Menekşe

Menekşe

Son dakika menekşe haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan menekşe gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan menekşe haber sayfamızda...

Menekşe

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.751 menekşe haberi bulunmuştur.
Fiorentina Konferans Ligi'nde yarı finalist!
Fiorentina Konferans Ligi'nde yarı finalist! UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanşında Fiorentina normal süresi golsüz biten maçta Viktoria Plzen'i uzatmada bulduğu gollerle 2-0 yenerek yarı finalist oldu.
18.04.2024 Konferans Ligi
İsmail Hacıoğlu'nun babaannesi hayatını kaybetti! 'Hayatıma hangi kadın girse gözleri sendi'
İsmail Hacıoğlu'nun babaannesi hayatını kaybetti! 'Hayatıma hangi kadın girse gözleri sendi' İsmail Hacıoğlu'nun babaannesi Gökçen Hacıoğlu vefat etti. Oyuncu, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Hacıoğlu, babaannesinin mezarının fotoğrafını paylaşarak duygularını dile getirdi.
21.03.2024 Cadde
Araç 10 metrelik duvardan uçtu, sürücü son anda kurtuldu! Görgü tanığı o anları anlattı
Araç 10 metrelik duvardan uçtu, sürücü son anda kurtuldu! Görgü tanığı o anları anlattı Gümüşhane’de sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu cip, yokuş aşağı hareket ederek 10 metrelik duvardan site bahçesine düştü.
4.03.2024 Gündem
Yemekteyiz Menekşe kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Menekşe kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Yemekteyiz Menekşe kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Menekşe kaç yaşında, ne iş yapıyor? Yemekteyiz'de yeni bölümler izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Haftanın 3.gün yarışmacısı Menekşe Aydın Hoca oldu. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Menekşe kimdir, kaç yaşında?
20.02.2024 Bilgi Rehberi
İstanbul Valiliği açıkladı: İstanbul’daki okulların deprem raporu
İstanbul Valiliği açıkladı: İstanbul’daki okulların deprem raporu İstanbul Valiliği ve İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) tarafından yürütülen çalışmaya göre İstanbul’daki okulların depreme karşı yapım ve güçlendirme çalışmalarına dair son durum raporu açıklandı.
15.02.2024 Gündem
Oğlu kapıyı girip eve girdi! Yaşlı çiftin kahreden ölümü
Oğlu kapıyı girip eve girdi! Yaşlı çiftin kahreden ölümü Bursa’da, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen İsmail (66) ile eşi Nermin Danacı (65), hayatını kaybetti.
15.02.2024 Gündem
Şarkıcı Nilüfer kızı Ayşe'nin ısrarına kayıtsız kalmadı! 'Evlat için çiğ tavuk yenir'
Şarkıcı Nilüfer kızı Ayşe'nin ısrarına kayıtsız kalmadı! 'Evlat için çiğ tavuk yenir' Dillere pelesenk olan şarkıları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Nilüfer son paylaşımıyla da adından söz ettirdi. Kızının ondan dövme yapmasını istediğini söyleyen şarkıcı parmağına dövme yaptırdı.
11.02.2024 Cadde
Bir annenin yürek yakan feryadı! 'Bu acının tarifi yok, oğlum ne olur gel'
Bir annenin yürek yakan feryadı! 'Bu acının tarifi yok, oğlum ne olur gel' Van’da çocukları dağa kaçırılan ailelerin Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi binası önündeki eylemi, 75'inci haftada da sürdü. Eyleme katılan Saliha Mert, dağa kaçırılan oğlundan 2005'ten bu yana haber alamadıklarını belirterek, "Bu acının tarifi yok. Oğlum ne olur gel" dedi.
8.02.2024 Gündem
Altuğ, Kayahan’ın şarkılarını söylüyor
Altuğ, Kayahan’ın şarkılarını söylüyor Kayahan’ın gönüllere taht kuran şarkıları, Emre Altuğ’un sesiyle yeniden hayat bulacak. İş Sanat, Türk pop müziğinin efsane ismi Kayahan’ın unutulmaz şarkılarını Altuğ’un eşsiz yorumuyla “İstanbul Kadar Güzel” konserinde bir araya getiriyor.
25.01.2024 Kültür Sanat
Melike'yi hayattan koparıp intihar etti! Korkunç gerçek ortaya çıktı: Babası da 3 kadını öldürmüş
Melike'yi hayattan koparıp intihar etti! Korkunç gerçek ortaya çıktı: Babası da 3 kadını öldürmüş Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, tartıştığı sevgilisi Zübeyir Yıldız (28) tarafından otomobilinde tabancayla başından vurulan Melike Akpınar (24), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayda korkunç detaylar ortaya çıktı.
19.01.2024 Gündem
13 Eylül Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
13 Eylül Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu İlgi duyulan en önemli alanlardan birisi olarak astroloji dikkat çekmektedir. Astroloji alanında yer alan burçlar sayesinde insanların farklı özellikleri ortaya çıkmıştır. Bu yüzden insanlara ait olan birçok özellik için burçlar ön planda tutulmuştur. Sizler için 13 Eylül hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nelerdir? Tüm detayları ile sizler için derledik.
9.01.2024 Astroloji
G ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: G Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
G ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: G Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftlerin yaşadığı mutluluğun yanında bir telaş da sarıyor. Çocuklarının cinsiyetini öğrenme heyecanı yaşayan aileler ardından isim araştırmasına giriyor. Kız bebekleri için anlamlı isimler seçmek isteyen aileler nadir bulunan, modern ve günümüz çağına uygun isimleri tercih ediyor. İsmin kendisi kadar kulağa hoş gelmesi de anne ve baba adaylarının dikkat ettiği faktörler arasında yer alıyor. G harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “G ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek sahibi olmaya hazırlanan çiftlerin cinsiyetten sonra en çok üzerine düşündükleri konu isimlerdir. Kız bebek bekleyen anne ve baba adayları bebeklerine verecekleri isim konusunda araştırma içerisine girerler. Kızlarının hayat boyu taşıyacağı isme karar verirken aileler anlamlarına da dikkat ederler. Kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler nadir bulunan, keşfedilmemiş, duyulmamış, modern ve popüler isimleri tercih ederler. İsim konusunda oldukça seçici davranan aileler anlamlarının da güzel olmasını isterler. B harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
M ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: M Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
M ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: M Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adayları bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra isim verme konusu üzerinde derin bir araştırma içerisine giriyor. Bebeklerine hayat boyu taşıyacakları isim verirken anne ve baba adayları seçici oluyor. Karar verme sürecinde zorlanan ebeveynler yakınlarına danışırken internet üzerinden kız isimleri ve anlamları konusunda bilgi alıyor. Popüler olması ve modern çağa uygun olmasını isteyen anne ve baba adayları nadir bulunan, keşfedilmemiş, güzel anlamlar olan isimleri kızlarına vermek istiyor. M harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “M ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
25 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
25 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu İnsanlar yeryüzüne geldiklerinden beri gezegenlere, takım yıldızlarına, yıldızlara, her türlü gök cismine kısaca gökyüzüne merak duymuşlardır. Bu sayede astroloji insanlar arasında yaygın bir şekilde merak haline gelmiştir. Gökyüzünde bulunan takım yıldızları burçları meydana getirmektedir. Peki, 25 Ağustos hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nedir? İşte detaylar.
4.01.2024 Astroloji
2024 Ağustos Ayı Hangi Burç? Ağustos Ayında Doğanların Burcu Nedir ve Özellikleri Nasıl Olur?
2024 Ağustos Ayı Hangi Burç? Ağustos Ayında Doğanların Burcu Nedir ve Özellikleri Nasıl Olur? 2024 yılının gelmesiyle beraber burçlarla ilgili sorular yine gündemde. Ağustos ayı hangi burçtur? Ağustos ayında doğan kişilerin özellikleri nelerdir? Ağustos ayının burç özellikleri nelerdir? İşte, Ağustos ayı burçları ile ilgili detayları sizler için derledik.
4.01.2024 Astroloji
2024 Mayıs Ayı Hangi Burç? Mayıs Ayında Doğanların Burcu Nedir ve Özellikleri Nasıl Olur?
2024 Mayıs Ayı Hangi Burç? Mayıs Ayında Doğanların Burcu Nedir ve Özellikleri Nasıl Olur? 2024 Mayıs ayı boğa burcunu temsil etmektedir. Bu burçta doğmuş olan kişiler, Venüs'ün hakim olması sebebiyle genelde istikrarlı, sakin ve duygusaldır. İşte 2024 Mayıs ayında hangi burç kriterleri geçerli oluyor sizler için derledik.
4.01.2024 Astroloji
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları Bilgisayar ve akıllı telefonlarda oynanan oyunlar ve oyun konsolları son dönemlerde popüler hale geldi. LOL, PUBG, CS GO, Valorant gibi çok oyunculu video oyunları dünya ve Türkiye üzerinde en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Ancak oyunları oynarken kendinize öncelikle nick veya isim vermeniz gerek. Mobil, bilgisayar veya konsollardaki oyun nickleri de en az seçilen karakter kadar öneme sahiptir. İyi, yaratıcı, güzel ve havalı nickler ve anlamları oyunda öne çıkmanızı sağlar ve akılda kalıcılığı artırır. En havalı, iyi, güzel, yaratıcı, şekilli, Türkçe ve komik oyuncu isimleri önerileri için “Oyun Nickleri ve Anlamları 2024” içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Marmaray Durakları İsimleri 2024 - İstanbul Marmaray Durak İsimleri, Ücretleri, Güzergah Hattı
Marmaray Durakları İsimleri 2024 - İstanbul Marmaray Durak İsimleri, Ücretleri, Güzergah Hattı Avrupa ile Anadolu Yakası’nı birbirine bağlayan Marmaray hiç şüphesiz İstanbul’un önemli ölçüde toplu taşıma ihtiyacını karşılayan raylı sistemlerden bir tanesi. Gebze-Halkalı tren hattı arasında 15 dakika aralıklarla seferi bulunan Marmaray’ın toplamda 43 durağı var ve en uzun mesafe ise 115 dakika sürüyor. Marmaray İstasyonları'nda Zeytinburnu ile Maltepe arasında ise 8 dakika aralıklarla ek tren seferleri yapılıyor. Marmaray durakları ve isimleri ile ilgili detaylar içeriğimizde...
2.01.2024 Gündem
2'si resmi nikahlı 3 eşini öldürdü! Pes dedirten savunma: Ben kadın düşmanı mıyım?
2'si resmi nikahlı 3 eşini öldürdü! Pes dedirten savunma: Ben kadın düşmanı mıyım? Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, 38 yılda 2 resmi nikahlı eşini öldüren, 2020 yılında Covid- 19 tedbirleri kapsamında şartlı tahliye edilip, son olarak da birlikte yaşadığı Mutlu Menekşe'yi (48) öldürüp, toprağa gömen Necati Akpınar (58) ilk duruşmada indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırıldı. Mutlu Menekşe'nin eski kocası Muhterem Yıldız ise Necati Akpınar'a yardım eden kızı Alev Sevindik'in de ceza almasını istedi.
28.12.2023 Gündem
Avcılar'da dehşet! Temizlik işçisine tekme tokat saldırdı
Avcılar'da dehşet! Temizlik işçisine tekme tokat saldırdı Avcılar’da bir aracın yol üzerindeki internet kablosunu koparması üzerine duran belediyenin çöp kamyonundaki işçilerden biri, yolun açılmasını isteyen sürücünün tekme tokat saldırısına uğradı. Temizlik işçisinin gözünden yaralandı.
27.12.2023 Milliyet Tv
Avcılar'da dehşet! Temizlik işçisine tekme tokat saldırdı
Avcılar'da dehşet! Temizlik işçisine tekme tokat saldırdı Avcılar’da bir aracın yol üzerindeki internet kablosunu koparması üzerine duran belediyenin çöp kamyonundaki işçilerden biri, yolun açılmasını isteyen sürücünün tekme tokat saldırısına uğradı. Temizlik işçisinin gözünden yaralandı.
27.12.2023 Gündem
İstanbul'da fırtınanın etkisiyle sahillerde dev dalgalar oluştu
İstanbul'da fırtınanın etkisiyle sahillerde dev dalgalar oluştu İstanbul'da öğle saatlerinden itibaren fırtına etkili olmaya başladı. Dün akşam AKOM, İstanbul için fırtına uyarısında bulunurken Fatih, Bakırköy ve Küçükçekmece sahillerinde dev dalgalar oluştu.
23.12.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Menekşe ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.