Merapi Yanardağı

Merapi Yanardağı

Son dakika Merapi Yanardağı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Merapi Yanardağı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Merapi Yanardağı haber sayfamızda...

Merapi Yanardağı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 68 merapi yanardağı haberi bulunmuştur.
Endonezya’da Merapi Yanardağı’nda patlama
Endonezya’da Merapi Yanardağı’nda patlama Endonezya’nın Java Adası’nda bulunan Merapi Yanardağı’nda patlama meydana geldi.
3.04.2024 Haberler
Görüntüler Endonezya’dan: Merapi Yanardağı’nda patlama!
Görüntüler Endonezya’dan: Merapi Yanardağı’nda patlama! Endonezya’nın Java Adası’nda yer alan Merapi Yanardağı’nda patlama meydana geldi.
3.04.2024 Dünya
Endonezya’da Merapi Yanardağı yeniden patladı! Binlerce kişi tahliye edildi
Endonezya’da Merapi Yanardağı yeniden patladı! Binlerce kişi tahliye edildi Endonezya’nın Java Adası’nda bulunan Merapi Yanardağı’nın yeniden patlaması sonucu püskürtmesi ile bölgede yaşayan binerce kişi tahliye edildi.
22.01.2024 Dünya
Yanardağ felaketinden sağ çıktı: Anne ne olur yardım et
Yanardağ felaketinden sağ çıktı: Anne ne olur yardım et Yanardağ patlaması sonrası bölgede mahsur kalan genç kız cehennemi yaşadı.
5.12.2023 Dünya
Son dakika... Endonezya'da 7.1 şiddetinde deprem oldu
Son dakika... Endonezya'da 7.1 şiddetinde deprem oldu Endonezya açıklarında önce 6.9 daha sonra ise 7.1 şiddetinde deprem yaşandı.
8.11.2023 Dünya
Etna, Türkiye’yi etkilemeyecek
Etna, Türkiye’yi etkilemeyecek Dünyada 3 farklı yerde, Meksika’da Popocatepetl, İtalya’da Etna, Endonezya’da ise Merapi Yanardağı ardı ardına faaliyete geçti.
24.05.2023 Gündem
Merapi bir kez daha patladı
Merapi bir kez daha patladı Endonezya'daki en aktif volkanlar arasında yer alan Merapi Yanardağı, gökyüzüne yine kül ve duman püskürttü.
11.03.2023 Dünya
Merapi kaynıyor
Merapi kaynıyor Endonezya'nın ünlü volkanında yine hareketlilik var, son ayların en büyük lav akışı kaydedildi ve lav nehrinin uzunluğu 3,5 kilometreyi buldu.
17.08.2021 Dünya
Merapi Yanardağı patladı! Sabah 05.53'te...
Merapi Yanardağı patladı! Sabah 05.53'te... Endonezya'nın Cava Adası'ndaki Merapi Yanardağı'nda volkanik hareketlilik görüldü.
16.08.2021 Dünya
Merapi yine patladı
Merapi yine patladı Endonezya'nın Cava Adası'ndaki Merapi Yanardağı'nda, geçen haftadan sonra tekrar volkanik hareketlilik yaşandı. Yogyakarta'daki Jeolojik Afet Teknolojik Araştırma ve Geliştirme Biriminden (BPPTKG) yapılan açıklamada, Merapi'nin bu sabah 2 defa lav püskürttüğü ve çıkan dumanların 3 kilometre yüksekliğe vardığı bildirildi.
10.08.2021 Dünya
Endonezya’daki Merapi Yanardağı'nda volkanik hareketlilik
Endonezya’daki Merapi Yanardağı'nda volkanik hareketlilik Endonezya'nın Cava Adası'nda bulunan Merapi Yanardağı’nda volkanik hareketlilik yaşandığı bildirildi.
8.08.2021 Dünya
Merapi yeniden patladı
Merapi yeniden patladı Endonezya'nın Cava Adası'nda bulunan Merapi Yanardağı'nda haziranda ikinci kez patlama meydana geldi.
25.06.2021 Dünya
Merapi Yanardağı patladı! 03.16'da...
Merapi Yanardağı patladı! 03.16'da... Endonezya'nın Cava Adası'nda bulunan Merapi Yanardağı'nda yaşanan volkanik hareketlilik esnasında üç kez gaz çıkışı ve lav akıntısı oluştu.
9.06.2021 Dünya
Endonezya'da Merapi Yanardağı'nda patlama
Endonezya'da Merapi Yanardağı'nda patlama Gelen son dakika haberine göre; Endonezya'nın Cava Adası'nda bulunan Merapi Yanardağı'nda patlama meydana geldi.
22.03.2021 Dünya
Endonezya’nın Sinabung Yanardağı yeniden kül püskürtmeye başladı
Endonezya’nın Sinabung Yanardağı yeniden kül püskürtmeye başladı Endonezya'nın Sumatra Adası'nda yer alan Sinabung Yanardağı'nın tekrar faaliyete geçtiği bildirildi.  
11.03.2021 Dünya
Sinabung bir kez daha patladı
Sinabung bir kez daha patladı Endonezya'nın Sumatra Adası'nda yer alan Sinabung Yanardağı'nın tekrar faaliyete geçtiği bildirildi.
11.03.2021 Dünya
Merapi Yanardağı lav püskürtmeye devam ediyor
Merapi Yanardağı lav püskürtmeye devam ediyor Dünyanın en tehlikeli aktif volkan bölgelerinden biri olan Endonezya'daki Merapi Yanardağı lav püskürtmeye devam ediyor. Sık sık patlamaların da gerçekleştiği Merapi Yanardağı'ndan püsküren lavlar yakındaki köylerden görüntülendi.
5.03.2021 Tatil
Sinabung yine patladı
Sinabung yine patladı Endonezya'nın Sumatra Adası'nda yer alan Sinabung Yanardağı'nda hareketlilik meydana geldi.
2.03.2021 Haberler
Sinabung yine patladı
Sinabung yine patladı Endonezya'nın Sumatra Adası'nda yer alan Sinabung Yanardağı'nda hareketlilik meydana geldi.
2.03.2021 Dünya
Merapi'de hareketlilik bitmedi, uyarı üstüne uyarı geliyor
Merapi'de hareketlilik bitmedi, uyarı üstüne uyarı geliyor Endonezya Jeofizik Merkezi, Cava Adası'ndaki Yogyakarta kentinde yer alan Merapi Yanardağı’nda volkanik hareketlilik nedeniyle halkın tetikte olmasını gerektiğini belirtti.
30.01.2021 Dünya
Merapi Yanardağı’nda son 24 saatte 52 patlama
Merapi Yanardağı’nda son 24 saatte 52 patlama Endonezya'nın Cava Adası'ndaki Merapi Yanardağı'nda son 24 saatte 52 patlama meydana geldiği bildirildi. Kül yağmuruna karşı maske ve koruyucu gözlük takılması uyarısı yapıldı
28.01.2021 Dünya
Endonezya’da Merapi Dağı’nda patlama
Endonezya’da Merapi Dağı’nda patlama Endonezya’da bulunan Merapi Yanardağı’nda patlama meydana geldi.
27.01.2021 Haberler
6 saatte 22 patlama oldu! Turuncu alarm...
6 saatte 22 patlama oldu! Turuncu alarm... Endonezya'nın Cava Adası'ndaki Merapi Yanardağı'nda son 6 saatte 22 patlama meydana geldi. Yetkililer, dün de patlamanın meydana geldiği yanardağdan püsküren lavın 1000 metre aşağı indiğini duyurmuştu.
27.01.2021 Dünya
Merapi Yanardağı'nda patlama! Turuncu alarm verildi...
Merapi Yanardağı'nda patlama! Turuncu alarm verildi... Endonezya'nın Cava Adası'nda bulunan Merapi Yanardağı'nda patlama meydana geldiği bildirildi.
26.01.2021 Dünya
Son 6 saatte 36 kez lav püskürttü... Alarm!
Son 6 saatte 36 kez lav püskürttü... Alarm! Endonezya'nın Orta Cava eyaletindeki Merapi Yanardağı'ndan son 6 saatte 36 kez lav püskürdüğü bildirildi. Yanardağdaki volkanik hareketlilik nedeniyle bölgeden daha önce tahliye edilenleri geri gönderme planları olmadığını belirten yetkililer, "turuncu" alarm seviyesindeki yanardağın çevresinde 5 kilometreye kadar faaliyette bulunulmaması uyarısı yapıyor.
17.01.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Merapi Yanardağı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.