Menteşe

Menteşe

Son dakika Menteşe haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Menteşe gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Menteşe haber sayfamızda...

Menteşe

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.786 menteşe haberi bulunmuştur.
İşte 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak adaylar! 30'u büyükşehir 81 il, 973 ilçe...
İşte 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak adaylar! 30'u büyükşehir 81 il, 973 ilçe... Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü 5 yıl boyunca yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Peki oy kullanacağımız bölgede adaylarımızı tanıyor muyuz? 81 il 973 ilçe ve 390 beldede tüm adayları seçim sonuçları ekranımızda topladık. İşte isim isim bölge bölge tüm belediye başkan adayları... Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları Milliyet.com.tr 'de olacak...
21.03.2024 Gündem
Kelan Martin haftanın 5'ine adını yazdırdı
Kelan Martin haftanın 5'ine adını yazdırdı P. Karşıyaka’da forma giyen 28 yaşındaki oyuncu, Bodrumspor karşısındaki performansıyla Basketbol Süper Ligi tarafından oluşturulan haftanın 5'ine seçildi.
Otobüste rahatsızlanan yolcuyu şoför hastaneye yetiştirdi
Otobüste rahatsızlanan yolcuyu şoför hastaneye yetiştirdi Muğla’nın Menteşe ilçesinde şehir içi toplu taşıma otobüsünde rahatsızlanan vatandaş, otobüs şoförü ve yolcuların yardımı ile hastaneye yetiştirildi.
19.03.2024 Haberler
Muğla’da plajlar halka kaldı
Muğla’da plajlar halka kaldı Geçen yıl Muğla’nın Menteşe ilçesinde Muğla Çevre Vakfı (MUÇEV) tarafından kiraya verilen Akbük Plajı’nda kıyıların işgaline karşı vatandaşlar “Havlunu Al Gel” sloganıyla eylemler düzenlemiş, bölgedeki plajlarda Yunanistan’daki “Havlu Hareketi” benzeri, sahile havlu serilip yapılan gösteriler kamuoyuna yansımıştı.
19.03.2024 Gündem
Pınar Karşıyaka, Çağdaş Bodrum Spor deplasmanında galip!
Pınar Karşıyaka, Çağdaş Bodrum Spor deplasmanında galip! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 23'üncü haftasında Pınar Karşıyaka, Çağdaş Bodrum Spor'u deplasmanda 98-97 mağlup etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muğla'da yerel seçim mesajı: Ayrım yok, hizmet var!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muğla'da yerel seçim mesajı: Ayrım yok, hizmet var! 'Biz bugüne kadar ayrım yapmadan sadece eser ve hizmet siyaseti yaptık.' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İnşallah beraberce bayramdan önce 31 Mart'ta milli iradenin bayramını yaşayacağız.' dedi.
3.03.2024 Gündem
İYİ Parti Tokat adayı için karar
İYİ Parti Tokat adayı için karar İYİ Parti Tokat Belediye Başkanı Adayı Şeref Menteşe, Tokat Seçim Kurulu tarafından gönderilen adaylığının düştüğü kararının kendisine ulaştığını duyurdu.
2.03.2024 Gündem
‘Emekli kart’ için Meclis’e çağrı
‘Emekli kart’ için Meclis’e çağrı Özel, 31 Mart’tan sonra zam ve vergilerin artacağını vurgulayarak “Ne yapacaksanız sandıkta yapacaksınız” dedi. TBMM’ye çağrı yapan Özel, emekliler için indirim kartı teklifini de yineledi...
29.02.2024 Gündem
CHP lideri Özel: Kimse umudunu kaybetmesin
CHP lideri Özel: Kimse umudunu kaybetmesin CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla'nın Menteşe ilçesinde partinin aday tanıtım toplantısına katıldı.
28.02.2024 Gündem
Öğretmen eşinin burnunu ve omurgasını kırdı! Flaş gelişme
Öğretmen eşinin burnunu ve omurgasını kırdı! Flaş gelişme Muğla’da, tartıştığı eşi öğretmen G.G.'yi (37) darbedip, burnunu ve belininin omurgasını kıran Mücahit G. (37), tutuklandı.
22.02.2024 Gündem
Bahçeli'den net mesaj: FETÖ günleri geçmiştir, gelecekleri varsa görecekleri de vardır
Bahçeli'den net mesaj: FETÖ günleri geçmiştir, gelecekleri varsa görecekleri de vardır Partisinin grup toplantısına konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, FETÖ ile mücadele konusunda net mesajlar verdi.
20.02.2024 Haberler
Bahçeli'den net mesaj: FETÖ günleri geçmiştir, gelecekleri varsa görecekleri de vardır
Bahçeli'den net mesaj: FETÖ günleri geçmiştir, gelecekleri varsa görecekleri de vardır Partisinin grup toplantısına konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, FETÖ ile mücadele konusunda net mesajlar verdi.
20.02.2024 Gündem
‘Kısa Mola’  iyi geldi
‘Kısa Mola’ iyi geldi Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin engelli bireylere hizmet vermek için hayata geçirdiği Kısa Mola Merkezleri, 390 aileye 7 bin 520 kez hizmet verdi.
17.02.2024 Ege
Polisten Scooter uyarısı! 690 TL cezası var
Polisten Scooter uyarısı! 690 TL cezası var Muğla'da polisler Scooter uyarısında bulundu. Elektrikli Scooter sürücüleri bu krallara uymazsa 690 TL ceza kesileceği belirtildi. İşte detaylar...
9.02.2024 Gündem
‘DEM aday çıkarırsa işimiz zorlaşır’
‘DEM aday çıkarırsa işimiz zorlaşır’ DEM’in aday çıkarmasının İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu nasıl etkileyeceğine ilişkin CHP’li bir kurmay şu değerlendirmeyi yaptı: “Etkilemez olur mu? Elbette zorlaştıracak. DEM Parti’ye aday çıkartma deme şansımız var mı? Çıkartır.”
3.02.2024 Gündem
15 yaşındaki Sıla'nın canını almıştı! 24 ay taksitli cezada yeni gelişme
15 yaşındaki Sıla'nın canını almıştı! 24 ay taksitli cezada yeni gelişme Muğla’da otomobili ile yaya geçidinde Sıla Akgül'e (15) çarparak ölümüne neden olup, aldığı 3 yıl 4 ay hapis cezası 24 ay taksitle ödenmek üzere 24 bin 300 lira para cezasına çeviren tutuksuz sanık Tolga Yağcı (29), dosyanın istinafta bozuldu. Yağcı yeniden yargılanacak.
30.01.2024 Gündem
CHP’de iki il ve üç ilçe netleşti
CHP’de iki il ve üç ilçe netleşti CHP, Muğla Büyükşehir Başkanı adayı olarak Ahmet Aras’ı, Denizli’de Nuri Çavuşoğlu’nu gösterdi. Milas ve Datça’da da isimler belirlendi. Ayvalık’ta ise mevcut başkanla yola devam.
27.01.2024 Ege
Melis Sandal'ın yaralandığı cayrokopter kazasında karar çıktı!
Melis Sandal'ın yaralandığı cayrokopter kazasında karar çıktı! Muğla'da motor arızası nedeniyle tarlaya zorunlu iniş yapan cayrokopterin ağaçlara çarptığı, şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandal ile (35) ile Sinan Yılmaz'ın (48) yaralandığı kazayla ilişkin soruşturma tamamlandı.
25.01.2024 Cadde
Ankara’ya Yıldırım İstanbul’a Kavuncu
Ankara’ya Yıldırım İstanbul’a Kavuncu Akşener, İstanbul adaylarının Buğra Kavuncu, Ankara’nın ise Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanlığını yapan, Ankaragücü’nün eski başkanlarından Cengiz Topel Yıldırım olduğunu duyurdu.
25.01.2024 Gündem
Dört taçlı kent: İznik
Dört taçlı kent: İznik 8500 yıl öncesine kadar uzanan tarihi ve barındırdığı eserlerle İznik, bir açık hava müzesi... Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı’dan izler taşıyan kentte sur, kapı, tiyatro, kilise, cami gibi kültür varlıklarını kentin her köşesinde görebilirsiniz. Tarihin hediyesi taşınabilir kültür varlıkları ise Nilüfer Hatun İmareti Türk İslam Eserleri Müzesi ve İznik Müzesi’nde meraklılarını bekliyor.
21.01.2024 Arkeoloji
İhbar üzerine harekete geçtiler! 'Hayvanları Koruma Derneği'ne horoz dövüşü baskını
İhbar üzerine harekete geçtiler! 'Hayvanları Koruma Derneği'ne horoz dövüşü baskını Muğla'da Muğla Hayvanları, Çevreyi ve Doğayı Koruma Derneği'ne yapılan baskında, horoz dövüştüren ve kumar oynayan 54 kişiye 346 bin 950 TL ceza kesildi.
19.01.2024 Gündem
Araç filosu güçlendi
Araç filosu güçlendi Muğla Büyükşehir Belediyesi, araç filosuna 452 milyon 367 bin lira yatırımla farklı alanlarda kullanılacak 126 araç ekledi.
13.01.2024 Ege
'Breaking Bad' Muğla'da gerçek oldu
'Breaking Bad' Muğla'da gerçek oldu Muğla'da 2020 yılında özel okulda fen bilgisi öğretmenliği yaparken uyuşturucu ticareti yaptığı ortaya çıkınca tutuklanan Sertuğ Zeki Bestel, hapisten çıktıktan sonra bu defa evinde yüklü miktarda uyuşturucu ile yakalandı
12.01.2024 Gündem
Çeneden ses geliyorsa sakız çiğnemeyin! Yumuşak yiyecekler yiyin, stresi azaltın
Çeneden ses geliyorsa sakız çiğnemeyin! Yumuşak yiyecekler yiyin, stresi azaltın "Ağzınız eskisi kadar açılmıyorsa sebebi çene eklem rahatsızlığı olabilir" diyen Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Hacer Fulya Üçem, temporomandibular eklemin (TME) çene kemiğini kafatasına bağlayan kayan bir menteşe gibi hareket ettiğini, çenenin her iki tarafında da bir eklem olduğunu, çene eklem bozukluklarının çene ekleminde ve çene hareketini kontrol eden kaslarda ağrıya neden olabildiğini söyledi.
3.01.2024 Genel Sağlık
Pazartesi günü itibarıyla başlıyor: Kafe ve restoranlarda yeni dönem!
Pazartesi günü itibarıyla başlıyor: Kafe ve restoranlarda yeni dönem! İşletmelerde 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek menü yönetmeliği hakkında Zeytinburnu'nda işletmelere bilgilendirme yapan Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, "Bu menü yönetmeliğimiz yılbaşından itibaren yürürlüğe girecek. Restoranlar, kafeler gibi işletmeler kapılarının önlerinde, vatandaşın görebileceği şekilde ve okuyabileceği şekilde menü asarak fiyatlarını yayınlamak zorunda" dedi.
30.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Menteşe ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.