“Uyuyan Güzel” doğru mu?
“Uyuyan Güzel” doğru mu? Düzenli ve derin uykuda hormonlar dengelenir ve cilt kendini yeniler
14.06.2012 Sağlık
Ev yapımı dudak dolgunlaştırıcı
Ev yapımı dudak dolgunlaştırıcı Evde kolayca hazırlayabileceğiniz bitkisel formülle kendi rujunuzu kendiniz yapabilir, daha dolgun dudaklara sahip olabilirsiniz.
23.11.2012 Güzellik
Mevsim meyvesi deyip geçmeyin
Mevsim meyvesi deyip geçmeyin Güzelliğin her zaman içten geldiği vurgulayan Biyolog-Kozmetolog Pervin Bulgak, mevsimi gelen mucizevi meyvelerden faydalanmayı öneriyor.
6.07.2021 Bilgi
Selülit çayı!
Selülit çayı! Yazla birlikte ayna karşınına geçip ‘’ Neden bacaklarımda portakal kabuğu görünümü var,’’ deme mevsimi de geldi.
1.07.2012 Estetik
Pervin Bulgak doğal güzellik ürünleri
Pervin Bulgak doğal güzellik ürünleri Pervin Bulgak, uzmanlığını, yarattığı “Formula by Pervin Bulgak” marka ozonlanmış zeytinyağı ürün serisiyle hayata geçirdi.
30.04.2012 Makyaj
Genç kalmanın üç sırrı…
Genç kalmanın üç sırrı… Dış güzelliğimizi iç güzelliğimize borçluyuz…
30.07.2012 Estetik
Boyun yaşı ele verir, ihmale gelmez
Boyun yaşı ele verir, ihmale gelmez Cildimiz ne kadar bakımlı ve genç olursa olsun, boyundaki kırışıklık ve sarkmalar ne yazık ki istenmeyen görüntülerin oluşmasına neden oluyor.
13.07.2012 Estetik
Argan yağı kullanımının püf noktaları
Argan yağı kullanımının püf noktaları Biyolog-Kozmetolog Pervin Bulgak, son günlerde popüler olan argan yağının mucizelerinden faydalanmak isteyenlere; yüz, vücut, saç ve tırnak için faydaları yanında en iyi etkiyi almak için nasıl kullanılması gerektiğinin püf noktalarını veriyor…
28.03.2012 Alternatif Tıp
Cildinizi yaza hazırlama vakti geldi
Cildinizi yaza hazırlama vakti geldi Mevsim dönümü dolayısıyla pek çok değişiklik yaşayan ve canlanan vücudumuzu güneşli günlere hazırlama zamanı geldi...
26.03.2012 Güzellik
Saçlarınızı 'mevsim değişikliği'ne hazırlayın
Saçlarınızı 'mevsim değişikliği'ne hazırlayın Pervin Bulgak’ın evde kolayca hazırlayabileceğiniz bitkisel formülleriyle hem kadınlar hem de erkekler saçlarını mevsim değişimine hazırlayabilir.
29.02.2012 Güzellik
Selülit ve ödemlerinizden kurtulun
Selülit ve ödemlerinizden kurtulun Vücudumuzu yaza hazırlama zamanı geldi…
22.02.2012 Estetik
Güzellikte ‘nano teknoloji’
Güzellikte ‘nano teknoloji’ Alsancak’taki Dr.Danton Güzellik ve Sağlık Merkezi, doğanın yenileme gücünü teknolojiyle buluşturan “nano” yöntemi ile 10-15 seansta 7-8 santimetre inceltiyor
15.05.2008 Ege
Hem cilde hem de saçlara iyi gelecek avokado maskesi
Hem cilde hem de saçlara iyi gelecek avokado maskesi Son yıllarda evde yapılan doğal maskeler en çok tercih edilen güzellik trendleri arasında yer alıyor. Biyolog ve Kozmetolog Pervin Bulgak, hem cilde hem de saçlara iyi gelecek avokado maskesi tarifi hakkında bilgi verdi. İşte detaylar...
26.08.2021 Saç Bakımı
Evde yapılabilecek en güzel maske: Domates maskesi
Evde yapılabilecek en güzel maske: Domates maskesi Yaz ayları domatesin mevsimi. Evde hazırlayabileceğiniz doğal tariflerle güzel bir cilde kavuşmanız mümkün. Biyolog ve Kozmetolog Pervin Bulgak, cilde ve vücuda iyi gelen domates maskesi tarifini paylaştı.
26.08.2021 Cilt Bakımı