Meltem Hocaoğlu Akyol

Meltem Hocaoğlu Akyol

Son dakika Meltem Hocaoğlu Akyol haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Meltem Hocaoğlu Akyol gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Meltem Hocaoğlu Akyol haber sayfamızda...

Meltem Hocaoğlu Akyol

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23 meltem hocaoğlu akyol haberi bulunmuştur.
ABD'den Milli Takım'a vize engeli! Skandal karar
ABD'den Milli Takım'a vize engeli! Skandal karar 8-10 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek Dünya Oyunlarına 9 karatecimiz kota aldı, ancak gidemiyorlar. Çünkü; konsolosluk, altı ay önce başvuru yapan Karate Federasyonuna bir yıl sonrasına (2023 Temmuz) randevu verdi. Araya Bakanlıklar, TMOK bile girdi, ama sonuç değişmedi.
1.07.2022 Diğer
Türk sporcular Tokyo 2020'de günü 3 madalyayla tamamladı
Türk sporcular Tokyo 2020'de günü 3 madalyayla tamamladı 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın 15. günü tamamlanırken Türk sporcular 3 madalya kazanma başarısı gösterdi. 
7.08.2021 Yaz Olimpiyatları
Tokyo 2020'de Buse Naz Çakıroğlu ve Busenaz Sürmeneli ringe çıkıyor!
Tokyo 2020'de Buse Naz Çakıroğlu ve Busenaz Sürmeneli ringe çıkıyor! 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın 15'inci gününde yarın 4 branşta 7 Türk sporcu madalya için mücadele edecek. Boksta kadınlarda 51 kiloda Buse Naz Çakıroğlu ve 69 kiloda ise Busenaz Sürmeneli altın madalya için mücadele verecek.
6.08.2021 Yaz Olimpiyatları
Milli karateciler Tokyo’ya gitti
Milli karateciler Tokyo’ya gitti 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda mücadele edecek Karate Milli Takımı, Japonya’ya gitti. Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Mehmet Kör, “Olimpiyatlarda elde edeceğimiz sonuçlarla Türkiye’nin gururu olmak istiyoruz” dedi. Tokyo’ya giden Karate Milli Takımı kafilesinde 7 sporcu 3 antrenör yer aldı. Antrenörler Haldun Alagaş ve İsmail Hakkı Şen ise Cuma günü Tokyo’ya gidecek.
29.07.2021 Yaz Olimpiyatları
Kalbimiz sizinle Tokyo’da atacak
Kalbimiz sizinle Tokyo’da atacak 2020 Olimpiyatları’nda toplamda 108 sporcumuz kürsü savaşı verecek. Gençler ilk kez mücadele edeceği dev organizasyonda önce üst sıraları hedeflerken, aldıkları madalyalarla dikkatleri üzerine çeken isimlerimizin ise aklındaki tek şey kürsü olacak.
23.07.2021 Yaz Olimpiyatları
Tokyo Olimpiyatları 2020 ne zaman? Tokyo Olimpiyatları hangi kanalda, saat kaçta?
Tokyo Olimpiyatları 2020 ne zaman? Tokyo Olimpiyatları hangi kanalda, saat kaçta? Tokyo Olimpiyatları, 2020 yılında koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenmişti. Bu yıl Japonya'da gerçekleştirilecek Tokyo Olimpiyatı'na katılacak milli sporcuların isimleri ve sayısı merak konusu oldu. Nefeslerin tutulduğu Tokyo Olimpiyatları hangi kanalda?
21.07.2021 Skorer
2020 Tokyo Oyunları'nda Türkiye'nin madalya umutları
2020 Tokyo Oyunları'nda Türkiye'nin madalya umutları Son dönemde uluslararası organizasyonlarda derecelere giren birçok branştaki ay-yıldızlı sporcular, Türkiye'nin Tokyo 2020'deki madalya umutları olacak. Daha önce olimpiyat madalyası kazanan milli güreşçiler Taha Akgül, Rıza Kayaalp ile Cenk İldem, atletizmde Yasmani Copello Escobar ile Eşref Apak, tekvandocu Nur Tatar, başarılarına yenisini eklemeye çalışacak.
21.07.2021 Yaz Olimpiyatları
Tokyo Olimpiyatları'nda Türkiye'den 108 sporcu katılacak
Tokyo Olimpiyatları'nda Türkiye'den 108 sporcu katılacak Pandemi nedeniyle bu yıla ertelenen 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye, 18 branşta toplam 108 sporcuyla temsil edilecek. Japonya'nın başkenti Tokyo'da 23 Temmuz-8 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek dünyanın en büyük spor organizasyonunda 108 milli sporcu madalya mücadelesi verecek.
12.07.2021 Diğer
2020 Tokyo Olimpiyatları'na son 1 ay
2020 Tokyo Olimpiyatları'na son 1 ay Pandemi nedeniyle bu yıla ertelenen 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın başlamasına 1 ay kalırken, şu ana kadar takım sporlarındaki isimler dahil 17 branşta toplam 89 milli sporcu kota almayı başardı.
22.06.2021 Yaz Olimpiyatları
Karatede 5 olimpiyat kotası birden
Karatede 5 olimpiyat kotası birden Dünya Karate Federasyonu tarafından açıklanan resmi olimpik puan sıralamasına göre 5 milli karateci doğrudan Tokyo Olimpiyatları'na katılma hakkı elde etti.
25.05.2021 Yaz Olimpiyatları
Son dakika haberi - Meltem Hocaoğlu Akyol Avrupa şampiyonu!
Son dakika haberi - Meltem Hocaoğlu Akyol Avrupa şampiyonu! Milli karateci Meltem Hocaoğlu Akyol, Avrupa şampiyonu oldu.
22.05.2021 Diğer
Meltem Hocaoğlu Akyol'dan olimpiyat kotası
Meltem Hocaoğlu Akyol'dan olimpiyat kotası Hırvatistan'ın Porec şehrinde düzenlenen 55'inci Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası'nda mücadele eden milli sporcu Meltem Hocaoğlu Akyol, finale yükselirken Tokyo Olimpiyatları'na katılmayı da garantiledi. Milli sporculardan Dilara Bozan ile Ali Sofuoğlu da finale yükselen isimler oldu.
19.05.2021 Yaz Olimpiyatları
Milli sporcular, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı
Milli sporcular, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı Türkiye'yi dünya ve Avrupa şampiyonaları ile olimpiyatlarda temsil eden milli sporcular, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için kutlama mesajı yayımladı.
19.05.2021 Skorer
Son dakika - Karate Milli Takımı, Lizbon'da birinci oldu
Son dakika - Karate Milli Takımı, Lizbon'da birinci oldu Karate Milli Takımı, Portekiz'in başkenti Lizbon'da yapılan Karate 1 Premier Lig'de kazandığı 3 altın ve 6 bronz madalya ile genel sıralamada birinci oldu.
3.05.2021 Diğer
Milli karatecilerden Lizbon'da 3'ü altın 9 madalya
Milli karatecilerden Lizbon'da 3'ü altın 9 madalya Karate Milli Takımı, 2020 Tokyo Olimpiyatları için kota puanı veren Karate 1 Premier Lig'in Lizbon etabını 3 altın ve 6 bronz madalya ile tamamladı.
2.05.2021 Diğer
Salgının gölgesinde Süper Lig şampiyonu Başakşehir!
Salgının gölgesinde Süper Lig şampiyonu Başakşehir! Kovıd-19 nedeniyle üç ay ara verilen Süper Lig’de mutlu sona ulaşan Başakşehir, tarihte bunu başaran 6. takım oldu
1.01.2021 Futbol
Son dakika | Sporda 2020 yılı böyle geçti!
Son dakika | Sporda 2020 yılı böyle geçti! 2020 yılını uğurlamaya hazırlanıyoruz. Kovid-19 sporu da sekteye uğrattı. ABD'li efsane basketbolcu Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gianna, California'daki helikopter kazasında hayatını kaybetti. Futbol efsanesi Diego Armando Maradona da hayata gözlerini yumdu. İşte sporda 2020'nin olayları...
15.12.2020 Skorer
Meltem Hocaoğlu Akyol'un hedefi olimpiyat şampiyonluğu
Meltem Hocaoğlu Akyol'un hedefi olimpiyat şampiyonluğu Milli karateci Meltem Hocaoğlu Akyol, "Olimpiyattaki hedef tabii ki altın. Karate ilk defa olimpiyatlarda olacaktı ve ertelendi. Bu üzüntü verici bir durum oldu. Ama iyi taraflarından bakmaya çalışırsak; bir sakatlığım vardı ve bunun üstesinden yeterince geldim, kendimi kuvvetlendirdim, daha iyi olduğumu hissediyorum" dedi.
27.11.2020 Diğer
Meltem Akyol: "Ben Tokyo’da kürsüye inanıyorum"
Meltem Akyol: "Ben Tokyo’da kürsüye inanıyorum" Olimpiyatlarda mücadele edecek olan Meltem Akyol, salgının sporculara etkisini esprili bir dille anlattı: partnerim bankacı eşim
1.07.2020 Diğer
Milli karateci Meltem Hocaoğlu Akyol, olimpiyat kotası aldığını telefonda öğrendi
Milli karateci Meltem Hocaoğlu Akyol, olimpiyat kotası aldığını telefonda öğrendi Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda 61 kiloda Türkiye'yi temsil edecek milli karateci Meltem Hocaoğlu Akyol, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle eleme maçlarının iptal edilmesi sonrası kota aldığını telefonda öğrendiğini söyledi.
1.07.2020 Diğer
Milli sporcular evlere konuk oluyor
Milli sporcular evlere konuk oluyor İBB’nin hafta içi her gün canlı yayınlanan egzersiz videolarında, her Perşembe milli sporcular İstanbullulara konuk oluyor. Serilerin ilkinde, Badminton branşında olimpiyatlara katılan ilk Türk sporcumuz Neslihan Yiğit, Spor İstanbul instagram hesabından tüm katılımcılara egzersiz yaptıracak.
1.07.2020 Diğer
Meltem Hocaoğlu Akyol: Tek hayalim olimpiyat madalyası
Meltem Hocaoğlu Akyol: Tek hayalim olimpiyat madalyası  Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları kota mücadelesini sürdüren İstanbul BBSK'nın başarılı karatecisi Meltem Hocaoğlu Akyol, uzun yıllardır olimpiyat madalyası hayali kurduğunu söyledi.
1.07.2020 Voleybol
İyi Parti milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il İyi Parti milletvekili adayları
İyi Parti milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il İyi Parti milletvekili adayları İyi Parti milletvekili aday listesi YSK'ya teslim edildi. 24 Haziran'da gerçekleştirilecek 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin milletvekili aday listesi kesinleştirildi. İşte il il İyi Parti milletvekili aday listesi
22.05.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Meltem Hocaoğlu Akyol ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.