleştirilerine ise "Bana karşı nazik olması gerekmiyor" yanıtını verdi.
5.05.2022 Dünya
Bill Gates, 27 yılın ardından boşandığı eşi ve evlilik hakkında konuştu
Bill Gates, 27 yılın ardından boşandığı eşi ve evlilik hakkında konuştu Bill Gates, eski eşi Melinda French Gates'le evliliğinin "harika" olduğunu ve onunla "yine olsa yine" evlenmeyi tercih edeceğini söyledi.
2.05.2022 Dünya
Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir: ‘Kız kardeşlik’ ruhuyla sahada
Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir: ‘Kız kardeşlik’ ruhuyla sahada “İş dünyası, kalkınma ve sürdürülebilirliğin kesişim kümesinde, fırsat eşitliğini görüyorum. Özel sektöre rol model olmak istiyoruz. Bir de çalışma hayatındaki kadınlar olarak ‘kız kardeşlik’ ruhu içinde hareket etmeliyiz”
13.01.2022 Milliyet Executive
Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in yatları Marmaris'te
Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in yatları Marmaris'te Teknoloji şirketi Microsoft'un kurucu ortağı ve dünyanın sayılı zenginlerinden Bill Gates'e ait 'Lana' isimli kiralık süper yat ve lojistik destek gemisi olan 'Wayfinder', Muğla'nın Marmaris ilçesine demir attı.
25.10.2021 Haberler
‘Bu ilaç enfeksiyonu engelliyor virüs yoğunluğunu da azaltıyor’
‘Bu ilaç enfeksiyonu engelliyor virüs yoğunluğunu da azaltıyor’ Türk Tabipleri Birliği (TTB), “Kovid-19 Pandemisi 18 Ay Değerlendirme Raporu”nda virüsün tedavisine yönelik kullanılan ilaçları masaya yatırırken, uluslararası onay süreci henüz sonuçlanmayan ancak uzmanlar tarafından “umut vaadedici” olarak nitelendirilen Molnupiravir’e ilişkin olumlu bir değerlendirmeye yer verdi.
22.10.2021 Gündem
Gates’in kızına imam nikahı!
Gates’in kızına imam nikahı! Mayıs ayında boşanan milyarder çift Bill ve Melinda Gates’in kızları Jennifer, Mısırlı Müslüman bir jokey olan Nayel Nassar’la dini nikahın ardından, resmi nikah töreniyle evlendi
18.10.2021 Dünya
Milyon dolarlık düğüne eleştiri
Milyon dolarlık düğüne eleştiri ABD’de 1.5 ay önce boşanan Microsoft’un kurucusu Bill Gates ile Melinda Gates’in kızı Jennifer (25) yarın evleniyor.
15.10.2021 Dünya
Dudak uçuklatan boşanma! Bazı ülkelerden daha zengin oldu
Dudak uçuklatan boşanma! Bazı ülkelerden daha zengin oldu İngiltere'de milyarder eşinden boşanan eski güzellik kraliçesi Kirsty Bertarelli, yaptığı anlaşmayla tarihe geçti. Kirsty'nin edindiği servet, bazı ülkelerin gayri safi yurtiçi hasılasından daha büyük.
7.10.2021 Dünya
Bill Gates'ten yeni 'koronavirüs salgını' uyarısı
Bill Gates'ten yeni 'koronavirüs salgını' uyarısı Microsoft’un kurucusu ve dünyanın en zengin insanları arasında yer alan Bill Gates'ten, yeni bir küresel salgın hakkında uyarı geldi. Gerçekleşebilecek yeni bir pandemiye hazır olmadığımızı ve bu sebeple tehlike çanlarının çaldığını söyledi. Düşük ve yüksek gelirli ülkeler arasındaki aşı eşitsizliklerini "derin bir ahlaki öfkeye" dönüştüğünü söyleyen Gates, salgın hazırlıklarına gösterilen ilginin düşük olmasından dolayı 'endişeliyim' dedi.
14.09.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Melinda Gates ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.